Hitta billiga flyg till Hamburg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Hamburg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Hamburg

Bästa priset för enkelresa

243 kr

Bästa priset för tur- och returresa

538 kr

Snabbast flygtid

3t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Hamburg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 243 kr (Stockholm Arlanda till Hamburg).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Hamburg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 538 kr (Stockholm Skavsta till Hamburg).
Det snabbaste flyget till Hamburg från Sverige tar 3t 35m (Stockholm Skavsta till Hamburg).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Hamburg, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Hamburg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hamburg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hamburg?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Hamburg från Sverige för november. Flyg till Hamburg i november är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 910 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hamburg?

Det bästa priset som hittats på momondo till Hamburg var 57 kr/per person från Wien, vilket är 99 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Hamburg. För att hitta det billigaste priset till Hamburg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hamburg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Hamburg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 933 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 373 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hamburg?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Hamburg är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 888 kr. Flyg till Hamburg är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 208 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Hamburg?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Hamburg beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg tar i genomsnitt 1t 35m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Hamburg i genomsnitt ligger på 3t 50m. Hamburg är den mest populära flygplatsen i Hamburg.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hamburg?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Hamburg från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Hamburg för ungefär 2 187 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Hamburg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hamburg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hamburg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Hamburg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 2 090 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HAMBURG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hamburg kostar i genomsnitt bara 1 699 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti35% dyrareDet kostar omkring 2 828 kr för flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli295% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Hamburg

Resor till Hamburg är populära under sommarmånaderna och perioden utgör således stadens högsäsong. Det är även många besökare som tar sig till den tyska staden under jul- och nyårsledigheterna och under denna period är flygresor till Hamburg och resor med hotell dyrare än under andra månader. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en flygstol eller paketresa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Hamburg? Billiga flyg till Hamburg hittar du framför allt under månaderna november och juni. Juni är en härlig månad att besöka staden på då det är mitt under stadens högsäsong, men det kan vara svårt att hitta billigt boende under denna tid.

Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats, Itzehoe EDHF flygplats, Bremen flygplats, Hannover flygplats eller Braunschweig flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Hamburg.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Hamburg Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats med ett genomsnittspris på 3 182 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hamburg
Flera flygbolag
26 jan.
NYO16:45Stockholm Skavsta
9t 40m
1 stopp
HAM02:25Hamburg
2 feb.
HAM15:00Hamburg
11t 50m
1 stopp
NYO02:50Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
26 jan.
NYO16:45Stockholm Skavsta
9t 40m
1 stopp
HAM02:25Hamburg
2 feb.
HAM15:00Hamburg
11t 50m
1 stopp
NYO02:50Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
14 jan.
GOT03:20Göteborg Landvetter
9t 20m
1 stopp
HAM12:40Hamburg
15 jan.
HAM16:00Hamburg
10t 50m
1 stopp
GOT02:50Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
12 dec.
ARN06:45Stockholm Arlanda
9t 10m
1 stopp
HAM15:55Hamburg
14 dec.
HAM15:00Hamburg
12t 10m
1 stopp
ARN03:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 dec.
NYO09:40Stockholm Skavsta
6t 15m
1 stopp
HAM15:55Hamburg
14 dec.
HAM15:00Hamburg
11t 40m
1 stopp
NYO02:40Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
26 jan.
ARN15:15Stockholm Arlanda
11t 10m
1 stopp
HAM02:25Hamburg
2 feb.
HAM15:00Hamburg
11t 35m
1 stopp
ARN02:35Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hamburg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Hamburg, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
12 dec.
ARN06:45Stockholm Arlanda
9t 10m
1 stopp
HAM15:55Hamburg
Wizz Air
21 jan.
NYO03:15Stockholm Skavsta
9t 25m
1 stopp
HAM12:40Hamburg
Ryanair
12 dec.
ARN06:45Stockholm Arlanda
9t 10m
1 stopp
HAM15:55Hamburg

Andra kabinklasser för flyg till Hamburg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Hamburg

Vilka bolag flyger till Hamburg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hamburg

Vilka bolag flyger till Hamburg?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Hamburg från Sverige Eurowings, Czech Airlines, Lufthansa och Scandinavian Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med SWISS till Hamburg

Det mest populära flygbolaget för flyg till Hamburg på momondo är SWISS som flyger 25 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Zürichs internationella, och det bästa erbjudandet för flyg med SWISS till Hamburg ligger på 1 356 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Hamburg enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 142 omdömen har SWISS ett betyg på 8,4 bland momondos användare.

Flyg med Finnair till Hamburg

Finnair flyger vanligtvis till Hamburg 13 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Hamburg från Helsingfors Helsinki-Vantaa . Finnair (betyg: 7,7, 322 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Hamburg. Det bästa biljettpriset för Finnair som hittats på momondo till Hamburg var från Umeå (1 547 kr tur och retur).


Flygplatser nära Hamburg

Nedan hittar du alla flygplatser i Hamburg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Hamburg landar på Hamburg Airport strax norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands femte största med ungefär 16 miljoner passagerare per år. Hamburg Airport är bland annat bas för flygbolagen easyJet, Ryanair och Eurowings. Du tar dig enkelt in till staden antingen med buss eller tunnelbana. Om du hellre reser med taxi hittar du bilar väntandes utanför ankomsthallen. Färden in till staden med bil tar ungefär 30 minuter.


Populära flygresor till Hamburg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hamburg som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Hamburg
Snabbaste flygtid3t 50m
Billigaste pris559 kr
Flyg från Stockholm till Hamburg
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris559 kr
Flyg från Köpenhamn till Hamburg
Snabbaste flygtid0t 50m
Billigaste pris2 659 kr
Flyg från Linköping till Hamburg
Snabbaste flygtid20t 25m
Billigaste pris2 363 kr
Flyg från Skellefteå till Hamburg
Snabbaste flygtid24t 30m
Billigaste pris1 540 kr
Flyg från Jönköping till Hamburg
Snabbaste flygtid11t 45m
Billigaste pris8 114 kr
Flyg från Umeå till Hamburg
Snabbaste flygtid14t 10m
Billigaste pris1 562 kr

Så tar du dig runt i Hamburg

Hamburgs kollektivtrafik består av tåg- och bussnätverk. Tunnelbanan består av de två nätverken S-Bahn, som går ovan jord, och U-Bahn, som går under jord. Tågen utgör det smidigaste transportmedlet för att ta sig runt i staden och du kommer troligtvis använda detta färdmedel flitigt under din vistelse. Tunnelbanan är öppen från ungefär halv fem på morgonen till klockan ett på natten. All kollektivtrafik fungerar med samma biljetter och du köper dessa i biljettautomaterna belägna på stationen.

Att cykla är annars ett populärt sätt att utforska staden på. Det finns mängder av cykelvägar och staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem, StadtRAD Hamburg, som har uthyrningsplatser på hela 120 platser i Hamburg. Om du lämnar in och byter ut din cykel på olika uthyrningsplatser minst en gång varje halvtimme behöver du dessutom inte betala något. Vill du istället behålla din cykel i längre än en halvtimme åt gången kan du hyra en för hela dagen vilket kostar ungefär tolv euro.


Visumkrav för att besöka Hamburg

När du reser till Tyskland från Sverige behöver du inte ansöka om något visum då båda länderna är med i EU. Som EU-medborgare behöver du nämligen inte något visum när du reser till andra medlemsländer. När du flyger måste du ha med dig legitimation både för att gå ombord på planet liksom för att kunna legitimera dig vid den tyska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Observera att denna form av id-kort inte ska förväxlas med ett vanligt körkort eller legitimation, som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser, antingen hos de tyska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm, detta eftersom pass- och visumregler kan ändras vid särskilda omständigheter.


Börja planera din resa till Hamburg


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att flyga till året runt

De bästa sakerna att se och göra i Hamburg

Börja med ett besök till Miniatur Wunderland, ett museum som är älskat både av stora och små. Här har en oändlig miniatyrvärld byggts upp som fascinerar besökare från hela världen. Missa inte heller ett besök till Hamburger Kunsthalle och marknaden Fischmarkt.

Ta med bekväma skor och kläder för cykelturer.

Köp ett lokalt SIM-kort för att slippa höga surfkostnader.

Ja, det går bra att dricka vattnet från kranen.

Lämna ungefär tio procent om du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Hamburg. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Hamburg så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Hamburg låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Hamburg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Hamburg och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.