Hitta billiga flyg till Tallinn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tallinn

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tallinn

Bästa priset för enkelresa

20 kr

Bästa priset för tur- och returresa

172 kr

Snabbast flygtid

1t 00m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Tallinn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 20 kr (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tallinn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 172 kr (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det snabbaste flyget till Tallinn från Sverige tar 1t 00m (Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Tallinn, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Tallinn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tallinn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tallinn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tallinn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tallinn (TLL)

Vanligtvis är flyg till Tallinn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste, vilket i genomsnitt kostar 1 181 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TALLINN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tallinn kostar i genomsnitt bara 849 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti55% dyrareDet kostar omkring 1 829 kr för flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli234% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Tallinn?

Stadens högsäsong infaller under sensommaren samt under jul- och nyårsledigheterna då resor till Tallinn är särskilt populära. Under augusti är temperaturerna perfekta för att upptäcka staden och njuta av sevärdheterna och under december månad är det en mysig och stämningsfull atmosfär som råder. Säsongsvariationer påverkar priserna på flygbiljetter till Tallinn och i momondos priskalender på nätet kan du jämföra kostnader för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Tallinn? Billiga flyg till Tallinn hittar du under mars och juni månad medan månaderna augusti och december medför högst priser på flygstolar och resor med hotell. Istället för att vänta till sista minuten är det en god idé att boka ditt flyg ungefär 50 dagar innan avresa för att på så vis få dina biljetter till ett billigt pris.

164 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Tallinn på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Edinburgh och är 65 % billigare än de flesta andra flyg till Tallinn. För att hitta det billigaste priset till Tallinn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

juli är generellt den billigaste månaden att flyga till Tallinn från Sverige med priser runt 889 kr. Om du inte vill besöka Tallinn i juli bör du vänta med att flyga från Sverige till juni månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 909 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tallinn 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tallinn för i genomsnitt 1 251 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Tallinn från Sverige för så lite som 172 kr på momondo.

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Tallinn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 542 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Tallinn är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 392 kr.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tallinn är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Tallinn kan då kosta så lite som 489 kr. Flyg till Tallinn är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 623 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Tallinn. Om du planerar att flyga till Tallinn, överväg då även att boka flyg till Kärrdal Kardla flygplats(120 km från stadskärnan i Tallinn).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Tallinn Kärrdal Kardla flygplats med ett genomsnittspris på 466 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Tallinn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tallinn
Flera flygbolag
10 okt.
ARN03:15Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL04:20Tallinn Ulemiste
16 okt.
TLL18:25Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN19:25Stockholm Arlanda
Norwegian
18 sep.
ARN15:45Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL16:45Tallinn Ulemiste
25 sep.
TLL18:25Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN19:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
10 okt.
ARN03:15Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL04:20Tallinn Ulemiste
16 okt.
TLL18:25Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN19:25Stockholm Arlanda
Ryanair
23 sep.
ARN02:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL03:45Tallinn Ulemiste
26 sep.
TLL05:45Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN06:50Stockholm Arlanda
Norwegian
23 aug.
ARN13:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL14:35Tallinn Ulemiste
30 aug.
TLL16:15Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN17:15Stockholm Arlanda
Ryanair
7 sep.
ARN12:30Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL13:35Tallinn Ulemiste
13 sep.
TLL14:15Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN15:20Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tallinn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tallinn, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Ryanair
20 sep.
ARN11:45Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL12:50Tallinn Ulemiste
Ryanair
21 okt.
ARN02:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL03:45Tallinn Ulemiste
Ryanair
19 aug.
ARN02:40Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL03:45Tallinn Ulemiste

Vilka bolag flyger till Tallinn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tallinn

Vilka bolag flyger till Tallinn?

För flygresor till Tallinn från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ryanair, Scandinavian Airlines, airBaltic eller Finnair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Finnair till Tallinn

Finnair är ett populärt val för användare som reser till Tallinn. De flyger 42 flyg i veckan till Tallinn, oftast från Helsingfors Helsinki-Vantaa. Biljettpriserna för Finnair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 056 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 148 omdömen har momondos användare betygsatt Finnair med ett genomsnittligt betyg på 7,7/10.

Flyg med LOT till Tallinn

LOT (7,2/10, 181 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Tallinn med erbjudanden så låga som 622 kr från Göteborg Landvetter tur och retur. Då LOT i genomsnitt har 15 flyg som avgår till Tallinn varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Tallinn

Nedan hittar du alla flygplatser i Tallinn tillsammans med avståndet från stadens centrum

Tallinn Airport är Estlands största flygplats och här landar billiga flyg till Tallinn med bland annat Nordica, Air Baltic och LOT Polish Airlines. Flygplatsen är lättnavigerad och du tar dig snabbt igenom till huvudutgången. Det finns bra kommunikationer in till stadens centrum, antingen med buss eller med bil.


Populära flygresor till Tallinn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tallinn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tallinn
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris172 kr

Så tar du dig runt i Tallinn

Centrala Tallinn är kompakt och mycket lätt att ta sig runt till fots. För att ta sig till destinationer belägna längre bort från stadskärnan finns bra kommunikationer med bland annat buss och spårvagn. Du behöver inte visa upp din biljett för chauffören när du går ombord, men det görs slumpmässiga kontroller av resenärers biljetter. Se därför till att ha en validerad biljett för att undvika en bot på 40 euro.

För att hitta taxibilar behöver du bara gå till någon av de många taxistationerna i staden. Det finns även flera mobilappar för taxiresor. Fråga chauffören om den ungefärliga kostnaden till din slutdestination för att undvika missförstånd gällandes priset. Att cykla är också ett populärt transportmedel i Tallinn och det finns trevliga cykelvägar i stadens parker, längs med stränderna och i de intilliggande skogsområdena.


Visumkrav för att besöka Tallinn

Inom EU behövs inte något visum när du reser som turist. Eftersom både Estland och Sverige är med i samarbetet behöver du alltså inte ansöka om något visum inför din resa. När du flyger behöver du visa upp legitimation för att gå ombord planet liksom vid gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ett pass eller ett nationellt id-kort. Om du endast reser med nationellt id-kort ska du se till att inte förväxla detta med en vanlig legitimation eller körkort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polismyndigheten. Innan din resa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos den estländska migrationsmyndigheten eller hos den estländska ambassaden i Stockholm. Pass- och visumregler kan nämligen alltid komma att förändras.


Börja planera din resa till Tallinn


De bästa sakerna att se och göra i Tallinn

När du är i Tallinn ska du inte missa världens största samling av bergsgetter på Tallinn Zoo, ett besök till konstmuseet inne på Kadriorgpalatset samt en promenad runt det estländska friluftsmuseet.

Bekväma skor då det blir många promenader runt den charmiga stadskärnan.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Nej, du rekommenderas att dricka vatten på flaska.

Du förväntas inte dricksa men lämna 10 till 15 procent på restauranger och för taxiresor.


Hitta billiga flyg till andra städer i Estland

Estland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Tallinn när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Tallinn, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Tallinn ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Tallinn låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Tallinn och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Andra kabinklasser för flyg till Tallinn

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tallinn

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.