Hitta billiga flyg till Frankfurt från 426 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Frankfurt

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Frankfurt

Bästa priset för enkelresa

426 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 039 kr

Snabbast flygtid

3t 20m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Frankfurt från Sverige under de senaste 72 timmarna är 426 kr (Stockholm Arlanda till Frankfurt-Hahn).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Frankfurt från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 039 kr (Stockholm Arlanda till Frankfurt-Hahn).
Det snabbaste flyget till Frankfurt från Sverige tar 3t 20m (Göteborg Landvetter till Frankfurt).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Frankfurt, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Frankfurt

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Frankfurt och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Frankfurt?

Den billigaste månaden att flyga till Frankfurt från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 213 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Frankfurt i september är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 234 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Frankfurt?

329 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Frankfurt på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 72 % billigare än de flesta andra flyg till Frankfurt. För att hitta det billigaste priset till Frankfurt från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Frankfurt?

Hur lång tid tar det att flyga till Frankfurt?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Frankfurt (Frankfurt), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 10m respektive 1t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Frankfurt?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Frankfurt är 30 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 827 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Frankfurt

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Frankfurt från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Frankfurt

Stockholm (STO) till Karlsruhe (FKB)

Vanligtvis är flyg till Frankfurt från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Karlsruhe/Baden-Baden, vilket i genomsnitt kostar 904 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FRANKFURT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Frankfurt kostar i genomsnitt bara 2 109 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FRANKFURT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni26% dyrareDet kostar omkring 3 543 kr för flyg till Frankfurt från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FRANKFURT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli337% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Frankfurt från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Frankfurt

När är det billigast att boka flyg till Frankfurt?

Om du vill resa till Frankfurt billigt är mars den månad som har lägst pris och även lägst antal besökare. Flygbiljetter till Frankfurt är som dyrast under juni månad. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum och delar av året för att hitta billiga flyg till Frankfurt.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Frankfurt?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Frankfurt. Om du planerar att flyga till Frankfurt, överväg då även att boka flyg till Mannheim City flygplats(72 km från stadskärnan i Frankfurt), Frankfurt-Hahn flygplats(103 km från stadskärnan i Frankfurt), Köln-Bonn flygplats(138 km från stadskärnan i Frankfurt), Saarbrücken Ensheim flygplats(151 km från stadskärnan i Frankfurt) eller Karlsruhe/Baden-Baden flygplats(154 km från stadskärnan i Frankfurt).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Frankfurt?

Du kan hitta erbjudanden för Karlsruhe/Baden-Baden flygplats för i genomsnitt 1 074 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Går det några flyg till Bahnhofsviertel?

Ja, om du flyger till Frankfurt i Frankfurt som är den närmsta flygplatsen i förhållande till Bahnhofsviertel (10,9 km bort).

Vilken flygplats ligger närmst Congress Center Messe Frankfurt?

Flygplatsen Frankfurt ligger 10,2 km från Congress Center Messe Frankfurt i Frankfurt vilket gör den till den närmsta flygplatsen.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Frankfurt?

Priserna för flyg till Frankfurt uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Frankfurt?

Det finns 14 bolag tillgängliga för flyg till Frankfurt från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Frankfurt?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Frankfurt.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Frankfurt?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Frankfurt kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Frankfurt. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Frankfurt

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Frankfurt
Ryanair
11 jan.
ARN16:45Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
HHN07:50Frankfurt-Hahn
15 jan.
HHN13:00Frankfurt-Hahn
8t 35m
1 stopp
ARN21:35Stockholm Arlanda
1 039 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 jan.
ARN08:55Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
HHN16:15Frankfurt-Hahn
16 jan.
HHN22:15Frankfurt-Hahn
11t 40m
1 stopp
ARN09:55Stockholm Arlanda
1 153 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 jan.
ARN08:55Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
HHN16:15Frankfurt-Hahn
28 jan.
HHN23:05Frankfurt-Hahn
10t 40m
1 stopp
ARN09:45Stockholm Arlanda
1 195 kr
Hitta liknande
Ryanair
1 feb.
ARN16:45Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
HHN07:50Frankfurt-Hahn
4 feb.
HHN15:35Frankfurt-Hahn
5t 55m
1 stopp
ARN21:30Stockholm Arlanda
1 278 kr
Hitta liknande
Ryanair
10 dec.
ARN12:25Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
HHN00:15Frankfurt-Hahn
11 dec.
HHN11:15Frankfurt-Hahn
10t 45m
2 stopp
ARN22:00Stockholm Arlanda
1 309 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 feb.
ARN08:55Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
HHN16:15Frankfurt-Hahn
4 feb.
HHN23:05Frankfurt-Hahn
10t 40m
1 stopp
ARN09:45Stockholm Arlanda
1 351 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Frankfurt

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Frankfurt, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair, Scandinavian Airlines och Wizz Air
Ryanair
11 jan.
ARN21:15Stockholm Arlanda
27t 15m
1 stopp
HHN00:30Frankfurt-Hahn
Ryanair
11 jan.
ARN21:15Stockholm Arlanda
27t 15m
1 stopp
HHN00:30Frankfurt-Hahn
Ryanair
14 jan.
ARN21:55Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
HHN16:10Frankfurt-Hahn

Så tar du dig runt i Frankfurt

Ett av de enklaste sätten att ta sig runt Frankfurt är med cykel. Stadens cykelvägar är separerade från bilvägarna vilket gör att det är både säkert och trevlig att cykla. I Frankfurt hittar du två stora cykelhyrningssystem. Med både Next Bike och Call-a-Bike kan du hämta upp och lämna tillbaka cykeln på stationer över hela staden. Både spårvagnssystemet S-Bahn och tunnelbanan U-Bahn är mycket enkla och lättnavigerade. Samma biljetter gäller för båda systemen. De är dessutom sammankopplade för att du enkelt ska kunna byta mellan dem. I Frankfurt är det även enkelt att köra bil och det är inte vanligt med trafikstockningar. För att parkera använder du enklast parkeringsgaragen runt om staden. Inne i centrum är det oftast en tidsbegränsning på en timme för gatuparkering.


Visumkrav för att besöka Frankfurt

Som svensk EU-medborgare behöver du inte något visum för att resa till ett annat EU-land. Både Sverige och Tyskland är medlemmar i unionen vilket förenklar resor mellan de två länderna. Du behöver ha med dig legitimation för resan men denna legitimation behöver inte nödvändigtvis vara ditt pass. Även ditt nationella id-kort fungerar för att resa till Tyskland.


De bästa sakerna att se och göra i Frankfurt

Vad ska man se i Frankfurt?

Frankfurt är fyllt av sevärdheter som du inte får missa! Med sina glasbyggnader och skyskrapor är staden olik någon annan tysk stad, men här finns även historiska byggnader att besöka. Den röda katedralen Kaiserdom med sin gotiska 1300-talsstil är ett av de mest välbesökta besöksmålen i staden. För den konstintresserade är det ett besök till Städel Museum som rekommenderas. Där finns bland annat kända verk av Rembrandt och Dürer. Besök även Wollheims minnesmärke för fångar som dog i koncentrationslägren under andra världskriget.

Ska man köpa reseförsäkring?

Kontrollera vad din hemförsäkring täcker under resan då det kan vara onödigt att skaffa en extra försäkring. För resor till Tyskland gäller även EU-kortet som du kan få gratis från försäkringskassan och som täcker eventuella sjukvårdskostnader under din resa.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går att dricka kranvattnet men då det inte smakar så gott köper de flesta vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Man lämnar vanligtvis mellan 5 och 10 % i dricks eller avrundar uppåt.

Var ska man shoppa?

Du hittar mängder av shopping utmed shoppingpromenaden Zeil i Frankfurts centrum.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Frankfurt?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Frankfurt ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Frankfurt.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Frankfurt?

När du söker efter flyg till Frankfurt hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Frankfurt ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Frankfurt. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Frankfurt

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.