Hitta billiga flyg till Joensuu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Joensuu

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Joensuu och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Joensuu?

837 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Joensuu på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Helsingfors och är 58 % billigare än de flesta andra flyg till Joensuu. För att hitta det billigaste priset till Joensuu från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Joensuu?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Joensuu från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 2 503 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 267 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Joensuu?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Joensuu från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 004 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg till Joensuu är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 184 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Billigaste flygen till flygplatser i Joensuu

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Joensuu från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kuopio

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Joensuu

Stockholm (STO) till Kuopio (KUO)

Vanligtvis är flyg till Joensuu från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kuopio, vilket i genomsnitt kostar 2 501 kr


Vanliga frågor om att flyga till Joensuu

Det tar en och en halv timme att flyga direkt från Stockholm Arlanda flygplats till Joensuu i Finland. Om du flyger till Joensuu från Luleå flygplats, Umeå flygplats eller någon annan flygplats i norra Sverige och tvärs över Bottniska viken är flygtiden till Joensuu något kortare, men fortfarande drygt en timme. Om du flyger till Joensuu från Stockholm Arlanda med en mellanlandning i Helsingfors tar flygresan totalt ungefär tre timmar, inklusive mellanlandningen i Helsingfors. Om du flyger till Joensuu från Göteborg Landvetter via Helsinki Vantaa flygplats i Helsingfors är flygtiden inklusive mellanlandning något längre än att flyga från Stockholm Arlanda till Joensuu via Helsingfors.

Just nu säljer tyvärr inga flygbolag flygbiljetter direkt till Joensuu från Stockholm Arlanda flygplats eller någon annan svensk flygplats, men det kan snabbt förändras. Du kan flyga till Joensuu med bara en mellanlandning via Helsingfors flygplats Helsinki Vantaa från Stockholm Arlanda flygplats, Göteborg Landvetter flygplats eller Malmö Sturup flygplats. Från Helsingfors flygplats Helsinki Vantaa finns dagliga direktavgångar till Joensuu, så från Helsingfors kan du flyga direkt till Joensuu året runt. Flygtiden från Helsingfors till Joensuu i Norra Karelen är lite mer än en timme.


Andra kabinklasser för flyg till Joensuu

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Joensuu

Vilka bolag flyger till Joensuu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Joensuu

Det mest populära flygbolaget för flyg till Joensuu på momondo är Finnair som flyger 5 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Helsingfors Helsinki-Vantaa, och det bästa erbjudandet för flyg med Finnair till Joensuu ligger på 1 843 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Joensuu enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 337 omdömen har Finnair ett betyg på 7,7 bland momondos användare.


Visumkrav för att besöka Joensuu

Om du är medborgare i ett nordiskt land eller i en av Europeiska Unionens medlemsstater behöver du inget visum för att resa till Finland som besökare eller turist. Som svensk medborgare kan du alltså resa fritt till Joensuu i Finland utan visum eller särskilt inresetillstånd, och vistas i Joensuu som turist utan visumhandlingar.


Börja planera din resa till Joensuu


De bästa sakerna att se och göra i Joensuu

Joensuu är en universitetsstad som är känd för att nära nog alla cyklar överallt, så om du vill uppleva staden som de bofasta gör är det en bra idé att ta sig fram på cykel genom Joensuu. Staden är en av världens mest cykelvänliga, och du kan cykla snabbt, säkert och enkelt i hela Joensuu. Försök att avsätta tid för att spana in Susi Kosiomatkallas omtalade vargstaty i centrala Joensuu, och packa med dig vandringskängor för en uppfriskande tur i närliggande och vackra skogsområdet Kolvananuuro. Ungefär en timme från Joensuus citykärna finns Koli nationalpark som bjuder på vackra vyer över sjön Pielisjärvi, och när du behöver fylla på med ny energi efter allt friluftsliv och cykelturerna i Joensuu rekommenderas den lokala specialiteten karelska piroger. Det finns en lång tradition av att äta viltkött i Norra Karelen, och flera restauranger i Joensuu serverar utöver viltskav till exempel björnskinka, som många turister uppskattar eftersom det är en ovanlig maträtt i övriga delar av världen. Karelsk stek är egentligen ingen stek utan en köttgryta som påminner om svensk kalops, och den brukar nämnas som en finsk nationalrätt.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Joensuu när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Joensuu, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Joensuu ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.