Flyg till Hamburg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Hamburg.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Hamburg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hamburg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hamburg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Hamburg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 315 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HAMBURG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hamburg kostar i genomsnitt bara 1 110 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli20% dyrareDet kostar omkring 1 575 kr för flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember467% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Hamburg?

Resor till Hamburg är populära under sommarmånaderna och perioden utgör således stadens högsäsong. Det är även många besökare som tar sig till den tyska staden under jul- och nyårsledigheterna och under denna period är flygresor till Hamburg och resor med hotell dyrare än under andra månader. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en flygstol eller paketresa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Hamburg? Billiga flyg till Hamburg hittar du framför allt under månaderna november och juni. Juni är en härlig månad att besöka staden på då det är mitt under stadens högsäsong, men det kan vara svårt att hitta billigt boende under denna tid.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Hamburg?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Hamburg var 142 kr/per person från Stockholm, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Hamburg. För att hitta det billigaste priset till Hamburg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hamburg?

  Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Hamburg från Sverige för februari. Flyg till Hamburg i februari är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 119 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hamburg?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Hamburg från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Hamburg för ungefär 1 387 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Hamburg även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Hamburg för 413 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hamburg?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Hamburg är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 1 215 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 664 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hamburg?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Hamburg är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 411 kr. Flyg till Hamburg är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 541 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hamburg?

  Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats, Bremen flygplats, Hannover flygplats, Braunschweig Braunschweig flygplats eller Rostock Laage flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Hamburg.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hamburg?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Hamburg Rostock Laage flygplats med ett genomsnittspris på 1 607 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Hamburg från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Hamburg

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Hamburg.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Hamburg.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Hamburg.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Hamburg?

Returresa till Sverige från Hamburg

Testkrav för COVID-19
Besökare från Hamburg måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Hamburg behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Hamburg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hamburg
Lufthansa
8 nov.
ARN06:55Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
HAM13:30Hamburg
11 nov.
HAM04:00Hamburg
4t 15m
1 stopp
ARN08:15Stockholm Arlanda
Ryanair
10 jan.
ARN08:50Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
HAM15:20Hamburg
11 jan.
HAM10:55Hamburg
6t 30m
1 stopp
ARN17:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
6 nov.
ARN02:45Stockholm Arlanda
9t 25m
2 stopp
HAM12:10Hamburg
13 nov.
HAM03:55Hamburg
4t 55m
1 stopp
ARN08:50Stockholm Arlanda
Ryanair
29 nov.
ARN08:50Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
HAM15:20Hamburg
6 dec.
HAM15:45Hamburg
11t 25m
1 stopp
ARN03:10Stockholm Arlanda
Ryanair
17 nov.
ARN15:05Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
HAM05:35Hamburg
24 nov.
HAM04:05Hamburg
4t 50m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
6 nov.
ARN14:20Stockholm Arlanda
14t 30m
1 stopp
HAM03:50Hamburg
13 nov.
HAM03:55Hamburg
4t 55m
1 stopp
ARN08:50Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hamburg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Hamburg, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Flera flygbolag
27 okt.
GOT09:25Göteborg Landvetter
5t 50m
1 stopp
HAM15:15Hamburg
Ryanair
22 nov.
ARN08:50Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
HAM15:20Hamburg
Ryanair
26 nov.
ARN03:35Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
HAM15:20Hamburg

Vilka bolag flyger till Hamburg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hamburg
 • Vilka bolag flyger till Hamburg?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Hamburg från Sverige Eurowings, Czech Airlines, SAS och Lufthansa. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Hamburg

Nedan hittar du alla flygplatser i Hamburg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Hamburg landar på Hamburg Airport strax norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands femte största med ungefär 16 miljoner passagerare per år. Hamburg Airport är bland annat bas för flygbolagen easyJet, Ryanair och Eurowings. Du tar dig enkelt in till staden antingen med buss eller tunnelbana. Om du hellre reser med taxi hittar du bilar väntandes utanför ankomsthallen. Färden in till staden med bil tar ungefär 30 minuter.


Populära flygresor till Hamburg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hamburg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hamburg
Snabbast flygtid1t 40m
Billigaste pris542 kr
Flyg från Göteborg till Hamburg
Snabbast flygtid4t 05m
Billigaste pris861 kr
Flyg från Umeå till Hamburg
Snabbast flygtid3t 25m
Billigaste pris1 713 kr
Flyg från Linköping till Hamburg
Snabbast flygtid5t 20m
Billigaste pris1 963 kr
Flyg från Skellefteå till Hamburg
Snabbast flygtid3t 40m
Billigaste pris2 100 kr
Flyg från Jönköping till Hamburg
Snabbast flygtid11t 45m
Billigaste pris6 619 kr

Så tar du dig runt i Hamburg

Hamburgs kollektivtrafik består av tåg- och bussnätverk. Tunnelbanan består av de två nätverken S-Bahn, som går ovan jord, och U-Bahn, som går under jord. Tågen utgör det smidigaste transportmedlet för att ta sig runt i staden och du kommer troligtvis använda detta färdmedel flitigt under din vistelse. Tunnelbanan är öppen från ungefär halv fem på morgonen till klockan ett på natten. All kollektivtrafik fungerar med samma biljetter och du köper dessa i biljettautomaterna belägna på stationen.

Att cykla är annars ett populärt sätt att utforska staden på. Det finns mängder av cykelvägar och staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem, StadtRAD Hamburg, som har uthyrningsplatser på hela 120 platser i Hamburg. Om du lämnar in och byter ut din cykel på olika uthyrningsplatser minst en gång varje halvtimme behöver du dessutom inte betala något. Vill du istället behålla din cykel i längre än en halvtimme åt gången kan du hyra en för hela dagen vilket kostar ungefär tolv euro.


Visumkrav för att besöka Hamburg

När du reser till Tyskland från Sverige behöver du inte ansöka om något visum då båda länderna är med i EU. Som EU-medborgare behöver du nämligen inte något visum när du reser till andra medlemsländer. När du flyger måste du ha med dig legitimation både för att gå ombord på planet liksom för att kunna legitimera dig vid den tyska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Observera att denna form av id-kort inte ska förväxlas med ett vanligt körkort eller legitimation, som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser, antingen hos de tyska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm, detta eftersom pass- och visumregler kan ändras vid särskilda omständigheter.


Börja planera din resa till Hamburg


De bästa sakerna att se och göra i Hamburg

Intresserad av sevärdheter i Hamburg?

Börja med ett besök till Miniatur Wunderland, ett museum som är älskat både av stora och små. Här har en oändlig miniatyrvärld byggts upp som fascinerar besökare från hela världen. Missa inte heller ett besök till Hamburger Kunsthalle och marknaden Fischmarkt.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor och kläder för cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka vattnet från kranen.

Ska jag dricksa i Hamburg?

Lämna ungefär tio procent om du äter på restaurang.