Hitta billiga flyg till Leipzig från 675 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Leipzig

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Leipzig

Bästa priset för enkelresa

675 kr

Bästa priset för tur- och returresa

904 kr

Snabbast flygtid

5t 40m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Leipzig från Sverige under de senaste 72 timmarna är 675 kr (Stockholm Arlanda till Leipzig/Halle).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Leipzig från Sverige under de senaste 72 timmarna är 904 kr (Stockholm Arlanda till Leipzig/Halle).
Det snabbaste flyget till Leipzig från Sverige tar 5t 40m (Stockholm Arlanda till Leipzig/Halle).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Leipzig, inklusive Lufthansa, Austrian Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Leipzig

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Leipzig och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Leipzig?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Leipzig. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 527 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Leipzig i november är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Leipzig under januari ligger i genomsnitt på 1 870 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Leipzig?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Leipzig är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Leipzig på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 258 kr. Flyg från Sverige till Leipzig en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 022 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Leipzig?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Leipzig är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 502 kr. Flyg till Leipzig är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 763 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Leipzig?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Leipzig (Leipzig/Halle), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 12t 05m respektive 3t 50m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Leipzig?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Leipzig ungefär 8 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 791 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Leipzig

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Leipzig från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Leipzig

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Leipzig

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Leipzig från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 1 466 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LEIPZIG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember43% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Leipzig kostar i genomsnitt bara 1 600 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEIPZIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni27% dyrareDet kostar omkring 3 512 kr för flyg till Leipzig från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEIPZIG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember450% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Leipzig från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Leipzig

Hur lång tid tar det att flyga till Leipzig?

Flygningar från Sverige till Leipzig, Tyskland, äger rum med minst en mellanlandning på vägen. Ska du ta ett flyg till Leipzig/Halle Airport, Leipzig, från Stockholm får du med mellanlandning som minst räkna med en resa på ungefär fem timmar. Flygerbjudanden från Göteborg till Leipzig ser inte särskilt annorlunda ut jämfört med vad de gör från Stockholm. Flyger du från Göteborg får du som minst räkna med en flygresa på lite mer än sex timmar. Från Malmö (MMX) kommer det som minst ta lite mer än åtta timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Leipzig?

Det finns tyvärr inte några direktflyg från Sverige till Leipzig. Ska du flyga från Stockholm är ett alternativ att åka med Lufthansa. Du flyger då först från Stockholm till Frankfurt och sedan från Frankfurt till Leipzig. Också om du ska åka från Göteborg kan du åka med Lufthansa. Närmare bestämt är det samma rutt som gäller som när du flyger från Stockholm, med den enda skillnaden att du börjar din resa i Göteborg i stället för Stockholm. Från Malmö kan du bland annat flyga med en blandning av SAS och Lufthansa. Du börjar då din resa med att flyga från Malmö till Stockholm med SAS. Därefter fortsätter du resan med Lufthansa. Först flyger du från Stockholm till Frankfurt, och efter det från Frankfurt till Leipzig.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Leipzig?

684 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Leipzig på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 60 % billigare än de flesta andra flyg till Leipzig. För att hitta det billigaste priset till Leipzig från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Leipzig?

Dresden Arpt flygplats, Erfurt flygplats eller Berlin Brandenburg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Leipzig.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Leipzig?

Med ett genomsnittspris på 1 721 kr per person, är Berlin Brandenburg flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Leipzig. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Leipzig/Halle flygplats?

Priserna för flyg till Leipzig/Halle flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Leipzig/Halle flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Leipzig/Halle flygplats är 1 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Leipzig/Halle flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Leipzig/Halle flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Leipzig/Halle flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Leipzig/Halle flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Leipzig/Halle flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Leipzig

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Leipzig
Ryanair
26 jan.
ARN22:20Stockholm Arlanda
10t 15m
1 stopp
LEJ08:35Leipzig/Halle
30 jan.
LEJ11:30Leipzig/Halle
9t 15m
1 stopp
ARN20:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
26 jan.
ARN21:35Stockholm Arlanda
14t 45m
2 stopp
LEJ12:20Leipzig/Halle
30 jan.
LEJ13:00Leipzig/Halle
10t 15m
1 stopp
ARN23:15Stockholm Arlanda
2 670 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 jan.
ARN08:25Stockholm Arlanda
10t 15m
2 stopp
LEJ18:40Leipzig/Halle
30 jan.
LEJ13:00Leipzig/Halle
7t 20m
2 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
3 034 kr
Hitta liknande
Lufthansa
26 dec.
ARN14:10Stockholm Arlanda
8t 30m
1 stopp
LEJ22:40Leipzig/Halle
2 jan.
LEJ06:05Leipzig/Halle
11t 40m
1 stopp
ARN17:45Stockholm Arlanda
3 584 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
22 dec.
ARN06:35Stockholm Arlanda
12t 05m
1 stopp
LEJ18:40Leipzig/Halle
26 dec.
LEJ08:05Leipzig/Halle
14t 30m
1 stopp
ARN22:35Stockholm Arlanda
3 938 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN16:30Stockholm Arlanda
6t 10m
2 stopp
LEJ22:40Leipzig/Halle
2 jan.
LEJ11:30Leipzig/Halle
9t 15m
1 stopp
ARN20:45Stockholm Arlanda
4 249 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Leipzig

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Leipzig, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och Ryanair
Ryanair
27 jan.
ARN21:45Stockholm Arlanda
17t 55m
2 stopp
LEJ15:40Leipzig/Halle
Ryanair
4 dec.
GOT10:40Göteborg Landvetter
24t 25m
1 stopp
LEJ11:05Leipzig/Halle
1 662 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 dec.
GOT12:20Göteborg Landvetter
9t 15m
1 stopp
LEJ21:35Leipzig/Halle
1 974 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Leipzig

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker Leipzig?

Leipzig ligger i Tyskland som, precis som Sverige, är medlem i EU. Svenskar behöver därför inte oroa sig för visum eller liknande när de ska besöka Leipzig. Det enda som krävs för att få komma in i Tyskland och besöka Leipzig är att ditt pass är giltigt under den tid du tänkt stanna i landet. Du kan också använda ett nationellt ID-kort för att legitimera dig. Detta utfärdas av polisen.


De bästa sakerna att se och göra i Leipzig

Vad kan man se och göra i Leipzig?

Leipzig är en ganska stor stad med europeiska mått mätt, så här finns gott om saker att göra. En av dessa är stadens zoo. På Leipzig Zoo finns mer än 800 djurarter från olika delar av världen. En annan sevärdhet i Leipzig som är värd ett besök är Tomaskirche, eller St. Thomas Church som den heter på engelska. Den har sina rötter så långt bak i tiden som 1200-talet. Det är bland annat populärt att besöka kyrkan för att höra dess kör sjunga. Ett annat ställe i Leipzig som är värt ett besök är Gewandhaus. Faktum är att denna konserthall är en av de kändaste i världen. Här spelar de berömda Leipzig Gewandhaus Orchestra. Juletid är stadens julmarknad omåttligt populär, och där kan du både köpa god mat och fika och shoppa små souvenirer. Är det i stället på sommaren som du besöker Leipzig? Då kanske du har turen att besöka staden under tiden som Wave-Gotik-Treffen pågår vilken är världens största goth-festival. I Leipzig finns även Tysklands äldsta botaniska trädgård som är öppen för allmänheten. Där finns massor av olika sorters växter.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Leipzig?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Leipzig. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Leipzig ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Leipzig ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Leipzig?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Leipzig genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Leipzig ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Leipzig på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Leipzig

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.