Hitta billiga flyg till Memmingen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Memmingen

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Memmingen

Bästa priset för enkelresa

422 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 013 kr

Snabbast flygtid

9t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Memmingen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 422 kr (Stockholm Arlanda till Memmingen).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Memmingen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 013 kr (Göteborg Landvetter till Memmingen).
Det snabbaste flyget till Memmingen från Sverige tar 9t 35m (Stockholm Arlanda till Memmingen).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Memmingen, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Memmingen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Memmingen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Memmingen?

Om du inte har möjlighet att resa till Memmingen i november är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 224 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Memmingen?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Memmingen för 237 kr/person, vilket är 91 % billigare än för genomsnittsflyget till Memmingen. För att hitta de billigaste priserna till Memmingen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Memmingen?

Den billigaste veckodagen att flyga till Memmingen är en fredag då du kan hitta priser så låga som 1 965 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Memmingen är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 713 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Memmingen?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Memmingen är på kvällen. Flyg från Sverige till Memmingen kan då kosta så lite som 2 442 kr. Flyg till Memmingen är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 778 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Memmingen?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Memmingen du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss tar det i genomsnitt 2t 10m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till München-Franz Josef Strauss generellt omkring 1t 50m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Memmingen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Memmingen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Stuttgart

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Memmingen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Stuttgart (STR)

Vanligtvis är flyg till Memmingen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Stuttgart Echterdingen, vilket i genomsnitt kostar 2 300 kr


Vanliga frågor om att flyga till Memmingen

För att resa till Memmingen i Tyskland från Sverige får du räkna med en restid på ungefär mellan 8 och 11 timmar. Exakt hur lång resan tar beror på din flygrutt såväl som från vilken svensk flygplats du reser från. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm Skavsta flygplats, Stockholm Arlanda flygplats, Göteborg Landvetter flygplats och Malmö Sturup flygplats. Från Skavsta flygplats utanför Nyköping kan du resa till Memmingen på knappt åtta timmar. Härifrån hittar du flyg med lågprisbolaget Ryanair som har flygningar till Memmingen via ett stopp i Thessaloniki. Du hittar också flighter från Arlanda flygplats. Från Arlanda kan du resa med easyJet till Palma de Mallorca. Från Palma reser du sedan med Ryanair direkt till Memmingen. Från Göteborg Landvetter hittar du också resor till Memmingen med Ryanair. En alternativ rutt är att resa med Lufthansa till München och därifrån ta en buss till Memmingen, vilket från Göteborg tar runt åtta timmar. Om du reser från Malmö får du dock räkna med en restid på ungefär 11 timmar. Du hittar då rutter med Wizz Air till Memmingen.

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Memmingen, Tyskland utan behöver göra ett eller flera stopp under vägen. Från Skavsta flygplats kan du flyga med Ryanair till Memmingen via ett stopp i Thessaloniki. Från Arlanda flygplats kan du flyga med easyJet till Palma de Mallorca varifrån du sedan hittar direktflyg till Memmingen med Ryanair. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga till Memmingen med Ryanair via ett stopp i Banja Luka. Snabbast är dock att ta Lufthansas flyg till München och därifrån ta buss till Memmingen. Bussresan tar runt en och en halv timme. Från Malmö Sturup flygplats hittar du flyg till Memmingen via ett stopp i Nis med Wizz Air.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Memmingen. Om du planerar att flyga till Memmingen, överväg då även att boka flyg till Friedrichshafen flygplats(62 km från stadskärnan i Memmingen), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(74 km från stadskärnan i Memmingen), Oberpfaffenhofen flygplats(82 km från stadskärnan i Memmingen), Stuttgart Echterdingen flygplats(107 km från stadskärnan i Memmingen) eller München-Franz Josef Strauss flygplats(126 km från stadskärnan i Memmingen).

Med ett genomsnittspris på 1 338 kr per person, är Memmingen flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Memmingen. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Memmingen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Memmingen

Andra kabinklasser för flyg till Memmingen

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Memmingen

Vilka bolag flyger till Memmingen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Memmingen

Vilka bolag flyger till Memmingen?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Memmingen. Norwegian, KLM och Scandinavian Airlines är också populära val för att flyga till Memmingen från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Memmingen med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Ryanair till Memmingen

Ryanair är ett populärt val för användare som reser till Memmingen. De flyger 2 flyg i veckan till Memmingen, oftast från Málaga. Biljettpriserna för Ryanair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 558 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 998 omdömen har momondos användare betygsatt Ryanair med ett genomsnittligt betyg på 7,0/10.


Flygplatser nära Memmingen

Nedan hittar du alla flygplatser i Memmingen tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Memmingen centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Memmingen landar du på Memmingen Airport. Denna flygplats är mycket centralt belägen vilket gör att det går snabbt att ta sig in till centrum. Med buss 163 kan du ta dig från flygplatsen till Memmingens centralstation på ungefär 10 minuter. Du hittar även taxibilar utanför flygplatsen och ett flertal hyrbilsalternativ. Om du i stället landar i München får du först ta dig in till Münchens centralstation. Tunnelbanans linje S8 tar dig in till stadens centrum. Från centrum kan du sedan ta Flixbuss linje till Memmingen, och denna bussresa tar runt en och en halv timme.


Populära flygresor till Memmingen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Memmingen som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Memmingen
Snabbaste flygtid8t 30m
Billigaste pris1 013 kr
Flyg från Stockholm till Memmingen
Snabbaste flygtid12t 30m
Billigaste pris1 298 kr

Visumkrav för att besöka Memmingen

Som europeisk medborgare behöver inte du något särskilt tillstånd för att resa till Tyskland. Det räcker att ha med dig ditt pass eller nationella ID-kort för att kunna visa ditt medborgarskap.


Börja planera din resa till Memmingen


De bästa sakerna att se och göra i Memmingen

Den lilla staden Memmingen i Tyskland bjuder på pittoreska gator och en charmig småstadskänsla. Här hittar du bland annat en gammal stadskärna med trevliga kullerstensgator och färggranna och välbevarade hus. Den gamla stadsdelen kallas Altstadt Memmingen och här hittar du många restauranger och små butiker. I närheten hittar du stadshuset Rathaus Memmingen med sin unika arkitektur. Denna byggnad anses vara den vackraste i staden och har stått på det centrala torget sedan mitten av 1700-talet. Rathaus Memmingen är även stadens mest kända landmärke med sin vita och utsmyckade fasad och sina tre torn. Det centrala torget Schrannenplatz är även stadens mest populära mötesplats och här hittar du flera caféer och restauranger. Här hittar du också den vackra medeltida kyrkan St Martin. Denna basilika har en gotisk stil och en stor samling av konst och fresker från 1600-talet.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Memmingen. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Memmingen ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Memmingen. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Memmingen erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Memmingen och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.