Hitta billiga flyg till Lyon från 674 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Lyon

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Lyon

Bästa priset för enkelresa

674 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 348 kr

Snabbast flygtid

3t 05m

Flygs av

10 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Lyon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 674 kr (Stockholm Arlanda till Lyon-Saint Exupéry).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Lyon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 348 kr (Stockholm Arlanda till Lyon-Saint Exupéry).
Det snabbaste flyget till Lyon från Sverige tar 3t 05m (Stockholm Arlanda till Lyon-Saint Exupéry).
Det finns 10 flygbolag som flyger till och från Lyon, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Lyon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lyon och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lyon?

Den billigaste månaden att flyga till Lyon från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 752 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Lyon i november bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 939 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lyon?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lyon?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Lyon är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Lyon på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 391 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 354 kr från Sverige till Lyon.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lyon?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Lyon oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Lyon med avgång på kvällen för så lite som 2 130 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 304 kr. Flyg till Lyon från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Lyon?

I genomsnitt tar det 3t 05m att flyga från Sverige till Lyon om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Lyon-Saint Exupéry (den mest populära flygplatsen i Lyon). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Lyon-Saint Exupéry ligger flygtiden på omkring 14t 05m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lyon?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Lyon ungefär 21 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 644 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Lyon

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lyon från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lyon

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lyon

Stockholm (STO) till Lyon (LYS)

Vanligtvis är flyg till Lyon från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Lyon-Saint Exupéry, vilket i genomsnitt kostar 2 644 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LYON TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember38% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lyon kostar i genomsnitt bara 1 690 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LYON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember36% dyrareDet kostar omkring 3 681 kr för flyg till Lyon från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LYON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari726% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lyon från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Lyon

När är det billigast att boka flyg till Lyon?

Det är billigast att boka flygbiljetter till Lyon i maj samt juni månad. Du kan boka billiga flyg till Lyon från Stockholm Arlanda som kostar ungefär 1500-1800 SEK per person, tur och retur, om du inte har något emot en längre flygtid. Du flyger då i cirka 5 h och 30 min och har en mellanlandning. Om du istället vill ta ett snabbare flyg till Lyon kan du flyga för cirka 3500 SEK per person från Stockholm med en restid på cirka 4 h och 30 min. Det går inga direktflyg från Stockholm men från Göteborg kan du flyga direkt för cirka 3000-3500 SEK per person och flyget tar ungefär 2 h och 30 min.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Lyon?

De som flyger till Lyon kan potentiellt hitta bättre priser för Saint-Étienne Boutheon flygplats(48 km från stadskärnan i Lyon), Grenoble flygplats(58 km från stadskärnan i Lyon), Chambéry flygplats(82 km från stadskärnan i Lyon), Le-Puy-en-Velay Loudes flygplats(112 km från stadskärnan i Lyon) eller Clermont-Ferrand Aulnat flygplats(129 km från stadskärnan i Lyon) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

Priserna för flyg till Lyon-Saint Exupéry flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

Det finns 9 bolag tillgängliga för flyg till Lyon-Saint Exupéry flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Lyon-Saint Exupéry flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Lyon-Saint Exupéry flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Lyon

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Lyon
Vueling
19 jan.
ARN11:30Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
LYS17:45Lyon-Saint Exupéry
21 jan.
LYS22:30Lyon-Saint Exupéry
18t 15m
1 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
1 348 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 jan.
ARN18:40Stockholm Arlanda
3t 05m
LYS21:45Lyon-Saint Exupéry
27 jan.
LYS21:10Lyon-Saint Exupéry
2t 45m
ARN23:55Stockholm Arlanda
1 597 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN06:00Stockholm Arlanda
9t 50m
1 stopp
LYS15:50Lyon-Saint Exupéry
6 maj
LYS07:15Lyon-Saint Exupéry
9t 25m
1 stopp
ARN16:40Stockholm Arlanda
1 669 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN06:00Stockholm Arlanda
9t 50m
1 stopp
LYS15:50Lyon-Saint Exupéry
6 maj
LYS11:45Lyon-Saint Exupéry
4t 55m
1 stopp
ARN16:40Stockholm Arlanda
1 680 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
ARN06:00Stockholm Arlanda
10t 15m
2 stopp
LYS16:15Lyon-Saint Exupéry
21 jan.
LYS18:45Lyon-Saint Exupéry
14t 00m
2 stopp
ARN08:45Stockholm Arlanda
1 700 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 jan.
ARN18:45Stockholm Arlanda
16t 20m
2 stopp
LYS11:05Lyon-Saint Exupéry
14 jan.
LYS18:45Lyon-Saint Exupéry
14t 00m
2 stopp
ARN08:45Stockholm Arlanda
1 742 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Lyon

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Lyon, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France, Transavia France och Vueling
Vueling
19 jan.
ARN11:30Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
LYS17:45Lyon-Saint Exupéry
Vueling
15 jan.
ARN17:25Stockholm Arlanda
20t 45m
1 stopp
LYS14:10Lyon-Saint Exupéry
Flera flygbolag
12 jan.
ARN11:30Stockholm Arlanda
7t 00m
1 stopp
LYS18:30Lyon-Saint Exupéry

Så tar du dig runt i Lyon

Det finns väldigt många sätt som du kan ta dig runt på i Lyon och det är bara till att välja vad som passar dig bäst. Du kan hyra en cykel, hyra bil, ta tunnelbanan, åka buss eller spårvagn, ta vattentaxi, hyra elbil, hyra minivan eller ta båtshuttle. Ett tips är att köpa ett Lyon City Card online som ger dig gratis tillgång till buss, tåg, spårvagn samt linbanan. Det finns många alternativ när du köper ett citykort och det ingår alltid lokal transport, och ibland flygtransport, samt gratis inträde till museum, gratis turer, föreställningar samt andra attraktioner. Du väljer sedan hur många dagar du vill att kortet ska gälla.


Visumkrav för att besöka Lyon

För dig som är medborgare i ett EU-land, eller Schengenområdet, behöver du inget visum till Lyon. Det räcker med ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Om du har ett EU sjukförsäkringskort kan det vara bra att ta med det. Du kan inte åka till Lyon med endast körkort eller ett vanligt id-kort.


De bästa sakerna att se och göra i Lyon

Att se i Lyon

Det finns väldigt många sevärdheter i den 2000 år gamla staden Lyon som är UNESCO-listad. Ett måste är Fourviere-distriktet som är cirka 2000 år gammalt, där du hittar bland annat Fourviere-berget, Basilique Notre-Dame de Fourviere och den forntida teatern. Här finns även Roman Odeon som har ett museum. Lyon är fyllt med museum och ett av de största i hela Frankrike, och Europa, är Musée des Beaux Arts. Ett häftigt museum att se är även Musée des Tissus et des Arts Decoratif. Här kan du uppleva textil och möbler som tar dig genom de olika århundraden.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Lyon?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Lyon när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Lyon, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Lyon ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Lyon ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Lyon?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Lyon. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Lyon ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Lyon på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Lyon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.