Flyg till Bangkok Suvarnabhumi flygplats

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bangkok Suvarnabhumi flygplats.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

Pris

4 813 kr - 8 376 kr

Hur lång tid tar det att flyga till Suvarnabhumi flygplats?

Det tar relativt lång tid att resa till Bangkok Suvarnabhumi eftersom det helt enkelt ligger väldigt långt bort från Sverige. Men det är verkligen värt det. Det går tyvärr inga direktflyg, men oftast räcker det med en mellanlandning. Från Stockholm Arlanda tar resan lite mindre än ett dygn att genomföra, men allt beror på hur länge du behöver vänta på nästa plan när du mellanlandar. Det tar något kortare tid att flyga från Göteborg än från Stockholm totalt sett eftersom det ligger längre söderut. Från Malmö behöver du göra två stopp på vägen, så om du bor i Skåne kan det vara lättare att flyga från Kastrup i Köpenhamn för att spara tid.

Varifrån kan du flyga direkt till Bangkok Suvarnabhumi?

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt mellan Sverige och Bangkok Suvarnabhumi, eller BKK som den förkortas, men det betyder inte att det är krångligt att ta sig dit. Om du flyger från Stockholm Arlanda kan du flyga med KLM och mellanlanda i Amsterdam i Nederländerna där du inte behöver vänta alltför länge innan planet till Bangkok avgår. Då tar resan lite mindre än ett dygn. Det går också att flyga med Emirates och mellanlanda i Dubai om man föredrar det. Utgår du från Landvetter i Göteborg kan du också flyga med KLM och mellanlanda i Amsterdam. Från Malmö behöver du först ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm innan du kan resa vidare och göra en till mellanlandning på vägen till Bangkok.

Kan du sova på Suvarnabhumi flygplats?

Ja, det är möjligt att sova på flygplatsen då den har ett hotell. Det är det enda transithotellet i Thailand och erbjuder inte bara en säng för natten utan har även ett spa. Det går att boka 6 eller 12 timmar, vilket är praktiskt så du inte behöver betala för mer än vad du behöver. Det kan vara ett alternativ att sova på flygplatsen om du kommer fram sent och inte vill resa vidare direkt efter den långa flygresan. Eftersom möjligheterna att resa vidare kollektivt under natten är begränsade kan det vara praktiskt att kunna sova på flygplatsen för att sedan ta bussen eller tåget därifrån på morgonen när man har hunnit vila ut och ätit frukost.

  • När är den bästa tiden att flyga till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

    Oavsett vart du reser ifrån (nästan) är det bäst att boka din flygbiljett till Bangkok Suvarnabhumi flygplats ​​i september för att få de bästa erbjudandena. Det finns dock såklart fantastiska erbjudanden andra tider på året också.

  • När är bästa tidpunkten att boka flyg till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

    För de flesta resande som bokar flygbiljetter till är, i genomsnitt, 44 dagar före avresa den bästa tidpunkten att hitta billiga flyg till Bangkok Suvarnabhumi flygplats.


Kan jag flyga till Bangkok Suvarnabhumi från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bangkok Suvarnabhumi

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bangkok Suvarnabhumi.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Bangkok Suvarnabhumi.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bangkok Suvarnabhumi.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bangkok Suvarnabhumi?

Returresa till Sverige från Bangkok Suvarnabhumi

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bangkok Suvarnabhumi måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bangkok Suvarnabhumi behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bangkok Suvarnabhumi flygplats inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bangkok Suvarnabhumi flygplats
  • Vilka bolag flyger till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

    När det gäller flyg från Sverige till Bangkok Suvarnabhumi flygplats bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Thai Airways, Qatar Airways, Finnair och Norwegian. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Bangkok Suvarnabhumi flygplats

Nedan hittar du alla flygplatser i närheten av Bangkok Suvarnabhumi flygplats tillsammans med avståndet från stadens centrum

Bangkok Suvarnabhumi flygplats ligger 25 km från stadens centrum


Populära flygresor till Bangkok Suvarnabhumi flygplats

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bangkok Suvarnabhumi flygplats som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bangkok Suvarnabhumi flygplats
Snabbast flygtid10t 15m
Billigaste pris3 118 kr
Flyg från Göteborg till Bangkok Suvarnabhumi flygplats
Snabbast flygtid14t 20m
Billigaste pris3 515 kr
Flyg från Köpenhamn till Bangkok Suvarnabhumi flygplats
Snabbast flygtid10t 30m
Billigaste pris4 308 kr

Populära flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats

Det här är de mest eftersökta flygrutterna från Bangkok Suvarnabhumi flygplats, med de billigaste priserna och den kortaste flygtiden
Flyg från Paris Charles de Gaulle flygplats till Stockholm
Snabbast flygtid2t 25m
Billigaste pris847 kr
Flyg från Paris Beauvais-Tillé flygplats till Stockholm
Snabbast flygtid6t 20m
Billigaste pris433 kr
Flyg från Paris-Orly flygplats till Stockholm
Snabbast flygtid2t 20m
Billigaste pris478 kr
Flyg från Stockholm Arlanda flygplats till Dubai
Snabbast flygtid6t 15m
Billigaste pris1 658 kr
Flyg från Frankfurt flygplats till Stockholm
Snabbast flygtid2t 00m
Billigaste pris595 kr
Flyg från München till Stockholm
Snabbast flygtid2t 10m
Billigaste pris1 154 kr
Flyg från London-Stansted flygplats till Stockholm
Snabbast flygtid2t 20m
Billigaste pris261 kr
Flyg från Zürich till Stockholm
Snabbast flygtid2t 25m
Billigaste pris1 181 kr

Så tar du dig runt i Bangkok Suvarnabhumi flygplats

Hur kommer du till centrala Bangkok från Suvarnabhumi?

Det är enkelt och väldigt billigt att resa från Suvarnabhumi in till centrala Bangkok. Det går Airport Rail Link-tåg flera gånger i timmen från tidigt på morgonen till sent på kvällen som tar dig in till staden. Det finns också flygbussar, Airport Bus S1, som går hela dagen och som även de inte kostar mycket att köpa biljett till. Flygbussen går till Khao San Road, som är en av Bangkoks mest kända gator och som är en populär destination. Det är även billigt att hyra bil, men det är bra att tänka på att det är vänstertrafik i Thailand och att trafiksituationen är annorlunda än vad vi är vana vid i Sverige. Många föredrar att i stället ta en taxi, vilket precis som så mycket annat i landet är billigt. Det är inte möjligt att använda appar som till exempel Uber.


Börja planera din resa till Bangkok Suvarnabhumi flygplats


Flyg till andra flygplatser i Thailand

Kolla in flyg till andra flygplatser i Thailand