Hitta billig biluthyrning i Los Angeles

Vill du hyra en bil billigt i Los Angeles? Sök och jämför priser här

fre 23/8
12:00
lör 24/8
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Los Angeles

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Los Angeles som hittats av användare på momondo
Accent
eller liknande Ekonomi
2 1 2/4
228 SEK
27 aug. - 12 okt.
Los Angeles
9000 Airport Blvd
228 SEK
27 aug. - 12 okt.
Focus
eller liknande Kompakt
4 1 2/4
232 SEK
27 aug. - 12 okt.
Los Angeles
9000 Airport Blvd
232 SEK
27 aug. - 12 okt.
Sentra
eller liknande Standard
5 2 2/4
265 SEK
2 sep. - 28 nov.
Los Angeles
2444 Lincoln Blvd
265 SEK
2 sep. - 28 nov.

Bästa biluthyrning i Los Angeles

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Los Angeles thrifty
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Los Angeles thrifty
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Los Angeles hertz
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Los Angeles hertz
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Los Angeles hertz
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Los Angeles hertz
Suv
5 Vuxna, 3 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Los Angeles

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
supercheap Mest populära Super Cheap Super Cheap erbjuder de billigaste priserna på 1 plats i staden
enterprise Flest platser Enterprise Enterprise erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 33 platser

Leverantörer av hyrbilar i Los Angeles

Alla större biluthyrningsfirmor i Los Angeles
$self.agencySymbol
State Van Rental
Suveränt - 9,9 (5 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Midway
Suveränt - 9,0 (318 omdömen)
8 platser
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Avr
Suveränt - 8,0 (2 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,7 (1 683 omdömen)
4 platser
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,6 (356 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,5 (2 600 omdömen)
13 platser

Flygplatser med biluthyrning i Los Angeles

Hitta en hyrbil på denna flygplats
HYRBILAR I
Los Angeles Intl flygplats
LAX

Hyra bil i Los Angeles

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Los Angeles?

För att hyra bil i Los Angeles ska du helst ha fyllt 21 år. Åldersgränsen är officiellt sätt 18 år för att hyra bil, men det är ovanligt att biluthyrare tillåter personer under 21 att hyra. Jämför priser för olika hyrbilsalternativ genom momondos sökfunktion på nätet. Tänk på att priserna som listas i sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder. Om du är under 25 år tillkommer till exempel för det mesta en avgift på 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra bil billigt i Los Angeles bör du därför vara över 25 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Los Angeles

För att hyra bil i Los Angeles måste du känna till landets trafikregler. Alla passagerare i bilen måste till exempel ha bilbälte på sig under färden, och du får som förare inte använda mobiltelefonen under resan. USA har vägavgifter på vissa motorvägar, så kallade Turnpikes, och dessa måste du betala med mynt då de sällan tar kortbetalning. För att undvika att behöva stanna vid dessa biltullar kan du i de flesta områden köpa pass som gör att du bara kan köra igenom tullarna. I Los Angeles är det tillåtet för motorcyklar att köra mellan filerna så ha extra uppsikt när du är i trafiken.

Parkering

Los Angeles är en stad som är anpassad för just biltrafik och därför finns det många parkeringar runt om staden. För att underlätta kan du i vissa populära områden reservera en parkeringsplats i förväg för att slippa lägga tid på att hitta en parkering. Dessa områden är blad annat Hollywood, Santa Monica och Venice Beach. Även vid sevärdheter som Hollywoodskylten och baseball stadiet Dodger Stadium kan det vara bra att förboka platser. Detta gör du enkelt via någon av stadens mobilappar för parkering. Runt om staden finns över 40 000 gatuparkeringar där du kan ställa din hyrbil. Dessa platser betalar du för via parkeringsautomater och håll noga uppsikt över tidsbegränsningarna som gäller för den gata där du parkerar.

Utflyktsmål i och omkring Los Angeles

Om du hyr bil när du är i Los Angeles har du möjlighet att lätt ta dig runt både staden och dess omgivningar. Los Angeles är utan tvekan en stad som är anpassad efter biltrafik så det är rekommenderat att ha en bil under vistelsen. Med bil tar du dig ut till stränderna vid Venice Beach och Santa Monica där tempot är helt annorlunda än inne i affärsområdena. Du kan även göra utflykter till bland annat Laguna Beach, Palm Springs och Catalina.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Los Angeles måste du ha vissa försäkringar. Dessa ska täcka skador som sker vid krock eller kostnader för stöld av bilen. Om du hyr bilen innan du reser i väg ingår för det mesta dessa obligatoriska försäkringar i hyrbilspriset. Om du hyr bil på plats i USA kan du istället behöva köpa till dessa till en högre kostnad. Hyrbilsföretag erbjuder ofta även andra tilläggsförsäkringar som kan vara bra att ha. Bland annat kan det vara smidigt att köpa en självriskeliminering för att helt täcka kostnader som kan uppkomma om något går fel. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla om din hemförsäkring har något som täcker hyrbilar och resor. Du kan även kolla med din bank eller ditt kreditkortsbolag om de har gratis försäkringar när du betalar med deras kort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Los Angeles, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att köra och hyra bil i Los Angeles behöver du ett internationellt körkort då polisen inte garanterat godkänner det svenska körkortet. Ett internationellt körkort fungerar som en översättning av ditt svenska körkort och är endast giltigt om du också har med dig det svenska körkortet. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan skaffa ditt internationella körkort.

Var i Los Angeles kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du söker efter en hyrbil att boka hos momondo kan du ange var du vill hämta och lämna bilen. Dessa behöver inte vara på samma plats. Bland annat är det vanligt att man hämtar upp sin hyrbil vid terminalerna på Los Angeles flygplats, LAX. Du kan dock lämna bilen i andra amerikanska städer om du vill bila från Los Angeles och flyga hem från en annan ort. För att se vilka möjigheter du har behöver du bara ange ”annan avlämningsplats” när du söker efter en hyrbil hos momondo. Via sökfunktionen kan du filtrera sökningen på datum, även om det gäller en billig långtidshyra, samt efter biltyp och storlek på bilen.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Planera din resa till Los Angeles