Flyg till Atlanta

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Atlanta (ATL)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Atlanta. Nuvarande restriktioner för Atlanta baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Atlanta

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Atlanta från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Atlanta

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Atlanta

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Atlanta (ATL)

Vanligtvis är flyg till Atlanta från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Atlanta Hartsfield Jackson, vilket i genomsnitt kostar 5 267 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ATLANTA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Atlanta kostar i genomsnitt bara 4 224 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ATLANTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti32% dyrareDet kostar omkring 6 960 kr för flyg till Atlanta från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ATLANTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember313% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Atlanta från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Atlanta?

Den mest behagliga tiden att besöka Atlanta på är mellan mars och maj. Om du tar flyg till Atlanta under denna period möts du av milt väder som gör det utmärkt att njuta av konserter och utomhusaktiviteter. Somrarna i staden är mycket varma och gör det svårt att vara utomhus längre perioder då temperaturerna stiger upp emot 35 °C och det är mycket fuktigt. Under vintern är temperaturerna tvärt om mycket svala och sjunker ner mot 5 °C.

När är det billigast att boka flyg till Atlanta?

Du hittar billiga flyg till Atlanta i maj, vilket vädermässigt är en utmärkt tid att resa på för att uppleva staden med milt och behagligt väder. Även mellan februari och april går det att hitta billiga flygbiljetter till Atlanta. Undvik att resa mitt under sommaren då priserna på flygstolar stiger. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Atlanta mellan olika datum för att hitta passande flygresor.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Atlanta?

Det bästa priset som hittats på momondo till Atlanta var 452 kr/per person från Fort Lauderdale, vilket är 96 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Atlanta. För att hitta det billigaste priset till Atlanta från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Atlanta?

Om du inte vill besöka Atlanta i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 549 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Atlanta?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Atlanta från Sverige är 52 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 540 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Atlanta?

Den billigaste veckodagen att flyga till Atlanta är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 4 684 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 642 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Atlanta.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Atlanta?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Atlanta är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Atlanta kan då kosta så lite som 4 827 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 969 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Atlanta?

De som flyger till Atlanta kan potentiellt hitta bättre priser för Atlanta De Kalb/Peachtree flygplats(16 km från stadskärnan i Atlanta), Macon Middle Georgia Regional flygplats(129 km från stadskärnan i Atlanta), Columbus Metropolitan Area flygplats(147 km från stadskärnan i Atlanta) eller Chattanooga Lovell Field flygplats(161 km från stadskärnan i Atlanta) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Atlanta?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Atlanta är generellt Chattanooga Lovell Field flygplats med ett genomsnittspris på 10 414 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Atlanta?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Atlanta. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Atlanta inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Atlanta Hartsfield Jackson

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Atlanta Hartsfield Jackson
Lufthansa
11 juni
02:30Göteborg-Landvetter Airport
13t 45m
1 stopp
16:15Atlanta Hartsfield Jackson
4 aug.
12:10Atlanta Hartsfield Jackson
12t 40m
1 stopp
00:50Göteborg-Landvetter Airport
6 097 kr
Hitta liknande
KLM
11 juni
02:10Göteborg-Landvetter Airport
12t 20m
1 stopp
14:30Atlanta Hartsfield Jackson
5 aug.
11:00Atlanta Hartsfield Jackson
14t 20m
2 stopp
01:20Göteborg-Landvetter Airport
6 319 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 juni
02:55Göteborg-Landvetter Airport
13t 10m
1 stopp
16:05Atlanta Hartsfield Jackson
5 aug.
11:00Atlanta Hartsfield Jackson
14t 20m
2 stopp
01:20Göteborg-Landvetter Airport
6 353 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 apr.
02:30Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
16:40Atlanta Hartsfield Jackson
5 maj
16:05Atlanta Hartsfield Jackson
14t 20m
1 stopp
06:25Stockholm Arlanda
6 593 kr
Hitta liknande
Delta
13 juni
02:55Göteborg-Landvetter Airport
13t 00m
1 stopp
15:55Atlanta Hartsfield Jackson
5 aug.
14:10Atlanta Hartsfield Jackson
17t 00m
2 stopp
07:10Göteborg-Landvetter Airport
6 558 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 juni
08:00Göteborg-Landvetter Airport
17t 46m
2 stopp
01:46Atlanta Hartsfield Jackson
11 aug.
12:10Atlanta Hartsfield Jackson
12t 40m
1 stopp
00:50Göteborg-Landvetter Airport
5 866 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Atlanta Hartsfield Jackson

Om du letar efter enkelbiljetter till Atlanta, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
12 maj
02:15Stockholm Arlanda
20t 25m
2 stopp
22:40Atlanta Hartsfield Jackson
3 352 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 maj
09:25Stockholm Arlanda
31t 08m
1 stopp
16:33Atlanta Hartsfield Jackson
4 515 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 maj
03:45Stockholm Arlanda
46t 25m
3 stopp
02:10Atlanta Hartsfield Jackson
2 796 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Atlanta?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Atlanta

Det går inte några direktflyg från Sverige så du behöver mellanlanda under ditt flyg till Atlanta. För en snabb resa kan du boka flyg med KLM som mellanlandar i Amsterdam för en total flygtid på 13 timmar. Populära flyg till Atlanta hittar du annars med British Airways som mellanlandar i London och har en total restid på knappt 15 timmar. Jämför olika rutter hos momondo för att hitta ett flygbolag som passar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Atlanta till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Atlanta plus avståndet till centrum

Flyg till Atlanta landar på Hartsfield Jackson Atlanta International Airport som är en av världens största flygplatser. Här landar många internationella flyg till USA så räkna med att det tar lite tid att ta sig igenom passkontrollen och flygplatsen. Med tåg kan du resa till Atlanta billigt från flygplatsen. Stadens tunnelbana stannar vid inrikesterminalen på flygplatsen och tar knappt en halvtimme. En biljett kostar 1 USD (9,5 SEK). Det allra snabbaste sättet att ta dig in till centrum är dock med bil. Taxibilar finns utanför samtliga terminaler och tar dig in till centrum på drygt 20 minuter. Det finns även flera hyrbilsalternativ på flygplatsen om du hellre kör in till city på egen hand.


Hur tar man sig runt i Atlanta?

Du tar dig enkelt runt i Atlanta med spårvagn eller buss. Spårvagnen är ett bra sätt att ta dig runt i stadens centrum och du betalar antingen 1 USD (9,5 SEK) för en enkelbiljett eller 3 USD (29 SEK) för ett dagspass. Sevärdheter som ligger vid spårvagnslinjen är bland annat Martin Luther King Jr National Historic Site och Centennial Olympic Park. För att ta stadens bussar som har ett stort nätverk av linjer behöver du köpa ett Bronze Card vilket kostar 2 USD (19 SEK). Detta laddar du sedan på med pengar för att kunna resa. Många delar av Atlanta nås dock allra lättast med bil. Att hittar parkering är inte särskilt svårt men många gånger kan det bli dyrt om du inte ska ställa bilen endast under en kortare period. Om du tar taxi finns både apparna Uber och Lyft tillgängliga.


Kan man resa till Atlanta utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du både pass och ett elektroniskt inresetillstånd (ESTA). Inresetillståndet ansöker du om senast 72 timmar innan avresan. Du behöver även kunna visa upp en returbiljett vid inresan i landet och du ska kunna ange den adress som du kommer att stanna på under vistelsen.


Tips och råd om Atlanta

Vad ska man se i Atlanta?

Martin Luther King Jr föddes i Atlanta och här kan du besöka hans födelsehus som är en av stadens stora sevärdheter. Även Martin Luther King Jr National Historic Site är ett mycket populärt besöksmål.

Aktiviteter och upplevelser med barn

En rolig aktivitet för barnfamiljer är ett besök till dockmuseet Center for Puppetry som uppskattas både av stora och små.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker eventuell sjukvård då detta kan vara mycket dyrt i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

I USA förväntas det att du dricksar minst 20 %.

Var ska man shoppa?

Bäst shopping hittar du inne i centrum där de stora köpcentren Lenox Square, Ponce City Market och Buckhead ligger. (Priser kontrollerade 23/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass