Flyg Nordamerika Kanada Québec Montreal Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau

Flyg till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Montreal (YUL)
mån 1/3
mån 8/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau. Nuvarande restriktioner för Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau baseras på reserestriktioner för Kanada.

Visa nuvarande reserestriktioner för Kanada

När är den bästa tiden att flyga till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

8 160 kr
6 680 kr
5 190 kr
3 709 kr
Pris
3 709 kr - 6 912 kr

När är den bästa tiden att flyga till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

Flest resenärer hittar den billigaste flygbiljetten till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau när de bokar i mars.

När är bästa tidpunkten att boka flyg till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

För de flesta resande som bokar flygbiljetter till är, i genomsnitt, 60 dagar före avresa den bästa tidpunkten att hitta billiga flyg till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau.

När är den billigaste dagen att flyga till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

De flesta av våra användare tycker att det är billigast att boka sin avgång till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau på en onsdag. Omvänt verkar det vara dyrast att resa på en söndag.

Vilken är den billigaste tiden på dagen att flyga till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

I allmänhet, när vi letar efter den billigaste flygningen till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau, indikerar vår statistik att det är bäst att boka en resa med avgångstid kring eftermiddag. Flyg kring morgon tenderar att vara de dyraste.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Kanada resor till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau. Inreserestriktioner

Kanada har begränsat inresa för alla utländska medborgare. Resenärer som inte är kanadensiska medborgare, fast bosatta eller personer som är registrerade enligt indisk lag får endast resa in i Kanada för viktiga ändamål. Inträde kommer att nekas personer som reser för turism, sightseeing, rekreation, underhållning, sociala besök eller religiösa tillställningar. Kanada har ställt in alla flygningar till och från Storbritannien till och med den 6 januari. Utländska medborgare som är berättigade att resa till Kanada är de som är direkta/indirekta familjemedlemmar till en kanadensisk medborgare eller fast bosatt, en person som fått tillstånd att resa till Kanada av landets folkhälsobyrå till följd av speciella skäl, personer som är bemyndigade av Deputy Minister of Canadian Heritage att resa till Kanada i syfte att medverka i ett enda internationellt idrottsevenemang, tillfälligt utländska arbetstagare, internationella studenter, personer som har tillstånd att bli fast bosatta, transiterande passagerare, medlemmar av de kanadensiska styrkorna, ackrediterade diplomater och deras närmaste familjemedlemmar, flyg- och marinbesättningsmedlemmar, franska medborgare som bor i Saint-Pierre och Miquelon och endast varit i Kanada. En direkt familjemedlem till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa för att spendera tid med den nationella personen eller det fast bosatta och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer. Indirekta familjemedlemmar till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa tillsammans med den nationella eller fast bosatta personen, och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer och ha ett skriftligt tillstånd från Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).

Inträdeskrav

Alla passagerare som är fem år eller äldre måste uppvisa ett medicinskt intyg med ett negativt resultat från COVID-19 PCR-prov som utfärdats inom 72 timmar före avgång. Resenärer utan ett negativt test kommer att nekas ombordstigning på deras flyg. Resenärer från ett land där PCR-tester inte är tillgängliga måste rapportera till en utsedd Public Health Agency of Canada-karantänstation för folkhälsa i Kanada under den tid de sitter i obligatorisk 14-dagars karantän. Förseningar i att erhålla provningsresultat är inte tillåtet. De som undantas från detta krav omfattar barn som inte fyllt fem år eller äldre. Andra undantag omfattar besättningsmedlemmar eller personer som endast ämnar resa in i Kanada för att bli en besättningsmedlem, leverantörer av räddningstjänster, stopp av teknisk karaktär och tankning av flyg. Från och med den 1 februari, måste alla internationella passagerare som flyger till Toronto Pearson-flygplatsen ta ytterligare ett COVID-19-test vid ankomsten, utöver det obligatoriska testet före avgång för resenärer som anländer till Kanada med flyg. Resenärer måste genomgå en hälsokontroll. Resenärer som uppvisar symptom på COVID-19 får inte gå ombord på planet. Icke-medicinska ansiktsmasker eller ansiktsskydd krävs för alla flygningar till och från kanadensiska flygplatser och inom flygplatsterminalerna. Den som av medicinska skäl inte kan bära ansiktsmask måste ha ett läkarintyg. Resenärer måste lämna in sin information digitalt via Kanadas ArriveCAN app innan de går ombord på sitt flyg. Detta omfattar rese- och kontaktinformation, karantänplan och självbedömning av COVID-19-symtom. De måste ha bevis för att de har lämnat in sina uppgifter digitalt. Resenärer måste ha en plan för att sitta i karantän i 14 dagar när de anländer till Kanada (inklusive en lämplig karantänstation, hur de kommer till sin destination, inköp av livsmedel och tillgång till nödvändiga tjänster och sjukvård). Kontrollera Kanadas regering webbplats för mer information. Utländska medborgare som reser till Kanada av medmänskliga skäl måste få tillstånd från Canadas folkhälsobyrå. Utländska medborgare som reser utan skriftligt förhandsgodkännande för undantag från gränsrestriktioner kan nekas inresa till Kanada.

Karantänskrav

Resenärer måste hålla sig i karantän i 14 dagar. Detta inkluderar en obligatorisk förskottsbokning på 3 nätter på ett regeringsautoriserat hotell på egen bekostnad (cirka 2 000 CAD) och att ta ett molekylärt COVID-19-test vid ankomst på egen bekostnad. Mot slutet av karantänperioden kommer resenärer att behöva ta ytterligare ett COVID-19-test och stanna kvar i karantän tills de får ett negativt testresultat. Vissa personer är undantagna från det obligatoriska karantänskravet när de kommer in i Kanada för att utföra ett nödvändigt arbete eller en viktig funktion enligt karantänslagen. Eventuella undantag kommer att godkännas för varje enskild ankomst till Kanada.

Transiteringsregler

Inresande passagerare måste göra sina researrangemang för transitering genom Kanada i god tid i förväg, se till att flygningar och anslutningar är så direkta som möjligt för att begränsa kontakt i Kanada. Flera inrikesförbindelser anses inte lämpliga, och det är viktigt att göra nödvändiga förbindelser som är så korta som möjligt. Om två anslutningsflyg ligger mer än 24 timmar från varandra måste passageraren självisolera sig inför nästa flygning. Transiterande passagerare måste stanna i det säkra transitområdet på en kanadensisk flygplats för att slutföra sin anslutning. Om de måste lämna flygplatsen eller det säkra transitområdet på grund av inställda flygningar eller förseningar, ska de hållas i karantän till dess att deras flyg avgår, följa alla riktlinjer som flygplatsmyndigheten tillhandahåller och följa alla flygkrav, samt provinsiella och territoriella begränsningar, beroende på var de har sin transit.

All övrig information

Endast Toronto Pearson (YYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary International Airport (YYC) och Vancouver International Airport (YVR) flyger med internationella flyg. Inrikesflyg, liksom flygningar från Saint-Pierre-et-Miquelon, och då endast lastflyg, kommer att vara undantagna.

Om du planerarar att resa till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
Flera flygbolag
5 maj
05:35
Stockholm Arlanda
13t 15m
1 stopp
18:50
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
3 juni
15:30
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
10t 50m
1 stopp
02:20
Stockholm Arlanda
5 630 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 maj
02:15
Stockholm Arlanda
11t 35m
1 stopp
13:50
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
1 juni
12:50
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
16t 25m
1 stopp
05:15
Stockholm Arlanda
5 133 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 maj
06:25
Stockholm Arlanda
15t 30m
1 stopp
21:55
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
1 juni
17:55
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
12t 35m
1 stopp
06:30
Stockholm Arlanda
4 391 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 juni
07:30
Göteborg-Landvetter Airport
17t 16m
2 stopp
00:46
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
30 juni
13:50
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
11t 00m
1 stopp
00:50
Göteborg-Landvetter Airport
5 184 kr
Hitta liknande
KLM
6 maj
02:30
Stockholm Arlanda
14t 57m
2 stopp
17:27
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
31 maj
13:00
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
13t 55m
2 stopp
02:55
Stockholm Arlanda
5 993 kr
Hitta liknande
KLM
5 maj
02:30
Stockholm Arlanda
16t 20m
1 stopp
18:50
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
29 maj
17:55
Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
12t 45m
2 stopp
06:40
Stockholm Arlanda
5 833 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau

Nedan hittar du alla flygplatser i Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau tillsammans med avståndet från stadens centrum

Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau ligger 15 km från stadens centrum


Populära flyg från Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau

Det här är de mest eftersökta flygrutterna från Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau, med de billigaste priserna och den kortaste flygtiden

Flyg Nordamerika Kanada Québec Montreal Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass