Billiga flyg från Stockholm till Östersund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Stockholm till Östersund.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Stockholm till Östersund

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Östersund, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats9 084 krDet bästa flygerbjudandet från Stockholm till Östersund som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 9 084 kr
Snabbast flygtid1t 00mDet snabbaste flyget från Stockholm till Östersund tar 1t 00m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Stockholm till Östersund. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Stockholm Arlanda flygplats - Åre Östersund flygplats och Stockholm-Bromma flygplats - Åre Östersund flygplats.
Flygplatser i Östersund1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Östersund: Åre Östersund (OSD)

Hitta billiga flygbiljetter från Stockholm till Östersund

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Östersund?

januari

Den billigaste tiden på året att flyga till Östersund från Stockholm är januari. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Stockholm till Östersund?

torsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis fredag

När är det billigast att flyga från Stockholm till Östersund?

på eftermiddagen

Flyg från Stockholm till Östersund är cirka 19% dyrare på morgonen än på eftermiddagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Östersund från Stockholm?

Norwegian

Braathens Regional Aviation, Norwegian och SAS är de mest populära flygbolagen från Stockholm till Östersund

Vilken är den billigaste rutten?

Stockholm Arlanda - Åre Östersund

Flyg från Stockholm Arlanda till Åre Östersund för de bästa flygpriserna Stockholm - Östersund

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Stockholm till Östersund?

56 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Stockholm till Östersund är omkring 56 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Stockholm till Östersund

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Stockholm till Östersund genom att byta flikar
Norwegian
ARNStockholm Arlanda
1t 00m
OSDÅre Östersund
Braathens Regional Aviation
BMAStockholm-Bromma
1t 20m
OSDÅre Östersund

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Stockholm till Östersund

Om du letar efter enkelbiljetter från Stockholm till Östersund, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och Norwegian
Norwegian
ARNStockholm Arlanda
1t 00m
OSDÅre Östersund
Braathens Regional Aviation
BMAStockholm-Bromma
1t 20m
OSDÅre Östersund

De bästa flygbolagen som flyger från Stockholm till Östersund

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Stockholm till Östersund ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Norwegian
PrisFrån 572 kr
Gratis avbokning
Betyg
6,1
6,1

Gå ombord

5,9

Comfort

6,6

Besättning

6,2

Underhållning

5,7

Mat

Omdömen

Gaten var mycket liten och det var packat med många människor som var tvungna att stå tätt tätt intill varandra i över 45 min. Mycket varmt och dåligt luft samt ingen AC. Inte alls coronaanpassat. Personalen var irriterad och ovänlig.

1 / 2
SAS
PrisFrån 798 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,2

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Stockholm till Åre Östersund flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Stockholm till Åre Östersund, så som SAS, Braathens Regional Aviation och Norwegian ha infört flexibla avbokningspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Stockholm till Åre Östersund med flyg?

    Åre Östersund ligger 465,0 km från Stockholm. Detta tar vanligtvis 0t 55m med flyg, beroende på flygförhållanden och flygtrafik runt båda flygplatserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Östersund?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Östersund. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Östersund inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Stockholm – Östersund

Om du letar efter flyg från Stockholm till Östersund kan du enkelt göra en sökning hos momondo. Via webbsidan kan du jämföra priser mellan olika rutter för att hitta billiga flygbiljetter. Flygbiljetter från Stockholm till Östersund hittar du bland annat med BRA och SAS. BRA flyger från Bromma flygplats i Stockholm och erbjuder direktflyg. Även SAS har direktflyg mellan städerna och flyger från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Det är billigare att flyga direkt mellan städerna än att mellanlanda.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Stockholm?

Om du tar flyg från Stockholm till Östersund med SAS avgår flygen från Arlanda flygplats. Flygplatsen ligger cirka 40 kilometer norr om Stockholm. Det snabbaste sättet att ta dig till Arlanda från Stockholms centrum är att ta snabbtåget Arlanda Express. Tåget avgår från stadens Centralstation. Snabbtåget tar endast 20 minuter. Från centralstationen avgår även flygbussar till Stockholms alla flygplatser. Till Arlanda tar en tur med flygbussen 40 minuter och till Bromma flygplats 20 minuter. Både Arlanda och Bromma flygplats har dessutom möjligheter till långtidsparkering om du själv kör ut till flygplatsen. Kontrollera innan avresan om du bör förboka parkeringen för att få ett lägre pris.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Östersund?

Flyg från Stockholm till Östersund landar på Östersund Åre Airport som ligger på Frösön strax utanför Östersunds centrum. Från flygplatsen tar du dig snabbt in till centrum på bara 10 minuter med bil. Du kan antingen ta en taxi eller hyra bil på flygplatsen. Flygplatsen erbjuder även flygbussar in till centrum. Dessa avgår i samband med att ett flyg landar på flygplatsen. Därför behöver du inte oroa dig över att ha koll på tidtabeller.

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm – Östersund?

Flyg mellan Stockholm och Östersund som går direkt har en flygtid på mellan en timme och en timme och 20 minuter. Vanligtvis är det snabbare att flyga från Arlanda som ligger norr om Stockholm.

Praktisk information för din resa till Östersund

Vilken är den bästa tiden att resa till Östersund?

Sommarmånaderna är den bästa tiden på året att besöka Östersund. Under sommaren kan du utnyttja stadens läge vid Storsjöns strand och naturen i stadens omgivningar. Staden är känd för sin gastronomi. Under sommaren är det varmt nog att ta till vara på uteserveringar och terrasser som har vackra vyer över 1700-tals orten och Storsjön. Under sommaren kan du även ta promenadbron över till Frösön där det finns zoo, picknickplatser och vandringsleder. Under sommaren är det dock dyrare med hotell och flyg till Östersund, men du kan hitta billiga flygbiljetter om du bokar i förväg.

Behövs det pass på flyg från Stockholm till Östersund?

Du behöver inte något pass för att flyga inrikes i Sverige. Du ska däremot ha med dig ditt id-kort eller körkort under flygningen.


  • Missa inte ett besök till friluftsmuseet Jämtli som ligger ungefär en kilometer norr om Östersunds centrum. Guider klädda i tidsenliga 1800-talskläder visar dig runt de gamla träbyggnaderna. Det finns dessutom utställningar som innehåller några av de äldsta väggboningarna i Europa samt vikingareliker från 1100-talet.
  • Trakten kring Östersund är känd för sina många älgar. Besök älgfarmen Moose Garden som ligger cirka 16 kilometer sydöst om centrala Östersund för att åka på älgsafari.
  • Slå dig ner vid Badhusparken vid Östersunds strandpromenad för ett dopp i Storsjön. Under vintern är det även populärt att åka skridskor på sjön och då kan du hyra skridskor vid parken.

Alternativa flyg Stockholm-Östersund

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris378 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris387 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris842 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 048 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 083 kr
Flyg från Stockholm till Halmstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 117 kr
Flyg från Stockholm till Ängelholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 152 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 212 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 220 kr
Flyg från Ängelholm till Stockholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 315 kr