Hitta billiga flyg till Bremen från 1 222 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bremen

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bremen

Bästa priset för enkelresa

1 222 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 370 kr

Snabbast flygtid

7t 05m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bremen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 222 kr (Stockholm Arlanda till Bremen).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bremen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 370 kr (Stockholm Arlanda till Bremen).
Det snabbaste flyget till Bremen från Sverige tar 7t 05m (Stockholm Arlanda till Bremen).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Bremen, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Bremen

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bremen och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bremen?

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bremen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 015 kr. Om du inte vill besöka Bremen i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 600 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bremen?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bremen är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Bremen på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 497 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 407 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bremen?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bremen är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 2 526 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 2 859 kr. Flyg till Bremen från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Bremen?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Bremen du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Bremen tar det i genomsnitt 11t 05m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Bremen generellt omkring 4t 40m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bremen?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bremen är 24 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 926 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bremen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bremen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bremen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bremen

Stockholm (STO) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Bremen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 2 100 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BREMEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bremen kostar i genomsnitt bara 1 963 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BREMEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni36% dyrareDet kostar omkring 3 519 kr för flyg till Bremen från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BREMEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti688% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bremen från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bremen

Tyska Bremens högsäsong infaller under sommarmånaderna då vädret är som behagligast i staden. Under dessa månader infaller även många konserter, aktiviteter och event vilket lockar besökare från hela landet. Temperaturen under sommarmånaderna ligger på runt 22 grader men kan stiga upp till 30 under riktigt varma dagar. Särskilt juli månad är en populär tid att resa på och då stiger även priserna på flyg till Bremen. En bra tid att resa på kan därför vara i maj eller september då vädret fortfarande är härligt men priserna inte är som högst.

När hittar du lägst pris på flyg till Bremen?

Under augusti och november kan du hitta billiga priser på flygstolar. Hos momondo kan du leta efter priser både på flyg och på paketresor med hotell och jämföra priser online mellan olika datum och flygbolag. På detta sätt kan du hitta billiga resor när du söker på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bremen?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bremen från London för 216 kr. Detta är 91 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bremen. För att hitta de billigaste priserna till Bremen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bremen?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bremen. Om du planerar att flyga till Bremen, överväg då även att boka flyg till Hannover flygplats(91 km från stadskärnan i Bremen), Hamburg flygplats(100 km från stadskärnan i Bremen), Itzehoe EDHF flygplats(114 km från stadskärnan i Bremen), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(129 km från stadskärnan i Bremen) eller Braunschweig flygplats(145 km från stadskärnan i Bremen).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bremen?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bremen Hamburg flygplats med ett genomsnittspris på 1 736 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bremen flygplats?

Priserna för flyg till Bremen flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Bremen flygplats?

Från och med november 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Bremen flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bremen flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bremen flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bremen flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Bremen flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Bremen flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bremen
Lufthansa
20 dec.
ARN07:45Stockholm Arlanda
8t 55m
1 stopp
BRE16:40Bremen
25 dec.
BRE06:00Bremen
5t 35m
1 stopp
ARN11:35Stockholm Arlanda
2 370 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 jan.
ARN22:20Stockholm Arlanda
10t 20m
1 stopp
BRE08:40Bremen
9 jan.
BRE11:00Bremen
5t 35m
1 stopp
ARN16:35Stockholm Arlanda
2 694 kr
Hitta liknande
Lufthansa
23 dec.
ARN16:20Stockholm Arlanda
6t 00m
1 stopp
BRE22:20Bremen
1 jan.
BRE06:00Bremen
5t 35m
1 stopp
ARN11:35Stockholm Arlanda
2 725 kr
Hitta liknande
KLM
26 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
25t 00m
1 stopp
BRE21:55Bremen
2 jan.
BRE18:05Bremen
14t 50m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
3 206 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 jan.
ARN06:30Stockholm Arlanda
3t 50m
1 stopp
BRE10:20Bremen
9 jan.
BRE06:00Bremen
12t 30m
2 stopp
ARN18:30Stockholm Arlanda
3 216 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 dec.
ARN07:10Stockholm Arlanda
6t 45m
2 stopp
BRE13:55Bremen
25 dec.
BRE06:00Bremen
8t 40m
1 stopp
ARN14:40Stockholm Arlanda
3 676 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bremen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bremen, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och Ryanair
Ryanair
28 dec.
ARN21:15Stockholm Arlanda
11t 40m
1 stopp
BRE08:55Bremen
1 222 kr
Hitta liknande
Ryanair
30 dec.
ARN05:45Stockholm Arlanda
27t 50m
2 stopp
BRE09:35Bremen
1 410 kr
Hitta liknande
Ryanair
27 dec.
ARN05:45Stockholm Arlanda
9t 55m
1 stopp
BRE15:40Bremen
1 441 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Bremen

Bremen är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt både till fots och med cykel. Det finns skyltar inne i centrum som hänvisar till de olika sevärdheterna så det är mycket lätt att hitta om du väljer att promenera omkring för att upptäcka staden. Staden har ett stort nätverk av cykelbanor vilket gör det lätt och säkert att cykla. Dessutom är både stadskärnan om den omkringliggande landsbygden helt platt vilket gör det inte alltför ansträngande.

Som kollektivtrafik erbjuds både spårvagn och buss och dessa är både effektiva, säkra och punktliga sätt att ta sig fram på. Lokaltrafiken är relativt lättnavigerad och du köper biljetter till båda nätverken i kiosker runt om i staden. Du kan välja mellan enkelbiljetter och olika typer av periodbiljetter för att förenkla ditt resande. Ladda ner kollektivtrafikens app till din mobil för att kunna planera din resa och hitta närmaste buss- och spårvagnsstation.


Visumkrav för att besöka Bremen

Det går bra att flyga till Bremen utan visum om du är EU-medborgare. Du behöver visa upp ditt pass för att få resa in i landet, alternativt ett nationellt Id-kort. Dessa visar nämligen att du är medborgare i ett EU land och därmed kan åka in i landet fritt. Kolla upp de senaste reglera för in- och utresa hos den tyska ambassaden för att vara säker på att inga regler har förändrats inför att du ska åka.


De bästa sakerna att se och göra i Bremen

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bremen?

Använd momondos priskalender för att hitta de datum och bolag som har billigast resor till Bremen.

Vad ska man se i Bremen?

Stadens mest populära sevärdheter består bland annat av 1700-talsslottet Schloss, Kunsthalle och det historiska museet Deutsches Auswandererhaus.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bremen?

Avrunda uppåt på restaurang och ge taxichauffören 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Bremen har flera populära shoppingcenter, bland annat The Waterfront Bremen och Lloyd Passage.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bremen?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Bremen.

Kan jag hitta flyg till Bremen ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Bremen.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bremen?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Bremen.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bremen ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Bremen just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Bremen och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bremen

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.