Flyg Europa Estland Tallinn

Flyg till Tallinn

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Tallinn (TLL)
fre 14/5
fre 21/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Tallinn. Nuvarande restriktioner för Tallinn baseras på reserestriktioner för Estland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Estland

Billigaste flygen till flygplatser i Tallinn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tallinn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tallinn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tallinn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Tallinn (TLL)

Vanligtvis är flyg till Tallinn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Tallinn Ulemiste, vilket i genomsnitt kostar 782 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TALLINN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tallinn kostar i genomsnitt bara 619 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti84% dyrareDet kostar omkring 1 439 kr för flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TALLINN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember281% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tallinn från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Tallinn?

Stadens högsäsong infaller under sensommaren samt under jul- och nyårsledigheterna då resor till Tallinn är särskilt populära. Under augusti är temperaturerna perfekta för att upptäcka staden och njuta av sevärdheterna och under december månad är det en mysig och stämningsfull atmosfär som råder. Säsongsvariationer påverkar priserna på flygbiljetter till Tallinn och i momondos priskalender på nätet kan du jämföra kostnader för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Tallinn? Billiga flyg till Tallinn hittar du under mars och juni månad medan månaderna augusti och december medför högst priser på flygstolar och resor med hotell. Istället för att vänta till sista minuten är det en god idé att boka ditt flyg ungefär 50 dagar innan avresa för att på så vis få dina biljetter till ett billigt pris.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tallinn?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Tallinn från Sverige med priser runt 644 kr. Om du inte vill besöka Tallinn i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 653 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tallinn?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tallinn 54 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tallinn för i genomsnitt 800 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Tallinn från Sverige för så lite som 653 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tallinn?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Tallinn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 673 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Tallinn är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 883 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tallinn?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tallinn är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Tallinn kan då kosta så lite som 735 kr. Flyg till Tallinn är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 008 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tallinn?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Tallinn. Om du planerar att flyga till Tallinn, överväg då även att boka flyg till Kärrdal flygplats(120 km från stadskärnan i Tallinn).


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Tallinn?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Estland resor till Tallinn. Inreserestriktioner

Resenärer får inte resa in i Estland med undantag av estniska medborgare, bosatta inom landet och deras familjemedlemmar, resande som reser som arbetstagare och studerande samt diplomatiska-, medicinska-, humanitära- och transiteringsflygningar. Estland har begränsat de flesta utländska medborgares tillträde till landet med undantag av medborgare och bosatta i Europeiska unionen, Schengenområdet, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten och personer med visering för längre vistelse, bosatta i Australien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Singapore och Uruguay.

Inresekrav

Resenärer som anländer från ovannämnda länder får resa in i Estland om de inte har några symtom på COVID-19. Resenärer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 72 timmar före ankomst. Resenärer som anländer till Estland måste skicka in ett formulär för passagerarsökning . Detta kan göras i ankomsthamnen eller elektroniskt före ankomst.

Karantänkrav

Resenärer som anländer från ett land där antalet COVID-19 fall per 100 000 invånare har varit mer än 15 under de senaste 14 dagarna måste sitta i karantän under 14 dagar. Resenärer från Storbritannien måste självisolera i 14 dagar. Denna period av självisolering kan förkortas genom att ta ett ytterligare test 7 dagar efter ankomst. Om det andra testet också är negativt kan de återvända till nödvändiga arbetsuppgifter. Lettlands och Litauens medborgare, som innehar uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i dessa länder, kan resa in i Estland och behöver inte stanna hemma om de inte uppvisar symtom på COVID-19.

Transiteringsregler

Utländska resenärer som är i Estland för transitering till sitt hemland kan resa genom Estland förutsatt att de inte har några symptom på COVID-19. Resenärer som enligt lagen fått isolera sig själva eller sitta i karantän måste uppfylla det fastställda kravet fram till utgången av den angivna tidsfristen.

Om du redan planerar att resa till Tallinn inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Tallinn Ulemiste

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tallinn Ulemiste
SAS
14 juli
ARN17:15Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL18:15Tallinn Ulemiste
16 juli
TLL12:30Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN13:30Stockholm Arlanda
airBaltic
2 juli
ARN04:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL05:35Tallinn Ulemiste
11 juli
TLL03:50Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN04:50Stockholm Arlanda
airBaltic
30 juni
ARN04:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL05:35Tallinn Ulemiste
4 juli
TLL03:50Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN04:50Stockholm Arlanda
SAS
11 juni
ARN17:05Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL18:05Tallinn Ulemiste
18 juni
TLL03:10Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN04:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
14 juni
ARN04:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL05:35Tallinn Ulemiste
15 juni
TLL12:30Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN13:30Stockholm Arlanda
airBaltic
14 juli
ARN04:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL05:35Tallinn Ulemiste
16 juli
TLL03:50Tallinn Ulemiste
1t 00m
ARN04:50Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tallinn Ulemiste

Om du letar efter enkelbiljetter till Tallinn, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS och airBaltic
SAS
18 aug.
ARN13:05Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL14:05Tallinn Ulemiste
airBaltic
31 okt.
ARN16:35Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL17:35Tallinn Ulemiste
SAS
26 juli
ARN10:00Stockholm Arlanda
1t 00m
TLL11:00Tallinn Ulemiste

Vilka flygbolag flyger till Tallinn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tallinn

Billiga flyg till Tallinn flygs bland annat av Finnair och Air Baltic. De mest populära flygresorna till Tallinn från Sverige flygs dock av LOT Polish Airlines och SAS. Hos momondo kan du jämföra priser för olika flygbolag online för att hitta det bästa alternativet för din resa. Tänk på att om du bokar din resa med ett lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriserna. Dessa kostnader kan exempelvis gälla bagage och sittplats.

Vem flyger direkt till Tallinn? Både LOT Polish Airlines och SAS flyger direkt till Tallinn från Stockholms Arlanda flygplats.

Hur många timmar tar det att flyga till Tallinn? Från Stockholm tar en direkt flygresa till Tallinn ungefär en timme. Om du reser med Air Baltic och gör en mellanlandning i Riga tar resan ungefär tre timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tallinn till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tallinn plus avståndet till centrum

Tallinn Airport är Estlands största flygplats och här landar billiga flyg till Tallinn med bland annat Nordica, Air Baltic och LOT Polish Airlines. Flygplatsen är lättnavigerad och du tar dig snabbt igenom till huvudutgången. Det finns bra kommunikationer in till stadens centrum, antingen med buss eller med bil.


Populära flygresor till Tallinn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tallinn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tallinn
Snabbaste flygtid
1t 00m
Billigast pris
729 kr

Hur tar man sig runt i Tallinn?

Centrala Tallinn är kompakt och mycket lätt att ta sig runt till fots. För att ta sig till destinationer belägna längre bort från stadskärnan finns bra kommunikationer med bland annat buss och spårvagn. Du behöver inte visa upp din biljett för chauffören när du går ombord, men det görs slumpmässiga kontroller av resenärers biljetter. Se därför till att ha en validerad biljett för att undvika en bot på 40 euro.

För att hitta taxibilar behöver du bara gå till någon av de många taxistationerna i staden. Det finns även flera mobilappar för taxiresor. Fråga chauffören om den ungefärliga kostnaden till din slutdestination för att undvika missförstånd gällandes priset. Att cykla är också ett populärt transportmedel i Tallinn och det finns trevliga cykelvägar i stadens parker, längs med stränderna och i de intilliggande skogsområdena.


Kan man flyga till Tallinn utan pass eller visum?

Inom EU behövs inte något visum när du reser som turist. Eftersom både Estland och Sverige är med i samarbetet behöver du alltså inte ansöka om något visum inför din resa. När du flyger behöver du visa upp legitimation för att gå ombord planet liksom vid gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ett pass eller ett nationellt id-kort. Om du endast reser med nationellt id-kort ska du se till att inte förväxla detta med en vanlig legitimation eller körkort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polismyndigheten. Innan din resa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos den estländska migrationsmyndigheten eller hos den estländska ambassaden i Stockholm. Pass- och visumregler kan nämligen alltid komma att förändras.


Tips och råd om Tallinn

Intresserad av sevärdheter i Tallinn?

När du är i Tallinn ska du inte missa världens största samling av bergsgetter på Tallinn Zoo, ett besök till konstmuseet inne på Kadriorgpalatset samt en promenad runt det estländska friluftsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då det blir många promenader runt den charmiga stadskärnan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, du rekommenderas att dricka vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Tallinn?

Du förväntas inte dricksa men lämna 10 till 15 procent på restauranger och för taxiresor.Hitta billiga flyg till andra städer i Estland

Estland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Estland Tallinn
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass