Biluthyrning i Joensuu, Finland

Vill du hyra en bil billigt i Joensuu, Finland? Sök och jämför priser här

Joensuu, Finland
23 sep — 30 sep
Samma avlämingsplats
Joensuu, Finland
tors 23/9
12:00
tors 30/9
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Joensuu

Alla större biluthyrningsfirmor i Joensuu, Finland
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
5 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Joensuu, Finland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kuopio flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Joensuu

10 personer har letat efter hyrbilar i Joensuu i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Joensuu för att motverka spridningen av COVID-19?

Budget är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Joensuu till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Joensuu. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Joensuu har lägst priser för hyrbilar?

Budget Har generellt de billigaste dagspriserna i Joensuu på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 331 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 328 kr per dag för deras hyrbilar i Joensuu.

Hur många uthyrningskontor har Budget i Joensuu?

Budget är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Joensuu, Finland. Med 2 uthyrningskontor i Joensuu, Finland hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 331 kr per dag från Budget.

Vad är hastighetsgränsen i Joensuu, Finland?

Resenärer som hyr bil i Joensuu bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Joensuu ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 90 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Joensuu?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Joensuu är Ford Focus, följt av modellen Volkswagen Polo. Våra användare har hittat erbjudanden för Ford Focus i Joensuu för i genomsnitt 401 kr per dag, och så billigt som 222 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 454 kr per dag att hyra modellen Volkswagen Polo i Joensuu, även om du kan hitta priser för så lite som 274 kr per dag.

Hur är vädret i Joensuu, Finland i september?

I september får Joensuu vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 8 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Joensuu då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Joensuu under september kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Joensuu. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Joensuu tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Volkswagen Polo och Fiat Panda.

Är vädret i Joensuu representativt för resten av Norra Karelen?

Den som vill hyra en bil i Joensuu för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Norra Karelen under september månad vanligtvis ligger runt 8 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Joensuu

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Joensuu

Börja planera din resa till Joensuu