Hitta billiga flyg till Hamburg från 436 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 9/12
lör 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Hamburg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Hamburg

Bästa priset för enkelresa

436 kr

Bästa priset för tur- och returresa

695 kr

Snabbast flygtid

1t 35m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Hamburg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 436 kr (Stockholm Arlanda till Hamburg).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Hamburg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 695 kr (Stockholm Arlanda till Hamburg).
Det snabbaste flyget till Hamburg från Sverige tar 1t 35m (Stockholm Arlanda till Hamburg).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Hamburg, inklusive Lufthansa, Scandinavian Airlines och Eurowings.

Trender för flygresor till Hamburg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hamburg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hamburg?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Hamburg från Sverige för februari. Flyg till Hamburg i februari är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 783 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hamburg?

Det bästa priset som hittats på momondo till Hamburg var 214 kr/per person från London, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Hamburg. För att hitta det billigaste priset till Hamburg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hamburg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Hamburg är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 027 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 740 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hamburg?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Hamburg är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 068 kr. Flyg till Hamburg är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 565 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Hamburg?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Hamburg beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg tar i genomsnitt 1t 30m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Hamburg i genomsnitt ligger på 1t 05m. Hamburg är den mest populära flygplatsen i Hamburg.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hamburg?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Hamburg från Sverige är större om du bokar 50 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Hamburg för ungefär 2 085 kr om du gör din sökning 50 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Hamburg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hamburg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hamburg

Stockholm (STO) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Hamburg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 2 085 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HAMBURG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hamburg kostar i genomsnitt bara 1 763 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj28% dyrareDet kostar omkring 2 820 kr för flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HAMBURG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli298% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hamburg från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Hamburg

Resor till Hamburg är populära under sommarmånaderna och perioden utgör således stadens högsäsong. Det är även många besökare som tar sig till den tyska staden under jul- och nyårsledigheterna och under denna period är flygresor till Hamburg och resor med hotell dyrare än under andra månader. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en flygstol eller paketresa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Hamburg? Billiga flyg till Hamburg hittar du framför allt under månaderna november och juni. Juni är en härlig månad att besöka staden på då det är mitt under stadens högsäsong, men det kan vara svårt att hitta billigt boende under denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hamburg?

Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats, Itzehoe EDHF flygplats, Bremen flygplats, Hannover flygplats eller Braunschweig flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Hamburg.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hamburg?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Hamburg Hannover flygplats med ett genomsnittspris på 2 929 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Hamburg flygplats?

Priserna för flyg till Hamburg flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Hamburg flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Hamburg flygplats är 11 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Hamburg flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Hamburg flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Hamburg flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Hamburg flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Hamburg flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hamburg
Wizz Air
1 feb.
ARN08:05Stockholm Arlanda
8t 45m
1 stopp
HAM16:50Hamburg
5 feb.
HAM17:20Hamburg
5t 20m
1 stopp
ARN22:40Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
1 feb.
ARN08:05Stockholm Arlanda
8t 45m
1 stopp
HAM16:50Hamburg
4 feb.
HAM13:45Hamburg
1t 35m
ARN15:20Stockholm Arlanda
1 047 kr
Hitta liknande
Eurowings
2 feb.
ARN18:30Stockholm Arlanda
1t 35m
HAM20:05Hamburg
5 feb.
HAM06:40Hamburg
1t 35m
ARN08:15Stockholm Arlanda
1 058 kr
Hitta liknande
Wizz Air
21 jan.
ARN08:30Stockholm Arlanda
5t 20m
1 stopp
HAM13:50Hamburg
8 feb.
HAM17:25Hamburg
5t 20m
1 stopp
ARN22:45Stockholm Arlanda
1 078 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 feb.
ARN08:25Stockholm Arlanda
1t 35m
HAM10:00Hamburg
5 feb.
HAM06:40Hamburg
1t 35m
ARN08:15Stockholm Arlanda
1 099 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 feb.
ARN08:05Stockholm Arlanda
8t 45m
1 stopp
HAM16:50Hamburg
6 feb.
HAM10:40Hamburg
1t 35m
ARN12:15Stockholm Arlanda
1 161 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hamburg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Hamburg, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, Scandinavian Airlines och Wizz Air
Wizz Air
15 jan.
ARN08:15Stockholm Arlanda
5t 05m
1 stopp
HAM13:20Hamburg
Wizz Air
12 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
22t 45m
1 stopp
HAM15:55Hamburg
Eurowings
26 jan.
ARN18:30Stockholm Arlanda
1t 35m
HAM20:05Hamburg

Så tar du dig runt i Hamburg

Hamburgs kollektivtrafik består av tåg- och bussnätverk. Tunnelbanan består av de två nätverken S-Bahn, som går ovan jord, och U-Bahn, som går under jord. Tågen utgör det smidigaste transportmedlet för att ta sig runt i staden och du kommer troligtvis använda detta färdmedel flitigt under din vistelse. Tunnelbanan är öppen från ungefär halv fem på morgonen till klockan ett på natten. All kollektivtrafik fungerar med samma biljetter och du köper dessa i biljettautomaterna belägna på stationen.

Att cykla är annars ett populärt sätt att utforska staden på. Det finns mängder av cykelvägar och staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem, StadtRAD Hamburg, som har uthyrningsplatser på hela 120 platser i Hamburg. Om du lämnar in och byter ut din cykel på olika uthyrningsplatser minst en gång varje halvtimme behöver du dessutom inte betala något. Vill du istället behålla din cykel i längre än en halvtimme åt gången kan du hyra en för hela dagen vilket kostar ungefär tolv euro.


Visumkrav för att besöka Hamburg

När du reser till Tyskland från Sverige behöver du inte ansöka om något visum då båda länderna är med i EU. Som EU-medborgare behöver du nämligen inte något visum när du reser till andra medlemsländer. När du flyger måste du ha med dig legitimation både för att gå ombord på planet liksom för att kunna legitimera dig vid den tyska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Observera att denna form av id-kort inte ska förväxlas med ett vanligt körkort eller legitimation, som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser, antingen hos de tyska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm, detta eftersom pass- och visumregler kan ändras vid särskilda omständigheter.


De bästa sakerna att se och göra i Hamburg

Intresserad av sevärdheter i Hamburg?

Börja med ett besök till Miniatur Wunderland, ett museum som är älskat både av stora och små. Här har en oändlig miniatyrvärld byggts upp som fascinerar besökare från hela världen. Missa inte heller ett besök till Hamburger Kunsthalle och marknaden Fischmarkt.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor och kläder för cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka vattnet från kranen.

Ska jag dricksa i Hamburg?

Lämna ungefär tio procent om du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Hamburg?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Hamburg. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Hamburg ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Hamburg så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Hamburg?

När du väl ser alla flygalternativ för Hamburg låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Hamburg ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Hamburg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Hamburg och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Hamburg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.