Biluthyrning i Åbo, Finland

Vill du hyra en bil billigt i Åbo, Finland? Sök och jämför priser här

Åbo, Finland
23 sep — 30 sep
Samma avlämingsplats
Åbo, Finland
tors 23/9
12:00
tors 30/9
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Åbo, Finland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

406 kr - 801 kr

Alla biltyper

406 kr - 1 226 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Åbo, Finland är 350 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Åbo, Finland är september. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 406 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Åbo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Åbo kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Åbo av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Åbo

Alla större biluthyrningsfirmor i Åbo, Finland
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

9,0
5 platser
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Åbo, Finland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Åbo

I september har vi genomfört 110 sökningar efter hyrbilar i Åbo för momondo-användare.

Vilka hyrbilsfirmor i Åbo har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Budget de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 293 kr per dag för hyrbilar i Åbo. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Åbo är 281 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Åbo, Finland?

Hastighetsgränsen i Åbo är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Åbo är 90 km/t respektive 90 km/t. Om du hyr en bil i Åbo bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Åbo?

När du hyr en bil i Åbo väljer de flesta av våra användare modellen Ford Focus för 379 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Volkswagen Polo för ett genomsnittspris på 472 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Focus i Åbo för så lite som 201 kr/dag och modellen Volkswagen Polo för så lite som 179 kr/dag.

Hur är vädret i Åbo, Finland i september?

I september får Åbo vanligtvis en nederbörd på 60 mm och har en medeltemperatur på 10 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Åbo då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Klimatet i Åbo under september bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Åbo. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Åbo tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Volkswagen Polo och Hyundai Accent.

Är vädret i Åbo representativt för resten av Egentliga Finland?

Om du letar efter en hyrbil i Åbo för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Egentliga Finland vanligtvis har en temperatur på 10 °C och en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyra bil i andra städer i Finland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Helsingfors, Vasa och Uleåborg i Finland

Börja planera din resa till Åbo