Hitta billiga flyg till Bremen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bremen

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bremen

Bästa priset för enkelresa

355 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 218 kr

Snabbast flygtid

6t 45m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bremen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 355 kr (Göteborg Landvetter till Bremen).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bremen från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 218 kr (Stockholm Arlanda till Bremen).
Det snabbaste flyget till Bremen från Sverige tar 6t 45m (Stockholm Arlanda till Bremen).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Bremen, inklusive Lufthansa, KLM och SunExpress.

Billigaste flygen till flygplatser i Bremen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bremen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bremen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bremen

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Bremen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 1 972 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BREMEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bremen kostar i genomsnitt bara 1 756 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BREMEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli58% dyrareDet kostar omkring 4 092 kr för flyg till Bremen från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BREMEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember360% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bremen från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bremen?

Tyska Bremens högsäsong infaller under sommarmånaderna då vädret är som behagligast i staden. Under dessa månader infaller även många konserter, aktiviteter och event vilket lockar besökare från hela landet. Temperaturen under sommarmånaderna ligger på runt 22 grader men kan stiga upp till 30 under riktigt varma dagar. Särskilt juli månad är en populär tid att resa på och då stiger även priserna på flyg till Bremen. En bra tid att resa på kan därför vara i maj eller september då vädret fortfarande är härligt men priserna inte är som högst.

När hittar du lägst pris på flyg till Bremen?

Under augusti och november kan du hitta billiga priser på flygstolar. Hos momondo kan du leta efter priser både på flyg och på paketresor med hotell och jämföra priser online mellan olika datum och flygbolag. På detta sätt kan du hitta billiga resor när du söker på nätet.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bremen från Wien för 55 kr. Detta är 99 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bremen. För att hitta de billigaste priserna till Bremen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bremen. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 787 kr. Om du inte vill besöka Bremen i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 787 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bremen är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 656 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 218 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bremen är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Bremen på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 014 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 988 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bremen är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 2 274 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 635 kr. Flyg till Bremen från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bremen. Om du planerar att flyga till Bremen, överväg då även att boka flyg till Hannover flygplats(91 km från stadskärnan i Bremen), Hamburg flygplats(100 km från stadskärnan i Bremen), Itzehoe EDHF flygplats(114 km från stadskärnan i Bremen), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(129 km från stadskärnan i Bremen) eller Braunschweig flygplats(145 km från stadskärnan i Bremen).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bremen Hamburg flygplats med ett genomsnittspris på 3 551 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bremen
Ryanair
5 okt.
ARN06:45Stockholm Arlanda
6t 45m
1 stopp
BRE13:30Bremen
7 okt.
BRE09:30Bremen
8t 20m
2 stopp
ARN17:50Stockholm Arlanda
1 218 kr
Hitta liknande
Ryanair
15 sep.
ARN11:00Stockholm Arlanda
6t 00m
1 stopp
BRE17:00Bremen
24 sep.
BRE13:05Bremen
7t 20m
1 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
1 259 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 okt.
ARN18:05Stockholm Arlanda
22t 55m
1 stopp
BRE17:00Bremen
7 okt.
BRE14:20Bremen
14t 30m
1 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
1 513 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN05:50Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
BRE12:10Bremen
13 nov.
BRE06:00Bremen
5t 35m
1 stopp
ARN11:35Stockholm Arlanda
1 553 kr
Hitta liknande
Lufthansa
5 okt.
ARN02:00Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
BRE08:50Bremen
8 okt.
BRE02:40Bremen
4t 25m
1 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
1 899 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN15:05Stockholm Arlanda
12t 15m
2 stopp
BRE03:20Bremen
13 nov.
BRE01:00Bremen
4t 25m
1 stopp
ARN05:25Stockholm Arlanda
2 071 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bremen

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bremen, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
5 okt.
GOT18:50Göteborg Landvetter
22t 10m
1 stopp
BRE17:00Bremen
Ryanair
10 okt.
GOT13:55Göteborg Landvetter
26t 45m
1 stopp
BRE16:40Bremen
Ryanair
15 sep.
ARN10:50Stockholm Arlanda
18t 10m
2 stopp
BRE05:00Bremen

Vilka bolag flyger till Bremen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bremen

Vilka bolag flyger till Bremen?

Lufthansa, KLM, Ryanair och Air France är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Bremen enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Bremen med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med KLM till Bremen

I genomsnitt avgår 15 flyg med KLM till Bremen varje vecka.De flesta av dem flyger från Amsterdam Schiphol till Bremen vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Bremen. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Bremen som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 587 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 152 av våra användare.

Flyg med Lufthansa till Bremen

Ett annat populärt val för flyg till Bremen är Lufthansa (7,2/10, 343 omdömen). De flesta flyg med Lufthansa som landar i Bremen anländer från München-Franz Josef Strauss, men det finns 17 flyg med Lufthansa till Bremen från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Lufthansa på momondo den här veckan låg på 1 424 kr (Stockholm Arlanda till Bremen, tur och retur).


Flygplatser nära Bremen

Nedan hittar du alla flygplatser i Bremen tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bremen landar på Bremen Airport Hans Koschnick som ligger bara tre och en halv kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är bas både för flygbolaget Germania och Ryanair. Tack vare flygplatsens läge så pass nära centrum går det enkelt och snabbt att ta sig till och från flygplatsen med kollektivtrafiken. Stadens spårvagnslinje 6 går regelbundet från flygplatsen in till city och till centralstationen med avgångar var femte till var tionde minut. Resan in till centrum tar bara 11 minuter. En enkelresa kostar ungefär 25 kronor och du kan köpa biljetten från maskinen inne på spårvagnen, se bara till att ha mynt till detta. Även busslinje 52 stannar vid flygplatsen och går runt till olika områden i staden. Om du har packat lätt kan du till och med cykla till och från flygplatsen på en kvart då det finns cykelvägar hela vägen fram och en stor cykelparkering framför terminalen.


Populära flygresor till Bremen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bremen som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bremen
Snabbaste flygtid6t 00m
Billigaste pris1 218 kr
Flyg från Göteborg till Bremen
Snabbaste flygtid12t 00m
Billigaste pris3 574 kr

Så tar du dig runt i Bremen

Bremen är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt både till fots och med cykel. Det finns skyltar inne i centrum som hänvisar till de olika sevärdheterna så det är mycket lätt att hitta om du väljer att promenera omkring för att upptäcka staden. Staden har ett stort nätverk av cykelbanor vilket gör det lätt och säkert att cykla. Dessutom är både stadskärnan om den omkringliggande landsbygden helt platt vilket gör det inte alltför ansträngande.

Som kollektivtrafik erbjuds både spårvagn och buss och dessa är både effektiva, säkra och punktliga sätt att ta sig fram på. Lokaltrafiken är relativt lättnavigerad och du köper biljetter till båda nätverken i kiosker runt om i staden. Du kan välja mellan enkelbiljetter och olika typer av periodbiljetter för att förenkla ditt resande. Ladda ner kollektivtrafikens app till din mobil för att kunna planera din resa och hitta närmaste buss- och spårvagnsstation.


Visumkrav för att besöka Bremen

Det går bra att flyga till Bremen utan visum om du är EU-medborgare. Du behöver visa upp ditt pass för att få resa in i landet, alternativt ett nationellt Id-kort. Dessa visar nämligen att du är medborgare i ett EU land och därmed kan åka in i landet fritt. Kolla upp de senaste reglera för in- och utresa hos den tyska ambassaden för att vara säker på att inga regler har förändrats inför att du ska åka.


Börja planera din resa till Bremen


De bästa sakerna att se och göra i Bremen

Använd momondos priskalender för att hitta de datum och bolag som har billigast resor till Bremen.

Stadens mest populära sevärdheter består bland annat av 1700-talsslottet Schloss, Kunsthalle och det historiska museet Deutsches Auswandererhaus.

Ja, det går bra.

Avrunda uppåt på restaurang och ge taxichauffören 10 procent i dricks.

Bremen har flera populära shoppingcenter, bland annat The Waterfront Bremen och Lloyd Passage.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Bremen.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Bremen.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Bremen.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Bremen just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Bremen och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Bremen

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bremen

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.