Flyg till Pafos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 10/7
sön 17/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pafos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pafos

Bästa priset för enkelresa

526 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 445 kr

Snabbast flygtid

6t 50m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pafos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 526 kr (Stockholm Arlanda till Paphos).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pafos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 445 kr (Stockholm Arlanda till Paphos).
Det snabbaste flyget till Pafos från Sverige tar 6t 50m (Stockholm Skavsta till Paphos).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Pafos, inklusive SWISS och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Pafos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pafos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pafos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pafos

Stockholm (STO) till Pafos (PFO)

Vanligtvis är flyg till Pafos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Paphos, vilket i genomsnitt kostar 1 990 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PAFOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari63% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pafos kostar i genomsnitt bara 888 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PAFOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti50% dyrareDet kostar omkring 3 592 kr för flyg till Pafos från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PAFOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni605% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pafos från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Pafos?

Billiga flyg till Pafos hittar du om du bokar din resa ungefär tre veckor innan avgång. Det är även billigast att resa under sen höst eller under vintermånaderna då temperaturerna är svalare vilket gör att färre besökare bokar flygresor och därför kan du hitta billiga flygbiljetter till Pafos. Dyrast är att boka flygstolar mellan juli och september då priset på flygbiljetter till Pafos är som högst tack vare stadens högsäsong. Jämför priser på flyg till Pafos hos momondo för att hitta datum med bra erbjudanden.

Användare som bokade resor till Pafos från Bergamo hittade flyg som var 99 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pafos. För att hitta det billigaste priset till Pafos från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att flyga till Pafos i januari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Pafos under mars ligger i genomsnitt på 1 393 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Pafos från Sverige är större om du bokar 44 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Pafos för ungefär 1 990 kr om du gör din sökning 44 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 445 kr.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pafos är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 937 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Pafos är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 588 kr.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Pafos är på kvällen. Flyg från Sverige till Pafos kan då kosta så lite som 2 027 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 720 kr.

Nicosia Ercan flygplats eller Larnaca flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pafos.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Pafos Larnaca flygplats med ett genomsnittspris på 3 890 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Pafos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pafos

Vilka bolag flyger till Pafos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pafos

Vilka bolag flyger till Pafos?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Pafos från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair och Lufthansa. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Pafos på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Ryanair till Pafos

Ryanair flyger till Pafos omkring 3 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Ryanair, men priser så låga som 703 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Pafos. Ryanair har fått ett betyg på 7,0/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Pafos

Nedan hittar du alla flygplatser i Pafos tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Pafos landar på Paphos Airport 14 km sydöst om stadens centrum längs med Cyperns kust. För att resa in till city kan du välja på buss eller taxi. Om du tar buss kan du resa till Pafos billigt från flygplatsen. Resan tar ungefär en halvtimme och kostar 3 EUR (32 SEK). Bussarna avgår från ankomsthallen och det är lätt att hitta till busstationen då det är väl skyltat inne på flygplatsen. Det snabbaste alternativet är att ta taxi eller bil. Med bil tar du dig till centrala Pafos på 20 minuter. En färd med taxi kostar cirka 35 EUR (371 SEK). Det finns även hyrbilsalternativ ute på flygplatsen vilket är att rekommendera om du vill köra omkring på Cypern då du har fler hyrbilsbolag att välja mellan ute på flygplatsen än inne i stan.


Populära flygresor till Pafos

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pafos som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pafos
Snabbast flygtid20t 35m
Billigaste pris1 703 kr

Så tar du dig runt i Pafos

För att ta dig runt använder du dig lättast av Pafos bussar. Från de två centrala busstationerna i Kato Pafos och i Ktima kan du nå samtliga busslinjer. Att åka buss kostar 1,5 EUR (16 SEK) per resa. Om du ska resa ett flertal gånger under en dag lönar det sig oftast att köpa ett dagspass vilket kostar 5 EUR (53 SEK). Du kan även köpa ett kort för att resa obegränsat under en vecka och detta kostar 15 EUR (160 SEK). Om du har hyrt bil hittar du en stor gratisparkering vid hamnen, Kato Pafos, där även stadens busslinjer stannar till. För att ta taxi i Pafos kan du vinka in bilar direkt från gatan.


Visumkrav för att besöka Pafos

Cypern är med i EU men inte i Schengensamarbetet. Du kan resa till landet utan visum för en kortare turistresa. Du behöver ha med dig antingen ditt pass eller ditt nationella id-kort och dessa ska vara giltiga för hela din vistelse i Cypern. Innan du reser ska du kontrollera om inresebestämmelserna förändrats via Cyperns ambassad i Stockholm.


Börja planera din resa till Pafos


De bästa sakerna att se och göra i Pafos

Missa inte Pafos arkeologiska utgrävningar som hör till de största sevärdheterna. Här finns lämningar från 400 f. Kr.

Ditt europeiska sjukförsäkringskort, som du kan beställa gratis från Försäkringskassan, gäller i Cypern så kontrollera vad som täcks innan du köper en extra reseförsäkring.

Det går att dricka kranvattnet på Cypern.

Du kan lämna ungefär 10 % i dricks.

Hitta souvenirer på marknaden inne i den gamla stadskärnan eller shoppa på varuhuset Kings Avenue.


Hitta billiga flyg till andra städer i Cypern

Cypern har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Pafos när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Pafos, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Pafos.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Pafos.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Pafos. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.