Hitta billiga flyg till Udon Thani

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Trender för flygresor till Udon Thani

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Udon Thani och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Udon Thani?

Om du inte har möjlighet att resa till Udon Thani i januari är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 7 764 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Udon Thani?

Användare som bokade resor till Udon Thani från Bangkok hittade flyg som var 93 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Udon Thani. För att hitta det billigaste priset till Udon Thani från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Udon Thani?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Udon Thani från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 8 034 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 12 276 kr.


Billigaste flygen till flygplatser i Udon Thani

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Udon Thani från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Udon Thani

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Udon Thani

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Udon Thani (UTH)

Vanligtvis är flyg till Udon Thani från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Udon Thani, vilket i genomsnitt kostar 9 283 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN UDON THANI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Udon Thani kostar i genomsnitt bara 6 474 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL UDON THANI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni50% dyrareDet kostar omkring 12 771 kr för flyg till Udon Thani från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL UDON THANI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti633% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Udon Thani från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Udon Thani

Hur lång tid tar det att flyga till Udon Thani?

Du får räkna med runt 20 timmars restid när du ska flyga till Udon Thani från Stockholm eller Göteborg. Lägg till ytterligare någon timme om du flyger från en annan ort i Sverige då du troligtvis kommer behöva resa till Stockholm eller Göteborg för att flyga vidare mot Udon Thani. För att ta dig till Udon Thani, Thailand kommer du behöva tillbringa runt 12 timmar i luften och resterande tid är helt beroende på hur lång väntetid det är vid mellanlandningarna. Det finns rutter som tar allt från 17 till 30 timmar. De flesta rutterna ligger dock på cirka 20 timmar. Se över vilket flygerbjudande som passar dig bäst och glöm inte att titta på lite olika dagar eftersom det går olika flyg olika datum.

Varifrån kan du flyga direkt till Udon Thani?

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Udon Thani från Sverige. Du kommer behöva mellanlanda två gånger för att komma fram om du åker från Stockholm eller Göteborg, och tre gånger om du flyger från till exempel Östersund, Malmö eller Luleå. Det sista stoppet innan du kommer fram till Udon Thani kommer ganska troligt vara Bangkok Suvarnabhumi. Därifrån går det flera flyg till Thailand. Hur du tar dig till Bangkok är olika mellan olika flygrutter. Från Stockholm Arlanda kan du flyga till Helsingfors Helsinki Vantaa, Zürich eller Frankfurt för att nämna några exempel där du mellanlandar innan du flyger vidare till Bangkok. Från Göteborg Landvetter kan du flyga till Istanbul och sedan flyga vidare därifrån. Om du inte reser från Göteborg eller Stockholm kommer du troligtvis behöva mellanlanda i någon av dessa städer på din resa.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Udon Thani. Om du planerar att flyga till Udon Thani, överväg då även att boka flyg till Khon Kaen flygplats(105 km från stadskärnan i Udon Thani), Loei flygplats(113 km från stadskärnan i Udon Thani) eller Sakon Nakhon flygplats(146 km från stadskärnan i Udon Thani).

Loei flygplats har ett genomsnittspris på 390 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Udon Thani. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Andra kabinklasser för flyg till Udon Thani

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Udon Thani

Vilka bolag flyger till Udon Thani?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Udon Thani

Vilka bolag flyger till Udon Thani?

Thai Airways är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Udon Thani enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Udon Thani med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Thai Airways till Udon Thani

I genomsnitt avgår 21 flyg med Thai Airways till Udon Thani varje vecka.De flesta av dem flyger från Bangkok Suvarnabhumi till Udon Thani vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Thai Airways till Udon Thani. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Thai Airways till Udon Thani som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 6 380 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Thai Airways är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,6/10 i betyg av 19 av våra användare.


Flygplatser nära Udon Thani

Nedan hittar du alla flygplatser i Udon Thani tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Udon Thanis flygplats?

Många hotell erbjuder gratis eller billig skyttelservice till och från flygplatsen. Om ditt hotell erbjuder det så är det absolut ett av de snabbaste och billigaste sätten att ta sig in till stadskärnan och sitt hotell. Du kan även ta en taxi och taxibilarna som går mellan flygplatsen och stadskärnan har ett fast, billigt pris. Fyra gånger om dagen går det bussar till Friendship Bridge i Nong Khai. Dessa kostar nästan dubbelt så mycket som taxin, och vid busshållplatsen finns det många tuk-tuk som kommer erbjuda skjuts den sista biten.


Visumkrav för att besöka Udon Thani

Behövs pass eller visum vid besök i Udon Thani?

Du behöver ha ett giltigt pass när du besöker Udon Thani, Thailand och det rekommenderas att det är giltigt i minst sex månader efter inresedatum. Om du anländer till landet via flyg och stannar i mindre än 30 dagar behöver du inget visum. Om du åker över landsgränsen är det mindre än 15 dagar. Innan du reser bör du kontakta din vårdcentral för att se efter vilka vaccinsprutor som rekommenderas innan resan. Det är också en god idé att skaffa en reseförsäkring eftersom sjukvården kan vara dyr och personalen kan kräva förskottsbetalning eller en försäkran från försäkringsbolaget.


Börja planera din resa till Udon Thani


De bästa sakerna att se och göra i Udon Thani

Vad kan du se och göra i Udon Thani?

Udon Thani har mycket att erbjuda sina besökare. Om du vill förena kultur med motion är Phu Prabahat Historical Park något för dig. Det är vandringsleder genom ett djungelområde med gamla historiska ruiner. Om du inte vill behöva vandra för att se historiska saker kan du besöka Ban Chiang-museet som visar upp arkeologiska fynd från området från olika tidsepoker. Du kan också besöka flera olika tempel såsom Sanjao Phuya Chinese Tempel, Wat Ban Tat och Wat Phothisomphon. Det sistnämnda sträcker sig upp mot himlen och erbjuder bra utsikt över Udon Thani. Förutom det är tempelkomplexet ett konstverk i sig med guld och mycket färg. Om du vill ta en paus från det kulturella kan du besöka någon av stadens gallerior för lite shopping. Exempel på gallerior är Tukcom Udonthani och CentralPlaza Udonthani. Du kan även besöka UD Night Market för att uppleva det lokala utbudet av mat, kläder och allehanda ting.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Udon Thani ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Udon Thani ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Udon Thani ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Udon Thani genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Udon Thani på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.