Flyg till Georgien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 4/7
mån 11/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Georgien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Georgien

Bästa priset för enkelresa

1 334 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 677 kr

Snabbast flygtid

9t 00m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Georgien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 334 kr (Stockholm Arlanda till Kutaisi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Georgien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 677 kr (Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl).
Det snabbaste flyget till Georgien från Sverige tar 9t 00m (Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Georgien, inklusive Lufthansa, LOT och Turkish Airlines.

De billigaste flygen till städer i Georgien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Georgien från Sverige
Tbilisi
Tbilisi

Användbar information om ditt flyg till Georgien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Georgien

De billigaste flygen till Georgien som nyligen hittats av momondos användare är 188 kr med Wizz Air, 395 kr med LOT och 670 kr med Ryanair.

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Georgien (Tbilisi Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 5t 50m respektive 16t 35m.

Flyg till Georgien har nyligen hittats på momondo för så lite som 878 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 4 704 kr och allt under 4 528 kr kan ses som ett bra erbjudande. 14 463 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.De senaste flygen hittade till populära städer i Georgien

Hitta flyg till dessa populära städer i Georgien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Georgien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Georgien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmTbilisi7t 10m2 799 kr
StockholmBatumi28t 50m3 041 kr
GöteborgTbilisi16t 35m3 526 kr
StockholmKutaisi31t 30m4 021 kr

De bästa sakerna att se och göra i Georgien

När du reser från Sverige till Georgien behöver du mellanlanda under vägen. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med airBaltic som mellanlandar i Riga på vägen till Tblisi International Airport. Flyg till Georgien går även från Arlanda flygplats i Stockholm via Istanbul till Batumi Airport i Batumi med Turkish Airlines.

Det tar ungefär 9 timmar att resa från Sverige till Georgien om du gör en smidig mellanlandning. Jämför olika flygbolags rutter och mellanlandningar online hos momondo för att hitta ett bra alternativ för din resa.

Vilken tid under året du ska boka flygresor till Georien beror på vad du vill göra under din resa. Under sommaren är det mycket varmt i landet vilket gör att en citytripp till Tblisi är svårare att göra. Det är en bättre idé att resa till Svarta Havets stränder eller upp i bergen under dessa varma månader. Bland annat semesterorten Batumi som ligger vid kusten är en populär destination under sommaren. För vandringar i vacker natur är vår och höst bäst. Då är det behagliga temperaturer i bergen som lämpar sig särskilt väl för friluftsaktiviteter.


Internationella flygrutter till Georgien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Göteborg till Tbilisi
Snabbast flygtid16t 35m
Billigaste pris3 526 kr
Flyg från Stockholm till Tbilisi
Snabbast flygtid7t 10m
Billigaste pris2 799 kr
Flyg från Stockholm till Batumi
Snabbast flygtid28t 50m
Billigaste pris3 041 kr
Flyg från Stockholm till Kutaisi
Snabbast flygtid31t 30m
Billigaste pris4 021 kr

Hitta flyg till Georgien

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Georgien


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Georgien.

Du kan hitta flyg till Georgien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Georgien.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Georgien. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.