Flyg till Bremen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bremen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Bremen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bremen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bremen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bremen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Bremen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 313 kr


När är den bästa tiden att flyga till Bremen?

Tyska Bremens högsäsong infaller under sommarmånaderna då vädret är som behagligast i staden. Under dessa månader infaller även många konserter, aktiviteter och event vilket lockar besökare från hela landet. Temperaturen under sommarmånaderna ligger på runt 22 grader men kan stiga upp till 30 under riktigt varma dagar. Särskilt juli månad är en populär tid att resa på och då stiger även priserna på flyg till Bremen. En bra tid att resa på kan därför vara i maj eller september då vädret fortfarande är härligt men priserna inte är som högst.

När hittar du lägst pris på flyg till Bremen?

Under augusti och november kan du hitta billiga priser på flygstolar. Hos momondo kan du leta efter priser både på flyg och på paketresor med hotell och jämföra priser online mellan olika datum och flygbolag. På detta sätt kan du hitta billiga resor när du söker på nätet.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Bremen?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bremen från Stockholm för 142 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bremen. För att hitta de billigaste priserna till Bremen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bremen?

  Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bremen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 258 kr. Om du inte vill besöka Bremen i september bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 997 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bremen?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Bremen är 51 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 695 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 773 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bremen?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bremen är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Bremen på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 301 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 067 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bremen?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bremen är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 012 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 220 kr. Flyg till Bremen från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bremen?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bremen. Om du planerar att flyga till Bremen, överväg då även att boka flyg till Hannover flygplats(91 km från stadskärnan i Bremen), Hamburg flygplats(100 km från stadskärnan i Bremen), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(129 km från stadskärnan i Bremen), Braunschweig Braunschweig flygplats(145 km från stadskärnan i Bremen) eller Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats(150 km från stadskärnan i Bremen).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bremen?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bremen Hamburg flygplats med ett genomsnittspris på 2 200 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Bremen från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bremen

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bremen.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Bremen.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bremen.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bremen?

Returresa till Sverige från Bremen

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bremen måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bremen behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bremen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bremen
Ryanair
11 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
18t 35m
1 stopp
BRE11:40Bremen
14 nov.
BRE16:45Bremen
23t 55m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
11 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
18t 35m
1 stopp
BRE11:40Bremen
14 nov.
BRE12:00Bremen
25t 50m
2 stopp
GOT13:50Göteborg Landvetter
1 083 kr
Hitta liknande
Ryanair
11 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
18t 35m
1 stopp
BRE11:40Bremen
14 nov.
BRE16:45Bremen
23t 55m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
KLM
30 sep.
ARN16:20Stockholm Arlanda
14t 05m
1 stopp
BRE06:25Bremen
3 okt.
BRE02:20Bremen
26t 30m
1 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
1 770 kr
Hitta liknande
Lufthansa
27 sep.
ARN02:00Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
BRE08:50Bremen
7 okt.
BRE02:25Bremen
4t 30m
1 stopp
ARN06:55Stockholm Arlanda
1 796 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
18t 35m
1 stopp
BRE11:40Bremen
14 nov.
BRE12:00Bremen
25t 50m
2 stopp
GOT13:50Göteborg Landvetter
1 177 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bremen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bremen, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM och Ryanair
Ryanair
1 okt.
GOT18:40Göteborg Landvetter
11t 05m
1 stopp
BRE05:45Bremen
Ryanair
15 okt.
GOT18:40Göteborg Landvetter
11t 05m
1 stopp
BRE05:45Bremen
Flera flygbolag
2 okt.
NYO13:45Stockholm Skavsta
27t 00m
1 stopp
BRE16:45Bremen

Flygplatser nära Bremen

Nedan hittar du alla flygplatser i Bremen tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bremen landar på Bremen Airport Hans Koschnick som ligger bara tre och en halv kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är bas både för flygbolaget Germania och Ryanair. Tack vare flygplatsens läge så pass nära centrum går det enkelt och snabbt att ta sig till och från flygplatsen med kollektivtrafiken. Stadens spårvagnslinje 6 går regelbundet från flygplatsen in till city och till centralstationen med avgångar var femte till var tionde minut. Resan in till centrum tar bara 11 minuter. En enkelresa kostar ungefär 25 kronor och du kan köpa biljetten från maskinen inne på spårvagnen, se bara till att ha mynt till detta. Även busslinje 52 stannar vid flygplatsen och går runt till olika områden i staden. Om du har packat lätt kan du till och med cykla till och från flygplatsen på en kvart då det finns cykelvägar hela vägen fram och en stor cykelparkering framför terminalen.


Populära flygresor till Bremen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bremen som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bremen
Snabbast flygtid4t 15m
Billigaste pris1 770 kr
Flyg från Göteborg till Bremen
Snabbast flygtid10t 10m
Billigaste pris2 174 kr

Bremen är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt både till fots och med cykel. Det finns skyltar inne i centrum som hänvisar till de olika sevärdheterna så det är mycket lätt att hitta om du väljer att promenera omkring för att upptäcka staden. Staden har ett stort nätverk av cykelbanor vilket gör det lätt och säkert att cykla. Dessutom är både stadskärnan om den omkringliggande landsbygden helt platt vilket gör det inte alltför ansträngande.

Som kollektivtrafik erbjuds både spårvagn och buss och dessa är både effektiva, säkra och punktliga sätt att ta sig fram på. Lokaltrafiken är relativt lättnavigerad och du köper biljetter till båda nätverken i kiosker runt om i staden. Du kan välja mellan enkelbiljetter och olika typer av periodbiljetter för att förenkla ditt resande. Ladda ner kollektivtrafikens app till din mobil för att kunna planera din resa och hitta närmaste buss- och spårvagnsstation.


Det går bra att flyga till Bremen utan visum om du är EU-medborgare. Du behöver visa upp ditt pass för att få resa in i landet, alternativt ett nationellt Id-kort. Dessa visar nämligen att du är medborgare i ett EU land och därmed kan åka in i landet fritt. Kolla upp de senaste reglera för in- och utresa hos den tyska ambassaden för att vara säker på att inga regler har förändrats inför att du ska åka.


Börja planera din resa till Bremen


Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bremen?

Använd momondos priskalender för att hitta de datum och bolag som har billigast resor till Bremen.

Vad ska man se i Bremen?

Stadens mest populära sevärdheter består bland annat av 1700-talsslottet Schloss, Kunsthalle och det historiska museet Deutsches Auswandererhaus.

Aktiviteter för barn

Under varma dagar kan ni ta färjan Hal över till andra sidan av floden Weser där det finns fina stränder.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bremen?

Avrunda uppåt på restaurang och ge taxichauffören 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Bremen har flera populära shoppingcenter, bland annat The Waterfront Bremen och Lloyd Passage.