Flyg till Lycksele

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Lycksele.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Lycksele

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lycksele från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Umeå

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lycksele

Stockholm (STO) till Umeå (UME)

Vanligtvis är flyg till Lycksele från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Umeå, vilket i genomsnitt kostar 1 041 kr


När är den bästa tiden att flyga till Lycksele?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Lycksele?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Lycksele från Oslo för 509 kr. Detta är 83 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Lycksele. För att hitta de billigaste priserna till Lycksele från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Lycksele?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Lycksele. Om du planerar att flyga till Lycksele, överväg då även att boka flyg till Vilhelmina flygplats(96 km från stadskärnan i Lycksele), Arvidsjaur flygplats(114 km från stadskärnan i Lycksele), Skellefteå flygplats(115 km från stadskärnan i Lycksele), Umeå flygplats(118 km från stadskärnan i Lycksele) eller Örnsköldsvik flygplats(133 km från stadskärnan i Lycksele).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Lycksele?

  Örnsköldsvik flygplats har ett genomsnittspris på 1 992 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Lycksele. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Lycksele?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Lycksele. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Lycksele inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Lycksele?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lycksele
 • Vilka bolag flyger till Lycksele?

  FlexFlight är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Lycksele enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Lycksele med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Populära flygresor till Lycksele

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Lycksele som hittats av användare
Flyg från Hamburg till Lycksele
Snabbast flygtid23t 45m
Billigaste pris2 631 kr

Börja planera din resa till Lycksele