Flyg till Berlin

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Berlin (TXL)
fre 18/9
fre 25/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Berlin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Berlin från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att flyga till Berlin?

Berlin är allt och alla. Berlin ger dig det förflutna, nuet och framtiden. Berlin är en stad där allt rör sig, ändras och delas upp. Ändå finns det många oaser där man kan ta det lugnt och andas ut. Varje kvarter har sin egen historia. Några områden är så förfallna att det växer blommor i asfalten, andra är hur lyxiga som helst. Men överallt finns anledning att älska staden. Dra in den hetsiga stämningen i Kreuzberg eller den tillbakalutande atmosfären i Prenzlauer Berg. Ta in Mittes skrovliga men vackert bevarade historia. Njut av Charlottenburg-Wilmersdorfs klass eller det livliga, fördomsfria Schöneberg. Berlin går inte att jämföra med någon annan stad!

Resor till Berlin är populära, framför allt under juli och augusti som utgör stadens högsäsong då det bjuds på varmare temperaturer. Under högsäsongen är även priser på hotell och flyg högre. Månaderna innan och efter högsäsongen har något svalare väder men behagliga temperaturer för en citytripp. Månaderna maj, september och oktober är perfekta för en vistelse i staden då det bland annat infaller många festivaler och evenemang under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Berlin? Billiga flyg till Berlin hittar du i februari och november och då kan du även hitta resor med hotell till ett billigt pris. Du får dessutom bäst pris på dina flygbiljetter till Berlin om du bokar ungefär 60 dagar innan planerad avresa istället för att vänta till sista minuten. För att hitta bra priser på flygresor till Berlin kan du jämföra priser i momondos priskalender på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Berlin?

Användare som bokade resor till Berlin från Palma de Mallorca hittade flyg som var 85 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Berlin. För att hitta det billigaste priset till Berlin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Berlin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Berlin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 814 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 079 kr från Sverige till Berlin.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Berlin?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Berlin är på morgonen. Flyg från Sverige till Berlin kan då kosta så lite som 955 kr. Flyg till Berlin är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 287 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Berlin?

De som flyger till Berlin kan potentiellt hitta bättre priser för Berlin-Schönefeld flygplats(18 km från stadskärnan i Berlin), Berlin Brandenburg flygplats(19 km från stadskärnan i Berlin), Leipzig/Halle flygplats(147 km från stadskärnan i Berlin), Dresden Airport flygplats(156 km från stadskärnan i Berlin) eller Heringsdorf flygplats(159 km från stadskärnan i Berlin) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Berlin?

Berlin-Schönefeld flygplats har ett genomsnittspris på 1 385 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Berlin. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Berlin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Berlin
Billigast
Bäst
Snabbast
SAS
16 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 30m
TXL
Berlin-Tegel
25 okt.
TXL
Berlin-Tegel
1t 40m
ARN
Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
14 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
20t 00m
1 stopp
SXF
Berlin-Schönefeld
21 okt.
SXF
Berlin-Schönefeld
25t 50m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
easyJet
9 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 40m
TXL
Berlin-Tegel
11 okt.
TXL
Berlin-Tegel
1t 45m
ARN
Stockholm Arlanda
1 002 kr
Hitta liknande
Ryanair
15 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
13t 10m
1 stopp
SXF
Berlin-Schönefeld
18 okt.
SXF
Berlin-Schönefeld
14t 30m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
1 002 kr
Hitta liknande
SAS
7 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
4t 50m
1 stopp
TXL
Berlin-Tegel
11 okt.
TXL
Berlin-Tegel
1t 35m
ARN
Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
7 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 30m
TXL
Berlin-Tegel
11 okt.
TXL
Berlin-Tegel
1t 45m
ARN
Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Berlin

Om du letar efter enkelbiljetter till Berlin, visa några av våra erbjudanden nedan av easyJet och SAS
Billigast
Bäst
Snabbast
easyJet
18 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 40m
TXL
Berlin-Tegel
SAS
9 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 30m
TXL
Berlin-Tegel
Flera flygbolag
6 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
28t 40m
1 stopp
SXF
Berlin-Schönefeld

Vilka bolag flyger till Berlin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Berlin

Billiga flyg till Berlin från Sverige hittar du med flygbolagen Ukraine International Airlines, Air Baltic och Eurowings. Den billigaste rutten hittar du från Bromma flygplats i Stockholm till Tegel flygplats i Berlin. Jämför olika flygbolag och rutter online på momondo för att hitta bäst pris på din flygstol.

Vem flyger direkt till Berlin? Flygbolagen airberlin och Norwegian är populära och bägge erbjuder direkta flygresor till Berlin med avgång från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Du kan även flyga direkt från Göteborg med bolaget airberlin.

Hur många timmar tar det att flyga till Berlin? En direktresa till staden tar ungefär 1 timme och 45 minuter. Om du flyger med ett lågprisbolag som dessutom mellanlandar under resan kan det vara bra att ta med sig något att äta då det inte alltid serveras mat ombord på planet.


Flygplatser nära Berlin

Här hittar du alla flygplatser i Berlin plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Berlin landar på någon av stadens två flygplatser: Tegel och Schönefeld. Medan Tegel ligger närmast staden och är den största flygplatsen, landar många lågprisbolag på den mindre Schönefeld. Bägge flygplatser är lättillgängliga och du tar dig enkelt in till centrum med kollektivtrafik. Om du hellre åker bil finns taxistationer såväl som biluthyrning på flygplatserna.


Populära flygresor till Berlin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Berlin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Berlin
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
703 kr
Flyg från Linköping till Berlin
Snabbaste flygtid
19t 00m
Billigast pris
2 215 kr
Flyg från Ronneby till Berlin
Snabbaste flygtid
4t 00m
Billigast pris
2 654 kr
Flyg från Umeå till Berlin
Snabbaste flygtid
14t 00m
Billigast pris
2 663 kr
Flyg från Malmö till Berlin
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
2 707 kr
Flyg från Ängelholm till Berlin
Snabbaste flygtid
26t 20m
Billigast pris
3 585 kr
Flyg från Jönköping till Berlin
Snabbaste flygtid
10t 30m
Billigast pris
5 641 kr
Flyg från Norrköping till Berlin
Snabbaste flygtid
7t 50m
Billigast pris
7 302 kr
Flyg från Örebro till Berlin
Snabbaste flygtid
26t 25m
Billigast pris
8 224 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Berlin?

Berlin är en stor och utbredd stad men med sin smidiga kollektivtrafik tar du dig enkelt runt mellan de olika områdena. Du kan antingen ta U-Bahn eller S-Bahn, stadens två tåg- och tunnelbanenät. Bägge är integrerade och det går lätt att byta emellan dem. Det finns även en mängd bussar som tar dig till stadens olika områden. Oavsett vilket av dessa kollektiva färdmedel du väljer gäller samma biljetter. Staden är indelad i tre zoner så biljettpriset beror på hur långt och mellan hur många zoner du planerar resa.

I västra Berlin kan du med fördel ta dig fram på cykel då det finns bra cykelvägar och trevliga öppna områden med parker och kanaler. I östra Berlin är det dock mycket kullerstensgator vilket gör det lite svårare att cykla omkring men desto trevligare atmosfär för en promenad.


Kan man resa/flyga till Berlin utan pass eller visum?

För att flyga till Berlin behöver du ha med dig giltiga resehandlingar i form av pass eller nationellt id-kort. Om du lämnar passet hemma ska du se till att din legitimation verkligen är ett nationellt id-kort från svenska polisen då det inte räcker att ha med sig körkort eller vanligt id som legitimation. Många hotell erbjuder säkerhetsskåp där du kan förvara dina resehandlingar så att du inte riskerar att bli av med dessa under resan. Eftersom Tyskland såväl som Sverige är med i EU behöver du som svensk medborgare eller EU-medborgare inte något visum för att resa till Berlin. Innan du reser ska du dock alltid dubbelkolla inresebestämmelserna hos de tyska myndigheterna då visum- och passregler alltid kan komma att ändras.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Berlin


Tips och råd om Berlin

Intresserad av sevärdheter i Berlin?

I Berlin finns allt från antika konstföremål på museiön Museumsinsel till moderna konstverk på Hamburger Bahnhof. Besök delarna av Berlinmuren som står kvar och se de historiska gårdskvarteren i Hackesche Höfe där du hittar flera butiker.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då avstånden i staden kan vara stora.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för surf och SMS är det bäst att köpa ett lokalt kontantkort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Berlin?

Om du är nöjd med servicen rekommenderas du dricksa upp till 10%.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass