Biluthyrning i Uleåborg, Finland

Vill du hyra en bil billigt i Uleåborg, Finland? Sök och jämför priser här

Uleåborg, Finland
27 okt — 3 nov
Samma avlämingsplats
Uleåborg, Finland
ons 27/10
12:00
ons 3/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Uleåborg, Finland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

303 kr - 468 kr

Alla biltyper

393 kr - 1 381 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Uleåborg, Finland är 201 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Uleåborg, Finland är augusti. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 303 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Uleåborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Uleåborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Uleåborg av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Uleåborg

Alla större biluthyrningsfirmor i Uleåborg, Finland
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

8,0
5 platser
4 platser
3 platser
3 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Uleåborg, Finland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Uleåborg flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Uleåborg

I oktober har vi genomfört 43 sökningar efter hyrbilar i Uleåborg för momondo-användare.

Vilka hyrbilsfirmor i Uleåborg har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Europcar när du besöker Uleåborg. Med en genomsnittskostnad på 804 kr per dag från deras 3 uthyrningskontor är Europcar ett bra företag att hyra din bil från.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Uleåborg under november månad?

Baserat på vädret i Uleåborg i november månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Uleåborg i november en nederbörd på 20 mm, med en medeltemperatur på −7 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Uleåborg kommer i genomsnitt kosta dig 433 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Uleåborg, Finland?

Om du hyr ett fordon i Uleåborg tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Uleåborg ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Uleåborg ligger hastighetsgränsen på 90 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Uleåborg?

Bilmodellen Volkswagen Polo är den mest populära bilen att hyra i Uleåborg enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Polo för så lite som 206 kr/dag i Uleåborg, men generellt kan du vänta dig priser på runt 519 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Uleåborg är modellen Ford Focus för ett genomsnittspris på 395 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 193 kr/dag.

Hur är vädret i Uleåborg, Finland i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Uleåborg under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 2 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Uleåborg under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Uleåborg. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Uleåborg tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Polo, Ford Focus och Ford Ka.

Är vädret i Uleåborg representativt för resten av Norra Österbotten?

Klimatet i Norra Österbotten under oktober månad har vanligtvis en temperatur på 1 °C med en förväntad nederbörd på 45 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Uleåborg till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Finland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Helsingfors, Vasa och Åbo i Finland

Hyrbilar på flygplatser i Uleåborg

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Uleåborg

Börja planera din resa till Uleåborg