Flyg till Phuket

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 3/8
tis 10/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Phuket. Nuvarande restriktioner för Phuket baseras på reserestriktioner för Thailand.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

De billigaste flygen till städer i Phuket

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Phuket från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Phuket

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Phuket
 • Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Phuket?

  Flyg till Phuket varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 4 199 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Phuket är 132 kr per person.

 • Vilka är de populäraste sevärdheterna i Phuket?

  De flesta som besöker Phuket tycker att Kata Beach, Nai Yang Beach och Patong Beach är de mest sevärda attraktionerna i området.

 • Jag planerar att besöka Kata Beach. Från vilken flygplats går det snabbast att köra dit?

  Kata Beach ligger närmst Phuket flygplats. De som letar efter en alternativ flygplats nära Kata Beach kan prova flyga till Krabi flygplats.

 • Hur är vädret i Phuket?

  Temperaturerna i Phuket kan variera mellan 27 °C och 28 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Phuket januari, och den varmaste månaden är mars. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Phuket i januari, januari och januari då dessa månader generellt har minst nederbörd.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Phuket?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Thailand resor till Phuket. Inreserestriktioner

Thailand har avbrutit alla reguljära kommersiella flygningar till flygplatser i Thailand, förutom vid speciella omständigheter. Den thailändska regeringen organiserar dock repatriationsflygningar för att thailändska medborgare ska kunna återvända till Thailand regelbundet och vissa flygbolag får flyga semi-kommersiella flyg till Thailand. Inresa till Thailand är tillåtet för vissa personer på en undantagslista, inklusive medborgare och invånare i Thailand, nära familj till en medborgare i Thailand, diplomater, icke-thailändska medborgare som har arbetstillstånd, studenter, icke-thailändska medborgare som behöver få medicinsk behandling i Thailand, inklusive deras medföljande personer, förutom behandling för COVID-19, icke-thailändska medborgare som får resa in i landet enligt ett särskilt avtal med det främmande landet eller efter att ha fått tillstånd av premiärministern. Thailand har också tillåtit utlänningar att komma in i landet med flyg under Special Tourist Visa och och undantag för turistvisum för turismändamål för långa vistelser.

Inträdeskrav

Alla resenärer måste registrera sig för ett inträdesintyg (COE) utfärdat av Royal Thai Embassy. Alla resenärer måste boka en Alternative State Quarantine (ASQ) på egen bekostnad. Alla resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat utfärdat högst 72 timmar före avresan. Utländska resenärer måste ha en försäkring för att täcka sjukvårdskostnader i Thailand med en täckningskostnad på minst 100 000 USD. Resenärer måste ha ett intygsintyg (COE) utfärdat av Royal Thai ambassad och ett Fit to Fly-hälsointyg utfärdat högst 72 timmar före avresa. Alla resenärer som har fått COE måste ladda ner och registrera sig via ThailandPlus-applikationen .

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en medicinsk kontroll vid ankomsten. Alla resenärer till Thailand måste fullfölja en 14 dagars karantän vid en statlig karantän eller alternativ karantän (ASQ) . Thailändska folkhälsobestämmelser kräver att resenärer som testar positivt för COVID-19 i karantän överförs till ett sjukhus för uppföljande behandling och testning. Sådana individer måste stanna på sjukhus tills de har godkänts för frisättning av folkhälsovården, ofta i minst 10 dagar. Resenärer ansvarar för alla kostnader i samband med detta sjukhusvistelse.

Om du redan planerar att resa till Phuket inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Phuket? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Phuket.

De senaste flygen hittade till populära städer i Phuket

Hitta flyg till dessa populära städer i Phuket, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Phuket

Dessa rutter har de billigaste flygen till Phuket som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBästa pris
GöteborgPhuket5 414 kr
StockholmPhuket5 612 kr

Populära flygresor till Phuket

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Phuket som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Phuket
Snabbast flygtid18t 50m
Billigaste pris5 414 kr
Flyg från Stockholm till Phuket
Snabbast flygtid10t 55m
Billigaste pris5 612 kr

Börja planera din resa till Phuket