Hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i Los Angeles, Kalifornien? Sök och jämför priser här!

Los Angeles, CA, USA
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Nissan Qashqai
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

54 kr/dag

(6 jan - 16 jan)
Ford Galaxy
Volvo XC40
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

41 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Volvo XC40
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Skoda Octavia
Audi A3 Cabriolet
eller liknande Cabriolet
Upp till 5 passagerare
Fordon med 2 dörrar

53 kr/dag

(6 jan - 16 jan)
Audi A3 Cabriolet
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Renault Captur
BMW 3 Series
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

34 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
BMW 3 Series
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

34 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
BMW 2 Series Active Tourer
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Mini Hatch

Viktig information om hyrbilar i Los Angeles

För att hyra bil i Los Angeles ska du helst ha fyllt 21 år. Åldersgränsen är officiellt sätt 18 år för att hyra bil, men det är ovanligt att biluthyrare tillåter personer under 21 att hyra. Jämför priser för olika hyrbilsalternativ genom momondos sökfunktion på nätet. Tänk på att priserna som listas i sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder. Om du är under 25 år tillkommer till exempel för det mesta en avgift på 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra bil billigt i Los Angeles bör du därför vara över 25 år.

För att hyra bil i Los Angeles måste du känna till landets trafikregler. Alla passagerare i bilen måste till exempel ha bilbälte på sig under färden, och du får som förare inte använda mobiltelefonen under resan. USA har vägavgifter på vissa motorvägar, så kallade Turnpikes, och dessa måste du betala med mynt då de sällan tar kortbetalning. För att undvika att behöva stanna vid dessa biltullar kan du i de flesta områden köpa pass som gör att du bara kan köra igenom tullarna. I Los Angeles är det tillåtet för motorcyklar att köra mellan filerna så ha extra uppsikt när du är i trafiken.

Los Angeles är en stad som är anpassad för just biltrafik och därför finns det många parkeringar runt om staden. För att underlätta kan du i vissa populära områden reservera en parkeringsplats i förväg för att slippa lägga tid på att hitta en parkering. Dessa områden är blad annat Hollywood, Santa Monica och Venice Beach. Även vid sevärdheter som Hollywoodskylten och baseball stadiet Dodger Stadium kan det vara bra att förboka platser. Detta gör du enkelt via någon av stadens mobilappar för parkering. Runt om staden finns över 40 000 gatuparkeringar där du kan ställa din hyrbil. Dessa platser betalar du för via parkeringsautomater och håll noga uppsikt över tidsbegränsningarna som gäller för den gata där du parkerar.

Om du hyr bil när du är i Los Angeles har du möjlighet att lätt ta dig runt både staden och dess omgivningar. Los Angeles är utan tvekan en stad som är anpassad efter biltrafik så det är rekommenderat att ha en bil under vistelsen. Med bil tar du dig ut till stränderna vid Venice Beach och Santa Monica där tempot är helt annorlunda än inne i affärsområdena. Du kan även göra utflykter till bland annat Laguna Beach, Palm Springs och Catalina.

För att hyra bil i Los Angeles måste du ha vissa försäkringar. Dessa ska täcka skador som sker vid krock eller kostnader för stöld av bilen. Om du hyr bilen innan du reser i väg ingår för det mesta dessa obligatoriska försäkringar i hyrbilspriset. Om du hyr bil på plats i USA kan du istället behöva köpa till dessa till en högre kostnad. Hyrbilsföretag erbjuder ofta även andra tilläggsförsäkringar som kan vara bra att ha. Bland annat kan det vara smidigt att köpa en självriskeliminering för att helt täcka kostnader som kan uppkomma om något går fel. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla om din hemförsäkring har något som täcker hyrbilar och resor. Du kan även kolla med din bank eller ditt kreditkortsbolag om de har gratis försäkringar när du betalar med deras kort.

För att köra och hyra bil i Los Angeles behöver du ett internationellt körkort då polisen inte garanterat godkänner det svenska körkortet. Ett internationellt körkort fungerar som en översättning av ditt svenska körkort och är endast giltigt om du också har med dig det svenska körkortet. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan skaffa ditt internationella körkort.

När du söker efter en hyrbil att boka hos momondo kan du ange var du vill hämta och lämna bilen. Dessa behöver inte vara på samma plats. Bland annat är det vanligt att man hämtar upp sin hyrbil vid terminalerna på Los Angeles flygplats, LAX. Du kan dock lämna bilen i andra amerikanska städer om du vill bila från Los Angeles och flyga hem från en annan ort. För att se vilka möjigheter du har behöver du bara ange ”annan avlämningsplats” när du söker efter en hyrbil hos momondo. Via sökfunktionen kan du filtrera sökningen på datum, även om det gäller en billig långtidshyra, samt efter biltyp och storlek på bilen.


Erbjudanden på hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Hitta rätt hyrbil för dig i Los Angeles

Bilar i Liten

409 kr - 758 kr

Alla biltyper

628 kr - 947 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Los Angeles, USA är 596 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 409 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Los Angeles, USA är 682 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Los Angeles, USA är 811 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Los Angeles, USA är oktober. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 647 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Los Angeles, USA är 711 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 472 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Los Angeles, USA är 1 001 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Los Angeles, USA är november. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 754 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Los Angeles, USA är 827 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Los Angeles, USA är maj. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 581 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Los Angeles, USA är 911 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Los Angeles, USA är februari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 577 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Cabriolet i Los Angeles som hittats på momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

36 kr/dag

(13 dec - 20 dec)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Los Angeles

Alla större biluthyrningsfirmor i Los Angeles, Kalifornien

Sixt

7,7
Bra
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,0

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,5

Enterprise

32 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,6

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,3

Dollar

5 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,9

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,6

Thrifty

4 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,0

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,5

Avis

6,2
Okej
1 omdöme14 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,8

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,2

Midway

9 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,7

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,4

Hertz

27 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,7

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,1

Budget

13 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,8

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

5,9

Bra att veta om hyrbilar i Los Angeles

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Los Angeles.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigaste hyrbilen

377 kr

Mest populära modellen

Class Economy Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Los Angeles som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Los Angeles under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Los Angeles är 377 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 626 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Los Angeles under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Economy Car. Våra användare föredrar också Ford Mustang Convertible som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Los Angeles

Sevärdheter i närheten:

Venice Beach7,4 km
Hollywood Boulevard19,1 km

Sevärdheter i närheten:

Hollywood Boulevard63,9 km
Venice Beach65,3 km

Sevärdheter i närheten:

Hollywood Boulevard11,3 km
Venice Beach26,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Los Angeles

Nedan visas de mest populära hotellen i Los Angeles

Att köra med hyrbil i Los Angeles – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Los Angeles och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil en weekend i Los Angeles i januari, var genomsnittspriset 625 kr, med billigare erbjudanden från 507 kr. För en veckas biluthyrning, Los Angeles priser i januari är i genomsnitt 591 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 461 kr.

Goldcar Rental SP Har generellt de billigaste dagspriserna i Los Angeles på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 47 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 35 kr per dag för deras hyrbilar i Los Angeles.

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Los Angeles erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, Thrifty och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Los Angeles i januari månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I januari ligger temperaturerna i Los Angeles oftast kring 15 °C med en nederbörd på 87 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Los Angeles kommer i genomsnitt kosta dig 634 kr per dag.

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Los Angeles, CA. Med 27 uthyrningskontor i Los Angeles, CA hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 698 kr per dag från Hertz.

Resenärer som hyr bil i Los Angeles bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Los Angeles ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

I december får Los Angeles vanligtvis en nederbörd på 62 mm och har en medeltemperatur på 15 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Los Angeles då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Om du letar efter en hyrbil i Los Angeles för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Kalifornien vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 70,8 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Los Angeles

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Los Angeles

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i USA

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i USA

Börja planera din resa till Los Angeles


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Los Angeles om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Los Angeles genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Los Angeles som erbjuder gratis avbokning.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Los Angeles på momondo.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Los Angeles med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Los Angeles.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.