Hyrbilar från Firent i Åbo

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Firent i Åbo

Åbo, Finland
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
Åbo, Finland
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Firent i Åbo

Nedan kan du hitta information om alla Firent-hyrbilsfirmor i Åbo, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser

Information om Firent biluthyrning i Åbo

 • Är det säkert att hyra en bil från Firent i Åbo under COVID-19?

  Firent vill se till att deras kunder och personal i området kring Åbo känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Firent antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Åbo. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Firent i Åbo i november?

  I november kan du förvänta dig att få betala 414 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Firent i Åbo. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Åbo från Firent låg på 374 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Firent i Åbo i genomsnitt 2 899 kr i november. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Firent några kontor på Åbo flygplats?

  Det finns 1 kontor på Åbo flygplats. Adressen till detta hyrbilscenter är Firent Lentoasemantie.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Firent i Åbo under november?

  Hyrbilar ur klassen Kompakt är den mest populära typen av bil att hyra från Firent i Åbo under november månad. I genomsnitt kostar en hyrbil av typen Kompakt från Firent 404 kr per dag, medan det billigaste priset som hittades var 374 kr per dag i november månad.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Firent i Åbo?

  Firent har för närvarande 4 kontor i Åbo. Det mest populära biluthyrningsstället som Firent har i Åbo ligger på Lentoasemantie. Över de senaste 12 månaderna hyrde 67 % av våra användare som sökt efter hyrbilar från Firent i Åbo sina bilar från kontoret på Lentoasemantie under det gångna året.