Boka flyg med Air Canada

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Snabba fakta om Air Canada

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Canada

Billigaste rutten

540 kr

Mest populära rutten

EWR till YYZ

Kortaste flighten

1t 03m

Längsta flygningen

12t 38m
Den billigaste rutten som Air Canada flyger avgår från Vancouver Intl till Calgary Intl ​​för 540 kr
Att flyga från Newark Liberty Intl till Toronto Pearson Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Canada
Den snabbaste flygsträckan med Air Canada tar 1t 03m från Montreal (YUL) till Quebec (YQB)
Den längsta flygrutten med Air Canada ligger på 12t 38m från Nashville (BNA) till Toronto (YYZ)

Omdömen för Air Canada

6,9
OkejBaserat på 1 045 verifierade omdömen
7,7Besättning
6,8Underhållning
7,0Comfort
6,9Övergripande
6,2Mat
7,0Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Canada

Vad är lojalitetsprogrammet för Air Canada?

Air Canada flyg har ett lojalitetsprogram som kallas Aeroplane som är helt kostnadsfritt. Då Air Canada är en del av Star Alliance kan du samla poäng från flera flygbolag samtidigt. Du samlar olika poäng beroende på hur långt du flyger och i vilken klass. När du når elitstatus finns fem olika nivåer; 25K, 35K, 50K, 75K och superelit 100K. Ju högre din elitnivå är desto mer förmåner har du tillgång till. Dina Aeroplane poäng upphör att fungera efter 18 månader om du inte har tjänat, använt, donerat eller överfört några poäng. För att samla fler poäng kan du bland annat betala med ditt Aeroplane-kreditkort eller shoppa via Aeroplane eStore. Med poängen kan du boka billigare resor, lösa in poängen för en resebelöning, donera poängen eller överföra dem till en annan medlem.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig med Air Canada?

När du gör din Air Canada-reservation är det viktigt att du tar hänsyn till hur mycket bagage du får ta med dig för att undvika att betala extra på flygplatsen för övervikt. Du får ta med dig en personlig sak och en väska som handbagage. Handbagaget får vara 55 x 23 x 40 cm medan din personliga ägodel, såsom en väska, får vara 33 x 15 x 43 cm. Där finns inga regler på hur mycket handbagaget får väga men det ska vara tillräckligt lätt för att du ska kunna ha det på hyllan över dig eller under sätet framför dig. När det gäller incheckat bagage för Air Canada-flyg varierar det hur mycket du får ta med dig beroende på om du flyger inrikes eller utrikes och vilken klass du väljer. Du brukar få ta med en väska på max 23 kg och som inte är större än totalt 158 cm. Om du vill ta med en extra väska kan det vara en bra idé att betala detta i förväg för att slippa betala ett högre pris på flygplatsen.

Kan jag flyga med husdjur med Air Canada?

När du väljer att flyga med Air Canada får du lov att ta med en hund eller katt i kabinen om den har tillräckligt med plats att stå, snurra runt och ligga ner i sin transportbur som du placerar under sätet framför dig. Detta räknas som din extra personliga ägodel som du får lov att ta med ombord. Om ditt husdjur är större än att det passar under sätet kan du i stället checka in det. Glöm inte att det är ditt ansvar att se till vilka regler och lagar som gäller för din slutdestination. Det är viktigt att du har alla dokument som krävs och att du kontaktar Air Canada i förväg så att de vet att du flyger tillsammans med ditt husdjur.

Ja, Air Canada har 64 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Toronto Pearson Intl, Montréal-Pierre Elliott Trudeau och Vancouver Intl är de mest populära flygplatserna som Air Canada frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Canada genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Canada i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Canada på 00 800 669 92222 eller besöka deras webbplats på aircanada.com/se/en/aco/home.html.

Om du vill flyga inrikes med Air Canada är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Calgary Intl till Vancouver Intl för 1 114 kr. Detta billiga flyg med Air Canada innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Canada är det billigaste alternativet att flyga från Vancouver Intl till Calgary Intl med 0 stopp för 540 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 246 kr per biljett är att flyga från Pittsburgh Intl till Toronto Pearson Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Canada. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Canada var att flyga från Boston Logan Intl till Montréal-Pierre Elliott Trudeau. Detta är ett enkelflyg för 562 kr och innefattar 0 stopp.

Air Canada kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x23 cm för handbagage, 43x33x16 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Air Canada - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Canada
fre 10/7