Flyg Europa Tyskland Frankfurt

Flyg till Frankfurt

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Frankfurt (FRA)
fre 15/1
fre 22/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Frankfurt

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Frankfurt från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Frankfurt?

Priser på flyg till Frankfurt beror på om du reser under högsäsongen eller lågsäsongen. Frankfurt är som mest populärt att besöka under januari, juni och september då många evenemang och högtider uppmärksammas i staden. Under vintern är det mysiga julmarknader och julstämning i Frankfurt. Hösten bjuder på den populära Octoberfest samt flera vinprovningar på de lokala vinodlingarna. Under sommaren är det många som väljer att besöka staden under festivalerna som äger rum i augusti. Vädermässigt är det trevlig att besöka staden mellan april och oktober då temperaturerna är behagliga för en citytripp i Tyskland.

När är det billigast att boka flyg till Frankfurt?

Om du vill resa till Frankfurt billigt är mars den månad som har lägst pris och även lägst antal besökare. Flygbiljetter till Frankfurt är som dyrast under juni månad. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum och delar av året för att hitta billiga flyg till Frankfurt.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Frankfurt?

308 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Frankfurt på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 88 % billigare än de flesta andra flyg till Frankfurt. För att hitta det billigaste priset till Frankfurt från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Frankfurt?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Frankfurt från Sverige med priser runt 1 485 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Frankfurt i november är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 535 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Frankfurt?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Frankfurt 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Frankfurt för i genomsnitt 1 684 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Frankfurt även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Frankfurt för 1 178 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Frankfurt?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Frankfurt från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 1 585 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 915 kr från Sverige till Frankfurt.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Frankfurt?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Frankfurt oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Frankfurt med avgång på kvällen för så lite som 1 456 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 1 769 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Frankfurt?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Frankfurt. Om du planerar att flyga till Frankfurt, överväg då även att boka flyg till Mannheim City flygplats(72 km från stadskärnan i Frankfurt), Frankfurt-Hahn flygplats(103 km från stadskärnan i Frankfurt), Köln-Bonn flygplats(138 km från stadskärnan i Frankfurt), Saarbrücken Ensheim flygplats(151 km från stadskärnan i Frankfurt) eller Karlsruhe/Baden-Baden flygplats(154 km från stadskärnan i Frankfurt).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Frankfurt?

Du kan hitta erbjudanden för Karlsruhe/Baden-Baden flygplats för i genomsnitt 1 932 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Frankfurt

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Frankfurt
Billigast
Bäst
Snabbast
KLM
23 feb.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
5t 55m
1 stopp
FRA
Frankfurt
28 feb.
FRA
Frankfurt
15t 25m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 178 kr
Hitta liknande
SAS
2 apr.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 15m
FRA
Frankfurt
18 apr.
FRA
Frankfurt
2t 00m
ARN
Stockholm Arlanda
1 311 kr
Hitta liknande
Lufthansa
5 mars
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1t 45m
FRA
Frankfurt
7 mars
FRA
Frankfurt
1t 40m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 344 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 apr.
ARN
Stockholm Arlanda
4t 30m
1 stopp
FRA
Frankfurt
18 apr.
FRA
Frankfurt
2t 00m
ARN
Stockholm Arlanda
1 394 kr
Hitta liknande
KLM
5 mars
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
5t 55m
1 stopp
FRA
Frankfurt
7 mars
FRA
Frankfurt
4t 15m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 211 kr
Hitta liknande
KLM
26 feb.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
4t 20m
1 stopp
FRA
Frankfurt
28 feb.
FRA
Frankfurt
15t 25m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 220 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Frankfurt

Om du letar efter enkelbiljetter till Frankfurt, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS
Billigast
Bäst
Snabbast
SAS
1 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 20m
FRA
Frankfurt
Ryanair
11 apr.
NYO
Stockholm Skavsta
25t 55m
1 stopp
FRA
Frankfurt
Flera flygbolag
1 feb.
NYO
Stockholm Skavsta
20t 40m
2 stopp
FRA
Frankfurt

Vilka flygbolag flyger till Frankfurt?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Frankfurt

Från Arlanda flygplats avgår flyg till Frankfurt med Lufthansa och SAS som båda har direktflyg till staden. Flyg till Frankfurt med direkta linjer tar drygt två timmar. Billiga flygbiljetter till Frankfurt hittar du med bland annat Iberia, Ryanair och Air France. För att resa till Frankfurt billigt kan du behöva mellanlanda under resans gång vilket gör flygtiden längre.


Hur tar man sig från flygplatsen i Frankfurt till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Frankfurt plus avståndet till centrum

Frankfurt-flyg landar på Frankfurt Airport, en av de största internationella flygplatserna i Europa. Flygplatsen ligger cirka 15 kilometer sydväst om stadens centrum och det lättaste sättet att ta dig till centrum är med spårvagnen S-Bahn som går in till stadens centralstation på bara 10 minuter. Med taxi eller hyrbil tar det mellan 15 och 20 minuter att ta dig in till city beroende på trafiken. Motorvägarna A3 och A5 går förbi flygplatsen. Utanför både terminal 1 och terminal 2 stannar även bussar som tar dig till olika platser och områden i Frankfurt. Vissa flygbolag erbjuder direktbussar från flygplatsen in till city. Det billigaste alternativet är lokala bussar, medan S-Bahn är snabbast.


Populära flygresor till Frankfurt

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Frankfurt som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
2t 05m
Billigast pris
1 253 kr
Flyg från Umeå till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
7t 00m
Billigast pris
1 942 kr
Flyg från Copenhagen till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
2 008 kr
Flyg från Malmö till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
4t 45m
Billigast pris
2 348 kr
Flyg från Luleå till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
5t 20m
Billigast pris
2 348 kr
Flyg från Karlstad till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
11t 25m
Billigast pris
2 489 kr
Flyg från Linköping till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
23t 40m
Billigast pris
2 705 kr
Flyg från Skellefteå till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
5t 00m
Billigast pris
2 738 kr
Flyg från Jönköping till Frankfurt am Main
Snabbaste flygtid
13t 55m
Billigast pris
5 061 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Frankfurt?

Ett av de enklaste sätten att ta sig runt Frankfurt är med cykel. Stadens cykelvägar är separerade från bilvägarna vilket gör att det är både säkert och trevlig att cykla. I Frankfurt hittar du två stora cykelhyrningssystem. Med både Next Bike och Call-a-Bike kan du hämta upp och lämna tillbaka cykeln på stationer över hela staden. Både spårvagnssystemet S-Bahn och tunnelbanan U-Bahn är mycket enkla och lättnavigerade. Samma biljetter gäller för båda systemen. De är dessutom sammankopplade för att du enkelt ska kunna byta mellan dem. I Frankfurt är det även enkelt att köra bil och det är inte vanligt med trafikstockningar. För att parkera använder du enklast parkeringsgaragen runt om staden. Inne i centrum är det oftast en tidsbegränsning på en timme för gatuparkering.


Kan man resa till Frankfurt utan pass eller visum?

Som svensk EU-medborgare behöver du inte något visum för att resa till ett annat EU-land. Både Sverige och Tyskland är medlemmar i unionen vilket förenklar resor mellan de två länderna. Du behöver ha med dig legitimation för resan men denna legitimation behöver inte nödvändigtvis vara ditt pass. Även ditt nationella id-kort fungerar för att resa till Tyskland.


Tips och råd om Frankfurt

Vad ska man se i Frankfurt?

Frankfurt är fyllt av sevärdheter som du inte får missa! Med sina glasbyggnader och skyskrapor är staden olik någon annan tysk stad, men här finns även historiska byggnader att besöka. Den röda katedralen Kaiserdom med sin gotiska 1300-talsstil är ett av de mest välbesökta besöksmålen i staden. För den konstintresserade är det ett besök till Städel Museum som rekommenderas. Där finns bland annat kända verk av Rembrandt och Dürer. Besök även Wollheims minnesmärke för fångar som dog i koncentrationslägren under andra världskriget.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Om du reser till Frankfurt med barn är ett besök till Frankfurt Zoo ett måste. Här finns över 4500 olika djurarter samt flera lekplatser. Även vetenskapsmuseet Experiminta är mycket populärt bland barnfamiljer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Kontrollera vad din hemförsäkring täcker under resan då det kan vara onödigt att skaffa en extra försäkring. För resor till Tyskland gäller även EU-kortet som du kan få gratis från försäkringskassan och som täcker eventuella sjukvårdskostnader under din resa.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går att dricka kranvattnet men då det inte smakar så gott köper de flesta vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Man lämnar vanligtvis mellan 5 och 10 % i dricks eller avrundar uppåt.

Var ska man shoppa?

Du hittar mängder av shopping utmed shoppingpromenaden Zeil i Frankfurts centrum.

Flyg Europa Tyskland Frankfurt
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass