Hitta billiga flyg till Nassau

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Nassau

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Nassau och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nassau?

Den billigaste månaden att flyga till Nassau från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 819 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. februari är en annan bra månad för att besöka Nassau med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 9 086 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Nassau?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nassau?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Nassau. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 7 832 kr. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Nassau för flygningar en torsdag på 11 044 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nassau?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Nassau är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 10 397 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Nassau på kvällen då priserna ligger på omkring 10 876 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nassau?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Nassau från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 11 157 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Nassau

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nassau från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nassau

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nassau

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nassau (NAS)

Vanligtvis är flyg till Nassau från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nassau Lynden Pindlings internationella, vilket i genomsnitt kostar 10 377 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NASSAU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nassau kostar i genomsnitt bara 6 667 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASSAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti81% dyrareDet kostar omkring 18 816 kr för flyg till Nassau från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASSAU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj385% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nassau från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Nassau

Du hittar billiga flyg till Nassau under höstens lågsäsong då det inte bokas många flygstolar till Bahamas. Under hösten kan du hitta både billiga flygbiljetter till Nassau och lägre priser på hotell och andra boenden. Som dyrast är det att resa under våren då staden har sin högsäsong. Jämför priser på flygbiljetter till Nassau hos momondo för att hitta ett bra datum att resa på.


Vilka bolag flyger till Nassau?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nassau

Det mest populära flygbolaget för flyg till Nassau på momondo är Delta som flyger 21 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Atlanta Hartsfield Jackson, och det bästa erbjudandet för flyg med Delta till Nassau ligger på 7 940 kr (tur och retur, Göteborg Landvetter till Nassau enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 847 omdömen har Delta ett betyg på 7,8 bland momondos användare.

Ett annat populärt val för flyg till Nassau är American Airlines (7,2/10, 2 055 omdömen). De flesta flyg med American Airlines som landar i Nassau anländer från Miami Intl, men det finns 35 flyg med American Airlines till Nassau från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med American Airlines på momondo den här veckan låg på 5 643 kr (Stockholm Arlanda till Nassau, tur och retur).


Populära flygresor till Nassau

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nassau som hittats av användare
Flyg från Miami till Nassau
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris3 136 kr

Så tar du dig runt i Nassau

Det enda kollektiva färdmedlet i Nassau är jitneys. Dessa är minibussar som går runt staden och ut till utkanterna av Nassau. Ruttens nummer och viktigaste stopp är målade på framsidan av varje buss så att du enkelt ser var minibussen tar dig. Den mest populära bussen för besökare är buss 10 som går till Cable Beach från centrala Nassau. Bussarna vinkas in varsomhelst under sin rutt direkt från gatan så du behöver inte vänta på en busstation. När du vill gå av säger du till chauffören. En enkelbiljett kostar 1,25 BSD (12 SEK) och du betalar när du går av. För att ta dig från centrala Nassau till kända Love Beach kostar det 2,5 BSD (24 SEK). För att ta dig mellan Prince George Warf och Paradise Island finns vattentaxi som avgår varje halvtimme mellan klockan 08-18. En enkelbiljett kostar 4 BSD (38 SEK). Om du hyr bil för din vistelse i Nassau ska du tänka på att det är vänstertrafik som gäller på Bahamas.


Visumkrav för att besöka Nassau

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att resa till Bahamas på en turistresa som är kortare än tre månader. Ditt pass, som du måste ha med dig, ska gälla i ett halvår. Detta räknas från det datum du planerar att lämna Bahamas. Kontrollera om inresereglerna förändrats i god tid innan du reser.


Börja planera din resa till Nassau


De bästa sakerna att se och göra i Nassau

Förutom Love Beach och Cable Beach är Bahamas National Art Gellery och Ardastra Gardens populära sevärdheter.

Det är viktigt att du skaffar en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader under din vistelse på Bahamas.


Hitta billiga flyg till andra städer i Bahamas

Bahamas har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Nassau. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Nassau ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.