Flyg till Osaka

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Osaka.
Visa nuvarande reserestriktioner för Japan

Billigaste flygen till flygplatser i Osaka

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Osaka från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Osaka Kansai Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Osaka

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Osaka Kansai Intl flygplats (KIX)

Vanligtvis är flyg till Osaka från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Osaka Kansai Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 854 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OSAKA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Osaka kostar i genomsnitt bara 4 708 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OSAKA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti45% dyrareDet kostar omkring 9 262 kr för flyg till Osaka från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OSAKA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril437% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Osaka från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Osaka?

Flyg till Osaka är som mest populära att boka under sommarhalvåret, men det går att besöka staden året om då det alltid finns aktiviteter och kultur att upptäcka oavsett väder. Stadens högsäsong infaller mellan april och augusti. Under sen vår är det populärt att åka för att uppleva atmosfären i staden när körsbärsträden står i blom. Temperaturerna ligger då på behagliga 20 °C. Under sommaren kan temperaturerna stiga till upp över 30 °C men de varma kvällarna fyllda av festivaler och evenemang lockar trots höga temperaturer besökare från hela världen.

När är det billigast att boka flyg till Osaka?

Billiga flyg till Osaka hittar du under vintermånaderna som är stadens lågsäsong. Under vintern kan det både regna och snöa och temperaturerna sjunker ner mot 0 °C. Det är dyrast att köpa flygbiljetter till Osaka under sen vår och under sommaren då staden har sin högsäsong. För att hitta billiga flygbiljetter till Osaka bör du boka flyg ungefär 50 dagar innan avresa. Jämför priser på flygresor hos momondo för att hitta de datum som har lägst pris under året.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Osaka?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Osaka var 1 216 kr/per person från Hongkong, vilket är 82 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Osaka. För att hitta det billigaste priset till Osaka från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Osaka?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Osaka från Sverige med priser runt 4 674 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Osaka under maj, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 941 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Osaka?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Osaka är 39 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 5 929 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Osaka. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 5 896 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Osaka?

  Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Osaka från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 5 481 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Osaka för flygningar en fredag på 6 695 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Osaka?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Osaka är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 5 246 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Osaka, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 6 072 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Osaka?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Osaka. Om du planerar att flyga till Osaka, överväg då även att boka flyg till Kobe flygplats(25 km från stadskärnan i Osaka) eller Osaka Kansai Intl flygplats(36 km från stadskärnan i Osaka).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Osaka?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Osaka är generellt Osaka Itami flygplats med ett genomsnittspris på 6 755 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Osaka från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Osaka

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Osaka.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Osaka.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Osaka.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Osaka?

Returresa till Sverige från Osaka

Testkrav för COVID-19
Besökare från Osaka måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Osaka behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Osaka inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Osaka

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Osaka
Japan Airlines
21 mars
ARN10:20Stockholm Arlanda
14t 20m
2 stopp
ITM00:40Osaka Itami
3 apr.
ITM15:30Osaka Itami
27t 25m
2 stopp
ARN18:55Stockholm Arlanda
5 896 kr
Hitta liknande
KLM
4 jan.
ARN08:30Stockholm Arlanda
36t 05m
1 stopp
KIX20:35Osaka Kansai Intl
18 jan.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
31t 20m
1 stopp
ARN13:25Stockholm Arlanda
6 086 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 mars
ARN02:45Stockholm Arlanda
19t 25m
2 stopp
KIX22:10Osaka Kansai Intl
3 apr.
KIX05:30Osaka Kansai Intl
15t 10m
1 stopp
ARN20:40Stockholm Arlanda
6 163 kr
Hitta liknande
Air France
4 jan.
ARN07:45Stockholm Arlanda
36t 50m
2 stopp
KIX20:35Osaka Kansai Intl
18 jan.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
20t 35m
2 stopp
ARN02:40Stockholm Arlanda
6 421 kr
Hitta liknande
Japan Airlines
21 mars
ARN09:15Stockholm Arlanda
16t 55m
2 stopp
KIX02:10Osaka Kansai Intl
3 apr.
KIX02:45Osaka Kansai Intl
16t 10m
2 stopp
ARN18:55Stockholm Arlanda
5 931 kr
Hitta liknande
KLM
4 jan.
ARN08:30Stockholm Arlanda
36t 05m
1 stopp
KIX20:35Osaka Kansai Intl
18 jan.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
16t 00m
1 stopp
ARN22:05Stockholm Arlanda
6 103 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Osaka

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Osaka, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France och Finnair
Finnair
ARNStockholm Arlanda
16t 00m
KIXOsaka Kansai Intl
Finnair
BMAStockholm-Bromma
12t 30m
KIXOsaka Kansai Intl
Air France
GOTGöteborg Landvetter
17t 45m
KIXOsaka Kansai Intl

Vilka bolag flyger till Osaka?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Osaka
 • Vilka bolag flyger till Osaka?

  Finnair, Japan Airlines, Air China och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Osaka enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Osaka med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Osaka

Nedan hittar du alla flygplatser i Osaka tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Osaka från flygplatsen

Flyg till Osaka landar på Kansai International Airport. Flygplatsen ligger ungefär 48 km söder om Osaka. Flygplatsen erbjuder flera olika transportalternativ för att ta dig till ditt boende. För att resa till Osaka billigt från Kansai International Airport finns bussar som tar dig in till stadens centrum för 1550 JPY (136 SEK). Denna resa in till city tar ungefär en timme. Det enklaste och snabbaste alternativet är att ta tåg. Det finns flera expresståg från flygplatsen som bland annat kan ta dig in till Osakas centralstation. Tågbiljetten kostar 2330 JPY (204 SEK) och tar 35 minuter. Du kan även ta taxi in till Osaka vilket tar drygt 40 minuter in till city.


Populära flygresor till Osaka

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Osaka som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Osaka
Snabbast flygtid14t 20m
Billigaste pris5 896 kr
Flyg från Göteborg till Osaka
Snabbast flygtid18t 30m
Billigaste pris6 275 kr

Så tar du dig runt i Osaka

Ett av de enklaste sätten att ta sig runt i Osaka är med tunnelbanan. Det finns åtta tunnelbanelinjer som går fram till midnatt. Den mest användbara för besökare är den röda linjen, Mido-suji, som går från norr till söder och stannar vid många av stadens sevärdheter och centrala platser. En enkelbiljett kostar 180 JPY (16 SEK). Staden har även ett stort nätverk av bussar, men dessa är inte lika lättnavigerade som tunnelbanan. En bussbiljett kostar 201 JPY (18 SEK). Efter midnatt, när tunnelbanan inte längre går, är taxi ditt bästa alternativ. Dessa kan vinkas in direkt från gatan. Osaka är en mycket cykelvänlig stad och du kan hyra cyklar via Hub Chari eller Cycle Osaka som har en mobilapp där du kan boka din cykel.


Visumkrav för att besöka Osaka

När du reser till Japan behöver du inte ansöka om något visum utan du får ett inresetillstånd för 90 dagar när du landar på flygplatsen i Osaka. För att få resa in i landet ska du visa upp ditt pass, din returbiljett och bokning av boende eller hotell. Du kan i vissa fall blir ombedd att visa et kontoutdrag för att bevisa att du har tillräckligt med pengar för resan.


Börja planera din resa till Osaka


De bästa sakerna att se och göra i Osaka

Vad ska man se i Osaka?

Slottet Osaka-Jo från 1500-talet är en av stadens största sevärdheter. En annan sevärdhet du inte ska missa är Abeno Harukas observationsplattform som ger dig vackra vyer från byggnadens topp.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Kids Plaza som har mängder av lekplatser, interaktiva utställningar och aktiviteter för barn. Även barnmuseet Big Bang är mycket uppskattad bland familjer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att ha en reseförsäkring som täcker eventuella sjukvårdskostnader.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Nej, du ska inte lämna dricks i Japan då detta anses oartigt.

Var ska man shoppa?

I området Amerika-Mura hittar du trendiga affärer och unika butiker att shoppa i.