Flyg till Kuopio

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kuopio.
Visa nuvarande reserestriktioner för Finland

När är den bästa tiden att flyga till Kuopio?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kuopio?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Kuopio i september är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Kuopio under november ligger i genomsnitt på 2 078 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kuopio?

  Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Kuopio från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 1 899 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en onsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kuopio för flygningar en onsdag på 2 399 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kuopio?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Kuopio oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Kuopio med avgång mitt på dagen för så lite som 2 060 kr. Flyg till Kuopio är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 330 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kuopio?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kuopio. Om du planerar att flyga till Kuopio, överväg då även att boka flyg till Joensuu flygplats(102 km från stadskärnan i Kuopio), Jyväskylä flygplats(116 km från stadskärnan i Kuopio), Nyslott flygplats(124 km från stadskärnan i Kuopio) eller Kajana flygplats(155 km från stadskärnan i Kuopio).


Kan jag flyga till Kuopio från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kuopio

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Kuopio.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Kuopio.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kuopio.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kuopio?

Returresa till Sverige från Kuopio

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kuopio måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kuopio behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kuopio inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Kuopio?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kuopio
 • Vilka bolag flyger till Kuopio?

  Finnair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kuopio. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kuopio med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Kuopio