Flyg Europa Tyskland Hannover

Flyg till Hannover

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Hannover (HAJ)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Hannover. Nuvarande restriktioner för Hannover baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Hannover

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hannover från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hannover

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hannover

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Hannover från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 306 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HANNOVER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hannover kostar i genomsnitt bara 1 419 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HANNOVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli85% dyrareDet kostar omkring 3 403 kr för flyg till Hannover från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HANNOVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars554% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hannover från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Hannover?

Flyg till Hannover mellan maj och september för att få så bra väder som möjligt under din resa. Boka flyg mellan maj och juni för temperaturer på 15-20 °C och något färre besökare i staden än under senare delen av sommaren. Mest populärt är det med flygresor under juli och augusti då temperaturerna ligger på 20-25 °C. Sen vår och sommar är Hannovers högsäsong medan höst och vinter har minst antal besökare i den tyska staden. Under vintern sjunker gradtalet ner mot 0 °C.

När är det billigast att boka flyg till Hannover?

Du hittar billiga flyg till Hannover under början och slutet av året. Under vinterns lågsäsong går det bra att hitta billiga flygbiljetter till Hannover. Under sen vår samt under sommaren stiger priserna på flygstolar och det är svårare att hitta låga priser på flygbiljetter till Hannover. Bäst är att boka din resa ungefär två månader innan du har tänkt att resa för att priserna ska vara så låga som möjligt. Jämför priserna på flyg till Hannover för olika datum hos momondo för att hitta en lämplig tid att resa på.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hannover?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hannover från Stockholm för 141 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hannover. För att hitta de billigaste priserna till Hannover från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hannover?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Hannover från Sverige för november. Flyg till Hannover i november är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 505 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hannover?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Hannover från Sverige är 34 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 792 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Hannover från Sverige för så lite som 1 633 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hannover?

Den billigaste veckodagen att flyga till Hannover är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 1 567 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Hannover är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 602 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hannover?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hannover mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Hannover mitt på dagen för så lite som 1 574 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Hannover är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 040 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hannover?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Hannover. Om du planerar att flyga till Hannover, överväg då även att boka flyg till Braunschweig Braunschweig flygplats(56 km från stadskärnan i Hannover), Bremen flygplats(99 km från stadskärnan i Hannover), Kassel Kassel-Calden flygplats(108 km från stadskärnan i Hannover), Paderborn flygplats(114 km från stadskärnan i Hannover) eller Hamburg flygplats(141 km från stadskärnan i Hannover).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hannover?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Hannover är generellt Paderborn flygplats med ett genomsnittspris på 1 712 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Hannover?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Hannover. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Hannover inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Hannover

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hannover
Flera flygbolag
23 apr.
05:35Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
15:05Hannover
27 apr.
06:30Hannover
4t 50m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
2 086 kr
Hitta liknande
Lufthansa
23 apr.
02:15Stockholm Arlanda
12t 55m
2 stopp
15:10Hannover
27 apr.
06:30Hannover
4t 50m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
2 728 kr
Hitta liknande
Lufthansa
23 apr.
02:15Stockholm Arlanda
12t 55m
2 stopp
15:10Hannover
27 apr.
06:30Hannover
4t 50m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
2 770 kr
Hitta liknande
Lufthansa
4 maj
07:40Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
15:10Hannover
15 maj
04:45Hannover
14t 20m
2 stopp
19:05Stockholm Arlanda
2 052 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 maj
02:15Stockholm Arlanda
12t 30m
2 stopp
14:45Hannover
25 maj
06:00Hannover
9t 40m
1 stopp
15:40Stockholm Arlanda
2 317 kr
Hitta liknande
KLM
1 juni
09:40Stockholm Arlanda
20t 40m
1 stopp
06:20Hannover
3 juni
06:50Hannover
5t 50m
1 stopp
12:40Stockholm Arlanda
1 975 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hannover

Om du letar efter enkelbiljetter till Hannover, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
KLM
20 apr.
14:20Göteborg-Landvetter Airport
16t 40m
1 stopp
07:00Hannover
2 334 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 apr.
03:25Göteborg-Landvetter Airport
19t 15m
3 stopp
22:40Hannover
3 249 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
22 apr.
08:40Stockholm Arlanda
24t 00m
1 stopp
08:40Hannover
1 240 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Hannover?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hannover

Du kan inte flyga med direktflyg från Sverige men du kan snabbt ta dig till Hannover om du gör ett smidigt byte under resans gång. Hannover-flyg hittar du bland annat med SAS, Lufthansa, Air France och KLM. Med dessa flygbolag kan du mellanlanda i Köpenhamn, Frankfurt, Paris och Amsterdam. Med ett snabbt byte kan du klara av restiden på drygt tre timmar. Med billigare flighter kan flyg till Hannover ta upp emot 10 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Hannover till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Hannover plus avståndet till centrum

Flyg till Hannover landar på Hannover Airport som ligger drygt 12 km norr om Hannovers centrum. För att ta dig in till centrala Hannover kan du välja mellan tåg, buss och taxi. Med S-Bahn kan du resa till Hannover billigt från flygplatsen. Tågen går varje halvtimme och resan tar knappt 20 min vilket gör detta till det snabbaste resealternativet. Tågbiljetten kostar 3,60 EUR (38 SEK). Den lokala busslinjen 470 tar dig också in till centrala Hannover men detta tar längre tid då bussen gör ett flertal stopp under vägen. Med bil tar det knappt en halvtimme in till Hannovers centrala delar och är smidigt särskilt om du har mycket bagage. Resan kostar mellan 25-30 EUR (265-318 SEK).


Populära flygresor till Hannover

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hannover som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hannover
Snabbaste flygtid
20t 40m
Billigast pris
1 634 kr
Flyg från Luleå till Hannover
Snabbaste flygtid
12t 45m
Billigast pris
3 669 kr
Flyg från Skellefteå till Hannover
Snabbaste flygtid
26t 25m
Billigast pris
3 712 kr
Flyg från Umeå till Hannover
Snabbaste flygtid
26t 25m
Billigast pris
3 977 kr
Flyg från Lycksele till Hannover
Snabbaste flygtid
11t 35m
Billigast pris
10 108 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Hannover?

Att ta sig runt i Hannover med kollektivtrafik är mycket smidigt. Tunnelbanan U-Bahn tillsammans med bussar och spårvagn täcker stadens samtliga områden. En enkelbiljett i kollektivtrafiken kostar 2,70 EUR (29 SEK), men priset varierar beroende på hur pass många zoner du reser genom. Om du ska resa ett flertal gånger under en dag kan det vara smidigt att köpa ett dagspass vilket kostar 7-8,60 EUR (74-91 SEK) och ger dig obegränsat antal resor under en dag. U-Bahns linjer 10 och 17 går ovan mark och du hittar dessa bakom Hauptbahnhof vid den centrala busstationen. Resten av linjerna hittar du vid U-Bahn-stationen Kröpcke inne i Hauptbahnhof.


Kan man resa till Hannover utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte pass eller visum för att resa till Tyskland. Du behöver kunna visa upp legitimation för resan men det räcker med ett nationellt id-kort även om passet naturligtvis också fungerar som legitimation. Passet eller det nationella id-kortet ska vara giltigt för hela din vistelse.


Tips och råd om Hannover

Vad ska man se i Hannover?

Hannover har både kulturella och historiska sevärdheter. Missa inte Neues Rathaus, stadens rådhus från tidigt 1900-tal samt den barocka slottsträdgården Herrenhäuser Gärten. För konst är ett besök till Kestner Gesellschaft att rekommendera med verk av bland annat Kandinsky och Paul Klee.

Aktiviteter och upplevelser med barn

En eftermiddag i skogen Eilenriede är populär bland barnfamiljer och här kan ni cykla och äta picknick.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet gäller i Tyskland och skyddar dig mot kostnader för sjukvård. Kortet beställer du helt gratis från Försäkringskassan.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går utmärkt att dricka kranvattnet i Tyskland.

Ska man lämna dricks?

Lämna ungefär 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

Du hittar många affärer kring centrala Kröpcke men även vid Markthalle och i den gamla staden. (Priser kontrollerade 30/05/2019).


Flyg Europa Tyskland Hannover
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass