Flyg Asien Thailand Bangkok

Flyg till Bangkok

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Bangkok (BKK)
mån 8/3
mån 15/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Bangkok. Nuvarande restriktioner för Bangkok baseras på reserestriktioner för Thailand.

Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Billigaste flygen till flygplatser i Bangkok

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bangkok från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bangkok Suvarnabhumi flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bangkok

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bangkok Suvarnabhumi flygplats (BKK)

Vanligtvis är flyg till Bangkok från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bangkok Suvarnabhumi, vilket i genomsnitt kostar 4 971 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BANGKOK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti7% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bangkok kostar i genomsnitt bara 4 619 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANGKOK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember38% dyrareDet kostar omkring 6 861 kr för flyg till Bangkok från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BANGKOK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember650% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bangkok från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Bangkok?

Vintern utgör Bangkoks absoluta högsäsong, och trots att vinterhalvårets temperaturer är svalare än sommarhalvårets är det en perfekt tid för en härlig badsemester. Resor till Bangkok är framför allt populära under december och januari, det vill säga runt jul- och nyårsledigheterna. Om du vill undvika de allra högsta priserna för flygbiljetter till Bangkok med hotell, men ändå njuta av det härliga vädret, kan en resa under november eller februari vara en klok idé.

När är det billigast att boka flyg till Bangkok? Billiga flyg till Bangkok hittar du i maj och september, två månader som utgör stadens lågsäsong. Om du bokar din resa till Bangkok ungefär två månader innan planerad avresa får du billigare pris i jämförelse med om du bokar din flygstol i sista minuten. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra flygbiljetter med olika avresedatum.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bangkok?

181 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Bangkok på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Phuket och är 95 % billigare än de flesta andra flyg till Bangkok. För att hitta det billigaste priset till Bangkok från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bangkok?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bangkok. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 628 kr. november är en annan bra månad för att besöka Bangkok med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 4 636 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bangkok?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bangkok ungefär 46 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 974 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Bangkok för så lite som 4 210 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bangkok?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Bangkok från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 5 081 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Bangkok en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 5 453 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bangkok?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bangkok är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 4 874 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 441 kr.

Vad kan man göra i Bangkok när det regnar?

Användare som planerar att flyga till Bangkok under månaderna maj, juni, eller juli bör förvänta sig regn. Det finns dock alltid något att göra i Bangkokäven om det skulle regna. Shoppingcenter som Khaosan Road är populära turistmål bland dem som besöker Bangkok. Khaosan Road är ett bra alternativ om du är på jakt efter inomhusaktiviteter.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bangkok?

Bangkok Suvarnabhumi flygplats, Rayong Utapao Rayong Pattaya flygplats eller Hua Hin flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bangkok.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bangkok?

Du kan hitta erbjudanden för Bangkok Don Muang flygplats för i genomsnitt 1 884 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Bangkok?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Thailand resor till Bangkok. Inreserestriktioner

Thailand har avbrutit alla reguljära kommersiella flygningar till flygplatser i Thailand, förutom vid speciella omständigheter. Den thailändska regeringen organiserar dock repatriationsflygningar för att thailändska medborgare ska kunna återvända till Thailand regelbundet och vissa flygbolag får flyga semi-kommersiella flyg till Thailand. Inresa till Thailand är tillåtet för vissa personer på en undantagslista, inklusive medborgare och invånare i Thailand, nära familj till en medborgare i Thailand, diplomater, icke-thailändska medborgare som har arbetstillstånd, studenter, icke-thailändska medborgare som behöver få medicinsk behandling i Thailand, inklusive deras medföljande personer, förutom behandling för COVID-19, icke-thailändska medborgare som får resa in i landet enligt ett särskilt avtal med det främmande landet eller efter att ha fått tillstånd av premiärministern. Thailand har också tillåtit utlänningar att komma in i landet med flyg under Special Tourist Visa och och undantag för turistvisum för turismändamål för långa vistelser.

Inträdeskrav

Alla resenärer måste registrera sig för ett inträdesintyg (COE) utfärdat av Royal Thai Embassy. Alla resenärer måste boka en Alternative State Quarantine (ASQ) på egen bekostnad. Alla resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat utfärdat högst 72 timmar före avresan. Utländska resenärer måste ha en försäkring för att täcka sjukvårdskostnader i Thailand med en täckningskostnad på minst 100 000 USD. Resenärer måste ha ett intygsintyg (COE) utfärdat av Royal Thai ambassad och ett Fit to Fly-hälsointyg utfärdat högst 72 timmar före avresa. Alla resenärer som har fått COE måste ladda ner och registrera sig via ThailandPlus-applikationen .

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en medicinsk kontroll vid ankomsten. Alla resenärer till Thailand måste fullfölja en 14 dagars karantän vid en statlig karantän eller alternativ karantän (ASQ) . Thailändska folkhälsobestämmelser kräver att resenärer som testar positivt för COVID-19 i karantän överförs till ett sjukhus för uppföljande behandling och testning. Sådana individer måste stanna på sjukhus tills de har godkänts för frisättning av folkhälsovården, ofta i minst 10 dagar. Resenärer ansvarar för alla kostnader i samband med detta sjukhusvistelse.

Om du planerarar att resa till Bangkok inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Bangkok

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bangkok
Finnair
2 juni
04:25Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
16 juni
04:55Bangkok Suvarnabhumi
12t 05m
1 stopp
17:00Stockholm Arlanda
4 372 kr
Hitta liknande
Finnair
2 juni
07:00Stockholm-Bromma
15t 15m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
16 juni
04:55Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 stopp
20:50Stockholm-Bromma
4 347 kr
Hitta liknande
KLM
10 juni
05:35Stockholm Arlanda
18t 55m
1 stopp
00:30Bangkok Suvarnabhumi
24 juni
08:05Bangkok Suvarnabhumi
15t 50m
1 stopp
23:55Stockholm Arlanda
4 492 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
5 apr.
13:45Stockholm Arlanda
16t 40m
1 stopp
06:25Bangkok Suvarnabhumi
5 maj
05:00Bangkok Suvarnabhumi
18t 25m
1 stopp
23:25Stockholm Arlanda
4 500 kr
Hitta liknande
Finnair
2 juni
04:25Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
16 juni
04:55Bangkok Suvarnabhumi
17t 30m
1 stopp
22:25Stockholm Arlanda
4 389 kr
Hitta liknande
Finnair
2 juni
04:25Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
16 juni
04:55Bangkok Suvarnabhumi
17t 30m
1 stopp
22:25Stockholm Arlanda
4 406 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bangkok

Om du letar efter enkelbiljetter till Bangkok, visa några av våra erbjudanden nedan.
Finnair
2 juli
09:00Stockholm Arlanda
13t 15m
1 stopp
22:15Bangkok Suvarnabhumi
3 597 kr
Hitta liknande
Aeroflot
1 juli
08:40Stockholm Arlanda
14t 50m
1 stopp
23:30Bangkok Suvarnabhumi
3 332 kr
Hitta liknande
Aeroflot
1 juli
08:40Stockholm Arlanda
14t 50m
1 stopp
23:30Bangkok Suvarnabhumi
3 418 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Bangkok?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bangkok

Emirates och Aeroflot är två populära flygbolag som bägge erbjuder billiga flyg till Bangkok. Även Thai Airways, Norwegian och Qatar Airways är flygbolag som ofta bokas för flygresor till Bangkok. Hos momondo kan du jämföra priser för resor med olika flygbolag och även sortera din sökning på resor med mellanlandningar respektive direktflygningar.

Vem flyger direkt till Bangkok? Både Thai Airways och SAS flyger direkt från Sverige till Bangkok. Deras resor avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm och landar på någon av Bangkoks två internationella flygplatser.

Hur många timmar tar det att flyga till Bangkok? En direkt flygresa från Stockholm tar ungefär tio och en halv timme. Om du mellanlandar under din resa kan du istället räkna med en restid på ungefär 13 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bangkok till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bangkok plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Bangkok landar på någon av stadens två internationella flygplatser: Subvarnabhumi Airport och Don Mueang International Airport. Subvarnabhumi är en av Sydostasiens största flygplatser med över 50 miljoner passagerare per år. Don Mueang är en av världens äldsta flygplatser och idag landar framför allt lågprisbolag här. Bägge flygplatser har kollektiva färdmedelsalternativ som du kan använda dig av för att ta dig in till centrala Bangkok.


Hur tar man sig runt i Bangkok?

Bangkok har flera kollektiva färdmedel som hjälper dig att ta dig runt i staden. Tunnelbanan MRT är framför allt till nytta om du bor i områdena Sukhumvit eller Silom, och går från ungefär klockan sex på morgonen fram till midnatt. Tågsystemet BTS är upphöjt över staden och har två linjer som tar dig genom de nyare delarna av Bangkok. Tågen går ofta och du köper din biljett i automater på stationerna.

Den ikoniska motoriserade riksha-transporten Tuk-Tuk är ett måste för många besökare. Dessa används med fördel för kortare avstånd, men se till så att du inte betalar för mycket! Du kan också förflytta dig med motorcykeltaxi, vilket utgör ett billigare alternativ till vanliga taxibilar, och som dessutom enklare tar sig igenom genom trafikkaoset.


Kan man flyga till Bangkok utan pass eller visum?

När du flyger till Thailand behöver du ha med dig ett giltigt pass. Resenärer som har ett svenskt pass behöver inte ansöka om något visum inför turistresor. Under en turistresa får du vistas i landet i max 30 dagar och vid inresa måste du visa upp din utresebiljett. Vid ankomsten till flygplatsen i Thailand får du ett inresetillstånd. Hos landets immigrationsmyndighet kan du, under din vistelse, ansöka om att förlänga ditt besök i landet med upp till 30 dagar. Du kan resa in i landet på detta sätt, utan visum, två gånger per år. Observera att ditt pass behöver vara giltigt i sex månader från och med din inresa i landet. Innan din resa ska du alltid kolla upp de thailändska myndigheternas pass- och visumregler online då dessa bestämmelser kan förändras.


Tips och råd om Bangkok

Intresserad av sevärdheter i Bangkok?

I den myllrande storstaden Bangkok ska du inte missa templet Wat Phra Kaew, det stora palatset, helgmarknaden Chatuchak där du kan shoppa allt från mat till smycken, samt den gyllene Buddhastatyn i Wat Traimit.

Vad ska jag packa för min resa?

Medtag långbyxor och långarmat för besök i tempel, palats och moskéer.

Bör jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Det blir billigare om du skaffar ett lokalt SIM-kort på plats.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Bangkok?

Det är inte ett måste, men uppskattat!


Flyg Asien Thailand Bangkok
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass