Hitta billiga flyg till Lycksele

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Lycksele

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lycksele och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lycksele?

Den billigaste månaden att flyga till Lycksele från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 922 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Lycksele i juni är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 036 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lycksele?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Lycksele från Stockholm för 335 kr. Detta är 89 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Lycksele. För att hitta de billigaste priserna till Lycksele från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lycksele?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Lycksele är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Lycksele på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 253 kr. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 949 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lycksele?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Lycksele då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 239 kr. Att flyga till Lycksele mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 2 636 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Lycksele?

I genomsnitt tar det 1t att flyga från Sverige till Lycksele om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Umeå (den mest populära flygplatsen i Lycksele). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Umeå ligger flygtiden på omkring 10t 15m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lycksele?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Lycksele ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 646 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Lycksele

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lycksele från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lycksele

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lycksele

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Umeå (UME)

Vanligtvis är flyg till Lycksele från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Umeå, vilket i genomsnitt kostar 1 058 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LYCKSELE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lycksele kostar i genomsnitt bara 1 932 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LYCKSELE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril24% dyrareDet kostar omkring 2 981 kr för flyg till Lycksele från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LYCKSELE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril963% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lycksele från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Lycksele

Tiden för en flygning till Lycksele från andra svenska städer beror på varifrån du reser. Flest flyg hittar du från Stockholm som har flest flygerbjudanden till Lycksele. Från Arlanda flygplats till LYC Lycksele flygplats tar resan ungefär en och en halv timme. Du flyger då med Amapola Flyg. Från Göteborg kan du resa till Lycksele på ungefär fyra timmar med ett stopp i Stockholm. Du flyger då med SAS från Göteborg till Stockholm och med Ampola Flyg från Stockholms Arlanda flygplats till Lycksele. Från Malmö kan du räkna med en flygtid på ungefär fyra timmar då du först måste resa med SAS till Stockholm varifrån du kan byta till Amapola Flyg som har turer till Lycksele.

Du hittar direktflyg till Lycksele, Sverige från Stockholm Arlanda flygplats. Från andra städer och orter i Sverige behöver du först mellanlanda för att ta dig till Lycksele. Snabbast restid får du därför när du reser direkt från Stockholm till Lycksele då du annars behöver göra minst ett stopp under resan. Från Göteborg och Malmö kan du resa till Lycksele genom att flyga med SAS till Arlanda och därifrån flyga vidare med Amapola Flygs direktlinje från Stockholm till Lycksele.


Andra kabinklasser för flyg till Lycksele

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Lycksele

Vilka bolag flyger till Lycksele?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lycksele

I genomsnitt avgår 10 flyg med Amapola Flyg till Lycksele varje vecka.De flesta av dem flyger från Stockholm Arlanda till Lycksele vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Amapola Flyg till Lycksele. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Amapola Flyg till Lycksele som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 909 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Amapola Flyg är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,0/10 i betyg av 2 av våra användare.

Priser för flyg med FlexFlight till Lycksele kan börja på så lite som 2 440 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 10 flyg som FlexFlight trafikerar till Lycksele under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med FlexFlight till Lycksele kostar från Stockholm Arlanda. FlexFlight har fått betyget 8,0/10 av användare på momondo med 1 omdöme.


Populära flygresor till Lycksele

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Lycksele som hittats av användare
Flyg från Hamburg till Lycksele
Snabbaste flygtid9t 35m
Billigaste pris4 653 kr

Visumkrav för att besöka Lycksele

För resor inom Sverige behöver du kunna legitimera dig med ett pass, ID-kort eller körkort. Det är enkelt att resa inom landet och till skillnad från resor utomlands behöver ID-kortet inte vara ett nationellt ID-kort utfärdat av polisen, utan det går bra med ett som är utfärdat av Skatteverket, om det är det du har.


Börja planera din resa till Lycksele


De bästa sakerna att se och göra i Lycksele

En av de populäraste aktiviteterna som lockar besöker till Lycksele är norrskenet. Tack vare Lyckseles läge i Lappland har du goda chanser att se norrskenet under vintertid. Det finns flera guidade turer under vintermånaderna som tar dig på utflykter för att få syn på naturfenomenet. För barnfamiljer är Lycksele Zoo en populär destination. Detta är den mest nordligt belägna djurparken i Sverige och du kan se många av de nordiska djurarterna. Under vintern görs djurparken om till en julfestival och du hittar både marknader och kan besöka tomten. Även under sommaren hittar du roliga aktiviteter för barnfamiljer. Den närliggande Ansia Badpark har ett flertal åkattraktioner och roliga aktiviteter att bjuda på. Du hittar även Trollbacken som är Lyckseles överlevnadsaktivitet. För naturupplevelser kan du även ta dig till flera trevliga vandringsleder runt om Lycksele. Ta dig till Björnlandet Nationalpark som bjuder på en storslagen vildmark med fina vandringsleder. Här vandrar du genom urskog och ett dynamiskt ekosystem med gamla och högra tallar. Du hittar både lätta vandringsleder som passar för barn och längre sträckor för mer utmanande strapatser. Även Skuleskogens Nationalpark vid Höga Kusten är ett populärt resmål från Lycksele. Här hittar du ståtliga klippor och enastående vyer över kusten.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Lycksele när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Lycksele, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Lycksele ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.