Flyg till Thailand

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Thailand.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

De billigaste flygen till städer i Thailand

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Thailand från Sverige
Bangkok
Bangkok

Användbar information om ditt flyg till Thailand

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Thailand
  • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Thailand?

    Bland momondos användare är den populäraste staden i Thailand Bangkok, och besöks omkring 2 106% mer än någon annan stad i Thailand. Andra städer som resenärer ofta reser till är Phuket och Krabi.

  • Vilka sevärdeheter finns det i Thailand?

    Det finns många olika sevärdheter i Thailand, men de flesta av momondos användare tycker att Kata Beach, Klong Nin Beach, Klong Dao Beach och Nai Yang Beach är de mest intressanta platserna att besöka i landet.

  • Vilket är det billigaste flyget till Thailand?

    Om du vill flyga till Thailand så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Thai Lion Air, Thai AirAsia och Thai Vietjet Air med priser från 249 kr, 251 kr respektive 294 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Thailand?

Inreserestriktioner

Thailand har avbrutit alla reguljära kommersiella flygningar till flygplatser i Thailand, förutom vid speciella omständigheter. Den thailändska regeringen organiserar dock repatriationsflygningar för att thailändska medborgare ska kunna återvända till Thailand regelbundet och vissa flygbolag får flyga semi-kommersiella flyg till Thailand. Inresa till Thailand är tillåtet för vissa personer på en undantagslista, inklusive medborgare och invånare i Thailand, nära familj till en medborgare i Thailand, diplomater, icke-thailändska medborgare som har arbetstillstånd, studenter, icke-thailändska medborgare som behöver få medicinsk behandling i Thailand, inklusive deras medföljande personer, förutom behandling för COVID-19, icke-thailändska medborgare som får resa in i landet enligt ett särskilt avtal med det främmande landet eller efter att ha fått tillstånd av premiärministern. Thailand har också tillåtit utlänningar att komma in i landet med flyg under Special Tourist Visa och och undantag för turistvisum för turismändamål för långa vistelser.

Inträdeskrav

Alla resenärer måste registrera sig för ett inträdesintyg (COE) utfärdat av Royal Thai Embassy. Alla resenärer måste boka en Alternative State Quarantine (ASQ) på egen bekostnad. Alla resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat utfärdat högst 72 timmar före avresan. Utländska resenärer måste ha en försäkring för att täcka sjukvårdskostnader i Thailand med en täckningskostnad på minst 100 000 USD. Resenärer måste ha ett intygsintyg (COE) utfärdat av Royal Thai ambassad och ett Fit to Fly-hälsointyg utfärdat högst 72 timmar före avresa. Alla resenärer som har fått COE måste ladda ner och registrera sig via ThailandPlus-applikationen .

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en medicinsk kontroll vid ankomsten. Alla resenärer till Thailand måste fullfölja en 14 dagars karantän vid en statlig karantän eller alternativ karantän (ASQ) . Thailändska folkhälsobestämmelser kräver att resenärer som testar positivt för COVID-19 i karantän överförs till ett sjukhus för uppföljande behandling och testning. Sådana individer måste stanna på sjukhus tills de har godkänts för frisättning av folkhälsovården, ofta i minst 10 dagar. Resenärer ansvarar för alla kostnader i samband med detta sjukhusvistelse.

Om du redan planerar att resa till Thailand inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Thailand

Hitta flyg till dessa populära städer i Thailand, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Thailand

Dessa rutter har de billigaste flygen till Thailand som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBästa pris
GöteborgBangkok3 784 kr
StockholmBangkok3 792 kr
StockholmPhuket5 193 kr
LinköpingBangkok5 201 kr
GöteborgPhuket5 462 kr
StockholmChiang Mai5 958 kr
StockholmKrabi6 080 kr
StockholmKoh Samui7 280 kr
HalmstadBangkok7 611 kr
StockholmSurat Thani7 680 kr

Flygresor till Thailand

På momondo kan du hitta billiga flyg till Thailand för en härlig semester i solen. Thailand är känt för sitt varma klimat, sina fina sandstränder och sitt turkosa vatten. Billiga flyg till Thailand avgår från både Arlanda och Bromma till ett flertal av landets badvänliga destinationer. Ofta går direktflygen till Thailands flygplatser i Bangkok och därifrån kan du sedan fortsätta med inrikesflyg till populära semesterorter som Phuket, Krabi, Koh Samui och Chiang Mai.

Priserna på resor från Sverige till Thailand varierar efter säsong. Thailand är ett populärt resmål under vinterhalvåret och det är framförallt perioden mellan november och mars som utgör landets högsäsong. Billiga flyg till Thailand hittar du främst i november då du undviker de högre priserna runt jul och nyår. Boka på nätet och förenkla semesterplanerandet genom att använda momondos sökfunktion där du kan jämföra priser för olika avresedatum. Här kan du också välja att söka efter en paketresa med hotell till ett billigt pris samt jämföra flygresor inom Thailand. Även om du är ute i sista minuten kan du hitta billiga flygbiljetter till Thailand!

Vilka flygbolag flyger direkt till Thailand?

Under högsäsongen är det inte svårt att hitta flygresor till Thailand. Från Arlanda går direktflyg med flygbolagen SAS, Thai Airways, och Norwegian. Direktflygen landar i Bangkok, antingen på flygplatsen Suvarnabhumi (BKK) eller Don Muang (DMK). Andra populära flygbolag med resor från Sverige till Thailand är Quatar Airways, som mellanlandar i Doha, och Aeroflot, som mellanlandar i Moskva.

När är bästa tiden att åka till Thailand?

För att njuta av ett milt och behagligt klimat är vinterhalvåret att föredra för resor till Thailand. Under sommaren inträffar regionens monsunperiod med dagliga regnskurar. Båttransport till många av semesteröarna stängs då ner och restauranger och barer i vissa orter slår igen för säsongen. Under vintern är det tvärtom ett torrt klimat med skönt badväder som råder.

Hur många timmar tar det att flyga till Thailand?

Om du flyger direkt från Arlanda till Bangkok tar flygresan runt 12 timmar. Om du gör en mellanlandning tar resan i genomsnitt 21 timmar. Nästan alla flygbolag har idag TV-skärmar i flygstolarna på sina plan, så du kan underhålla dig med filmer och TV-serier under resans gång.

Kan man resa till Thailand utan pass eller visum?

När du reser från Sverige till Thailand på en kortare semester behöver du inte något visum givet att du har ett svenskt pass. Du behöver endast visa upp ditt pass och boardingkort samt uppge ankomst- och avreseinformation. Om du planerar att stanna i Thailand under mer än 30 dagar behöver du däremot ett turistvisum vilket du kan ansöka om online via Thailands ambassad.


Internationella flygrutter till Thailand

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Bangkok
Snabbast flygtid10t 45m
Billigaste pris3 905 kr
Flyg från Göteborg till Bangkok
Snabbast flygtid13t 50m
Billigaste pris4 453 kr
Flyg från Linköping till Bangkok
Snabbast flygtid25t 50m
Billigaste pris5 201 kr
Flyg från Stockholm till Phuket
Snabbast flygtid10t 55m
Billigaste pris5 245 kr
Flyg från Göteborg till Phuket
Snabbast flygtid16t 35m
Billigaste pris5 314 kr
Flyg från Stockholm till Chiang Mai
Snabbast flygtid22t 25m
Billigaste pris5 958 kr
Flyg från Stockholm till Krabi
Snabbast flygtid13t 50m
Billigaste pris6 080 kr
Flyg från Stockholm till Koh Samui
Snabbast flygtid17t 50m
Billigaste pris7 289 kr
Flyg från Halmstad till Bangkok
Snabbast flygtid15t 20m
Billigaste pris7 611 kr
Flyg från Stockholm till Surat Thani
Snabbast flygtid30t 15m
Billigaste pris7 680 kr
Flyg från Umeå till Bangkok
Snabbast flygtid28t 20m
Billigaste pris8 402 kr
Flyg från Stockholm till Rayong
Snabbast flygtid43t 45m
Billigaste pris8 411 kr
Flyg från Jönköping till Bangkok
Snabbast flygtid25t 15m
Billigaste pris11 281 kr
Flyg från Malmö till Bangkok
Snabbast flygtid33t 25m
Billigaste pris11 655 kr
Flyg från Luleå till Bangkok
Snabbast flygtid23t 40m
Billigaste pris12 681 kr

Flyg till regioner i Thailand

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Thailand