Hitta billiga flyg till Östersund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 12/12
mån 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Östersund

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Östersund

Bästa priset för enkelresa

374 kr

Bästa priset för tur- och returresa

759 kr

Snabbast flygtid

1t 00m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Östersund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 374 kr (Stockholm Arlanda till Åre Östersund).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Östersund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 759 kr (Stockholm Arlanda till Åre Östersund).
Det snabbaste flyget till Östersund från Sverige tar 1t 00m (Stockholm Arlanda till Åre Östersund).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Östersund, inklusive Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation och Norwegian.

Trender för flygresor till Östersund

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Östersund och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Östersund?

Den billigaste månaden att flyga till Östersund från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 133 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Östersund under november, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 518 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Östersund?

Användare som bokade resor till Östersund från Stockholm hittade flyg som var 82 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Östersund. För att hitta det billigaste priset till Östersund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Östersund?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Östersund från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 1 554 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 943 kr från Sverige till Östersund.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Östersund?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Östersund mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Östersund mitt på dagen för så lite som 1 691 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 929 kr. Flyg till Östersund från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Östersund?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Östersund du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Åre Östersund tar det i genomsnitt 1t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Åre Östersund generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Östersund?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Östersund ungefär 45 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 950 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Östersund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Östersund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Östersund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Östersund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Östersund (OSD)

Vanligtvis är flyg till Östersund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Åre Östersund, vilket i genomsnitt kostar 1 818 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÖSTERSUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember45% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Östersund kostar i genomsnitt bara 1 008 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÖSTERSUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli35% dyrareDet kostar omkring 2 453 kr för flyg till Östersund från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÖSTERSUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari811% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Östersund från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Östersund

Östersunds högsäsong infaller under sommaren då de varma temperaturerna och det soliga vädret bjuder på trevliga uteserveringar vid Storsjön. Resor till Östersund är även populära under december och främst kring julledigheterna. Högsäsongerna för med sig högre priser på flygstolar samt vistelser med hotell. Jämför resor för olika datum i momondos priskalender på nätet och hitta på så sätt en flygresa till Östersund till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Östersund? Billiga flyg till Östersund hittar du i november och januari, precis innan och efter vinterns högsäsong. För att få din resa till bästa pris bör du boka ungefär två månader innan avfärd, under lågsäsongen går det dock att hitta både flyg och hotell till rimliga priser även i sista minuten.

Sveg flygplats, Kramfors Höga Kusten flygplats eller Sundsvall Timrå flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Östersund.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Östersund är generellt Sveg flygplats med ett genomsnittspris på 1 937 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Östersund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Östersund
Scandinavian Airlines
26 jan.
ARN09:35Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD10:35Åre Östersund
30 jan.
OSD04:40Åre Östersund
1t 00m
ARN05:40Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
7 feb.
ARN09:35Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD10:35Åre Östersund
9 feb.
OSD14:30Åre Östersund
1t 00m
ARN15:30Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
18 feb.
ARN04:15Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD05:15Åre Östersund
25 feb.
OSD08:00Åre Östersund
1t 00m
ARN09:00Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
19 jan.
ARN09:35Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD10:35Åre Östersund
25 jan.
OSD04:40Åre Östersund
1t 00m
ARN05:40Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
18 jan.
ARN09:35Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD10:35Åre Östersund
25 jan.
OSD14:30Åre Östersund
1t 00m
ARN15:30Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
11 jan.
ARN09:35Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD10:35Åre Östersund
12 jan.
OSD04:40Åre Östersund
1t 00m
ARN05:40Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Östersund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Östersund, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Scandinavian Airlines
Norwegian
1 jan.
ARN07:55Stockholm Arlanda
1t 05m
OSD09:00Åre Östersund
Norwegian
29 dec.
ARN10:00Stockholm Arlanda
1t 05m
OSD11:05Åre Östersund
Scandinavian Airlines
4 mars
ARN03:25Stockholm Arlanda
1t 00m
OSD04:25Åre Östersund

Andra kabinklasser för flyg till Östersund

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Östersund

Vilka bolag flyger till Östersund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Östersund

Vilka bolag flyger till Östersund?

När det gäller flyg från Sverige till Östersund bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation, Amapola Flyg och FlexFlight. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Braathens Regional Aviation till Östersund

Det mest populära flygbolaget för flyg till Östersund på momondo är Braathens Regional Aviation som flyger 4 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Stockholm-Bromma, och det bästa erbjudandet för flyg med Braathens Regional Aviation till Östersund ligger på 1 097 kr (tur och retur, Stockholm-Bromma till Östersund enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 1 omdöme har Braathens Regional Aviation ett betyg på 10,0 bland momondos användare.

Flyg med Scandinavian Airlines till Östersund

Flygerbjudanden med Scandinavian Airlines till Östersund startar från 735 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Scandinavian Airlines vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Stockholm Arlanda är den populäraste avgångspunkten för Scandinavian Airlines till Östersund och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Scandinavian Airlines får 7,2/10 i betyg av 334 omdömen.


Flygplatser nära Östersund

Nedan hittar du alla flygplatser i Östersund tillsammans med avståndet från stadens centrum

Åre Östersund Airport är Jämtlands internationella flygplats och här landar flera billiga flyg till Östersund. Flygplatsen är liten och lättnavigerad så du tar dig snabbt igenom den vid ankomst. Du tar dig också smidigt in till stadskärnan, antingen med flygbuss eller med bil. Oavsett färdmedel tar resan till centrum mindre än en halvtimme.


Populära flygresor till Östersund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Östersund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris759 kr
Flyg från München till Östersund
Snabbaste flygtid4t 10m
Billigaste pris2 765 kr
Flyg från Zürich till Östersund
Snabbaste flygtid5t 05m
Billigaste pris2 412 kr
Flyg från Frankfurt till Östersund
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris3 306 kr
Flyg från Düsseldorf till Östersund
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris3 565 kr
Flyg från Wien till Östersund
Snabbaste flygtid4t 50m
Billigaste pris1 840 kr
Flyg från Basel till Östersund
Snabbaste flygtid22t 35m
Billigaste pris9 148 kr
Flyg från Köln till Östersund
Snabbaste flygtid20t 50m
Billigaste pris2 547 kr
Flyg från Berlin till Östersund
Snabbaste flygtid3t 25m
Billigaste pris1 840 kr
Flyg från Genève till Östersund
Snabbaste flygtid26t 05m
Billigaste pris4 730 kr
Flyg från Leipzig till Östersund
Snabbaste flygtid18t 45m
Billigaste pris5 333 kr
Flyg från Washington, D.C. till Östersund
Snabbaste flygtid19t 45m
Billigaste pris6 767 kr
Flyg från Amsterdam till Östersund
Snabbaste flygtid15t 40m
Billigaste pris6 133 kr

Så tar du dig runt i Östersund

Östersunds kollektivtrafik består av bussar som körs av Nettbuss. Det finns nio olika busslinjer i staden som tar dig från centrum till olika områden. För längre resor är det Länstrafikens bussar som gäller och dessa går ut till olika orter runt om Östersund. Själva stadskärnan är relativt liten och du kan för det mesta ta dig runt till fots.

Att cykla passar alldeles utmärkt i Östersund och är både ett effektivt och trevligt färdmedel. Hyr en cykel på något av stadens många cykeluthyrningar och ta dig fram längs cykelvägarna. Du kan även ta dig över till den trevliga och gröna ön Frösön för vackra cykel- och naturleder. Cykelvägnätet i Östersund sträcker sig sammanlagt längs hela 114 kilometer så du hittar garanterat vägar för aktiva utflykter.


Visumkrav för att besöka Östersund

När du reser till Sverige från ett annat EU-land behöver du inte ansöka om något visum såvida du har ett europeiskt pass. Inom EU behöver du inte heller nödvändigtvis ta med dig ditt pass på resan, utan det kan räcka med att ta med ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet skiljer sig från vanlig legitimation då det visar ditt medborgarskap och i Sverige utfärdas det av polismyndigheten. Observera att det alltså inte räcker att ha med sig körkort eller vanlig legitimation. Kolla upp med de svenska myndigheterna innan din resa vad du behöver för resedokument då länders inresebestämmelser alltid kan förändras. När du reser inrikes i Sverige får du kolla med ditt flygbolag vilken typ av legitimation de efterfrågar för resan. Olika flygbolag kan nämligen ha olika bestämmelser och regler angående detta.


Börja planera din resa till Östersund


De bästa sakerna att se och göra i Östersund

De lokala legenderna berättar om ett storsjöodjur i Storsjön så under din vistelse bör du passa på att försöka få en skymt av monstret. Annars utgör Jämtlis historieland, vinterparken och Östersunds Rådhus populära sevärdheter.

Under vintern får du packa med varma kläder för det nordliga klimatet.

Om du har en utländsk telefon kan du skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader.

Ja, det går bra och smakar riktigt gott!

Nej, men du kan alltid avrunda uppåt för måltider och taxiresor.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Östersund när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Östersund, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Östersund så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Östersund.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Östersund och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.