Hyrbilar i Tallinn, Harju län

Vill du hyra en bil billigt i Tallinn, Harju län? Sök och jämför priser här!

Tallinn, Estland
13 jul — 20 jul
Samma avlämingsplats
Tallinn, Estland
ons 13/7
12:00
ons 20/7
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Tallinn, Harju län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Tallinn, Harju län
Toyota Fortuner
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

68 kr/dag

(16 jul - 22 jul)
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

81 kr/dag

(16 jul - 22 jul)
Nissan Kicks
Renault Duster
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

62 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

74 kr/dag

(16 jul - 22 jul)
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

45 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

58 kr/dag

(16 jul - 22 jul)
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

70 kr/dag

(16 jul - 22 jul)
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

53 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Hyundai Accent
Renault Duster
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

57 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Renault Duster

Erbjudanden på hyrbilar i Tallinn, Harju län

Hitta rätt hyrbil för dig i Tallinn

Bilar i Liten

177 kr - 495 kr

Alla biltyper

212 kr - 1 199 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tallinn, Estland är 290 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tallinn, Estland är december. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 177 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 48 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tallinn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tallinn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Tallinn som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tallinn, Estland är 543 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tallinn, Estland är november. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 214 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tallinn. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tallinn kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Tallinn som hittats på momondo under den senaste veckan.

Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

45 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

48 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Hyundai Accent
Mini Countryman
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

45 kr/dag

(12 jul - 19 jul)
Mini Countryman

Hyrbilsleverantörer i Tallinn

Alla större biluthyrningsfirmor i Tallinn, Harju län
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

7,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

1,9
8 platser
8 platser
5 platser
5 platser
5 platser
4 platser
4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Tallinn

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Tallinn.

Populära biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigaste hyrbilen

216 kr

Mest populära modellen

Ford Fiesta
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Tallinn under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Tallinn är 216 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 597 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Tallinn under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Fiesta. Våra användare föredrar också Ford Focus som ett alternativ.

Viktig information om hyrbilar i Tallinn

Då det kommer till åldersgränser för att hyra bil i Tallinn är det i regel 21 år som gäller, men kan variera från företag till företag. Du behöver ha haft ditt körkort i minst ett år, och är du under 25 tillkommer ofta en extra avgift. Då det gäller maxålder kan även denna variera från bolag till bolag, men ofta läggs en avgift till om du är över 70 år.

Fartgränsen i Tallinn och andra tätorter ligger överlag på 50 km/h. Håll dock koll på vilka regler som gäller när du kör i staden då de kan variera beroende på distrikt. Promillegränsen är precis som i Sverige 0,2 och det råder högertrafik. Det är förbjudet att prata i handhållen mobil och alla barn under 12 år måste sitta i baksätet. Det finns ännu inga vägavgifter i Tallinn och halvljuset ska precis som här hemma vara påslaget under hela dygnet.

De flesta delarna av Tallinns historiska centrum är bilfriazoner, men i de områden du kan parkera varierar avgifterna beroende på zon. Dyrast är gamla stan Vanalinn och downtown Südalinn. Här varierar avgifterna mellan cirka 1,5 EUR (16,2 SEK) i timmen för Vanalinn och upp till 4,8 EUR (51,9 SEK) i Südalinn. Parkeringsbiljetter kan köpas på gatan i automater, men för korta stopp i parkeringszoner är de första 15 minuterna kostnadsfria. Tallinn har dessutom billigare parkeringshus runt om i staden, till exempel Admiral, Freedom Square och Viru Centre.

Det finns en mängd utflyktsmål att bege sig till med hyrbil i Tallinn. Den vackra kusten är perfekt för en dagsutflykt. Kör den korta sträckan till stränderna och prova på surfing eller bara koppla av på stranden. Du kan även promenera längs de natursköna vandringslederna utmed vattnet. Vill du uppleva mer natur är ett annat tips att besöka nationalparken Lahemaas med fantastisk natur och herrgårdar med imponerande arkitektur. Du kan också köra till nordvästra Estland och staden Paldiski. Här kan du besöka en före detta sovjetisk flottbas och vandra bland branta kalkstensklippor. Reser du med barn och är sugen på ett svalkande äventyr passande för hela familjen är Vembu-Tembumaa sommarland ett perfekt alternativ. Vattenlandet är beläget cirka 30 kilometer söder om Tallinn i staden Kurtna. Här kan du roa dig med allt från pooler och rutschkanor till fyrhjulingar och spelhallar.

De flesta hyrbilsföretagen i Tallinn erbjuder försäkringar. Det kan också vara bra att överväga självriskeliminering då du bestämmer dig för att hyra bil i Tallinn då detta helt täcker skador som kan uppkomma på bilen. Många svenska banker erbjuder detta om du använder ditt kredit- eller bankkort när du hyr. Kolla gärna upp detta innan för att undvika onödiga kostnader. Många stora, svenska försäkringsbolag har dessutom olika tilläggsalternativ som kan vara användbara vid biluthyrning, till exempel Länsförsäkringar för hyrbil utomlands.

Då Estland är ett av EU:s medlemsländer räcker det bra med ditt svenska körkort i Tallinn, och du behöver alltså inte inneha ett internationellt körkort.

Då det kommer till biluthyrning i Tallinn har de flesta stora biluthyrningsföretag sina kontor på Tallinns internationella flygplats, lättillgängliga i terminalen för kollektivtrafik. Du kan även hyra bil i Tallinns centrala delar, vid tågstationen, busstationen samt hamnen. Enklast är att förboka bilen hemifrån Sverige och hämta upp den när du anländer. Vill du lämna in din bil på en annan avlämningsplats kan du använda filtret som finns tillgängligt för detta när du söker på momondo.


Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tallinn

Nedan visas de mest populära hotellen i Tallinn

Att köra med hyrbil i Tallinn – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Tallinn och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste biluthyraren i Tallinn är GREEN MOTION med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 662 kr från dess 8 uthyrningskontor i Tallinn. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är GREEN MOTION i Tallinn för 161 kr.

Varje biluthyrningsföretag i Tallinn har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Tallinn är Hertz, Budget och Right Cars, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Med en genomsnittstemperatur på 11 °C och en nederbörd kring 75 mm i augusti gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Tallinn. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under augusti månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Tallinn. Att hyra en Standard i Tallinn kommer i genomsnitt kosta dig 1 148 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Tallinn är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Tallinn är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

I juli får Tallinn vanligtvis en nederbörd på 77 mm och har en medeltemperatur på 17 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Tallinn då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Klimatet i Harju län under juli månad har vanligtvis en temperatur på 17 °C med en förväntad nederbörd på 77 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Tallinn till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Tallinn

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Tallinn

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Estland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Estland

Börja planera din resa till Tallinn


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Tallinn om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Tallinn. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Tallinn som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Tallinn.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Tallinn på momondo.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Tallinn.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.