Hitta billiga flyg till Tbilisi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tbilisi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tbilisi

Bästa priset för enkelresa

748 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 173 kr

Snabbast flygtid

5t 50m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Tbilisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 748 kr (Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tbilisi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 173 kr (Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl).
Det snabbaste flyget till Tbilisi från Sverige tar 5t 50m (Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Tbilisi, inklusive Lufthansa, LOT och airBaltic.

Billigaste flygen till flygplatser i Tbilisi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tbilisi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tbilisi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tbilisi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tbilisi (TBS)

Vanligtvis är flyg till Tbilisi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tbilisi Intl, vilket i genomsnitt kostar 3 227 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TBILISI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tbilisi kostar i genomsnitt bara 2 617 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TBILISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli44% dyrareDet kostar omkring 4 648 kr för flyg till Tbilisi från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TBILISI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli297% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tbilisi från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Tbilisi?

Flyg till Tbilisi hittar du genom att jämföra priser på flygstolar mellan olika avresedatum hos momondo. Juli har som högst priser på flygbiljetter till Tbilisi då många reser under sommarens semestertid. Billiga flyg till Tbilisi hittar du i november men även under årets första månader. För att få så billiga flygbiljetter till Tbilisi som möjligt bör du boka flygresor drygt 40 dagar innan avresan.

Den billigaste månaden att flyga till Tbilisi från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 698 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Tbilisi i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 900 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Tbilisi från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 608 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Tbilisi för så lite som 2 173 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Tbilisi är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Tbilisi på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 273 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Tbilisi för flygningar en lördag på 3 888 kr.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Tbilisi oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Tbilisi med avgång mitt på dagen för så lite som 3 157 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 193 kr. Flyg till Tbilisi från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.Hitta billiga flygbiljetter till Tbilisi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tbilisi
Pegasus Airlines
31 jan.
ARN10:05Stockholm Arlanda
9t 00m
1 stopp
TBS19:05Tbilisi Intl
5 feb.
TBS00:15Tbilisi Intl
12t 00m
1 stopp
ARN12:15Stockholm Arlanda
2 173 kr
Hitta liknande
LOT
15 okt.
ARN03:50Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
TBS10:00Tbilisi Intl
10 nov.
TBS00:30Tbilisi Intl
7t 25m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
2 223 kr
Hitta liknande
Lufthansa
31 jan.
ARN13:50Stockholm Arlanda
30t 55m
2 stopp
TBS20:45Tbilisi Intl
5 feb.
TBS00:45Tbilisi Intl
10t 30m
2 stopp
ARN11:15Stockholm Arlanda
2 375 kr
Hitta liknande
LOT
30 jan.
ARN05:35Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
TBS21:35Tbilisi Intl
6 feb.
TBS01:35Tbilisi Intl
6t 20m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
2 466 kr
Hitta liknande
LOT
29 okt.
ARN15:30Stockholm Arlanda
5t 50m
1 stopp
TBS21:20Tbilisi Intl
4 nov.
TBS02:35Tbilisi Intl
6t 20m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 567 kr
Hitta liknande
LOT
29 okt.
ARN15:30Stockholm Arlanda
5t 50m
1 stopp
TBS21:20Tbilisi Intl
5 nov.
TBS01:30Tbilisi Intl
7t 25m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 597 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tbilisi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tbilisi, visa några av våra erbjudanden nedan av LOT, Pegasus Airlines och airBaltic
Flera flygbolag
15 okt.
ARN06:45Stockholm Arlanda
9t 35m
1 stopp
TBS16:20Tbilisi Intl
Flera flygbolag
13 okt.
ARN13:30Stockholm Arlanda
33t 00m
2 stopp
TBS22:30Tbilisi Intl
1 061 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
18 nov.
ARN06:20Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
TBS19:05Tbilisi Intl
1 091 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Tbilisi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tbilisi

Vilka bolag flyger till Tbilisi?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Tbilisi från Sverige LOT, Pegasus Airlines, Lufthansa och Turkish Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Turkish Airlines till Tbilisi

Turkish Airlines flyger till Tbilisi omkring 21 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Turkish Airlines, men priser så låga som 2 614 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Tbilisi. Turkish Airlines har fått ett betyg på 8,1/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Air France till Tbilisi

Air France flyger vanligtvis till Tbilisi 2 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Tbilisi från Paris Charles de Gaulle . Air France (betyg: 7,6, 207 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Tbilisi. Det bästa biljettpriset för Air France som hittats på momondo till Tbilisi var från Göteborg Landvetter (3 354 kr tur och retur).


Flygplatser nära Tbilisi

Nedan hittar du alla flygplatser i Tbilisi tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Tbilisi landar på Georgiens största flygplats Tbilisi International Airport. Flygplatsen ligger 17 kilometer sydväst om stadens centrum. Det billigaste och många gånger smidigaste sättet att ta sig in till centrum är med tåg. Utanför flygplatsens terminaler ligger tågstationen varifrån du kan ta dig in till centrala Tbilisi på 40 minuter. Du kan även ta lokalbuss nr 37 från flygplatsen in till centrum. Bussen avgår precis utanför ankomsthallen och går dessutom dygnet runt. Allra snabbast är dock att ta taxi direkt till ditt boende. Alternativt kan du hyra bil på Tbilisi International Airport för att själv köra in till centrum. Med bil eller taxi tar resan in till centrum knappt en halvtimme.


Populära flygresor till Tbilisi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tbilisi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tbilisi
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris1 758 kr
Flyg från Göteborg till Tbilisi
Snabbaste flygtid30t 25m
Billigaste pris6 912 kr

Så tar du dig runt i Tbilisi

För att enkelt ta dig runt i Tbilisi kan du med fördel använda dig av tunnelbanans två linjer som är både effektiv och lättnavigerad. Tunnelbanan går från klockan 06:00 på morgonen fram till midnatt. Som komplement till de två tunnelbanelinjerna finns ett antal busslinjer i staden. Dessa har information på engelska och digitala tidtabeller på stationerna för att du enkelt ska kunna använda kollektivtrafiken. Samma biljetter gäller både för buss och tunnelbana så du kan smidigt byta mellan de två färdmedlen. Taxibilar i Tbilisi kan vara nödvändiga att ta om du reser efter att tunnelbanan slutat gå. Dessa har sällan taxameter så gör upp om priset innan färden påbörjas.


Visumkrav för att besöka Tbilisi

När du reser till Georgien behöver du inte något visum och kan då stanna i landet i ett år. Som EU-medborgare behöver du inte ha med dig ditt pass för inresa i Georgien men då ska du istället kunna visa upp ett nationellt Id-kort. Kontrollera vilka regler som gäller för inresa innan din aktuella resa då visum- och passbestämmelser kan förändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Tbilisi


De bästa sakerna att se och göra i Tbilisi

Tbilisi är en stad full av konst, kultur och arkitektur. Missa inte sevärdheter som 1200-talskyrkan Metekhi och fortet Narikala från 400-talet. För konst rekommenderas Nationalgalleriet där det finns flera verk av Pirosmani.

Det kan vara dyrt att få sjukvård i Tbilisi och därför är det viktigt att du har en försäkring som täcker kostnader för sjukvård.

Drick inte kranvattnet utan köp istället vatten på flaska.

Notan på restauranger avrundas automatiskt uppåt så du behöver inte lägga till någon dricks.

Ta dig till parken Deda Ena för att fynda på loppmarknaden som hålls varannan söndag under sommarhalvåret eller shoppa loss i galleriorna East Point och Tbilisi Mall.


Hitta billiga flyg till andra städer i Georgien

Georgien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Tbilisi när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Tbilisi, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Tbilisi ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Tbilisi.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Tbilisi erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Tbilisi och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Tbilisi

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tbilisi

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.