Flyg till Nassau

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Nassau.
Visa nuvarande reserestriktioner för Bahamas

Billigaste flygen till flygplatser i Nassau

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nassau från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nassau

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nassau

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nassau (NAS)

Vanligtvis är flyg till Nassau från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nassau Lynden Pindlings internationella, vilket i genomsnitt kostar 7 236 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NASSAU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nassau kostar i genomsnitt bara 5 714 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASSAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli52% dyrareDet kostar omkring 10 085 kr för flyg till Nassau från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASSAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember402% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nassau från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Nassau?

Flyg till Nassau under högsäsongen som infaller mellan december och maj. Temperaturerna förändras inte särskilt mycket under året men många väljer att boka flyg under våren då detta är en svalare period i Nassau med temperaturer på mellan 25-29 °C. Under sommaren stiger temperaturerna upp mot drygt 30 °C. En annan faktor som gör att flygresor är som mest populära att boka under våren är att detta är den torraste perioden i staden medan sommaren är som regnigast och mest fuktig.

När är det billigast att boka flyg till Nassau?

Du hittar billiga flyg till Nassau under höstens lågsäsong då det inte bokas många flygstolar till Bahamas. Under hösten kan du hitta både billiga flygbiljetter till Nassau och lägre priser på hotell och andra boenden. Som dyrast är det att resa under våren då staden har sin högsäsong. Jämför priser på flygbiljetter till Nassau hos momondo för att hitta ett bra datum att resa på.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nassau?

  Den billigaste månaden att flyga till Nassau från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 110 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. mars är en annan bra månad för att besöka Nassau med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 624 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nassau?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Nassau från Sverige är 47 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 7 987 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nassau?

  Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Nassau. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 6 188 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Nassau för flygningar en lördag på 8 201 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nassau?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Nassau är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 5 922 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Nassau på morgonen då priserna ligger på omkring 7 336 kr.


Kan jag flyga till Nassau Lynden Pindlings internationella från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Nassau Lynden Pindlings internationella

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Nassau Lynden Pindlings internationella.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 120 timmar innan avgången till Nassau Lynden Pindlings internationella.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Nassau Lynden Pindlings internationella.

Dokument
Bahamas Health Visa - Resenärer måste fylla i en Bahamas Travel Health Visa ansökan och få bekräftelse före resan. Resenärer under 18 år måste läggas till på föräldrakontot. Ansökningar tar upp till 48 timmar att behandla.

Ovaccinerade medborgare i Bahamas eller invånare i landet kan inte använda ett test som tagits på Bahamas före resan för återinresa.
Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Nassau Lynden Pindlings internationella?

Returresa till Sverige från Nassau Lynden Pindlings internationella

Testkrav för COVID-19
Besökare från Nassau Lynden Pindlings internationella måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Nassau Lynden Pindlings internationella behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Nassau inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Nassau?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nassau
 • Vilka bolag flyger till Nassau?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Nassau från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Air Canada, Delta, British Airways och KLM. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Nassau på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Nassau

Nedan hittar du alla flygplatser i Nassau tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Nassau landar på Nassau Lynden Pindlings International Airport. Flygplatsen ligger 14 km väster om Nassau. Flygplatsen är den största på Bahamas och har en mängd olika flygbolag som landar vid flygplatsen, bland annat Bahamasair, Western Air och SkyBahamas. Tänk därför på att ha ordentligt med tid på flygplatsen då det tar ett tag att ta sig igenom den. För att resa till Nassau billigt får du promenera en bit utanför flygplatsen och korsa den stora vägen John F. Kennedy Drive för att hitta buss 12B som går in till centrum. Bussen går varje halvtimme och kostar 2,5 BSD (24 SEK). Ett betydligt enklare alternativ är att ta taxi från flygplatsen och det finns alltid taxibilar tillgängliga. En resa med taxi kostar cirka 32 BSD (300 SEK). Med bil tar det ungefär 20 minuter in till centrum.


Populära flygresor till Nassau

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nassau som hittats av användare
Flyg från Miami till Nassau
Snabbast flygtid0t 58m
Billigaste pris4 434 kr

Så tar du dig runt i Nassau

Det enda kollektiva färdmedlet i Nassau är jitneys. Dessa är minibussar som går runt staden och ut till utkanterna av Nassau. Ruttens nummer och viktigaste stopp är målade på framsidan av varje buss så att du enkelt ser var minibussen tar dig. Den mest populära bussen för besökare är buss 10 som går till Cable Beach från centrala Nassau. Bussarna vinkas in varsomhelst under sin rutt direkt från gatan så du behöver inte vänta på en busstation. När du vill gå av säger du till chauffören. En enkelbiljett kostar 1,25 BSD (12 SEK) och du betalar när du går av. För att ta dig från centrala Nassau till kända Love Beach kostar det 2,5 BSD (24 SEK). För att ta dig mellan Prince George Warf och Paradise Island finns vattentaxi som avgår varje halvtimme mellan klockan 08-18. En enkelbiljett kostar 4 BSD (38 SEK). Om du hyr bil för din vistelse i Nassau ska du tänka på att det är vänstertrafik som gäller på Bahamas.


Visumkrav för att besöka Nassau

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att resa till Bahamas på en turistresa som är kortare än tre månader. Ditt pass, som du måste ha med dig, ska gälla i ett halvår. Detta räknas från det datum du planerar att lämna Bahamas. Kontrollera om inresereglerna förändrats i god tid innan du reser.


Börja planera din resa till Nassau


De bästa sakerna att se och göra i Nassau

Vad ska man se i Nassau?

Förutom Love Beach och Cable Beach är Bahamas National Art Gellery och Ardastra Gardens populära sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Ardastra Zoo där ni möts av en tropisk trädgård med över 60 olika djurarter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du skaffar en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader under din vistelse på Bahamas.

Kan man dricka kranvattnet?

Du bör dricka vatten på flaska istället för att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Du förväntas lämna ungefär 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

Exklusiva butiker hittar du på Paradise Island och Bay Street i Nassau. Traditionella souvenirer hittar du på Nassau Straw Market.


Hitta billiga flyg till andra städer i Bahamas

Bahamas har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?