Hitta billiga flyg till Oslo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 14/8
sön 21/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Oslo

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Oslo

Bästa priset för enkelresa

163 kr

Bästa priset för tur- och returresa

325 kr

Snabbast flygtid

1t 00m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Oslo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 163 kr (Stockholm Arlanda till Oslo Sandefjords, Torp).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Oslo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 325 kr (Stockholm Arlanda till Oslo, Gardermoen).
Det snabbaste flyget till Oslo från Sverige tar 1t 00m (Stockholm Arlanda till Oslo, Gardermoen).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Oslo, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Oslo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Oslo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Oslo, Gardermoen flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Oslo

Stockholm (STO) till Karlstad (KSD)

Vanligtvis är flyg till Oslo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Karlstad, vilket i genomsnitt kostar 635 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OSLO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Oslo kostar i genomsnitt bara 732 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OSLO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli21% dyrareDet kostar omkring 1 200 kr för flyg till Oslo från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OSLO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni259% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Oslo från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Oslo?

Resor till Oslo är populära under sen vår, framför allt runt 17 maj då hela landet firar nationaldagen med pompa och ståt. Sommarens högsäsong bjuder på både långa dagar, härliga temperaturer och kulturella evenemang. Även under december när snön faller är det många som bokar flygbiljetter till Oslo. Under högsäsongen är både priset på flygstolar och resor med hotell högre än under övriga månader. Jämför priser i momondos priskalender på nätet för att hitta en resa till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Oslo? Billiga flyg till Oslo hittar du framför allt i oktober och november, efter sommarens högsäsong och innan den populära jultiden. Under lågsäsongen går det bra att boka i sista minuten men annars rekommenderas du köpa flygresor till Oslo ungefär två månader innan avresa för att få bästa pris.

Användare som bokade resor till Oslo från Erbil hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Oslo. För att hitta det billigaste priset till Oslo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Oslo. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 773 kr. januari är en annan bra månad för att besöka Oslo med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 956 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Oslo ungefär 59 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 022 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Oslo även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Oslo för 325 kr.

Oslo Sandefjords, Torp flygplats eller Fagernes Valdres flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Oslo.

Oslo Sandefjords, Torp flygplats har ett genomsnittspris på 2 499 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Oslo. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

Ja, du kan hitta flyg till flygplatsen Oslo, Gardermoen i Oslo (35,5 km från Vestre Aker).

Den flygplats som ligger närmst Oslo centralstation ligger 36,9 km bort – flygplatsen Oslo, Gardermoen i OsloHitta billiga flygbiljetter till Oslo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Oslo
Norwegian
6 okt.
ARN05:10Stockholm Arlanda
1t 00m
OSL06:10Oslo, Gardermoen
9 okt.
OSL05:30Oslo, Gardermoen
1t 00m
ARN06:30Stockholm Arlanda
Norwegian
25 aug.
ARN15:30Stockholm Arlanda
1t 00m
OSL16:30Oslo, Gardermoen
1 sep.
OSL03:40Oslo, Gardermoen
1t 00m
ARN04:40Stockholm Arlanda
Ryanair
6 okt.
ARN13:30Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
TRF04:35Oslo Sandefjords, Torp
9 okt.
TRF11:00Oslo Sandefjords, Torp
24t 40m
1 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
Ryanair
2 sep.
ARN06:45Stockholm Arlanda
21t 25m
1 stopp
TRF04:10Oslo Sandefjords, Torp
4 sep.
TRF11:00Oslo Sandefjords, Torp
24t 40m
1 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
Ryanair
2 sep.
ARN06:45Stockholm Arlanda
21t 25m
1 stopp
TRF04:10Oslo Sandefjords, Torp
4 sep.
TRF04:25Oslo Sandefjords, Torp
23t 55m
1 stopp
ARN04:20Stockholm Arlanda
Norwegian
2 sep.
ARN03:00Stockholm Arlanda
1t 00m
OSL04:00Oslo, Gardermoen
4 sep.
OSL17:00Oslo, Gardermoen
1t 00m
ARN18:00Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Oslo

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Oslo, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Ryanair
31 aug.
ARN15:35Stockholm Arlanda
21t 10m
1 stopp
TRF12:45Oslo Sandefjords, Torp
Norwegian
24 okt.
ARN12:30Stockholm Arlanda
1t 00m
OSL13:30Oslo, Gardermoen
Ryanair
25 aug.
ARN17:00Stockholm Arlanda
16t 35m
1 stopp
TRF09:35Oslo Sandefjords, Torp

Vilka bolag flyger till Oslo?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Oslo

Vilka bolag flyger till Oslo?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Oslo från Sverige Norwegian, Scandinavian Airlines, Ethiopian Air och Wideroe. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Oslo

Nedan hittar du alla flygplatser i Oslo tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Oslo från flygplatsen

De flesta billiga flyg till Oslo landar på landets största flygplats, Oslo Airport, Gardemoen. Flygplatsen är bas för både Norwegian och SAS. Flygplatsen är modern och lättnavigerad och du tar dig smidigt in till staden med expresståget. Flera lågprisflyg landar på den mindre flygplatsen Sandefjord Airport, Torp, som ligger längre från stadens centrum.


Populära flygresor till Oslo

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Oslo som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Oslo
Snabbaste flygtid5t 35m
Billigaste pris417 kr
Flyg från Malmö till Oslo
Snabbaste flygtid6t 25m
Billigaste pris1 424 kr
Flyg från Köpenhamn till Oslo
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris753 kr
Flyg från Ängelholm till Oslo
Snabbaste flygtid3t 00m
Billigaste pris2 248 kr
Flyg från Visby till Oslo
Snabbaste flygtid3t 15m
Billigaste pris2 075 kr

Så tar du dig runt i Oslo

Oslos kollektivtrafik, Ruter, består av tunnelbana, spårvagnar, bussar och färjor. Kollektivtrafiken är integrerad och det är enkelt att smidigt att byta mellan de olika färdsätten och du använder också samma biljett till samtliga transportmedel. Ombord på färjan eller bussen kan du köpa din biljett för ungefär 20 NOK men när du åker med tunnelbana eller spårvagn måste du förköpa din biljett innan du kliver ombord.

När du är i Oslo ska du se till att ta färjorna ut i fjorden och till de olika öarna. Färjan ingår i kollektivtrafiken och är en rolig aktivitet i sig. Under sommaren går det regelbundna och täta färjor ut till öarna från tidig morgon till sen kväll, medan det erbjuds ungefär åtta avgångar per dag vintertid.


Visumkrav för att besöka Oslo

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att åka mellan de nordiska länderna. Du behöver inte heller något pass om du har ett nationellt id-kort att legitimera dig med när du stiger ombord på flyget. Observera att det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och inte ska förväxlas med vanlig legitimation eller körkort. När du flyger ska du också alltid kolla upp vilka regler ditt flygbolag har angående legitimation så att du har med dig rätt resedokument inför flygningen. Innan en resa uppmanas du dessutom kontrollera vad de aktuella inresebestämmelserna är för landet du reser till. Detta eftersom regler angående pass och visum alltid kan förändras. Du kollar enkelt upp detta antingen på landets ambassad i din stad eller hos landets immigrationsmyndigheter.


Börja planera din resa till Oslo


De bästa sakerna att se och göra i Oslo

När du är i Oslo ska du inte missa operahuset som är en av de mest moderna och intressanta byggnaderna i Skandinavien. Gör även ett besök till Åkershus Slott, Nasjonalgalleriet och Vikingskipshuset.

Packa med bekväma skor så att du kan promenera runt inne i stadskärnan och ute på de vackra öarna.

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du har en utländsk telefon för att slippa surfkostnader.

Ja, det går bra.

Det är inte ett måste men du kan såklart avrunda uppåt.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Oslo ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Oslo ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Oslo.

När du söker efter flyg till Oslo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Oslo erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Oslo och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Oslo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Oslo

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.