Hitta billig biluthyrning i Los Angeles

Vill du hyra en bil billigt i Los Angeles? Sök och jämför priser här

Los Angeles, CA
29 jan — 5 feb
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA
fre 29/1
12:00
fre 5/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Los Angeles

Alla större biluthyrningsfirmor i Los Angeles
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.3

Betyg baserat på 1516 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.7

Betyg baserat på 1690 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 367 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.9

Betyg baserat på 783 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.1

Betyg baserat på 403 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.5

Betyg baserat på 724 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.4

Betyg baserat på 326 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.6

Betyg baserat på 50 recensioner


När är det billigast att hyra en bil i Los Angeles?

Alla

241 kr - 521 kr

Familj

311 kr - 609 kr

Ekonomi

227 kr - 337 kr

I februari månad är det billigast att hyra en bil i Los Angeles. Priset ligger då 14% lägre än under resten av året, på bara 295 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i november. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i januari. Priset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Los Angeles flygplats

Los Angeles, Kalifornien, USA

Sevärdheter i närheten:

Venice Beach7,4 km
Hollywood Boulevard19,1 km
Santa Ana John Wayne flygplats

Santa Ana, Kalifornien, USA

Sevärdheter i närheten:

Hollywood Boulevard63,9 km
Venice Beach65,3 km
Burbank Bob Hope flygplats

Burbank, Kalifornien, USA

Sevärdheter i närheten:

Hollywood Boulevard11,3 km
Venice Beach26,2 km

Information om din resa till Los Angeles

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Los Angeles?

För att hyra bil i Los Angeles ska du helst ha fyllt 21 år. Åldersgränsen är officiellt sätt 18 år för att hyra bil, men det är ovanligt att biluthyrare tillåter personer under 21 att hyra. Jämför priser för olika hyrbilsalternativ genom momondos sökfunktion på nätet. Tänk på att priserna som listas i sökresultaten inte tar hänsyn till din ålder. Om du är under 25 år tillkommer till exempel för det mesta en avgift på 50 USD (ca. 445 SEK) per dag. För att hyra bil billigt i Los Angeles bör du därför vara över 25 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Los Angeles

För att hyra bil i Los Angeles måste du känna till landets trafikregler. Alla passagerare i bilen måste till exempel ha bilbälte på sig under färden, och du får som förare inte använda mobiltelefonen under resan. USA har vägavgifter på vissa motorvägar, så kallade Turnpikes, och dessa måste du betala med mynt då de sällan tar kortbetalning. För att undvika att behöva stanna vid dessa biltullar kan du i de flesta områden köpa pass som gör att du bara kan köra igenom tullarna. I Los Angeles är det tillåtet för motorcyklar att köra mellan filerna så ha extra uppsikt när du är i trafiken.

Parkering

Los Angeles är en stad som är anpassad för just biltrafik och därför finns det många parkeringar runt om staden. För att underlätta kan du i vissa populära områden reservera en parkeringsplats i förväg för att slippa lägga tid på att hitta en parkering. Dessa områden är blad annat Hollywood, Santa Monica och Venice Beach. Även vid sevärdheter som Hollywoodskylten och baseball stadiet Dodger Stadium kan det vara bra att förboka platser. Detta gör du enkelt via någon av stadens mobilappar för parkering. Runt om staden finns över 40 000 gatuparkeringar där du kan ställa din hyrbil. Dessa platser betalar du för via parkeringsautomater och håll noga uppsikt över tidsbegränsningarna som gäller för den gata där du parkerar.

Utflyktsmål i och omkring Los Angeles

Om du hyr bil när du är i Los Angeles har du möjlighet att lätt ta dig runt både staden och dess omgivningar. Los Angeles är utan tvekan en stad som är anpassad efter biltrafik så det är rekommenderat att ha en bil under vistelsen. Med bil tar du dig ut till stränderna vid Venice Beach och Santa Monica där tempot är helt annorlunda än inne i affärsområdena. Du kan även göra utflykter till bland annat Laguna Beach, Palm Springs och Catalina.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Los Angeles måste du ha vissa försäkringar. Dessa ska täcka skador som sker vid krock eller kostnader för stöld av bilen. Om du hyr bilen innan du reser i väg ingår för det mesta dessa obligatoriska försäkringar i hyrbilspriset. Om du hyr bil på plats i USA kan du istället behöva köpa till dessa till en högre kostnad. Hyrbilsföretag erbjuder ofta även andra tilläggsförsäkringar som kan vara bra att ha. Bland annat kan det vara smidigt att köpa en självriskeliminering för att helt täcka kostnader som kan uppkomma om något går fel. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla om din hemförsäkring har något som täcker hyrbilar och resor. Du kan även kolla med din bank eller ditt kreditkortsbolag om de har gratis försäkringar när du betalar med deras kort.

Kan man använda sitt svenska körkort i Los Angeles, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att köra och hyra bil i Los Angeles behöver du ett internationellt körkort då polisen inte garanterat godkänner det svenska körkortet. Ett internationellt körkort fungerar som en översättning av ditt svenska körkort och är endast giltigt om du också har med dig det svenska körkortet. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på platser där du kan skaffa ditt internationella körkort.

Var i Los Angeles kan man hämta och lämna sin hyrbil?

När du söker efter en hyrbil att boka hos momondo kan du ange var du vill hämta och lämna bilen. Dessa behöver inte vara på samma plats. Bland annat är det vanligt att man hämtar upp sin hyrbil vid terminalerna på Los Angeles flygplats, LAX. Du kan dock lämna bilen i andra amerikanska städer om du vill bila från Los Angeles och flyga hem från en annan ort. För att se vilka möjigheter du har behöver du bara ange annan avlämningsplats när du söker efter en hyrbil hos momondo. Via sökfunktionen kan du filtrera sökningen på datum, även om det gäller en billig långtidshyra, samt efter biltyp och storlek på bilen.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Avstånd till populära hotell från Los Angeles

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Los Angeles flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Los Angeles

I januari, fram till dagens datum, har 754 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Los Angeles.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Los Angeles för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Enterprise, Sixt och Avis är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Los Angeles. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Los Angeles i februari?

För att hyra en bil en weekend i Los Angeles i februari, var genomsnittspriset 495 kr, med billigare erbjudanden från 213 kr. För en veckas biluthyrning, Los Angeles priser i februari är i genomsnitt 486 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 231 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Los Angeles har lägst priser för hyrbilar?

Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Los Angeles på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 316 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 196 kr per dag för deras hyrbilar i Los Angeles.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Los Angeles?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Los Angeles erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, Sixt och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Los Angeles under februari månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Los Angeles under februari månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Los Angeles har en medeltemperatur på 16 °C och en genomsnittlig nederbörd på 61 mm i februari. Att hyra en Cabriolet i Los Angeles kommer i genomsnitt kosta dig 598 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Enterprise i Los Angeles?

Enterprise är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Los Angeles. Med 32 uthyrningskontor i Los Angeles hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 586 kr per dag från Enterprise.

Vad är hastighetsgränsen i Los Angeles?

Resenärer som hyr bil i Los Angeles bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Los Angeles ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Los Angeles, CA i januari?

I januari får Los Angeles vanligtvis en nederbörd på 82 mm och har en medeltemperatur på 14 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Los Angeles då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Klimatet i Los Angeles under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Los Angeles. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Los Angeles tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Hyundai Accent och Ford Fiesta.

Är vädret i Los Angeles representativt för resten av Kalifornien?

Om du letar efter en hyrbil i Los Angeles för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Kalifornien vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 88,9 mm.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Kalifornien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Anaheim, Burbank och Fresno inom Kalifornien

Planera din resa till Los Angeles

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Los Angeles

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Los Angeles
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Los Angeles

  Hitta hotell i Los Angeles
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Los Angeles