Flyg Europa Tyskland Leipzig

Flyg till Leipzig

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Leipzig (LEJ)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Leipzig. Nuvarande restriktioner för Leipzig baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Leipzig

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Leipzig från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Leipzig

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Leipzig

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Leipzig från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 911 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LEIPZIG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti37% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Leipzig kostar i genomsnitt bara 1 231 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEIPZIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari68% dyrareDet kostar omkring 3 292 kr för flyg till Leipzig från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEIPZIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember714% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Leipzig från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Leipzig?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Leipzig?

254 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Leipzig på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Kraków och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Leipzig. För att hitta det billigaste priset till Leipzig från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Leipzig?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Leipzig är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 512 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 950 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Leipzig?

Den billigaste veckodagen att flyga till Leipzig är en fredag då du kan hitta priser så låga som 2 121 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Leipzig en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 701 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Leipzig?

Dresden Airport flygplats, Erfurt Erfurt flygplats eller Berlin Brandenburg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Leipzig.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Leipzig?

Med ett genomsnittspris på 2 189 kr per person, är Berlin Brandenburg flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Leipzig. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Leipzig?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Leipzig. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Leipzig inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Leipzig/Halle

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Leipzig/Halle
Flera flygbolag
22 maj
04:50Stockholm Arlanda
9t 50m
2 stopp
14:40Leipzig/Halle
30 maj
08:50Leipzig/Halle
20t 35m
3 stopp
05:25Stockholm Arlanda
7 337 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
22 maj
16:25Stockholm Arlanda
23t 20m
2 stopp
15:45Leipzig/Halle
30 maj
16:20Leipzig/Halle
12t 30m
1 stopp
04:50Stockholm Arlanda
1 950 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 maj
15:55Stockholm Arlanda
22t 25m
1 stopp
14:20Leipzig/Halle
30 maj
08:50Leipzig/Halle
20t 35m
3 stopp
05:25Stockholm Arlanda
3 968 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
22 maj
15:55Stockholm Arlanda
22t 25m
1 stopp
14:20Leipzig/Halle
30 maj
15:10Leipzig/Halle
22t 05m
1 stopp
13:15Stockholm Arlanda
2 642 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 maj
13:45Stockholm Arlanda
18t 10m
2 stopp
07:55Leipzig/Halle
21 maj
08:50Leipzig/Halle
30t 05m
1 stopp
14:55Stockholm Arlanda
4 404 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 maj
07:05Stockholm Arlanda
24t 50m
2 stopp
07:55Leipzig/Halle
21 maj
08:50Leipzig/Halle
34t 30m
2 stopp
19:20Stockholm Arlanda
4 421 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Leipzig/Halle

Om du letar efter enkelbiljetter till Leipzig, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
31 juli
13:00Stockholm Skavsta
38t 35m
3 stopp
03:35Leipzig/Halle
1 642 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 juli
08:30Stockholm Skavsta
43t 25m
2 stopp
03:55Leipzig/Halle
1 667 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Leipzig

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Leipzig som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Leipzig
Snabbaste flygtid
23t 20m
Billigast pris
1 950 kr

Flyg Europa Tyskland Leipzig
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass