Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i Los Angeles, Kalifornien? Sök och jämför priser här!

Los Angeles, CA, USA
18 apr — 25 apr
Los Angeles, CA, USA
tors 18/4
12:00
tors 25/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Los Angeles, Kalifornien
Ekonomi347 kr per dag
Kompakt316 kr per dag
Medelstor312 kr per dag
Standard345 kr per dag
Stor bil363 kr per dag
Minibuss527 kr per dag
Stor SUV525 kr per dag
Premium403 kr per dag
Cabriolet431 kr per dag
Medelstor SUV329 kr per dag
Leverantörens val347 kr per dag
Standard-SUV382 kr per dag
Kompakt SUV385 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Los Angeles, Kalifornien

Hitta rätt hyrbil för dig i Los Angeles

Liten bilar

438 kr - 696 kr

Alla biltyper

525 kr - 772 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Los Angeles, USA är 526 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Los Angeles, USA är november. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 438 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Los Angeles, USA är 564 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Los Angeles, USA är maj. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 467 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Los Angeles, USA är 751 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 563 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Los Angeles, USA är 575 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Los Angeles, USA är februari. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 486 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Los Angeles, USA är 790 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 600 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Los Angeles, USA är 940 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 409 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Los Angeles, USA är 851 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Los Angeles, USA är januari. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 604 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Los Angeles. Genomsnittspriset för en hyrbil i Los Angeles kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Los Angeles av typen cabriolet som hittats på momondo den senaste veckan.

Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

316 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

347 kr/dag

(3 maj - 10 maj)
Opel Corsa

Trender och insikter om att hyra bil i Los Angeles

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Los Angeles

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Los Angeles?

De billigaste hyrbilarna i Los Angeles hittas generellt genom Dollar. När du bokar med Dollar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 321 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Los Angeles är 488 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Los Angeles?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Los Angeles med 32 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Los Angeles?

De flesta av momondos användare hyr modellen Ford Mustang Convertible i Los Angeles, även om typen Chrysler Pacifica är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Ford Mustang Convertible ligger priserna generellt på 967 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Ford Mustang Convertible i Los Angeles för så lite som 362 kr per dag. Hyrbilar av modellen Chrysler Pacifica i Los Angeles kostar i genomsnitt 887 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 504 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Los Angeles

Alla större biluthyrningsfirmor i Los Angeles, Kalifornien

Enterprise Rent-A-Car

32 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,7

Sixt

7,4
Bra
1 omdöme5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,2

Midway

9 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

6,9

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,7

Avis

5,8
Okej
3 omdömen14 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,0

Hertz

29 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,5

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,9

Budget

5,6
Okej
2 omdömen13 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,6

Övergripande

5,5

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

5,7

Thrifty

6 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,4

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

5,2

Bäst

5,9

Dollar

4,9
Mediokert
1 omdöme6 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,0

Övergripande

4,8

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

5,4

Bra att veta om hyrbilar i Los Angeles

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Los Angeles.

Mest populära uthyrningsföretag

Dollar

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigaste hyrbilen

351 kr

Mest populära modellen

Chrysler Pacifica
Den mest populära biluthyrningsfirman i Los Angeles som hittats på momondo den här månaden är Dollar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Los Angeles under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Los Angeles är 351 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 529 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Los Angeles under de senaste 7 dagarna är av modellen Chrysler Pacifica. Våra användare föredrar också Chrysler Pacifica som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Los Angeles – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Los Angeles och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Los Angeles, Kalifornien i maj?

För att hyra en bil en weekend i Los Angeles i maj, var genomsnittspriset 350 kr, med billigare erbjudanden från 347 kr. För en veckas biluthyrning, Los Angeles priser i maj är i genomsnitt 587 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 337 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Los Angeles, Kalifornien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Los Angeles erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise Rent-A-Car, Fox och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Los Angeles under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Los Angeles under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Los Angeles har en medeltemperatur på 20 °C och en genomsnittlig nederbörd på 2 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Los Angeles kommer i genomsnitt kosta dig 798 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Los Angeles, Kalifornien?

Resenärer som hyr bil i Los Angeles bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Los Angeles ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Buick Encore i Los Angeles?

Hur är vädret i Los Angeles, CA i april?

I april får Los Angeles vanligtvis en nederbörd på 26 mm och har en medeltemperatur på 17 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Los Angeles då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Los Angeles representativt för resten av Kalifornien?

Om du letar efter en hyrbil i Los Angeles för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Kalifornien vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 25,4 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Los Angeles?

Priserna för bilar i Los Angeles uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Los Angeles?

Det finns 203 bolag tillgängliga för bilar i Los Angeles från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Los Angeles?

Bland olika länder, inklusive Los Angeles, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Los Angeles?

För att få hyra en bil i Los Angeles måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Los Angeles?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Los Angeles om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Los Angeles?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Los Angeles genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Los Angeles med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Los Angeles som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Los Angeles på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Los Angeles på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Los Angeles som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Los Angeles med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Los Angeles med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Los Angeles.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Los Angeles

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 18/4
12:00
tors 25/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Los Angeles