Flyg till Krabi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Krabi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Krabi

Bästa priset för enkelresa

4 651 kr

Bästa priset för tur- och returresa

11 116 kr

Snabbast flygtid

24t 05m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Krabi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 651 kr (Stockholm Arlanda till Krabi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Krabi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 11 116 kr (Stockholm Arlanda till Krabi).
Det snabbaste flyget till Krabi från Sverige tar 24t 05m (Stockholm Arlanda till Krabi).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Krabi, inklusive Thai Airways.

Billigaste flygen till flygplatser i Krabi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Krabi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Krabi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Krabi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Krabi (KBV)

Vanligtvis är flyg till Krabi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Krabi, vilket i genomsnitt kostar 6 005 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KRABI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober41% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Krabi kostar i genomsnitt bara 3 536 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRABI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember48% dyrareDet kostar omkring 8 874 kr för flyg till Krabi från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRABI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Krabi från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Krabi?

Krabi har ett tropiskt klimat året om med en temperatur på runt 30 grader vilket gör den thailändska orten till ett populärt resmål. Området har två olika säsonger: under vinterhalvåret är det torrt och under sommarhalvåret infaller regnperioden. Vädermässigt är den bästa tiden att besöka Krabi under perioden mellan januari och mars då du med stor säkerhet får lugna vatten, klara skyar och härliga temperaturer. Under jul och nyår är det särskilt folktätt då många åker under ledigheterna, så försök undvika denna period som ofta medför högre priser på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Krabi?

I maj och november hittar du billiga resor till Krabi. Du kan jämföra priser på flygstolar i momondos priskalender på nätet. Du kan även filtrera sökningen på olika faktorer som kan påverka priset, till exempel hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra. Billigast är att boka ungefär 12 dagar innan avresa så det är inga problem att hitta billiga priser på sista minuten-biljetter.

Användare som bokade resor till Krabi från Bangkok hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Krabi. För att hitta det billigaste priset till Krabi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Krabi från Sverige med priser runt 4 004 kr. oktober är en annan bra månad för att besöka Krabi med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 4 193 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Krabi 0 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Krabi för i genomsnitt 6 316 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Krabi från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 7 402 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 9 045 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Krabi.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Krabi mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Krabi mitt på dagen för så lite som 7 634 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 8 678 kr.

Om du planerar att spendera tid på East Railay Beach under tiden som du besöker Krabi rekommenderar momondo att du planerar din resa för januari, februari, eller mars när temperaturerna generellt är högre och risken för regn är låg.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Krabi. Om du planerar att flyga till Krabi, överväg då även att boka flyg till Phukets internationella flygplats(67 km från stadskärnan i Krabi), Trang flygplats(99 km från stadskärnan i Krabi), Surat Thani flygplats(122 km från stadskärnan i Krabi) eller Nakhon Si Thammarat flygplats(123 km från stadskärnan i Krabi).

Nakhon Si Thammarat flygplats har ett genomsnittspris på 2 876 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Krabi. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Krabi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Krabi
Thai Airways
28 juni
ARN10:15Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
KBV23:55Krabi
21 juli
KBV16:20Krabi
17t 20m
1 stopp
ARN09:40Stockholm Arlanda
11 116 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN04:10Stockholm Arlanda
31t 40m
3 stopp
KBV11:50Krabi
21 juli
KBV09:25Krabi
35t 50m
3 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
11 145 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN12:45Stockholm Arlanda
59t 10m
3 stopp
KBV23:55Krabi
21 juli
KBV05:25Krabi
19t 30m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
11 185 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN10:15Stockholm Arlanda
25t 35m
1 stopp
KBV11:50Krabi
21 juli
KBV09:25Krabi
35t 50m
3 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
11 604 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
ARN10:15Stockholm Arlanda
25t 35m
1 stopp
KBV11:50Krabi
21 juli
KBV09:25Krabi
31t 45m
2 stopp
ARN17:10Stockholm Arlanda
12 002 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Krabi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Krabi, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
14 juli
ARN12:05Stockholm Arlanda
43t 05m
2 stopp
KBV07:10Krabi
4 651 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 juli
ARN07:05Stockholm Arlanda
24t 05m
3 stopp
KBV07:10Krabi
6 365 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 juli
BMA13:30Stockholm-Bromma
34t 25m
3 stopp
KBV23:55Krabi
17 430 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Krabi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Krabi

Vilka bolag flyger till Krabi?

När det gäller flyg från Sverige till Krabi bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Norwegian, Thai Airways, Finnair och Qatar Airways. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Emirates till Krabi

Emirates flyger omkring 7 flyg till Krabi under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Bangkok Suvarnabhumi, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Emirates var 3 995 kr (Stockholm Arlanda till Krabi). Användare har betygsatt Emirates med 8,7/10 med över 116 omdömen på momondo.

Flyg med Singapore Airlines till Krabi

Priser för flyg med Singapore Airlines till Krabi kan börja på så lite som 4 445 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 6 flyg som Singapore Airlines trafikerar till Krabi under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Singapore Airlines till Krabi kostar från Singapore Changi. Singapore Airlines har fått betyget 8,3/10 av användare på momondo med 48 omdömen.


Flygplatser nära Krabi

Nedan hittar du alla flygplatser i Krabi tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Krabi landar på Krabi Airport som ligger ungefär 7 kilometer öster om stadens centrum. Flygplatsen är byggd för att hantera 3 miljoner passagerare per år men ser nästan 4 miljoner resenärer per år så bered dig på trängsel. Det finns flera restauranger och kiosker om du är hungrig och möjlighet att växla pengar om du inte gjort det innan resan. Om du glömt att packa med något nödvändigt som mobilladdare eller hörlurar kan du köpa det i någon av flygplatsens butiker. För hjälp med vägbeskrivning och restips in till stan kan du fråga vid informationsdisken. Inga kollektiva färdmedel går till flygplatsen så för att ta dig in till staden får du själv hyra bil eller använda något av flygplatsens erbjudanden. Med flygbussen kan du ta dig in till Krabi och även till andra semesterorter i området. Detta är det billigaste resealternativet men kan ta ett tag då bussen gör flera stopp under vägen. Bussbiljetterna köper du inne i ankomsthallen.


Populära flygresor till Krabi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Krabi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Krabi
Snabbast flygtid24t 20m
Billigaste pris9 622 kr
Flyg från Bangkok till Krabi
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris568 kr

Så tar du dig runt i Krabi

För att ta dig runt i Krabi kan du använda de lokala bussarna, songthaew. Dessa har regelbundna stopp vid designerade stationer men kan även vinkas in och släppa av dig var som helst. För att gå av trycker du på någon av stoppknapparna och det är vid avstigning som du betalar chauffören. Ett annat alternativ är att ta motorcykeltaxi vilket snabbt tar dig vart du än ska i staden. Tänk dock på att förhandla om priset innan du stiger på. Det finns även vanliga taxibilar som kan vinkas in, men dessa är ett dyrare alternativ.

När du är i Krabi bör du göra en utflykt ut på havet och upptäcka de många öarna i närheten. Detta gör du bäst genom att ta en båt, och det finns flera turistbåtar längs med stränderna i området. Båtarna tar upp till 10 personer styck och du betalar med kuponger som du köper i automater vid stranden.


Visumkrav för att besöka Krabi

Om du är svensk medborgare och åker till Krabi på en turistresa behöver du inte ansöka om något visum så länge du inte ska stanna i landet i mer än 30 dagar. Vanligtvis får du ett inresetillstånd till landet direkt när du landar på flygplatsen. Du får en stämpel i ditt pass där det står hur länge du får stanna. För att kunna lämna landet måste du sedan kunna visa upp denna stämpel så se till att vara noggrann med dessa datum. För att resa till Thailand måste du ha med dig ditt pass och detta måste vara giltigt i minst 6 månader från och med att du åker in i landet.


Börja planera din resa till Krabi


De bästa sakerna att se och göra i Krabi

Sök online hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter.

Missa inte grott-stranden PhraNang och templet Wat Kaew Ko Wararam.

Nej, köp istället vatten på flaska.

Lämna ungefär 10 procent för en restaurangmiddag.

Varje fredag kan du shoppa på marknaden som sätt upp längs med gatan Thanon Khon Dern.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Krabi.

Du kan hitta flyg till Krabi ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Krabi hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Krabi. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.