Flyg till Udon Thani

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Udon Thani.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Billigaste flygen till flygplatser i Udon Thani

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Udon Thani från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Khon Kaen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Udon Thani

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Khon Kaen (KKC)

Vanligtvis är flyg till Udon Thani från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Khon Kaen, vilket i genomsnitt kostar 6 197 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN UDON THANI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober6% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Udon Thani kostar i genomsnitt bara 5 104 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL UDON THANI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember67% dyrareDet kostar omkring 9 030 kr för flyg till Udon Thani från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL UDON THANI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Udon Thani från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Udon Thani?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Udon Thani?

  Användare som bokade resor till Udon Thani från Bangkok hittade flyg som var 87 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Udon Thani. För att hitta det billigaste priset till Udon Thani från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Udon Thani?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Udon Thani är att boka 50 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 7 106 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Udon Thani?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Udon Thani från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 5 823 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 996 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Udon Thani?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Udon Thani. Om du planerar att flyga till Udon Thani, överväg då även att boka flyg till Khon Kaen flygplats(105 km från stadskärnan i Udon Thani), Loei flygplats(113 km från stadskärnan i Udon Thani) eller Sakon Nakhon flygplats(146 km från stadskärnan i Udon Thani).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Udon Thani?

  Loei flygplats har ett genomsnittspris på 475 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Udon Thani. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Udon Thani från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Udon Thani

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Udon Thani.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Udon Thani.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Udon Thani.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Udon Thani?

Returresa till Sverige från Udon Thani

Testkrav för COVID-19
Besökare från Udon Thani måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Udon Thani behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Udon Thani inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Udon Thani?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Udon Thani
 • Vilka bolag flyger till Udon Thani?

  Thai Airways är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Udon Thani enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Udon Thani med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Udon Thani