Hyrbilar på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats? Sök här!

Helsingfors, Finland - Helsinki-Vantaa (HEL)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Helsingfors, Finland - Helsinki-Vantaa (HEL)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats?

När du hyr en bil på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats väljer de flesta av våra användare modellen Volkswagen Polo för 444 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Skoda Octavia Combi för ett genomsnittspris på 511 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Volkswagen Polo på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats för så lite som 270 kr/dag och modellen Skoda Octavia Combi för så lite som 499 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Helsinki-Vantaa flygplats?

33 % av våra användare sökte efter bilklassen Ekonomi på Helsinki-Vantaa flygplats, vilket gjorde dessa bilar till den mest populära fordonstypen. Alamo är den mest populära hyrbilsfirman på Helsinki-Vantaa flygplats som erbjuda hyrbilar i klassen Ekonomi. Våra användare har hittat erbjudanden för biltypen Ekonomi på Helsinki-Vantaa flygplats från Alamo för så lite som som 381 kr/dag. Bland biltypen Ekonomi är Volkswagen Polo och Opel Corsa de mest populära modellerna.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Helsinki-Vantaa flygplats?

Den bästa tiden att boka en hyrbil är mer än 90 dagar innan din planerade ankomst till Helsinki-Vantaa flygplats. När du bokar din hyrbil mer än 90 dagar i förväg, kan du förvänta dig att priserna ligger runt 428 kr/dag. Veckodagen kan också påverka priserna på hyrbilar. Till exempel ligger de genomsnittliga helgpriserna på Helsinki-Vantaa flygplats omkring 705 kr/dag och genomsnittet på veckodagar på 482 kr/dag. Om du ännu inte har bokat din resa är den bästa tiden på året att hyra en bil på Helsinki-Vantaa flygplats under september, när priserna i genomsnitt ligger på 434 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

370 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

475 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Volkswagen Golf
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

513 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Toyota Auris
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

491 kr/dag

(20 jun - 20 jul)
Toyota Auris
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

388 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

424 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Toyota Corolla
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

674 kr/dag

(16 jun - 20 jun)
Citroen C4 Picasso
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

570 kr/dag

(20 jun - 20 jul)
Nissan Qashqai
Volkswagen Multivan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

1 058 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Volkswagen Multivan

Information om biluthyrning i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

För att få lov att hyra och köra bil i Finland behöver du ha haft ditt körkort under minst ett år och vara över 21 år. Tänk på att du kan behöva betala en extra avgift om du är under 24 år när du hyr en bil på Helsingfors Vanda flygplats. Förutom ditt körkort behöver du också ha med dig ditt bokningsnummer som du får när du bokar din hyrbil på momondo.se och ditt pass tillsammans med ett kreditkort. Om ni är flera som ska köra bilen så tillkommer det en liten extra avgift per ny förare. Alla som ska köra någon av Helsingfors Vandas hyrbilar måste dessutom vara med när bilen hämtas ut och samtliga behöver visa kunna upp både sitt körkort och pass. Tänk på att ta en koll på bilen utvändigt innan ni kör i väg, så att inga oväntade merkostnader tillkommer vid eventuella skador.

På Helsingfors Vanda flygplats passerar många resenärer dagligen och flygplatsen är en väldigt viktig knutpunkt mellan Europa och Asien. Det finns gott om både shopping och restauranger på flygplatsen och du kan räkna med att Helsingfors Vanda är en flygplats där du inte behöver ha tråkigt i väntan på resten av din semester.


Erbjudanden på hyrbilar i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Biltyp: Liten

327 kr - 636 kr

Alla biltyper

486 kr - 1 336 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är 506 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är oktober. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 327 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är 919 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 526 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är 1 747 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är mars. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 1 388 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är 923 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är juli. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 530 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är 967 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats är september. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 1 317 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

370 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Skoda Fabia
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

388 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

424 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

GREEN MOTION

1 plats
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

7,6

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

6,0

Ace

1 plats

ADDCAR RENTAL

1 plats

AutoEurope

1 plats

Autounion Car Rental

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Helsingfors

Nedan visas de mest populära hotellen i Helsingfors

Hyr bil i andra städer i Finland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Helsingfors, Vasa och Åbo i Finland

Börja planera din resa till Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.