Flyg till Bremen

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Bremen (BRE)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Bremen. Nuvarande restriktioner för Bremen baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Bremen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bremen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bremen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bremen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Bremen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 306 kr


När är den bästa tiden att resa till Bremen?

Tyska Bremens högsäsong infaller under sommarmånaderna då vädret är som behagligast i staden. Under dessa månader infaller även många konserter, aktiviteter och event vilket lockar besökare från hela landet. Temperaturen under sommarmånaderna ligger på runt 22 grader men kan stiga upp till 30 under riktigt varma dagar. Särskilt juli månad är en populär tid att resa på och då stiger även priserna på flyg till Bremen. En bra tid att resa på kan därför vara i maj eller september då vädret fortfarande är härligt men priserna inte är som högst.

När hittar du lägst pris på flyg till Bremen?

Under augusti och november kan du hitta billiga priser på flygstolar. Hos momondo kan du leta efter priser både på flyg och på paketresor med hotell och jämföra priser online mellan olika datum och flygbolag. På detta sätt kan du hitta billiga resor när du söker på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bremen?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bremen från Stockholm för 141 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bremen. För att hitta de billigaste priserna till Bremen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bremen?

Den billigaste månaden att flyga till Bremen från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 257 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Bremen i september är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Bremen under oktober ligger i genomsnitt på 992 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bremen?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bremen från Sverige är 51 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 686 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Bremen från Sverige för så lite som 1 685 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bremen?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bremen från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 300 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Bremen är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 057 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bremen?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bremen från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 007 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 209 kr. Flyg till Bremen från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bremen?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bremen. Om du planerar att flyga till Bremen, överväg då även att boka flyg till Hannover flygplats(91 km från stadskärnan i Bremen), Hamburg flygplats(100 km från stadskärnan i Bremen), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(129 km från stadskärnan i Bremen), Braunschweig Braunschweig flygplats(145 km från stadskärnan i Bremen) eller Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats(150 km från stadskärnan i Bremen).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bremen?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bremen Hamburg flygplats med ett genomsnittspris på 2 188 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Bremen?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Bremen. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Bremen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bremen
Lufthansa
18 sep.
13:55Stockholm Arlanda
4t 30m
1 stopp
18:25Bremen
22 sep.
02:25Bremen
8t 15m
1 stopp
10:40Stockholm Arlanda
1 685 kr
Hitta liknande
KLM
18 sep.
02:30Stockholm Arlanda
3t 55m
1 stopp
06:25Bremen
22 sep.
06:55Bremen
21t 55m
1 stopp
04:50Stockholm Arlanda
1 950 kr
Hitta liknande
KLM
18 sep.
02:30Stockholm Arlanda
3t 55m
1 stopp
06:25Bremen
22 sep.
06:55Bremen
21t 55m
1 stopp
04:50Stockholm Arlanda
2 035 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bremen

Om du letar efter enkelbiljetter till Bremen, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
24 apr.
02:20Göteborg-Landvetter Airport
4t 05m
1 stopp
06:25Bremen
1 813 kr
Hitta liknande
KLM
26 apr.
02:20Göteborg-Landvetter Airport
11t 20m
1 stopp
13:40Bremen
1 488 kr
Hitta liknande
KLM
25 apr.
02:20Göteborg-Landvetter Airport
11t 20m
1 stopp
13:40Bremen
1 505 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Bremen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bremen

Ryanair, Lufthansa och KLM är de mest populära flygbolagen som bokas för resor till Bremen. Lägst pris hittar du ofta med Ryanair, Brussels Airlines och Norwegian. Försök att boka ett par månader i förväg då priserna stiger i sista minuten, särskilt om du reser under sommarmånaderna då staden har sin högsäsong. Under vintern är det dock lättare att hitta både hotell och flyg även om du är sent ute. Det går inte något direktflyg till Bremen så du får göra en mellanlandning under resan från Sverige. Resan till Bremen tar ungefär fyra timmar beroende på hur lång mellanlandningen är.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bremen till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bremen plus avståndet till centrum

Flyg till Bremen landar på Bremen Airport Hans Koschnick som ligger bara tre och en halv kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är bas både för flygbolaget Germania och Ryanair. Tack vare flygplatsens läge så pass nära centrum går det enkelt och snabbt att ta sig till och från flygplatsen med kollektivtrafiken. Stadens spårvagnslinje 6 går regelbundet från flygplatsen in till city och till centralstationen med avgångar var femte till var tionde minut. Resan in till centrum tar bara 11 minuter. En enkelresa kostar ungefär 25 kronor och du kan köpa biljetten från maskinen inne på spårvagnen, se bara till att ha mynt till detta. Även busslinje 52 stannar vid flygplatsen och går runt till olika områden i staden. Om du har packat lätt kan du till och med cykla till och från flygplatsen på en kvart då det finns cykelvägar hela vägen fram och en stor cykelparkering framför terminalen.


Populära flygresor till Bremen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bremen som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bremen
Snabbaste flygtid
4t 30m
Billigast pris
1 685 kr
Flyg från Luleå till Bremen
Snabbaste flygtid
28t 20m
Billigast pris
7 397 kr

Hur tar man sig runt i Bremen?

Bremen är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt både till fots och med cykel. Det finns skyltar inne i centrum som hänvisar till de olika sevärdheterna så det är mycket lätt att hitta om du väljer att promenera omkring för att upptäcka staden. Staden har ett stort nätverk av cykelbanor vilket gör det lätt och säkert att cykla. Dessutom är både stadskärnan om den omkringliggande landsbygden helt platt vilket gör det inte alltför ansträngande.

Som kollektivtrafik erbjuds både spårvagn och buss och dessa är både effektiva, säkra och punktliga sätt att ta sig fram på. Lokaltrafiken är relativt lättnavigerad och du köper biljetter till båda nätverken i kiosker runt om i staden. Du kan välja mellan enkelbiljetter och olika typer av periodbiljetter för att förenkla ditt resande. Ladda ner kollektivtrafikens app till din mobil för att kunna planera din resa och hitta närmaste buss- och spårvagnsstation.


Kan man flyga till Bremen utan pass eller visum?

Det går bra att flyga till Bremen utan visum om du är EU-medborgare. Du behöver visa upp ditt pass för att få resa in i landet, alternativt ett nationellt Id-kort. Dessa visar nämligen att du är medborgare i ett EU land och därmed kan åka in i landet fritt. Kolla upp de senaste reglera för in- och utresa hos den tyska ambassaden för att vara säker på att inga regler har förändrats inför att du ska åka.


Tips och råd om Bremen

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bremen?

Använd momondos priskalender för att hitta de datum och bolag som har billigast resor till Bremen.

Vad ska man se i Bremen?

Stadens mest populära sevärdheter består bland annat av 1700-talsslottet Schloss, Kunsthalle och det historiska museet Deutsches Auswandererhaus.

Aktiviteter för barn

Under varma dagar kan ni ta färjan Hal över till andra sidan av floden Weser där det finns fina stränder.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bremen?

Avrunda uppåt på restaurang och ge taxichauffören 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Bremen har flera populära shoppingcenter, bland annat The Waterfront Bremen och Lloyd Passage.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass