Flyg Europa Tyskland Hamburg

Flyg till Hamburg

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Hamburg (HAM)
fre 22/1
fre 29/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Hamburg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hamburg från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Hamburg?

Resor till Hamburg är populära under sommarmånaderna och perioden utgör således stadens högsäsong. Det är även många besökare som tar sig till den tyska staden under jul- och nyårsledigheterna och under denna period är flygresor till Hamburg och resor med hotell dyrare än under andra månader. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en flygstol eller paketresa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Hamburg? Billiga flyg till Hamburg hittar du framför allt under månaderna november och juni. Juni är en härlig månad att besöka staden på då det är mitt under stadens högsäsong, men det kan vara svårt att hitta billigt boende under denna tid.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hamburg?

Det bästa priset som hittats på momondo till Hamburg var 138 kr/per person från Stockholm, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Hamburg. För att hitta det billigaste priset till Hamburg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hamburg?

Den billigaste månaden att flyga till Hamburg från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 060 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. februari är en annan bra månad för att besöka Hamburg med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 085 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hamburg?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Hamburg 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Hamburg för i genomsnitt 1 345 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Hamburg även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Hamburg för 952 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hamburg?

Den billigaste veckodagen att flyga till Hamburg är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 1 179 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 608 kr från Sverige till Hamburg.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hamburg?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hamburg på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Hamburg på morgonen för så lite som 1 292 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Hamburg är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 512 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hamburg?

Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats, Bremen flygplats, Hannover flygplats, Braunschweig Braunschweig flygplats eller Rostock Laage flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Hamburg.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hamburg?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Hamburg Bremen flygplats med ett genomsnittspris på 1 789 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hamburg
Eurowings
26 mars
1t 40m
Stockholm Arlanda
1t 40m
13:20
Hamburg
28 mars
08:15
Hamburg
1t 40m
09:55
Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
26 mars
1t 40m
Stockholm Arlanda
1t 40m
13:20
Hamburg
28 mars
10:20
Hamburg
4t 20m
1 stopp
14:40
Stockholm Arlanda
1 227 kr
Hitta liknande
Lufthansa
28 jan.
4t 40m
Göteborg-Landvetter Airport
4t 40m
1 stopp
17:35
Hamburg
31 jan.
06:00
Hamburg
7t 30m
1 stopp
13:30
Göteborg-Landvetter Airport
1 578 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 jan.
6t 15m
Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
17:35
Hamburg
31 jan.
06:00
Hamburg
6t 45m
2 stopp
12:45
Stockholm Arlanda
1 736 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 jan.
3t 40m
Göteborg-Landvetter Airport
3t 40m
1 stopp
05:05
Hamburg
4 feb.
01:35
Hamburg
10t 10m
2 stopp
11:45
Göteborg-Landvetter Airport
1 678 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 jan.
3t 40m
Göteborg-Landvetter Airport
3t 40m
1 stopp
05:05
Hamburg
4 feb.
01:35
Hamburg
10t 10m
2 stopp
11:45
Göteborg-Landvetter Airport
1 786 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hamburg

Om du letar efter enkelbiljetter till Hamburg, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS och Finnair
SAS
11 juli
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
04:55
Hamburg
KLM
26 jan.
4t 35m
Göteborg-Landvetter Airport
4t 35m
1 stopp
06:20
Hamburg
1 452 kr
Hitta liknande
SAS
10 juli
7t 40m
Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
11:15
Hamburg


Vilka flygbolag flyger till Hamburg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hamburg

LOT Polish Airlines, Brussels Airlines och Wizz Air erbjuder billiga flyg till Hamburg året om. Det är även populärt att boka flygbiljetter till Hamburg med Eurowing och SAS. För att slippa höga sista minuten priser är det en god idé att boka dina biljetter ungefär två månader innan planerad avresa. Hos momondo kan du jämföra resor med olika flygbolag online för att hitta en flygstol till bra pris. Tänk på att om du bokar med lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som flygbolagen vanligtvis inkluderat i flygpriset, till exempel avgifter för bagage och val av sittplats.

Vem flyger direkt till Hamburg? Euorowings och SAS flyger direkt från Sverige till Hamburg. Båda flygbolagens resor avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm.

Hur många timmar tar det att flyga till Hamburg? En direktresa från Stockholm till Hamburg tar ungefär en och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Hamburg till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Hamburg plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Hamburg landar på Hamburg Airport strax norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands femte största med ungefär 16 miljoner passagerare per år. Hamburg Airport är bland annat bas för flygbolagen easyJet, Ryanair och Eurowings. Du tar dig enkelt in till staden antingen med buss eller tunnelbana. Om du hellre reser med taxi hittar du bilar väntandes utanför ankomsthallen. Färden in till staden med bil tar ungefär 30 minuter.


Populära flygresor till Hamburg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hamburg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hamburg
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
1 177 kr
Flyg från Linköping till Hamburg
Snabbaste flygtid
5t 45m
Billigast pris
1 595 kr
Flyg från Umeå till Hamburg
Snabbaste flygtid
10t 50m
Billigast pris
1 720 kr
Flyg från Copenhagen till Hamburg
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigast pris
2 054 kr
Flyg från Skellefteå till Hamburg
Snabbaste flygtid
22t 50m
Billigast pris
2 488 kr
Flyg från Jönköping till Hamburg
Snabbaste flygtid
11t 45m
Billigast pris
6 419 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Hamburg?

Hamburgs kollektivtrafik består av tåg- och bussnätverk. Tunnelbanan består av de två nätverken S-Bahn, som går ovan jord, och U-Bahn, som går under jord. Tågen utgör det smidigaste transportmedlet för att ta sig runt i staden och du kommer troligtvis använda detta färdmedel flitigt under din vistelse. Tunnelbanan är öppen från ungefär halv fem på morgonen till klockan ett på natten. All kollektivtrafik fungerar med samma biljetter och du köper dessa i biljettautomaterna belägna på stationen.

Att cykla är annars ett populärt sätt att utforska staden på. Det finns mängder av cykelvägar och staden har ett enkelt cykeluthyrningssystem, StadtRAD Hamburg, som har uthyrningsplatser på hela 120 platser i Hamburg. Om du lämnar in och byter ut din cykel på olika uthyrningsplatser minst en gång varje halvtimme behöver du dessutom inte betala något. Vill du istället behålla din cykel i längre än en halvtimme åt gången kan du hyra en för hela dagen vilket kostar ungefär tolv euro.


Kan man flyga till Hamburg utan pass eller visum?

När du reser till Tyskland från Sverige behöver du inte ansöka om något visum då båda länderna är med i EU. Som EU-medborgare behöver du nämligen inte något visum när du reser till andra medlemsländer. När du flyger måste du ha med dig legitimation både för att gå ombord på planet liksom för att kunna legitimera dig vid den tyska gränskontrollen. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Observera att denna form av id-kort inte ska förväxlas med ett vanligt körkort eller legitimation, som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser, antingen hos de tyska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm, detta eftersom pass- och visumregler kan ändras vid särskilda omständigheter.


Tips och råd om Hamburg

Intresserad av sevärdheter i Hamburg?

Börja med ett besök till Miniatur Wunderland, ett museum som är älskat både av stora och små. Här har en oändlig miniatyrvärld byggts upp som fascinerar besökare från hela världen. Missa inte heller ett besök till Hamburger Kunsthalle och marknaden Fischmarkt.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor och kläder för cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att slippa höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka vattnet från kranen.

Ska jag dricksa i Hamburg?

Lämna ungefär tio procent om du äter på restaurang.

Flyg Europa Tyskland Hamburg
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass