Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna

Vill du hyra en bil billigt i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna
Ekonomi436 kr per dag
Kompakt474 kr per dag
Medelstor513 kr per dag
Mini418 kr per dag
Medelstor SUV576 kr per dag
Kompakt SUV670 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Santa Cruz de Teneriffa

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Santa Cruz de Teneriffa?

De billigaste hyrbilarna i Santa Cruz de Teneriffa hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 109 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Santa Cruz de Teneriffa är 109 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Santa Cruz de Teneriffa?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat 500 i Santa Cruz de Teneriffa, även om typen Volkswagen Polo är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat 500 ligger priserna generellt på 448 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat 500 i Santa Cruz de Teneriffa för så lite som 209 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Santa Cruz de Teneriffa kostar i genomsnitt 265 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 235 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna

Hitta rätt hyrbil för dig i Santa Cruz de Teneriffa

Liten bilar

118 kr - 471 kr

Alla biltyper

156 kr - 714 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är 286 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är juni. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 118 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är 463 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är oktober. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 222 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är 472 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är september. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 246 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är 298 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är januari. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 219 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är 371 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien är januari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 279 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Santa Cruz de Teneriffa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

418 kr/dag

(17 Jul - 19 Jul)
Fiat Panda
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

436 kr/dag

(17 Jul - 19 Jul)
Mini Hatch
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

474 kr/dag

(17 Jul - 19 Jul)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Santa Cruz de Teneriffa

Alla större biluthyrningsfirmor i Santa Cruz de Teneriffa, Kanarieöarna

Cicar

1 plats

Canarias

6 platser

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

1 plats

Avis

1 plats

Sunnycars

5 platser

Alquicoche

2 platser

KeynGo

2 platser

Att köra med hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Santa Cruz de Teneriffa och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Santa Cruz de Teneriffa under juli månad?

Med genomsnittstemperaturer på 25 °C och en nederbörd på 0 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i juli månad. Att hyra en cabriolet i Santa Cruz de Teneriffa är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Santa Cruz de Teneriffa kommer i genomsnitt kosta dig 405 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien?

Hastighetsgränsen i Santa Cruz de Teneriffa är 50 km/t om inget annat anges. Santa Cruz de Teneriffa har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Santa Cruz de Teneriffa ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Santa Cruz de Teneriffa, Spanien i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Santa Cruz de Teneriffa under juni månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 0 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Santa Cruz de Teneriffa representativt för resten av Kanarieöarna?

Om du letar efter en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Kanarieöarna vanligtvis har en temperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 1,1 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Santa Cruz de Teneriffa?

Priser för bilar i Santa Cruz de Teneriffa uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Santa Cruz de Teneriffa?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Santa Cruz de Teneriffa är 36 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Santa Cruz de Teneriffa?

Bland olika länder, inklusive Santa Cruz de Teneriffa, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Santa Cruz de Teneriffa?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Santa Cruz de Teneriffa. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa?

Att boka en hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Santa Cruz de Teneriffa?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Santa Cruz de Teneriffa. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Santa Cruz de Teneriffa med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Santa Cruz de Teneriffa som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Santa Cruz de Teneriffa på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Santa Cruz de Teneriffa.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Santa Cruz de Teneriffa som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa.

Kan jag söka efter hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Santa Cruz de Teneriffa.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Santa Cruz de Teneriffa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Santa Cruz de Teneriffa

Populära hyrbilsföretag i Santa Cruz de Teneriffa