Flyg till Tallinn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Tallinn.
Visa nuvarande reserestriktioner för Estland

Billigaste flygen till flygplatser i Tallinn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tallinn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tallinn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tallinn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tallinn (TLL)

Vanligtvis är flyg till Tallinn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste, vilket i genomsnitt kostar 803 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TALLINN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tallinn kostar i genomsnitt bara 636 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti84% dyrareDet kostar omkring 1 478 kr för flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember281% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Tallinn?

Stadens högsäsong infaller under sensommaren samt under jul- och nyårsledigheterna då resor till Tallinn är särskilt populära. Under augusti är temperaturerna perfekta för att upptäcka staden och njuta av sevärdheterna och under december månad är det en mysig och stämningsfull atmosfär som råder. Säsongsvariationer påverkar priserna på flygbiljetter till Tallinn och i momondos priskalender på nätet kan du jämföra kostnader för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Tallinn? Billiga flyg till Tallinn hittar du under mars och juni månad medan månaderna augusti och december medför högst priser på flygstolar och resor med hotell. Istället för att vänta till sista minuten är det en god idé att boka ditt flyg ungefär 50 dagar innan avresa för att på så vis få dina biljetter till ett billigt pris.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tallinn?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Tallinn från Sverige med priser runt 662 kr. Om du inte vill besöka Tallinn i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 670 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tallinn?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tallinn 54 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tallinn för i genomsnitt 821 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Tallinn från Sverige för så lite som 60 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tallinn?

  Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Tallinn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 691 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Tallinn är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 906 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tallinn?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tallinn är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Tallinn kan då kosta så lite som 755 kr. Flyg till Tallinn är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 035 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tallinn?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Tallinn. Om du planerar att flyga till Tallinn, överväg då även att boka flyg till Kärrdal flygplats(120 km från stadskärnan i Tallinn).


Kan jag flyga till Tallinn Ulemiste från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Tallinn Ulemiste

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Tallinn Ulemiste.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Tallinn Ulemiste.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Tallinn Ulemiste.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Alla passagerare som anländer till Estland måste lämna in en hälsodeklarationsformulär högst 72 timmar före ankomsten till Estland. Resenärer ska behålla bekräftelsemeddelandet efter att de har fyllt i det elektroniskt eller skriva ut det innan de reser.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Tallinn Ulemiste?

Returresa till Sverige från Tallinn Ulemiste

Testkrav för COVID-19
Besökare från Tallinn Ulemiste måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Tallinn Ulemiste behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Tallinn inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tallinn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tallinn
Flera flygbolag
10 dec.
ARN06:50Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL07:55Tallinn Ulemiste
13 dec.
TLL14:55Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN15:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 jan.
ARN10:30Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL11:35Tallinn Ulemiste
16 jan.
TLL14:55Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN15:55Stockholm Arlanda
Ryanair
22 nov.
ARN04:45Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL05:50Tallinn Ulemiste
29 nov.
TLL07:15Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN08:20Stockholm Arlanda
Ryanair
29 okt.
ARN05:45Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL06:50Tallinn Ulemiste
1 nov.
TLL08:15Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN09:20Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN06:50Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL07:55Tallinn Ulemiste
15 nov.
TLL07:15Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN08:20Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN06:50Stockholm Arlanda
1t 05m
TLL07:55Tallinn Ulemiste
15 nov.
TLL07:15Tallinn Ulemiste
1t 05m
ARN08:20Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tallinn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tallinn, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair, SAS och airBaltic
SAS
19 okt.
ARN10:00Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL11:00Tallinn Ulemiste
airBaltic
1 nov.
ARN16:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL17:35Tallinn Ulemiste
SAS
4 nov.
ARN04:15Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL05:15Tallinn Ulemiste

Vilka bolag flyger till Tallinn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tallinn

Billiga flyg till Tallinn flygs bland annat av Finnair och Air Baltic. De mest populära flygresorna till Tallinn från Sverige flygs dock av LOT Polish Airlines och SAS. Hos momondo kan du jämföra priser för olika flygbolag online för att hitta det bästa alternativet för din resa. Tänk på att om du bokar din resa med ett lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriserna. Dessa kostnader kan exempelvis gälla bagage och sittplats.

Vem flyger direkt till Tallinn? Både LOT Polish Airlines och SAS flyger direkt till Tallinn från Stockholms Arlanda flygplats.

Hur många timmar tar det att flyga till Tallinn? Från Stockholm tar en direkt flygresa till Tallinn ungefär en timme. Om du reser med Air Baltic och gör en mellanlandning i Riga tar resan ungefär tre timmar.


Flygplatser nära Tallinn

Nedan hittar du alla flygplatser i Tallinn tillsammans med avståndet från stadens centrum

Tallinn Airport är Estlands största flygplats och här landar billiga flyg till Tallinn med bland annat Nordica, Air Baltic och LOT Polish Airlines. Flygplatsen är lättnavigerad och du tar dig snabbt igenom till huvudutgången. Det finns bra kommunikationer in till stadens centrum, antingen med buss eller med bil.


Populära flygresor till Tallinn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tallinn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tallinn
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris60 kr

Centrala Tallinn är kompakt och mycket lätt att ta sig runt till fots. För att ta sig till destinationer belägna längre bort från stadskärnan finns bra kommunikationer med bland annat buss och spårvagn. Du behöver inte visa upp din biljett för chauffören när du går ombord, men det görs slumpmässiga kontroller av resenärers biljetter. Se därför till att ha en validerad biljett för att undvika en bot på 40 euro.

För att hitta taxibilar behöver du bara gå till någon av de många taxistationerna i staden. Det finns även flera mobilappar för taxiresor. Fråga chauffören om den ungefärliga kostnaden till din slutdestination för att undvika missförstånd gällandes priset. Att cykla är också ett populärt transportmedel i Tallinn och det finns trevliga cykelvägar i stadens parker, längs med stränderna och i de intilliggande skogsområdena.


Inom EU behövs inte något visum när du reser som turist. Eftersom både Estland och Sverige är med i samarbetet behöver du alltså inte ansöka om något visum inför din resa. När du flyger behöver du visa upp legitimation för att gå ombord planet liksom vid gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ett pass eller ett nationellt id-kort. Om du endast reser med nationellt id-kort ska du se till att inte förväxla detta med en vanlig legitimation eller körkort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polismyndigheten. Innan din resa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos den estländska migrationsmyndigheten eller hos den estländska ambassaden i Stockholm. Pass- och visumregler kan nämligen alltid komma att förändras.


Börja planera din resa till Tallinn


Intresserad av sevärdheter i Tallinn?

När du är i Tallinn ska du inte missa världens största samling av bergsgetter på Tallinn Zoo, ett besök till konstmuseet inne på Kadriorgpalatset samt en promenad runt det estländska friluftsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då det blir många promenader runt den charmiga stadskärnan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, du rekommenderas att dricka vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Tallinn?

Du förväntas inte dricksa men lämna 10 till 15 procent på restauranger och för taxiresor.


Hitta billiga flyg till andra städer i Estland

Estland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?