Flyg till Berlin

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Berlin (BER)
fre 22/1
fre 29/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Berlin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Berlin från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att flyga till Berlin?

Berlin är allt och alla. Berlin ger dig det förflutna, nuet och framtiden. Berlin är en stad där allt rör sig, ändras och delas upp. Ändå finns det många oaser där man kan ta det lugnt och andas ut. Varje kvarter har sin egen historia. Några områden är så förfallna att det växer blommor i asfalten, andra är hur lyxiga som helst. Men överallt finns anledning att älska staden. Dra in den hetsiga stämningen i Kreuzberg eller den tillbakalutande atmosfären i Prenzlauer Berg. Ta in Mittes skrovliga men vackert bevarade historia. Njut av Charlottenburg-Wilmersdorfs klass eller det livliga, fördomsfria Schöneberg. Berlin går inte att jämföra med någon annan stad!

Resor till Berlin är populära, framför allt under juli och augusti som utgör stadens högsäsong då det bjuds på varmare temperaturer. Under högsäsongen är även priser på hotell och flyg högre. Månaderna innan och efter högsäsongen har något svalare väder men behagliga temperaturer för en citytripp. Månaderna maj, september och oktober är perfekta för en vistelse i staden då det bland annat infaller många festivaler och evenemang under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Berlin? Billiga flyg till Berlin hittar du i februari och november och då kan du även hitta resor med hotell till ett billigt pris. Du får dessutom bäst pris på dina flygbiljetter till Berlin om du bokar ungefär 60 dagar innan planerad avresa istället för att vänta till sista minuten. För att hitta bra priser på flygresor till Berlin kan du jämföra priser i momondos priskalender på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Berlin?

Det bästa priset som hittats på momondo till Berlin var 248 kr/per person från Kraków, vilket är 89 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Berlin. För att hitta det billigaste priset till Berlin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Berlin?

Den billigaste månaden att flyga till Berlin från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 593 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Berlin från Sverige för juni. Flyg till Berlin i juni är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 684 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Berlin?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Berlin 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Berlin för i genomsnitt 948 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Berlin för så lite som 659 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Berlin?

Leipzig/Halle flygplats, Dresden Airport flygplats eller Heringsdorf flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Berlin.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Berlin?

Med ett genomsnittspris på 1 902 kr per person, är Leipzig/Halle flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Berlin. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Hitta billiga flygbiljetter till Berlin Brandenburg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Berlin Brandenburg
Norwegian
2 mars
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
06:45
Berlin Brandenburg
16 mars
08:25
Berlin Brandenburg
1t 35m
10:00
Stockholm Arlanda
Norwegian
26 apr.
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
10:30
Berlin Brandenburg
3 maj
11:10
Berlin Brandenburg
1t 35m
12:45
Stockholm Arlanda
easyJet
20 juni
1t 45m
Stockholm Arlanda
1t 45m
18:25
Berlin Brandenburg
25 juni
14:15
Berlin Brandenburg
1t 50m
16:05
Stockholm Arlanda
easyJet
19 feb.
1t 45m
Stockholm Arlanda
1t 45m
12:40
Berlin Brandenburg
26 feb.
08:35
Berlin Brandenburg
1t 50m
10:25
Stockholm Arlanda
easyJet
3 apr.
1t 45m
Stockholm Arlanda
1t 45m
06:15
Berlin Brandenburg
6 apr.
09:10
Berlin Brandenburg
1t 50m
11:00
Stockholm Arlanda
easyJet
22 maj
1t 45m
Stockholm Arlanda
1t 45m
06:15
Berlin Brandenburg
5 juni
02:10
Berlin Brandenburg
1t 50m
04:00
Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Berlin Brandenburg

Om du letar efter enkelbiljetter till Berlin, visa några av våra erbjudanden nedan av easyJet
SAS
14 feb.
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
14:00
Berlin Brandenburg
SAS
21 feb.
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
14:00
Berlin Brandenburg
SAS
18 feb.
1t 35m
Stockholm Arlanda
1t 35m
05:30
Berlin Brandenburg


Vilka bolag flyger till Berlin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Berlin

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Berlin Billiga flyg till Berlin från Sverige kan du bland annat hitta du med flygbolagen easyJet, Ryanair, och SAS. Den billigaste rutten hittar du ofta från Arlanda flygplats i Stockholm till Brandenburg flygplats i Berlin. Jämför olika flygbolag och rutter online på momondo för att hitta bäst pris på din flygstol.

Vem flyger direkt till Berlin? Flygbolagen SAS och easyJet är populära och bägge erbjuder direkta flygresor till Berlin med avgång från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Du kan även flyga från Göteborg till Berlin Brandenburg, oftast med en mellanlandning.

Hur många timmar tar det att flyga till Berlin? En direktresa till staden tar ungefär 1 timme och 45 minuter. Om du flyger med ett lågprisbolag som dessutom mellanlandar under resan kan det vara bra att ta med sig något att äta då det inte alltid serveras mat ombord på planet.


Berlin flygplats

Här kan du läsa om Berlin flygplats och avståndet till centrum

Billiga flyg till Berlin landar på stadens stora flygplats, Brandenburg (BER). Brandenburg flygplats är väl ansluten till både kollektivtrafik och vägnätet. Tågservicen Airport Express och regiontågen går tillsammans fyra gånger i timmen från stationen under Terminal 1 till Berlins centralstation. Utöver detta kör även S-bahn-tågen S9 och S45 från T1/T2 och T5 till Berlins centrum. Om du hellre åker bil finns taxistationer såväl som biluthyrning på flygplatserna.


Populära flygresor till Berlin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Berlin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Berlin
Snabbaste flygtid
1t 30m
Billigast pris
660 kr
Flyg från Copenhagen till Berlin
Snabbaste flygtid
1t 00m
Billigast pris
910 kr
Flyg från Umeå till Berlin
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
1 319 kr
Flyg från Linköping till Berlin
Snabbaste flygtid
11t 00m
Billigast pris
2 379 kr
Flyg från Ronneby till Berlin
Snabbaste flygtid
4t 05m
Billigast pris
2 663 kr
Flyg från Ängelholm till Berlin
Snabbaste flygtid
19t 10m
Billigast pris
3 757 kr
Flyg från Malmö till Berlin
Snabbaste flygtid
17t 45m
Billigast pris
4 708 kr
Flyg från Jönköping till Berlin
Snabbaste flygtid
10t 30m
Billigast pris
5 359 kr
Flyg från Norrköping till Berlin
Snabbaste flygtid
7t 50m
Billigast pris
6 937 kr
Flyg från Örebro till Berlin
Snabbaste flygtid
26t 25m
Billigast pris
7 813 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Berlin?

Berlin är en stor och utbredd stad men med sin smidiga kollektivtrafik tar du dig enkelt runt mellan de olika områdena. Du kan antingen ta U-Bahn eller S-Bahn, stadens två tåg- och tunnelbanenät. Bägge är integrerade och det går lätt att byta emellan dem. Det finns även en mängd bussar som tar dig till stadens olika områden. Oavsett vilket av dessa kollektiva färdmedel du väljer gäller samma biljetter. Staden är indelad i tre zoner så biljettpriset beror på hur långt och mellan hur många zoner du planerar resa.

I västra Berlin kan du med fördel ta dig fram på cykel då det finns bra cykelvägar och trevliga öppna områden med parker och kanaler. I östra Berlin är det dock mycket kullerstensgator vilket gör det lite svårare att cykla omkring men desto trevligare atmosfär för en promenad.


Kan man resa/flyga till Berlin utan pass eller visum?

För att flyga till Berlin behöver du ha med dig giltiga resehandlingar i form av pass eller nationellt id-kort. Om du lämnar passet hemma ska du se till att din legitimation verkligen är ett nationellt id-kort från svenska polisen då det inte räcker att ha med sig körkort eller vanligt id som legitimation. Många hotell erbjuder säkerhetsskåp där du kan förvara dina resehandlingar så att du inte riskerar att bli av med dessa under resan. Eftersom Tyskland såväl som Sverige är med i EU behöver du som svensk medborgare eller EU-medborgare inte något visum för att resa till Berlin. Innan du reser ska du dock alltid dubbelkolla inresebestämmelserna hos de tyska myndigheterna då visum- och passregler alltid kan komma att ändras.


Tips och råd om Berlin

Intresserad av sevärdheter i Berlin?

I Berlin finns allt från antika konstföremål på museiön Museumsinsel till moderna konstverk på Hamburger Bahnhof. Besök delarna av Berlinmuren som står kvar och se de historiska gårdskvarteren i Hackesche Höfe där du hittar flera butiker.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor då avstånden i staden kan vara stora.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för surf och SMS är det bäst att köpa ett lokalt kontantkort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Berlin?

Om du är nöjd med servicen rekommenderas du dricksa upp till 10%.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass