Hitta billiga flyg till Santa Cruz

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Santa Cruz

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Santa Cruz

Bästa priset för enkelresa

5 378 kr

Bästa priset för tur- och returresa

15 764 kr

Snabbast flygtid

18t 15m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Santa Cruz från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 378 kr (Stockholm Arlanda till Santa Cruz Viru Viru Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Santa Cruz från Sverige under de senaste 72 timmarna är 15 764 kr (Stockholm Arlanda till Santa Cruz Viru Viru Intl).
Det snabbaste flyget till Santa Cruz från Sverige tar 18t 15m (Stockholm Arlanda till Santa Cruz Viru Viru Intl).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Santa Cruz, inklusive Iberia.

Trender för flygresor till Santa Cruz

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Santa Cruz och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Santa Cruz?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Santa Cruz. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 11 063 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Santa Cruz i april är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 11 678 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Santa Cruz?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Santa Cruz från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 13 291 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 14 502 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Santa Cruz.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Santa Cruz?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Santa Cruz är på kvällen. Flyg från Sverige till Santa Cruz kan då kosta så lite som 13 179 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 15 234 kr. Flyg till Santa Cruz från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Santa Cruz?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Santa Cruz beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Santa Cruz Viru Viru Intl tar i genomsnitt 42t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Santa Cruz Viru Viru Intl i genomsnitt ligger på . Santa Cruz Viru Viru Intl är den mest populära flygplatsen i Santa Cruz.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Santa Cruz?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Santa Cruz är 52 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 13 570 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Santa Cruz

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Santa Cruz från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santa Cruz

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Santa Cruz

Stockholm (STO) till Santa Cruz (VVI)

Vanligtvis är flyg till Santa Cruz från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Santa Cruz Viru Viru Intl, vilket i genomsnitt kostar 13 570 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SANTA CRUZ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Santa Cruz kostar i genomsnitt bara 11 328 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTA CRUZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli39% dyrareDet kostar omkring 19 448 kr för flyg till Santa Cruz från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTA CRUZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember290% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Santa Cruz från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Santa Cruz

Att flyga från Stockholm Arlanda till Santa Cruz, Bolivia tar ungefär 20 timmar, beroende på hur länge du behöver vänta på nästa flyg när du mellanlandar. Från Göteborg finns det flygningar som tar strax över 19 timmar. Om du flyger från Malmö tar det lite längre tid, ungefär 22 timmar, eftersom du måste börja resan med att flyga till Stockholm.

För dig som utgår från Stockholm finns det flygerbjudanden från Arlanda till Viru Viru International Airport, Santa Cruz. Du flyger då med Iberia till Madrid, där du gör ett uppehåll innan du fortsätter med Air Europa till din slutdestination. Om du flyger från Göteborg behöver du oftast göra två mellanlandningar. Du kan flyga från Landvetter med Easyjet till Palma på Mallorca. Sedan flyger du med Air Europa och mellanlandar i Madrid innan du flyger den sista sträckan till Santa Cruz med samma flygbolag. För dig som reser från Malmö är det enklast att först flyga till Stockholm, eller eventuellt ta tåget över Öresundsbron och flyga från Köpenhamn.


Hitta billiga flygbiljetter till Santa Cruz

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Santa Cruz
Flera flygbolag
17 mars
ARN01:55Stockholm Arlanda
28t 50m
2 stopp
VVI06:45Santa Cruz Viru Viru Intl
9 apr.
VVI09:00Santa Cruz Viru Viru Intl
29t 30m
2 stopp
ARN14:30Stockholm Arlanda
15 764 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 mars
ARN10:45Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
VVI05:00Santa Cruz Viru Viru Intl
9 apr.
VVI01:10Santa Cruz Viru Viru Intl
51t 00m
2 stopp
ARN04:10Stockholm Arlanda
16 039 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 mars
ARN09:55Stockholm Arlanda
32t 25m
2 stopp
VVI18:20Santa Cruz Viru Viru Intl
8 apr.
VVI23:25Santa Cruz Viru Viru Intl
51t 00m
2 stopp
ARN02:25Stockholm Arlanda
18 739 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 mars
ARN15:05Stockholm Arlanda
46t 20m
2 stopp
VVI13:25Santa Cruz Viru Viru Intl
9 apr.
VVI10:30Santa Cruz Viru Viru Intl
28t 00m
3 stopp
ARN14:30Stockholm Arlanda
22 667 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 mars
ARN11:55Stockholm Arlanda
30t 25m
3 stopp
VVI18:20Santa Cruz Viru Viru Intl
9 apr.
VVI05:50Santa Cruz Viru Viru Intl
38t 50m
3 stopp
ARN20:40Stockholm Arlanda
26 319 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Santa Cruz

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Santa Cruz, visa några av våra erbjudanden nedan av Iberia
Flera flygbolag
12 mars
ARN07:40Stockholm Arlanda
23t 05m
2 stopp
VVI06:45Santa Cruz Viru Viru Intl
5 378 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 mars
ARN17:15Stockholm Arlanda
37t 30m
3 stopp
VVI06:45Santa Cruz Viru Viru Intl
5 696 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 mars
ARN10:45Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
VVI05:00Santa Cruz Viru Viru Intl
7 676 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Santa Cruz?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Santa Cruz

Vilka bolag flyger till Santa Cruz?

För flygresor till Santa Cruz från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Air Europa, Iberia, American Airlines eller LATAM Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Iberia till Santa Cruz

Iberia flyger omkring 7 flyg till Santa Cruz under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Cochabamba J Wilsterman, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Iberia var 11 641 kr (Stockholm Arlanda till Santa Cruz). Användare har betygsatt Iberia med 7,0/10 med över 406 omdömen på momondo.

Flyg med Air Europa till Santa Cruz

Air Europa (6,7/10, 57 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Santa Cruz med erbjudanden så låga som 11 946 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Air Europa i genomsnitt har 1 flyg som avgår till Santa Cruz varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Santa Cruz

Nedan hittar du alla flygplatser i Santa Cruz tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Santa Cruz flygplats till centrum?

Det är smidigt och billigt att ta sig från flygplatsen till Santa Cruz. Du kan ta buss 135, som går med bara några minuters mellanrum under dagtid. Växla pengar på flygplatsen så du har möjlighet att betala kontant och be gärna om lite olika valörer, eftersom det inte är säkert att du kan få växel tillbaka när du betalar bussbiljetten. Om ni är flera i sällskapet kan det löna sig att dela på en taxi, vilket är billigare än i Sverige. Det finns också möjlighet att hyra bil på flygplatsen om du föredrar att köra själv. Ibland ordnar även hotellen med transfer för sina gäster.


Populära flygresor till Santa Cruz

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Santa Cruz som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Santa Cruz
Snabbaste flygtid42t 10m
Billigaste pris14 324 kr

Visumkrav för att besöka Santa Cruz

Om du inte ska stanna i Bolivia i mer än 90 dagar så går det bra att resa utan visum. Om du planerar att stanna längre än så är det bäst att ta kontakt med den bolivianska ambassaden för att ordna med de tillstånd som krävs. Även om du inte planerar att stanna särskilt länge så måste ditt pass vara giltigt i minst sex månader framöver. Kontakta ditt försäkringsbolag för att kontrollera hur det ligger till med reseförsäkring, oftast ingår det i hemförsäkringen. Det kan också ingå reseförsäkring om du har betalat din resa med ett kreditkort. Det är en stor fördel att vara försäkrad om du till exempel skulle behöva sjukhusvård under din vistelse i Bolivia, eftersom det kan bli väldigt dyrt om du måste bekosta det på egen hand.


Börja planera din resa till Santa Cruz


De bästa sakerna att se och göra i Santa Cruz

Santa Cruz är en vacker stad som passar perfekt att semestra i. Till exempel kan du besöka Biocentro Guembe Mariposario, som är en park där det finns massor av spännande djur och fjärilar. Har du någonsin velat träffa en tukan eller en sköldpadda så är det här din chans. Parken är utspridd över ett stort område och det finns mycket att upptäcka, både flora och fauna. Dessutom är det ett härligt ställe att bada på och det finns många olika pooler att ta sig ett dopp i. Om du blir sugen på att utforska orörd natur så kan du åka till nationalparken Amboró. Det är en stor park med berg och regnskog där det finns många vilda djur, till exempel pumor, ozeloter och flera hundra sorters fåglar. Du kan antingen gå en tur med en guide eller vandra i parken på egen hand. Det finns både stigar och vildare områden.


Hitta billiga flyg till andra städer i Bolivia

Bolivia har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Santa Cruz så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Santa Cruz genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Santa Cruz och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.