Flyg till Berlin

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Berlin (BER)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Berlin. Nuvarande restriktioner för Berlin baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Berlin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Berlin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Berlin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Berlin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Berlin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 911 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BERLIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Berlin kostar i genomsnitt bara 581 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BERLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti45% dyrareDet kostar omkring 1 317 kr för flyg till Berlin från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BERLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember298% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Berlin från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Berlin?

Berlin är allt och alla. Berlin ger dig det förflutna, nuet och framtiden. Berlin är en stad där allt rör sig, ändras och delas upp. Ändå finns det många oaser där man kan ta det lugnt och andas ut. Varje kvarter har sin egen historia. Några områden är så förfallna att det växer blommor i asfalten, andra är hur lyxiga som helst. Men överallt finns anledning att älska staden. Dra in den hetsiga stämningen i Kreuzberg eller den tillbakalutande atmosfären i Prenzlauer Berg. Ta in Mittes skrovliga men vackert bevarade historia. Njut av Charlottenburg-Wilmersdorfs klass eller det livliga, fördomsfria Schöneberg. Berlin går inte att jämföra med någon annan stad!

Resor till Berlin är populära, framför allt under juli och augusti som utgör stadens högsäsong då det bjuds på varmare temperaturer. Under högsäsongen är även priser på hotell och flyg högre. Månaderna innan och efter högsäsongen har något svalare väder men behagliga temperaturer för en citytripp. Månaderna maj, september och oktober är perfekta för en vistelse i staden då det bland annat infaller många festivaler och evenemang under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Berlin? Billiga flyg till Berlin hittar du i februari och november och då kan du även hitta resor med hotell till ett billigt pris. Du får dessutom bäst pris på dina flygbiljetter till Berlin om du bokar ungefär 60 dagar innan planerad avresa istället för att vänta till sista minuten. För att hitta bra priser på flygresor till Berlin kan du jämföra priser i momondos priskalender på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Berlin?

Det bästa priset som hittats på momondo till Berlin var 254 kr/per person från Kraków, vilket är 88 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Berlin. För att hitta det billigaste priset till Berlin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Berlin?

Den billigaste månaden att flyga till Berlin från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 607 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Berlin från Sverige för juni. Flyg till Berlin i juni är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 701 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Berlin?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Berlin 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Berlin för i genomsnitt 972 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Berlin för så lite som 504 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Berlin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Berlin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 794 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 051 kr från Sverige till Berlin.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Berlin?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Berlin är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Berlin kan då kosta så lite som 990 kr. Flyg till Berlin är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 347 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Berlin?

Leipzig/Halle flygplats, Dresden Airport flygplats eller Heringsdorf flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Berlin.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Berlin?

Med ett genomsnittspris på 2 096 kr per person, är Leipzig/Halle flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Berlin. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Berlin?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Berlin. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Berlin inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Berlin Brandenburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Berlin Brandenburg
Flera flygbolag
27 maj
04:55Stockholm Arlanda
1t 30m
06:25Berlin Brandenburg
31 maj
10:45Berlin Brandenburg
1t 35m
12:20Stockholm Arlanda
Norwegian
14 juni
15:40Stockholm Arlanda
1t 35m
17:15Berlin Brandenburg
18 juni
17:55Berlin Brandenburg
1t 35m
19:30Stockholm Arlanda
easyJet
8 okt.
06:00Stockholm Arlanda
1t 45m
07:45Berlin Brandenburg
15 okt.
03:30Berlin Brandenburg
1t 50m
05:20Stockholm Arlanda
easyJet
14 maj
11:35Stockholm Arlanda
1t 45m
13:20Berlin Brandenburg
21 maj
09:10Berlin Brandenburg
1t 50m
11:00Stockholm Arlanda
easyJet
7 maj
11:35Stockholm Arlanda
1t 45m
13:20Berlin Brandenburg
14 maj
09:10Berlin Brandenburg
1t 50m
11:00Stockholm Arlanda
easyJet
14 maj
11:35Stockholm Arlanda
1t 45m
13:20Berlin Brandenburg
21 maj
09:10Berlin Brandenburg
1t 50m
11:00Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Berlin Brandenburg

Om du letar efter enkelbiljetter till Berlin, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair, easyJet och SAS
SAS
30 maj
09:20Stockholm Arlanda
1t 30m
10:50Berlin Brandenburg
SAS
16 maj
09:20Stockholm Arlanda
1t 30m
10:50Berlin Brandenburg
easyJet
7 maj
11:35Stockholm Arlanda
1t 45m
13:20Berlin Brandenburg

Vilka bolag flyger till Berlin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Berlin

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Berlin Billiga flyg till Berlin från Sverige kan du bland annat hitta du med flygbolagen easyJet, Ryanair, och SAS. Den billigaste rutten hittar du ofta från Arlanda flygplats i Stockholm till Brandenburg flygplats i Berlin. Jämför olika flygbolag och rutter online på momondo för att hitta bäst pris på din flygstol.

Vem flyger direkt till Berlin? Flygbolagen SAS och easyJet är populära och bägge erbjuder direkta flygresor till Berlin med avgång från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Du kan även flyga från Göteborg till Berlin Brandenburg, oftast med en mellanlandning.

Hur många timmar tar det att flyga till Berlin? En direktresa till staden tar ungefär 1 timme och 45 minuter. Om du flyger med ett lågprisbolag som dessutom mellanlandar under resan kan det vara bra att ta med sig något att äta då det inte alltid serveras mat ombord på planet.


Berlin flygplats

Här kan du läsa om Berlin flygplats och avståndet till centrum

Billiga flyg till Berlin landar på stadens stora flygplats, Brandenburg (BER). Brandenburg flygplats är väl ansluten till både kollektivtrafik och vägnätet. Tågservicen Airport Express och regiontågen går tillsammans fyra gånger i timmen från stationen under Terminal 1 till Berlins centralstation. Utöver detta kör även S-bahn-tågen S9 och S45 från T1/T2 och T5 till Berlins centrum. Om du hellre åker bil finns taxistationer såväl som biluthyrning på flygplatserna.


Populära flygresor till Berlin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Berlin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Berlin
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
608 kr
Flyg från Köpenhamn till Berlin
Snabbaste flygtid
1t 00m
Billigast pris
933 kr
Flyg från Malmö till Berlin
Snabbaste flygtid
4t 10m
Billigast pris
1 668 kr
Flyg från Linköping till Berlin
Snabbaste flygtid
5t 00m
Billigast pris
1 984 kr
Flyg från Umeå till Berlin
Snabbaste flygtid
20t 25m
Billigast pris
2 155 kr
Flyg från Ängelholm till Berlin
Snabbaste flygtid
3t 40m
Billigast pris
2 463 kr
Flyg från Ronneby till Berlin
Snabbaste flygtid
4t 05m
Billigast pris
2 728 kr
Flyg från Jönköping till Berlin
Snabbaste flygtid
10t 30m
Billigast pris
5 490 kr
Flyg från Norrköping till Berlin
Snabbaste flygtid
7t 50m
Billigast pris
7 106 kr
Flyg från Örebro till Berlin
Snabbaste flygtid
26t 25m
Billigast pris
8 004 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Berlin?

Berlin är en stor och utbredd stad men med sin smidiga kollektivtrafik tar du dig enkelt runt mellan de olika områdena. Du kan antingen ta U-Bahn eller S-Bahn, stadens två tåg- och tunnelbanenät. Bägge är integrerade och det går lätt att byta emellan dem. Det finns även en mängd bussar som tar dig till stadens olika områden. Oavsett vilket av dessa kollektiva färdmedel du väljer gäller samma biljetter. Staden är indelad i tre zoner så biljettpriset beror på hur långt och mellan hur många zoner du planerar resa.

I västra Berlin kan du med fördel ta dig fram på cykel då det finns bra cykelvägar och trevliga öppna områden med parker och kanaler. I östra Berlin är det dock mycket kullerstensgator vilket gör det lite svårare att cykla omkring men desto trevligare atmosfär för en promenad.


Kan man resa/flyga till Berlin utan pass eller visum?

För att flyga till Berlin behöver du ha med dig giltiga resehandlingar i form av pass eller nationellt id-kort. Om du lämnar passet hemma ska du se till att din legitimation verkligen är ett nationellt id-kort från svenska polisen då det inte räcker att ha med sig körkort eller vanligt id som legitimation. Många hotell erbjuder säkerhetsskåp där du kan förvara dina resehandlingar så att du inte riskerar att bli av med dessa under resan. Eftersom Tyskland såväl som Sverige är med i EU behöver du som svensk medborgare eller EU-medborgare inte något visum för att resa till Berlin. Innan du reser ska du dock alltid dubbelkolla inresebestämmelserna hos de tyska myndigheterna då visum- och passregler alltid kan komma att ändras.


Tips och råd om Berlin

Intresserad av sevärdheter i Berlin?

I Berlin finns allt från antika konstföremål på museiön Museumsinsel till moderna konstverk på Hamburger Bahnhof. Besök delarna av Berlinmuren som står kvar och se de historiska gårdskvarteren i Hackesche Höfe där du hittar flera butiker.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då avstånden i staden kan vara stora.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för surf och SMS är det bäst att köpa ett lokalt kontantkort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Berlin?

Om du är nöjd med servicen rekommenderas du dricksa upp till 10%.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass