Flyg till Phitsanulok

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Phitsanulok.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Phitsanulok?

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Phitsanulok?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Phitsanulok. Om du planerar att flyga till Phitsanulok, överväg då även att boka flyg till Sukhothai flygplats(66 km från stadskärnan i Phitsanulok) eller Phrae flygplats(146 km från stadskärnan i Phitsanulok).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Phitsanulok?

    Den billigaste flygplatsen i närheten av Phitsanulok är generellt Sukhothai flygplats med ett genomsnittspris på 7 593 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Phitsanulok från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Phitsanulok

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Phitsanulok.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Phitsanulok.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Phitsanulok.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana-appen - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Phitsanulok?

Returresa till Sverige från Phitsanulok

Testkrav för COVID-19
Besökare från Phitsanulok måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Phitsanulok behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Phitsanulok inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Phitsanulok