Flyg till Bremen

Tur & retur
Ekonomi
Göteborg (GOT)
Bremen (BRE)
fre 22/1
fre 29/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Bremen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bremen från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Bremen?

Tyska Bremens högsäsong infaller under sommarmånaderna då vädret är som behagligast i staden. Under dessa månader infaller även många konserter, aktiviteter och event vilket lockar besökare från hela landet. Temperaturen under sommarmånaderna ligger på runt 22 grader men kan stiga upp till 30 under riktigt varma dagar. Särskilt juli månad är en populär tid att resa på och då stiger även priserna på flyg till Bremen. En bra tid att resa på kan därför vara i maj eller september då vädret fortfarande är härligt men priserna inte är som högst.

När hittar du lägst pris på flyg till Bremen?

Under augusti och november kan du hitta billiga priser på flygstolar. Hos momondo kan du leta efter priser både på flyg och på paketresor med hotell och jämföra priser online mellan olika datum och flygbolag. På detta sätt kan du hitta billiga resor när du söker på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bremen?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bremen från Stockholm för 138 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bremen. För att hitta de billigaste priserna till Bremen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bremen?

Den billigaste månaden att flyga till Bremen från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 250 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Bremen i september är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Bremen under oktober ligger i genomsnitt på 968 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bremen?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bremen från Sverige är 51 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 646 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bremen?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bremen från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 285 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Bremen är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 973 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bremen?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bremen från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 610 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 289 kr. Flyg till Bremen från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bremen?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bremen. Om du planerar att flyga till Bremen, överväg då även att boka flyg till Hannover flygplats(91 km från stadskärnan i Bremen), Hamburg flygplats(100 km från stadskärnan i Bremen), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(129 km från stadskärnan i Bremen), Braunschweig Braunschweig flygplats(145 km från stadskärnan i Bremen) eller Hamburg Lübeck-Blankensee flygplats(150 km från stadskärnan i Bremen).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bremen?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bremen Munster Münster Osnabrück Intl flygplats med ett genomsnittspris på 2 267 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till Bremen

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bremen
KLM
10 feb.
4t 55m
Stockholm Arlanda
4t 55m
1 stopp
12:45
Bremen
11 feb.
02:05
Bremen
5t 00m
1 stopp
07:05
Stockholm Arlanda
2 604 kr
Hitta liknande
Lufthansa
11 apr.
6t 50m
Göteborg-Landvetter Airport
6t 50m
1 stopp
08:50
Bremen
14 apr.
05:20
Bremen
8t 45m
1 stopp
14:05
Göteborg-Landvetter Airport
1 803 kr
Hitta liknande
Lufthansa
11 apr.
9t 35m
Göteborg-Landvetter Airport
9t 35m
1 stopp
11:35
Bremen
14 apr.
05:20
Bremen
8t 45m
1 stopp
14:05
Göteborg-Landvetter Airport
1 811 kr
Hitta liknande
Lufthansa
10 feb.
12t 50m
Stockholm Arlanda
12t 50m
2 stopp
14:15
Bremen
11 feb.
05:45
Bremen
6t 30m
2 stopp
12:15
Stockholm Arlanda
3 856 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 apr.
7t 00m
Luleå Kallax
7t 00m
2 stopp
18:50
Bremen
10 apr.
02:45
Bremen
13t 05m
2 stopp
15:50
Luleå Kallax
3 005 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 apr.
14t 25m
Luleå Kallax
14t 25m
2 stopp
17:25
Bremen
10 apr.
02:45
Bremen
13t 05m
2 stopp
15:50
Luleå Kallax
3 013 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bremen

Om du letar efter enkelbiljetter till Bremen, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
29 jan.
4t 55m
Stockholm Arlanda
4t 55m
1 stopp
12:45
Bremen
1 628 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 jan.
46t 10m
Stockholm Arlanda
46t 10m
3 stopp
12:45
Bremen
2 345 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 jan.
48t 20m
Stockholm Arlanda
48t 20m
2 stopp
12:45
Bremen
2 446 kr
Hitta liknande


Vilka flygbolag flyger till Bremen?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bremen

Ryanair, Lufthansa och KLM är de mest populära flygbolagen som bokas för resor till Bremen. Lägst pris hittar du ofta med Ryanair, Brussels Airlines och Norwegian. Försök att boka ett par månader i förväg då priserna stiger i sista minuten, särskilt om du reser under sommarmånaderna då staden har sin högsäsong. Under vintern är det dock lättare att hitta både hotell och flyg även om du är sent ute. Det går inte något direktflyg till Bremen så du får göra en mellanlandning under resan från Sverige. Resan till Bremen tar ungefär fyra timmar beroende på hur lång mellanlandningen är.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bremen till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bremen plus avståndet till centrum

Flyg till Bremen landar på Bremen Airport Hans Koschnick som ligger bara tre och en halv kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är bas både för flygbolaget Germania och Ryanair. Tack vare flygplatsens läge så pass nära centrum går det enkelt och snabbt att ta sig till och från flygplatsen med kollektivtrafiken. Stadens spårvagnslinje 6 går regelbundet från flygplatsen in till city och till centralstationen med avgångar var femte till var tionde minut. Resan in till centrum tar bara 11 minuter. En enkelresa kostar ungefär 25 kronor och du kan köpa biljetten från maskinen inne på spårvagnen, se bara till att ha mynt till detta. Även busslinje 52 stannar vid flygplatsen och går runt till olika områden i staden. Om du har packat lätt kan du till och med cykla till och från flygplatsen på en kvart då det finns cykelvägar hela vägen fram och en stor cykelparkering framför terminalen.


Populära flygresor till Bremen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bremen som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bremen
Snabbaste flygtid
17t 50m
Billigast pris
2 438 kr
Flyg från Luleå till Bremen
Snabbaste flygtid
14t 25m
Billigast pris
3 014 kr

Hur tar man sig runt i Bremen?

Bremen är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt både till fots och med cykel. Det finns skyltar inne i centrum som hänvisar till de olika sevärdheterna så det är mycket lätt att hitta om du väljer att promenera omkring för att upptäcka staden. Staden har ett stort nätverk av cykelbanor vilket gör det lätt och säkert att cykla. Dessutom är både stadskärnan om den omkringliggande landsbygden helt platt vilket gör det inte alltför ansträngande.

Som kollektivtrafik erbjuds både spårvagn och buss och dessa är både effektiva, säkra och punktliga sätt att ta sig fram på. Lokaltrafiken är relativt lättnavigerad och du köper biljetter till båda nätverken i kiosker runt om i staden. Du kan välja mellan enkelbiljetter och olika typer av periodbiljetter för att förenkla ditt resande. Ladda ner kollektivtrafikens app till din mobil för att kunna planera din resa och hitta närmaste buss- och spårvagnsstation.


Kan man flyga till Bremen utan pass eller visum?

Det går bra att flyga till Bremen utan visum om du är EU-medborgare. Du behöver visa upp ditt pass för att få resa in i landet, alternativt ett nationellt Id-kort. Dessa visar nämligen att du är medborgare i ett EU land och därmed kan åka in i landet fritt. Kolla upp de senaste reglera för in- och utresa hos den tyska ambassaden för att vara säker på att inga regler har förändrats inför att du ska åka.


Tips och råd om Bremen

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bremen?

Använd momondos priskalender för att hitta de datum och bolag som har billigast resor till Bremen.

Vad ska man se i Bremen?

Stadens mest populära sevärdheter består bland annat av 1700-talsslottet Schloss, Kunsthalle och det historiska museet Deutsches Auswandererhaus.

Aktiviteter för barn

Under varma dagar kan ni ta färjan Hal över till andra sidan av floden Weser där det finns fina stränder.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bremen?

Avrunda uppåt på restaurang och ge taxichauffören 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Bremen har flera populära shoppingcenter, bland annat The Waterfront Bremen och Lloyd Passage.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass