Flyg till Seychellerna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 22/1
lör 29/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Seychellerna.
Visa nuvarande reserestriktioner för Seychellerna

De billigaste flygen till städer i Seychellerna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Seychellerna från Sverige
Victoria
Victoria

Användbar information om ditt flyg till Seychellerna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Seychellerna
 • What is the cheapest flight to Seychellerna?

  The cheapest flights to Seychellerna recently found by momondo users are 1 266 kr with Air Seychelles, 3 182 kr with Ethiopian Air, and 4 214 kr with SWISS.

 • Vilka flygbolag flyger till Seychellerna?

  Utav de 8 flygbolag som flyger till Seychellerna, är Ethiopian Air, Emirates och Qatar Airways de mest populära baserat på våra data. Ethiopian Air är det mest populära flygbolaget då 32% av våra användare väljer det för att flyga till Seychellerna.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Seychellerna?

  Flygtider från Sverige till Seychellerna varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Victoria Seychelles Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 14t 30m. En annan populär rutt från Sverige till Seychellerna är att flyga från Göteborg Landvetter till Victoria Seychelles Intl, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Seychellerna?

  Enligt våra data har 83% av momondos användare som rest till Seychellerna under de senaste året landat på Victoria Seychelles Intl (i Victoria), vilket gör det till den mest populära flygplatsen att resa till. Det kan finns andra flygplatser i Seychellerna, men majoriteten av våra användare flyger till Victoria Seychelles Intl för att besöka Victoria och närliggande områden.

 • Hur mycket kostar flyg till Seychellerna?

  Flyg till Seychellerna har nyligen hittats på momondo för så lite som 4 535 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Seychellerna för omkring 12 564 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Seychellerna bör du överväga att boka om du hittar något för 12 477 kr eller mindre.


Kan jag flyga till Seychellerna från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Seychellerna

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Seychellerna.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Seychellerna.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Seychellerna.

Dokument
Obligatorisk bokning av boende - I anläggningar certifierade av landets folkhälsomyndigheter.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Seychellerna?

Returresa till Sverige från Seychellerna

Testkrav för COVID-19
Besökare från Seychellerna måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Seychellerna behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Seychellerna inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Seychellerna? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Seychellerna

Hitta flyg till dessa populära städer i Seychellerna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Seychellerna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Seychellerna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmVictoria14t 30m5 493 kr

De bästa sakerna att se och göra i Seychellerna

Resor till Seychellerna är populära framförallt under slutet av sommaren samt under jul- och nyårsledigheterna. Ögruppen har en ganska stadig temperatur på ungefär 30 grader året om. Under sommaren är vädret dock något torrare medan vintermånaderna har hög luftfuktighet. Under vintern kan det även vara något mer molnigt än under resten av året. Sommarens och decembers högsäsong innebär högre priser på både flygbiljetter till Seychellerna och resor med hotell. Även runt påskledigheten på våren är det populärt att boka flyg till Seychellerna och under denna tid är det bäst att resa på om du vill ägna dig ut dykning. Lägst priser på flyg till Seychellerna hittar du precis innan och efter sommarens högsäsong, det vill säga i början av sommaren och under tidig höst. Under denna tid är vädret fortfarande torrt och det är dessutom mer blåsigt än under andra delar på året vilket ger skön svalka vid de tropiska stränderna. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum via en priskalender. Med den kan du se när på året det är billigast att åka och vilka flygbolag som har bäst rutter och priser. Populära orter att besöka på Seychellerna är bland annat Victoria och semesterön Praslin.

Vilka flygbolag flyger direkt till Seychellerna?

Flyg till Seychellerna mellanlandar under resan från Sverige då det inte går några direktflyg mellan de två länderna. Du hittar bland annat flygresor till Seychellerna med Qatar Airways som flyger från Arlanda flygplats i Stockholm till Seychelles International Airport i Victoria med en mellanlandning i Doha. Du kan även flyga med Emirates som avgår från Arlanda flygplats i Stockholm och mellanlandar i Dubai på väg till Seychelles International Airport i Victoria. För att resa vidare till andra orter på Seychellerna kan du söka efter inrikesflyg online, hos momondo.

Hur många timmar tar det att flyga till Seychellerna?

En flygresa från Sverige till Seychellerna tar ungefär 22 timmar med en mellanlandning.

Vilken tid på året ska man resa till Seychellerna?

Temperaturen på Seychellerna ligger på runt 30 grader året om. Vilken tid på året du ska välja att boka en resa till Seychellerna beror på vilken typ av väder du söker och vilka aktiviteter du vill ägna dig åt. För allra torrast väder ska du resa under juli och augusti. Om du är intresserad av dykning är det bäst att resa under våren då förhållandena för undervattenslivet är som allra bäst. Under vintermånaderna är det som fuktigast på landets öar och på grund av cyklonsäsongen i andra delar av indiska oceanen är det ofta mulet mellan december och mars.

Kan man resa till Seychellerna utan pass eller visum?

När du reser från Sverige till Seychellerna behöver du ett besökstillstånd. Detta får du vid ankomsten till landet och gäller i 3 månader. Du behöver alltså inte ansöka om något visum. Du ska ha med dig ditt pass under resan och detta ska gälla i 6 månader från att du åker in i landet.


Internationella flygrutter till Seychellerna

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Victoria, English River
Snabbast flygtid14t 30m
Billigaste pris5 493 kr

Börja planera din resa till Seychellerna