Flyg Europa Tyskland Hamburg

Flyg till Hamburg

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Hamburg (HAM)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Hamburg. Nuvarande restriktioner för Hamburg baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Hamburg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hamburg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hamburg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Hamburg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 286 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HAMBURG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hamburg kostar i genomsnitt bara 1 086 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli20% dyrareDet kostar omkring 1 540 kr för flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember467% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Hamburg?

Resor till Hamburg är populära under sommarmånaderna och perioden utgör således stadens högsäsong. Det är även många besökare som tar sig till den tyska staden under jul- och nyårsledigheterna och under denna period är flygresor till Hamburg och resor med hotell dyrare än under andra månader. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en flygstol eller paketresa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Hamburg? Billiga flyg till Hamburg hittar du framför allt under månaderna november och juni. Juni är en härlig månad att besöka staden på då det är mitt under stadens högsäsong, men det kan vara svårt att hitta billigt boende under denna tid.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hamburg?

Det bästa priset som hittats på momondo till Hamburg var 139 kr/per person från Stockholm, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Hamburg. För att hitta det billigaste priset till Hamburg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hamburg?

Den billigaste månaden att flyga till Hamburg från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 069 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. februari är en annan bra månad för att besöka Hamburg med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 094 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hamburg?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Hamburg 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Hamburg för i genomsnitt 1 356 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Hamburg även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Hamburg för 606 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hamburg?

Den billigaste veckodagen att flyga till Hamburg är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 1 188 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 627 kr från Sverige till Hamburg.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hamburg?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hamburg på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Hamburg på eftermiddagen för så lite som 1 379 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Hamburg är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 507 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hamburg?

Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats, Bremen flygplats, Hannover flygplats, Braunschweig Braunschweig flygplats eller Rostock Laage flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Hamburg.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hamburg?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Hamburg Rostock Laage flygplats med ett genomsnittspris på 1 571 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Hamburg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Hamburg. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Hamburg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hamburg
SAS
24 aug.
12:40Stockholm Arlanda
1t 35m
14:15Hamburg
31 aug.
06:35Hamburg
1t 30m
08:05Stockholm Arlanda
1 212 kr
Hitta liknande
Eurowings
18 juni
11:45Stockholm Arlanda
1t 40m
13:25Hamburg
25 juni
09:25Hamburg
1t 40m
11:05Stockholm Arlanda
1 220 kr
Hitta liknande
Eurowings
18 juni
11:45Stockholm Arlanda
1t 40m
13:25Hamburg
25 juni
09:25Hamburg
1t 40m
11:05Stockholm Arlanda
1 288 kr
Hitta liknande
Eurowings
18 juni
11:45Stockholm Arlanda
1t 40m
13:25Hamburg
25 juni
04:35Hamburg
6t 10m
1 stopp
10:45Stockholm Arlanda
1 346 kr
Hitta liknande
KLM
10 maj
13:30Stockholm Arlanda
4t 20m
1 stopp
17:50Hamburg
17 maj
08:35Hamburg
4t 05m
1 stopp
12:40Stockholm Arlanda
1 489 kr
Hitta liknande
SAS
24 aug.
17:10Stockholm Arlanda
12t 25m
1 stopp
05:35Hamburg
31 aug.
14:55Hamburg
1t 30m
16:25Stockholm Arlanda
1 330 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hamburg

Om du letar efter enkelbiljetter till Hamburg, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, KLM och SWISS
Eurowings
15 juli
09:25Stockholm Arlanda
1t 35m
11:00Hamburg
KLM
25 apr.
02:20Göteborg-Landvetter Airport
5t 15m
1 stopp
07:35Hamburg
1 658 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 apr.
05:50Stockholm Skavsta
8t 45m
1 stopp
14:35Hamburg
1 952 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Hamburg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hamburg

LOT Polish Airlines, Brussels Airlines och Wizz Air erbjuder billiga flyg till Hamburg året om. Det är även populärt att boka flygbiljetter till Hamburg med Eurowing och SAS. För att slippa höga sista minuten priser är det en god idé att boka dina biljetter ungefär två månader innan planerad avresa. Hos momondo kan du jämföra resor med olika flygbolag online för att hitta en flygstol till bra pris. Tänk på att om du bokar med lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som flygbolagen vanligtvis inkluderat i flygpriset, till exempel avgifter för bagage och val av sittplats.

Vem flyger direkt till Hamburg? Euorowings och SAS flyger direkt från Sverige till Hamburg. Båda flygbolagens resor avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm.

Hur många timmar tar det att flyga till Hamburg? En direktresa från Stockholm till Hamburg tar ungefär en och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Hamburg till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Hamburg plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Hamburg landar på Hamburg Airport strax norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands femte största med ungefär 16 miljoner passagerare per år. Hamburg Airport är bland annat bas för flygbolagen easyJet, Ryanair och Eurowings. Du tar dig enkelt in till staden antingen med buss eller tunnelbana. Om du hellre reser med taxi hittar du bilar väntandes utanför ankomsthallen. Färden in till staden med bil tar ungefär 30 minuter.


Populära flygresor till Hamburg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hamburg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hamburg
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
1 094 kr
Flyg från Köpenhamn till Hamburg
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigast pris
2 071 kr
Flyg från Umeå till Hamburg
Snabbaste flygtid
9t 30m
Billigast pris
2 811 kr
Flyg från Linköping till Hamburg
Snabbaste flygtid
8t 40m
Billigast pris
2 853 kr
Flyg från Skellefteå till Hamburg
Snabbaste flygtid
22t 50m
Billigast pris
2 937 kr
Flyg från Jönköping till Hamburg
Snabbaste flygtid
11t 45m
Billigast pris
6 472 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Hamburg?

Hamburgs kollektivtrafik består av tåg- och bussnätverk. Tunnelbanan består av de två nätverken S-Bahn, som går ovan jord, och U-Bahn, som går under jord. Tågen utgör det smidigaste transportmedlet för att ta sig runt i staden och du kommer troligtvis använda detta färdmedel flitigt under din vistelse. Tunnelbanan är öppen från ungefär halv fem på morgonen till klockan ett på natten. All kollektivtrafik fungerar med samma biljetter och du köper dessa i biljettautomaterna belägna på stationen.

Att cykla är annars ett populärt sätt att utforska staden på. Det finns mängder av cykelvägar och staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem, StadtRAD Hamburg, som har uthyrningsplatser på hela 120 platser i Hamburg. Om du lämnar in och byter ut din cykel på olika uthyrningsplatser minst en gång varje halvtimme behöver du dessutom inte betala något. Vill du istället behålla din cykel i längre än en halvtimme åt gången kan du hyra en för hela dagen vilket kostar ungefär tolv euro.


Kan man flyga till Hamburg utan pass eller visum?

När du reser till Tyskland från Sverige behöver du inte ansöka om något visum då båda länderna är med i EU. Som EU-medborgare behöver du nämligen inte något visum när du reser till andra medlemsländer. När du flyger måste du ha med dig legitimation både för att gå ombord på planet liksom för att kunna legitimera dig vid den tyska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Observera att denna form av id-kort inte ska förväxlas med ett vanligt körkort eller legitimation, som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser, antingen hos de tyska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm, detta eftersom pass- och visumregler kan ändras vid särskilda omständigheter.


Tips och råd om Hamburg

Intresserad av sevärdheter i Hamburg?

Börja med ett besök till Miniatur Wunderland, ett museum som är älskat både av stora och små. Här har en oändlig miniatyrvärld byggts upp som fascinerar besökare från hela världen. Missa inte heller ett besök till Hamburger Kunsthalle och marknaden Fischmarkt.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor och kläder för cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka vattnet från kranen.

Ska jag dricksa i Hamburg?

Lämna ungefär tio procent om du äter på restaurang.


Flyg Europa Tyskland Hamburg
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass