Hitta billiga flyg till Bangkok från 2 654 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bangkok

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bangkok

Bästa priset för enkelresa

2 654 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 131 kr

Snabbast flygtid

18t 35m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bangkok från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 654 kr (Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bangkok från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 131 kr (Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi).
Det snabbaste flyget till Bangkok från Sverige tar 18t 35m (Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Bangkok, inklusive Air France, Austrian Airlines och Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Bangkok

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bangkok och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bangkok?

Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Bangkok från Sverige för maj. Flyg till Bangkok i maj är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 8 110 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bangkok?

320 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Bangkok på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Surat Thani och är 56 % billigare än de flesta andra flyg till Bangkok. För att hitta det billigaste priset till Bangkok från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Bangkok?

Flyget från Sverige till Bangkok beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Bangkok Suvarnabhumi (den mest populära flygplatsen i Bangkok) ligger flygtiden på 10t 45m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Bangkok Suvarnabhumi ligger den genomsnittliga flygtiden på 14t 50m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bangkok?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Bangkok från Sverige är 47 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 9 510 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bangkok

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bangkok från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rayong

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bangkok

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bangkok Suvarnabhumi flygplats (BKK)

Vanligtvis är flyg till Bangkok från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi, vilket i genomsnitt kostar 9 436 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BANGKOK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bangkok kostar i genomsnitt bara 7 984 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANGKOK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember24% dyrareDet kostar omkring 11 736 kr för flyg till Bangkok från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANGKOK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember538% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bangkok från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bangkok

Vintern utgör Bangkoks absoluta högsäsong, och trots att vinterhalvårets temperaturer är svalare än sommarhalvårets är det en perfekt tid för en härlig badsemester. Resor till Bangkok är framför allt populära under december och januari, det vill säga runt jul- och nyårsledigheterna. Om du vill undvika de allra högsta priserna för flygbiljetter till Bangkok med hotell, men ändå njuta av det härliga vädret, kan en resa under november eller februari vara en klok idé.

När är det billigast att boka flyg till Bangkok? Billiga flyg till Bangkok hittar du i maj och september, två månader som utgör stadens lågsäsong. Om du bokar din resa till Bangkok ungefär två månader innan planerad avresa får du billigare pris i jämförelse med om du bokar din flygstol i sista minuten. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra flygbiljetter med olika avresedatum.

Vad kan man göra i Bangkok när det regnar?

Om du planerar att flyga till Bangkok och helst vill undvika regn gör du bäst i att inte resa under månaderna maj, juni, och juli. Dessa månader får oftast kring 130 mm i nederbörd eller mer, vilket innebär att det är hög risk för regn. Om det skulle regna under ditt besök i Bangkok finns det dock alltid något att göra. Shoppingcenter som Khaosan Road är populära turistmål bland dem som besöker Bangkok. Khaosan Road är ett bra alternativ om du är på jakt efter inomhusaktiviteter.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bangkok?

Bangkok Suvarnabhumi flygplats, Rayong Utapao Rayong Pattaya flygplats eller Hua Hin flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bangkok.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bangkok?

Du kan hitta erbjudanden för Hua Hin flygplats för i genomsnitt 240 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Går det några flyg till Chinatown?

Ja, du kan hitta flygbiljetter till Bangkok Suvarnabhumi om du vill ta dig till Chinatown. Detta är den närmsta av flygplatserna i Bangkok (26,7 km bort).

Vilken flygplats ligger närmst Khaosan Road?

Den flygplats som ligger närmst Khaosan Road är Bangkok Suvarnabhumi med ett avstånd på 28,5 km.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bangkok?

Priserna för flyg till Bangkok uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Bangkok?

Av november 2023 finns det 42 bolag att välja mellan för flyg till Bangkok.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bangkok?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bangkok

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bangkok?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Bangkok-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Bangkok

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bangkok
Austrian Airlines
12 maj
ARN06:30Stockholm Arlanda
27t 10m
1 stopp
BKK14:40Bangkok Suvarnabhumi
2 juni
BKK23:40Bangkok Suvarnabhumi
24t 35m
1 stopp
ARN19:15Stockholm Arlanda
5 131 kr
Hitta liknande
Air China
1 apr.
ARN19:10Stockholm Arlanda
23t 45m
1 stopp
BKK23:55Bangkok Suvarnabhumi
30 apr.
BKK19:35Bangkok Suvarnabhumi
26t 45m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
5 769 kr
Hitta liknande
Air China
8 apr.
ARN19:10Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
BKK18:25Bangkok Suvarnabhumi
7 maj
BKK01:15Bangkok Suvarnabhumi
21t 05m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
5 873 kr
Hitta liknande
Air China
8 apr.
ARN19:10Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
BKK18:25Bangkok Suvarnabhumi
26 apr.
BKK01:15Bangkok Suvarnabhumi
21t 05m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
5 904 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 maj
ARN06:15Stockholm Arlanda
27t 25m
2 stopp
BKK14:40Bangkok Suvarnabhumi
2 juni
BKK23:40Bangkok Suvarnabhumi
14t 40m
1 stopp
ARN09:20Stockholm Arlanda
6 103 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
14 maj
ARN10:05Stockholm Arlanda
23t 35m
1 stopp
BKK14:40Bangkok Suvarnabhumi
16 juli
BKK23:40Bangkok Suvarnabhumi
27t 55m
1 stopp
ARN22:35Stockholm Arlanda
6 114 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bangkok

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bangkok, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
25 jan.
ARN20:45Stockholm Arlanda
55t 15m
3 stopp
BKK10:00Bangkok Suvarnabhumi
2 654 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 jan.
ARN20:35Stockholm Arlanda
59t 55m
3 stopp
BKK14:30Bangkok Suvarnabhumi
3 010 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 jan.
ARN20:35Stockholm Arlanda
35t 55m
3 stopp
BKK14:30Bangkok Suvarnabhumi
3 072 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Bangkok

Bangkok har flera kollektiva färdmedel som hjälper dig att ta dig runt i staden. Tunnelbanan MRT är framför allt till nytta om du bor i områdena Sukhumvit eller Silom, och går från ungefär klockan sex på morgonen fram till midnatt. Tågsystemet BTS är upphöjt över staden och har två linjer som tar dig genom de nyare delarna av Bangkok. Tågen går ofta och du köper din biljett i automater på stationerna.

Den ikoniska motoriserade riksha-transporten Tuk-Tuk är ett måste för många besökare. Dessa används med fördel för kortare avstånd, men se till så att du inte betalar för mycket! Du kan också förflytta dig med motorcykeltaxi, vilket utgör ett billigare alternativ till vanliga taxibilar, och som dessutom enklare tar sig igenom genom trafikkaoset.


Visumkrav för att besöka Bangkok

När du flyger till Thailand behöver du ha med dig ett giltigt pass. Resenärer som har ett svenskt pass behöver inte ansöka om något visum inför turistresor. Under en turistresa får du vistas i landet i max 30 dagar och vid inresa måste du visa upp din utresebiljett. Vid ankomsten till flygplatsen i Thailand får du ett inresetillstånd. Hos landets immigrationsmyndighet kan du, under din vistelse, ansöka om att förlänga ditt besök i landet med upp till 30 dagar. Du kan resa in i landet på detta sätt, utan visum, två gånger per år. Observera att ditt pass behöver vara giltigt i sex månader från och med din inresa i landet. Innan din resa ska du alltid kolla upp de thailändska myndigheternas pass- och visumregler online då dessa bestämmelser kan förändras.


De bästa sakerna att se och göra i Bangkok

Intresserad av sevärdheter i Bangkok?

I den myllrande storstaden Bangkok ska du inte missa templet Wat Phra Kaew, det stora palatset, helgmarknaden Chatuchak där du kan shoppa allt från mat till smycken, samt den gyllene Buddhastatyn i Wat Traimit.

Vad ska jag packa för min resa?

Medtag långbyxor och långarmat för besök i tempel, palats och moskéer.

Bör jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Det blir billigare om du skaffar ett lokalt SIM-kort på plats.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Bangkok?

Det är inte ett måste, men uppskattat!


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bangkok?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Bangkok. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Bangkok ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Bangkok ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bangkok?

När du söker efter flyg till Bangkok hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bangkok ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Bangkok. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bangkok

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.