Flyg till Riyadh

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 18/1
tis 25/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Riyadh.
Visa nuvarande reserestriktioner för Saudiarabien

Billigaste flygen till flygplatser i Riyadh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Riyadh från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Riyadh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Riyadh

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Riyadh (RUH)

Vanligtvis är flyg till Riyadh från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Riyadh King Khaled Intl, vilket i genomsnitt kostar 4 908 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RIYADH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Riyadh kostar i genomsnitt bara 3 346 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RIYADH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril17% dyrareDet kostar omkring 5 757 kr för flyg till Riyadh från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RIYADH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember552% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Riyadh från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Riyadh?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Riyadh?

  februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Riyadh från Sverige med priser runt 3 877 kr. Om du inte vill besöka Riyadh i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 021 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Riyadh?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Riyadh från Sverige är 15 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 114 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Riyadh?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Riyadh från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 4 539 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 602 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Riyadh?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Riyadh är på morgonen. Flyg från Sverige till Riyadh kan då kosta så lite som 5 196 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Riyadh på kvällen då priserna ligger på omkring 6 662 kr.


Kan jag flyga till Riyadh King Khaled Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Riyadh King Khaled Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Riyadh King Khaled Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Riyadh King Khaled Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Riyadh King Khaled Intl.

Dokument
register för vaccinerade - Vaccinerade resenär måste registrera sig före ankomsten och efter att de erhållit sitt turistvisum. Webbplatsen är tillgänglig på arabiska och engelska.

Tawakkalna-appen - Ladda ner och registrera Tawakkalna-appen innan du anländer till avresepunkten. För att använda Tawakkalna i Saudiarabien behöver du ha samtals- och datatjänster på din mobiltelefon.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Riyadh King Khaled Intl?

Returresa till Sverige från Riyadh King Khaled Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Riyadh King Khaled Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Riyadh King Khaled Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Riyadh inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Riyadh?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Riyadh
 • Vilka bolag flyger till Riyadh?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Riyadh från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa och Etihad Airways. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Riyadh på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Riyadh


Hitta billiga flyg till andra städer i Saudiarabien

Saudiarabien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?