Flyg till Krabi

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Krabi (KBV)
fre 15/1
fre 22/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Krabi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Krabi från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Krabi?

Krabi har ett tropiskt klimat året om med en temperatur på runt 30 grader vilket gör den thailändska orten till ett populärt resmål. Området har två olika säsonger: under vinterhalvåret är det torrt och under sommarhalvåret infaller regnperioden. Vädermässigt är den bästa tiden att besöka Krabi under perioden mellan januari och mars då du med stor säkerhet får lugna vatten, klara skyar och härliga temperaturer. Under jul och nyår är det särskilt folktätt då många åker under ledigheterna, så försök undvika denna period som ofta medför högre priser på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Krabi?

I maj och november hittar du billiga resor till Krabi. Du kan jämföra priser på flygstolar i momondos priskalender på nätet. Du kan även filtrera sökningen på olika faktorer som kan påverka priset, till exempel hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra. Billigast är att boka ungefär 12 dagar innan avresa så det är inga problem att hitta billiga priser på sista minuten-biljetter.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Krabi?

Användare som bokade resor till Krabi från Peking hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Krabi. För att hitta det billigaste priset till Krabi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Krabi?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Krabi. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 335 kr. oktober är en annan bra månad för att besöka Krabi med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 493 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Krabi?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Krabi är att boka 0 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 5 261 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Krabi?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Krabi är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 5 069 kr. Flyg från Sverige till Krabi en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 5 769 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Krabi?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Krabi då du kan hitta flygpriser för så lite som 5 490 kr. Att flyga till Krabi mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 5 571 kr. Flyg till Krabi från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vilken är den bästa tiden att åka till Krabi för en strandsemester?

Besökare som planerar att semestra i Krabi bör boka sina flyg för januari, februari, eller mars om de funderar på att besöka East Railay Beach.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Krabi?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Krabi. Om du planerar att flyga till Krabi, överväg då även att boka flyg till Phukets internationella flygplats(67 km från stadskärnan i Krabi), Trang flygplats(99 km från stadskärnan i Krabi), Surat Thani flygplats(122 km från stadskärnan i Krabi) eller Nakhon Si Thammarat flygplats(123 km från stadskärnan i Krabi).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Krabi?

Nakhon Si Thammarat flygplats har ett genomsnittspris på 386 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Krabi. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Krabi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Krabi
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
7 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
23t 25m
2 stopp
KBV
Krabi
4 mars
KBV
Krabi
28t 25m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 633 kr
Hitta liknande
Emirates
7 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 25m
2 stopp
KBV
Krabi
6 mars
KBV
Krabi
31t 30m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 736 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
23t 25m
2 stopp
KBV
Krabi
25 feb.
KBV
Krabi
28t 25m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 774 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
27t 45m
2 stopp
KBV
Krabi
7 mars
KBV
Krabi
22t 10m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 031 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
44t 30m
2 stopp
KBV
Krabi
6 mars
KBV
Krabi
33t 40m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 230 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
44t 30m
2 stopp
KBV
Krabi
6 mars
KBV
Krabi
22t 25m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 247 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Krabi

Om du letar efter enkelbiljetter till Krabi, visa några av våra erbjudanden nedan av Qatar Airways
Billigast
Bäst
Snabbast
Qatar Airways
30 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 00m
2 stopp
KBV
Krabi
4 729 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
39t 30m
3 stopp
KBV
Krabi
4 770 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
40t 50m
3 stopp
KBV
Krabi
4 787 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Krabi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Krabi

Flyg till Krabi är billigast från Bromma flygplats utanför Stockholm. Härifrån flyger bland annat Qatar Airways som tillsammans med Thai Airways och British Airways är några av de mest populära flygbolagen för sträckan. På långflygningar till Thailand finns det vanligtvis ett underhållningssystem på flygplanet med filmer och TV-serier för att göra resan trevligare. Det går inte något direktflyg från Sverige till Krabi utan du behöver göra en mellanlandning på vägen. Qatar Airways mellanlandar exempelvis i Doha och Austrian Airlines i Wien. Flyger du med Thai Airways har du en längre sträcka till Bangkok och sedan vidare till Krabi därifrån. Med en smidig mellanlandning tar resan mellan 16 och 17 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Krabi till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Krabi plus avståndet till centrum

Flyg till Krabi landar på Krabi Airport som ligger ungefär 7 kilometer öster om stadens centrum. Flygplatsen är byggd för att hantera 3 miljoner passagerare per år men ser nästan 4 miljoner resenärer per år så bered dig på trängsel. Det finns flera restauranger och kiosker om du är hungrig och möjlighet att växla pengar om du inte gjort det innan resan. Om du glömt att packa med något nödvändigt som mobilladdare eller hörlurar kan du köpa det i någon av flygplatsens butiker. För hjälp med vägbeskrivning och restips in till stan kan du fråga vid informationsdisken. Inga kollektiva färdmedel går till flygplatsen så för att ta dig in till staden får du själv hyra bil eller använda något av flygplatsens erbjudanden. Med flygbussen kan du ta dig in till Krabi och även till andra semesterorter i området. Detta är det billigaste resealternativet men kan ta ett tag då bussen gör flera stopp under vägen. Bussbiljetterna köper du inne i ankomsthallen.


Populära flygresor till Krabi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Krabi som hittats av användare
Flyg från Bangkok till Krabi
Snabbaste flygtid
1t 25m
Billigast pris
357 kr

Hur tar man sig runt i Krabi?

För att ta dig runt i Krabi kan du använda de lokala bussarna, songthaew. Dessa har regelbundna stopp vid designerade stationer men kan även vinkas in och släppa av dig var som helst. För att gå av trycker du på någon av stoppknapparna och det är vid avstigning som du betalar chauffören. Ett annat alternativ är att ta motorcykeltaxi vilket snabbt tar dig vart du än ska i staden. Tänk dock på att förhandla om priset innan du stiger på. Det finns även vanliga taxibilar som kan vinkas in, men dessa är ett dyrare alternativ.

När du är i Krabi bör du göra en utflykt ut på havet och upptäcka de många öarna i närheten. Detta gör du bäst genom att ta en båt, och det finns flera turistbåtar längs med stränderna i området. Båtarna tar upp till 10 personer styck och du betalar med kuponger som du köper i automater vid stranden.


Kan man flyga till Krabi utan pass eller visum?

Om du är svensk medborgare och åker till Krabi på en turistresa behöver du inte ansöka om något visum så länge du inte ska stanna i landet i mer än 30 dagar. Vanligtvis får du ett inresetillstånd till landet direkt när du landar på flygplatsen. Du får en stämpel i ditt pass där det står hur länge du får stanna. För att kunna lämna landet måste du sedan kunna visa upp denna stämpel så se till att vara noggrann med dessa datum. För att resa till Thailand måste du ha med dig ditt pass och detta måste vara giltigt i minst 6 månader från och med att du åker in i landet.


Tips och råd om Krabi

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Krabi?

Sök online hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter.

Vad ska man se i Krabi?

Missa inte grott-stranden PhraNang och templet Wat Kaew Ko Wararam.

Aktiviteter för barn

För barn finns den populära nöjesparken Krabi Fun Park.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Krabi?

Lämna ungefär 10 procent för en restaurangmiddag.

Var finns den bästa shoppingen?

Varje fredag kan du shoppa på marknaden som sätt upp längs med gatan Thanon Khon Dern.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass