Hitta billiga flyg till Tallinn från 320 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tallinn

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tallinn

Bästa priset för enkelresa

320 kr

Bästa priset för tur- och returresa

386 kr

Snabbast flygtid

1t 04m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Tallinn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 320 kr (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tallinn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 386 kr (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det snabbaste flyget till Tallinn från Sverige tar 1t 04m (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Tallinn, inklusive Scandinavian Airlines, airBaltic och Norwegian.

Trender för flygresor till Tallinn

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Tallinn och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tallinn?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Tallinn från Sverige med priser runt 783 kr. Om du inte vill besöka Tallinn i oktober bör du vänta med att flyga från Sverige till juli månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 838 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tallinn?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tallinn?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Tallinn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 078 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Tallinn är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 504 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tallinn?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tallinn är på kvällen. Flyg från Sverige till Tallinn kan då kosta så lite som 837 kr. Flyg till Tallinn är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 821 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Tallinn?

I genomsnitt tar det 1t 05m att flyga från Sverige till Tallinn om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Tallinn Ulemiste (den mest populära flygplatsen i Tallinn). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Tallinn Ulemiste ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tallinn?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tallinn 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tallinn för i genomsnitt 1 124 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Tallinn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tallinn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tallinn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tallinn

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Tallinn (TLL)

Vanligtvis är flyg till Tallinn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Tallinn Ulemiste, vilket i genomsnitt kostar 940 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TALLINN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember46% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tallinn kostar i genomsnitt bara 551 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember56% dyrareDet kostar omkring 1 566 kr för flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli280% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Tallinn

Stadens högsäsong infaller under sensommaren samt under jul- och nyårsledigheterna då resor till Tallinn är särskilt populära. Under augusti är temperaturerna perfekta för att upptäcka staden och njuta av sevärdheterna och under december månad är det en mysig och stämningsfull atmosfär som råder. Säsongsvariationer påverkar priserna på flygbiljetter till Tallinn och i momondos priskalender på nätet kan du jämföra kostnader för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Tallinn? Billiga flyg till Tallinn hittar du under mars och juni månad medan månaderna augusti och december medför högst priser på flygstolar och resor med hotell. Istället för att vänta till sista minuten är det en god idé att boka ditt flyg ungefär 50 dagar innan avresa för att på så vis få dina biljetter till ett billigt pris.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tallinn?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Tallinn. Om du planerar att flyga till Tallinn, överväg då även att boka flyg till Kärrdal Kardla flygplats(120 km från stadskärnan i Tallinn).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Tallinn Ulemiste flygplats?

Priserna för flyg till Tallinn Ulemiste flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Tallinn Ulemiste flygplats?

Från och med september 2023 finns det 6 bolag att välja mellan för flyg till Tallinn Ulemiste flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Tallinn Ulemiste flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Tallinn Ulemiste flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Tallinn Ulemiste flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Tallinn Ulemiste flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Tallinn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tallinn
Ryanair
21 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL02:05Tallinn Ulemiste
27 okt.
TLL12:30Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN13:35Stockholm Arlanda
Ryanair
10 okt.
ARN16:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL00:45Tallinn Ulemiste
17 okt.
TLL19:10Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN20:15Stockholm Arlanda
Ryanair
10 okt.
ARN16:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL00:45Tallinn Ulemiste
15 okt.
TLL20:25Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN21:30Stockholm Arlanda
Ryanair
20 okt.
ARN10:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL18:05Tallinn Ulemiste
22 okt.
TLL20:25Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN21:30Stockholm Arlanda
Ryanair
14 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL02:05Tallinn Ulemiste
17 okt.
TLL19:10Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN20:15Stockholm Arlanda
Ryanair
14 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL02:05Tallinn Ulemiste
15 okt.
TLL20:25Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN21:30Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tallinn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tallinn, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Ryanair
7 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL02:05Tallinn Ulemiste
Ryanair
3 okt.
ARN16:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL00:45Tallinn Ulemiste
Ryanair
14 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL02:05Tallinn Ulemiste

Andra kabinklasser för flyg till Tallinn

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tallinn

Vilka bolag flyger till Tallinn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tallinn

Vilka bolag flyger till Tallinn?

Flyg med Finnair till Tallinn

Finnair är ett populärt val för användare som reser till Tallinn. De flyger 54 flyg i veckan till Tallinn, oftast från Helsingfors Helsinki-Vantaa. Biljettpriserna för Finnair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 184 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 369 omdömen har momondos användare betygsatt Finnair med ett genomsnittligt betyg på 7,7/10.

Flyg med LOT till Tallinn

LOT (7,6/10, 347 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Tallinn med erbjudanden så låga som 1 161 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då LOT i genomsnitt har 10 flyg som avgår till Tallinn varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Populära flygresor till Tallinn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tallinn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tallinn
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris375 kr

Så tar du dig runt i Tallinn

Centrala Tallinn är kompakt och mycket lätt att ta sig runt till fots. För att ta sig till destinationer belägna längre bort från stadskärnan finns bra kommunikationer med bland annat buss och spårvagn. Du behöver inte visa upp din biljett för chauffören när du går ombord, men det görs slumpmässiga kontroller av resenärers biljetter. Se därför till att ha en validerad biljett för att undvika en bot på 40 euro.

För att hitta taxibilar behöver du bara gå till någon av de många taxistationerna i staden. Det finns även flera mobilappar för taxiresor. Fråga chauffören om den ungefärliga kostnaden till din slutdestination för att undvika missförstånd gällandes priset. Att cykla är också ett populärt transportmedel i Tallinn och det finns trevliga cykelvägar i stadens parker, längs med stränderna och i de intilliggande skogsområdena.


Visumkrav för att besöka Tallinn

Inom EU behövs inte något visum när du reser som turist. Eftersom både Estland och Sverige är med i samarbetet behöver du alltså inte ansöka om något visum inför din resa. När du flyger behöver du visa upp legitimation för att gå ombord planet liksom vid gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ett pass eller ett nationellt id-kort. Om du endast reser med nationellt id-kort ska du se till att inte förväxla detta med en vanlig legitimation eller körkort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polismyndigheten. Innan din resa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos den estländska migrationsmyndigheten eller hos den estländska ambassaden i Stockholm. Pass- och visumregler kan nämligen alltid komma att förändras.


Börja planera din resa till Tallinn


De bästa sakerna att se och göra i Tallinn

Intresserad av sevärdheter i Tallinn?

När du är i Tallinn ska du inte missa världens största samling av bergsgetter på Tallinn Zoo, ett besök till konstmuseet inne på Kadriorgpalatset samt en promenad runt det estländska friluftsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då det blir många promenader runt den charmiga stadskärnan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, du rekommenderas att dricka vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Tallinn?

Du förväntas inte dricksa men lämna 10 till 15 procent på restauranger och för taxiresor.


Hitta billiga flyg till andra städer i Estland

Estland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Tallinn?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Tallinn när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Tallinn, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Tallinn ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Tallinn ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Tallinn?

När du väl ser alla flygalternativ för Tallinn låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Tallinn ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Tallinn och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Tallinn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.