Biluthyrning i Miami Beach, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami Beach, FL? Sök och jämför priser här

Miami Beach, FL, USA
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Miami Beach, FL, USA
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Miami Beach, Florida

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

88 kr - 476 kr

Alla biltyper

151 kr - 558 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Miami Beach, USA är 207 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Miami Beach, USA är september. Då är priset 58 % lägre än andra tider på året och kostar bara 88 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami Beach av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Miami Beach, USA är 278 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Miami Beach, USA är september. Då är priset 31 % lägre än andra tider på året och kostar bara 194 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami Beach av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Miami Beach, USA är 425 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Miami Beach, USA är september. Då är priset 58 % lägre än andra tider på året och kostar bara 180 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami Beach av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami Beach, USA är 316 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami Beach, USA är september. Då är priset 36 % lägre än andra tider på året och kostar bara 204 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Miami Beach av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Miami Beach

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami Beach, FL
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Bäst

8,3
3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

6,8

Övergripande

6,3

Bäst

7,1
2 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,2

Övergripande

5,7

Bäst

5,7
3 platser
Översikt

Renlighet

6,1

Comfort

6,5

Övergripande

5,5

Bäst

6,1
Översikt

Renlighet

5,8

Comfort

5,4

Övergripande

5,3

Bäst

5,2
5 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

5,9

Övergripande

5,0

Bäst

5,4
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

3,2

Övergripande

2,8

Bäst

3,6

Avstånd till populära hotell från Miami Beach, FL

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Miami flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Miami Beach

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Miami Beach för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Miami Beach även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Budget, Hertz och Enterprise. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami Beach, FL?

  Hyrbilar i Miami Beach från populära uthyrningsfirmor som Budget, Hertz och Enterprise kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Miami Beach, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Miami Beach under februari månad?

  Med en genomsnittstemperatur på 22 °C och en nederbörd kring 86 mm i februari gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Miami Beach. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under februari månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Miami Beach. Att hyra en Standard i Miami Beach kommer i genomsnitt kosta dig 688 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Enterprise i Miami Beach?

  Det finns 5 uthyrningskontor i Miami Beach, FL. På Enterprises uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 498 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Miami Beach, FL?

  Hastighetsgränsen i Miami Beach är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Miami Beach är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Miami Beach?

  Hyrbilar av modellerna Chevrolet Tahoe och Hyundai Elantra i Miami Beach är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Chevrolet Tahoe i Miami Beach kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 508 kr/dag och priser så låga som 495 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Elantra kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 354 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 347 kr/dag.

 • Hur är vädret i Miami Beach, FL i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Miami Beach under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 19 °C och en nederbörd på cirka 53 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Med tanke på att temperaturerna i Miami Beach typiskt är högre under januari och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

 • Är vädret i Miami Beach representativt för resten av Florida?

  Om du letar efter en hyrbil i Miami Beach för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Florida vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 64,5 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Miami Beach

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Miami Beach

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Florida

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Clearwater, Daytona Beach och Fort Lauderdale inom Florida

Börja planera din resa till Miami Beach