Hyrbilar från Enterprise i Los Angeles

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Enterprise i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
1 okt — 8 okt
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
fre 1/10
12:00
fre 8/10
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Enterprise i Los Angeles, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Medel

310 kr - 633 kr

Alla biltyper

309 kr - 764 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Enterprise i Los Angeles, Kalifornien är i november när priserna i genomsnitt ligger på 310 kr per dag. 310 kr per dag är 27 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 425 kr för en hyrbil från Enterprise av typen Medel i Los Angeles. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Enterprise i Los Angeles, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Medel från Enterprise beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Enterprise i Los Angeles, Kalifornien är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 398 kr per dag. 398 kr per dag är 35 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 611 kr för en hyrbil från Enterprise av typen Stor i Los Angeles. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Enterprise i Los Angeles, är februari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i februari för hyrbilstypen Stor från Enterprise beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Enterprise i Los Angeles, Kalifornien är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 275 kr per dag. 275 kr per dag är 32 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 405 kr för en hyrbil från Enterprise av typen SUV i Los Angeles. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Enterprise i Los Angeles, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen SUV från Enterprise beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Enterprise i Los Angeles

Nedan kan du hitta information om alla Enterprise-hyrbilsfirmor i Los Angeles, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
32 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,6

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,4

Information om Enterprise biluthyrning i Los Angeles

 • Är det säkert att hyra en bil från Enterprise i Los Angeles under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Enterprise i Los Angeles under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Enterprise har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • Uthyrning vid vägkanten för att främja social distansering
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Förhöjd rengöring på transferbussar
  • Löfte om komplett rengöring
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Enterprise i Los Angeles i oktober?

  Att hyra en bil i Los Angeles från Enterprise under oktober kostar i genomsnitt 610 kr per dag. En del av våra användare hittade dock priser förra oktober som var så låga som 400 kr per dag från Enterprise, så det finns en chans att du kan hitta liknande priser i år. Om du vill hyra en bil i Los Angeles i en vecka ligger den genomsnittliga kostnaden på 4 270 kr för en hyrbil från Enterprise.

 • Har Enterprise några kontor på Los Angeles flygplats?

  Ja, Enterprise har 1 kontor på Los Angeles flygplats som ligger vid 9020 Aviation Blvd.

 • Erbjuder Enterprise gratis avbokning av hyrbilar i Los Angeles?

  Enterprise har gratis avbokning för alla hyrbilar iLos Angeles. Dock kan en avbokningsavgift fortfarande tillkomma om du väljer att avboka din hyrbil i sista minuten Vi rekommenderar dig därför att ringa till Enterprise för mer information. Telefonnummer till Enterprise-kontor i området kring Enterprise hittar du genom att klicka här.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Enterprise i Los Angeles under oktober?

  Hyrbilar ur klassen SUV är den mest populära typen av bil att hyra från Enterprise i Los Angeles under oktober månad. I genomsnitt kostar en hyrbil av typen SUV från Enterprise 513 kr per dag, medan det billigaste priset som hittades var 306 kr per dag i oktober månad.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Enterprise i Los Angeles?

  För i genomsnitt 365 kr/dag är en bil ur klassen Medelstor den billigaste typen av bil att hyra från Enterprise i Los Angeles (30 % billigare än den dyraste hyrbilen från Enterprise). Under det senaste året hyrde 15 % av momondos användare från Enterprise medan de som hyrde i Los Angeles hyrde en bil ur klassen Medelstor för att spara pengar. Tänk på att Enterprise också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Enterprise i Los Angeles?

  Det finns 32 biluthyrningskontor i Los Angeles som ägs av Enterprise. Deras kontor på 1944 S. Figueroa, Los Angeles är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 20 % av våra användare som hyrde bil från Enterprise i Los Angeles upp sina fordon från 1944 S. Figueroa.


Hyrbilar från Enterprise i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Enterprise i andra populära stöder i USA, så som Miami, Orlando och Seattle