Hitta billiga flyg till Vasa från 1 023 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 13/12
ons 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Vasa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vasa

Bästa priset för enkelresa

1 023 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 126 kr

Snabbast flygtid

1t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Vasa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 023 kr (Stockholm Arlanda till Vasa).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vasa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 126 kr (Stockholm Arlanda till Vasa).
Det snabbaste flyget till Vasa från Sverige tar 1t 00m (Stockholm Arlanda till Vasa).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Vasa, inklusive Scandinavian Airlines och Finnair.

Trender för flygresor till Vasa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Vasa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Vasa?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Vasa från Sverige med priser runt 2 045 kr. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Vasa från Sverige för november. Flyg till Vasa i november är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 045 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Vasa?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Vasa?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Vasa. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 079 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Vasa för flygningar en söndag på 2 550 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Vasa?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Vasa mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Vasa mitt på dagen för så lite som 2 203 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 2 470 kr. Flyg till Vasa från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Vasa?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Vasa du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Vasa tar det i genomsnitt 1t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Vasa generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Vasa?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Vasa ungefär 58 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 286 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Vasa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Vasa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Vasa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Vasa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Vasa (VAA)

Vanligtvis är flyg till Vasa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Vasa, vilket i genomsnitt kostar 2 213 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VASA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril49% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Vasa kostar i genomsnitt bara 1 138 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember19% dyrareDet kostar omkring 2 640 kr för flyg till Vasa från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli405% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Vasa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Vasa

När är det billigast att boka flyg till Vasa?

Det är billigast att boka flyg till Vasa i juli månad. Från Stockholm Arlanda kan du boka direktflyg för cirka 1200 SEK per person tur och retur, och från Göteborg kan du hitta billiga flygbiljetter till Vasa som kostar cirka 1500 SEK per person. Flygtiden från Stockholm är på cirka 1 h och 15 min med direktflyg och från Göteborg mellanlandar du en gång med en flygtid på cirka 3 h. I augusti kostar flyg till Vasa cirka 1000-1700 SEK per person från Stockholm och ungefär 3000 SEK per person från Göteborg.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Vasa?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Vasa. Om du planerar att flyga till Vasa, överväg då även att boka flyg till Karleby-Jakobstad flygplats(103 km från stadskärnan i Vasa).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Vasa flygplats?

Priserna för flyg till Vasa flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Vasa flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Vasa flygplats är 2 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Vasa flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Vasa flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Vasa flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Vasa flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Vasa flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Vasa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vasa
Flera flygbolag
27 dec.
ARN18:10Stockholm Arlanda
18t 30m
1 stopp
VAA13:40Vasa
23 jan.
VAA13:55Vasa
0t 55m
ARN13:50Stockholm Arlanda
6 126 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
27 dec.
ARN09:55Stockholm Arlanda
1t 15m
VAA12:10Vasa
23 jan.
VAA13:55Vasa
0t 55m
ARN13:50Stockholm Arlanda
6 408 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 dec.
ARN13:40Stockholm Arlanda
23t 00m
1 stopp
VAA13:40Vasa
23 jan.
VAA05:20Vasa
16t 35m
2 stopp
ARN20:55Stockholm Arlanda
9 946 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Vasa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Vasa, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair och Scandinavian Airlines
Finnair
15 dec.
ARN21:00Stockholm Arlanda
3t 05m
1 stopp
VAA01:05Vasa
1 023 kr
Hitta liknande
Finnair
23 mars
ARN08:25Stockholm Arlanda
7t 55m
1 stopp
VAA17:20Vasa
1 252 kr
Hitta liknande
Finnair
15 dec.
BMA20:25Stockholm-Bromma
3t 40m
1 stopp
VAA01:05Vasa
1 920 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Vasa

För att ta dig runt i Vasa kan du ta bussen, åka taxi, promenera eller hyra en cykel. Det går bra att promenera inne i stan men annars är cykel ett av de bästa alternativen. Du kan hyra en cykel via bland annat Top Camping Vasa. Det kan även vara bra att hyra en egen bil, särskilt om du ska besöka platser utanför staden. För att ta bussen kan du antingen köpa en enkelbiljett ombord eller köpa ett rabattkort. Ett rabattkort ger dig billigare resor, med mer än 50 %, och kan köpas online eller hos Waltti-återförsäljare. Du måste ladda på kortet med minst 10 EUR (cirka 100 SEK).


Visumkrav för att besöka Vasa

Om du är medborgare i en av Schengenstaterna, där Sverige ingår, behöver du inget visum till Vasa. Du behöver däremot ha ett giltigt pass som ska vara giltigt i minst 90 dagar efter returresa. Du får lov att stanna i Vasa i tre månader under en 180-dagars period utan visum.


De bästa sakerna att se och göra i Vasa

Kan du dricka kranvattnet?

Finlands vatten är av väldigt hög kvalité, bland de bästa i världen faktiskt. Det går därför jättebra att dricka kranvatten i Vasa.

Ska du ge dricks?

Det är inte jättevanligt att ge dricks i Vasa men på hotell är det dock vanligt att lämna cirka 10 EUR (cirka 100 SEK) till de som bär väskorna samt cirka 20 EUR (cirka 200 SEK) till hotellstäderskan i slutet på din vistelse.

Var ska man shoppa?

Ett av de bästa ställen att shoppa på i Vasa är i Vaasa Markethall. Här hittar du unika saker som inte finns på andra ställen i staden, som exempelvis handgjorda verk.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Vasa?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Vasa. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Vasa ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Vasa.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Vasa?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Vasa.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Vasa ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Vasa. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Vasa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.