Hitta billiga flyg till Kuopio

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kuopio

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kuopio och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kuopio?

Om du inte har möjlighet att flyga till Kuopio i maj är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Kuopio under januari ligger i genomsnitt på 1 976 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kuopio?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Kuopio från Helsingfors för 838 kr. Detta är 63 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Kuopio. För att hitta de billigaste priserna till Kuopio från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kuopio?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Kuopio från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 2 073 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kuopio för flygningar en lördag på 3 016 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kuopio?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Kuopio oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Kuopio med avgång på morgonen för så lite som 2 228 kr. Flyg till Kuopio är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 084 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kuopio?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Kuopio är att boka 44 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 503 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kuopio

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kuopio från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kuopio

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kuopio

Stockholm (STO) till Kuopio (KUO)

Vanligtvis är flyg till Kuopio från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kuopio, vilket i genomsnitt kostar 2 503 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KUOPIO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kuopio kostar i genomsnitt bara 2 028 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KUOPIO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember63% dyrareDet kostar omkring 4 575 kr för flyg till Kuopio från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KUOPIO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember777% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kuopio från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kuopio

Resor från Sverige till Kuopio, Finland tar mellan två och en halv till nio timmar beroende på varifrån i Sverige du reser från. Du hittar flygerbjudanden med en mellanlandning från Stockholm och Göteborg, men från andra svenska städer behöver du göra minst två stopp under resan. Snabbast rutt hittar du från Stockholm Arlanda flygplats varifrån du kan ta flyg till Kuopio på ungefär två och en halv timme. Du hittar då rutter med Finnair och Norwegian. Om du flyger från Göteborg Landvetter flygplats får du räkna med en resa på ungefär nio timmar. Du reser då med Finnair alternativt med SAS och Finnair. Från Malmö Sturup flygplats får du först ta en flygning till Stockholm för att sedan resa vidare med Finnair till Kuopio. Från Malmö tar det därför närmare 10 timmar till Kuopio. Ett snabbare alternativ är att ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn, från Kastrup hittar du rutter till Kuopio med Finnair på drygt sju timmar.

Du hittar inte några direktflyg till Kuopio från Sverige men du kan flyga till den finska staden med endast en mellanlandning från både Stockholm och Göteborg. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du rutter till Kuopio med Finnair som gör en mellanlandning i Helsingfors. Du kan även resa med Norwegian till Helsingfors och sedan ta det regionala VR-tåget till Kuopio. Tågresan mellan Helsingfors och Kuopio tar runt fyra timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du också resa till Kuopio med Finnair via ett stopp i Helsingfors. En alternativ rutt är att flyga med SAS till Arlanda och sedan resa vidare med Finnair. Från Malmö Sturup flygplats kan du resa med SAS till Arlanda och sedan resa vidare med Finnair till Kuopio. Du kan också ta Öresundståget till Kastrup flygplats varifrån du hittar flygningar med Finnair till Kuopio via Helsingfors.


Andra kabinklasser för flyg till Kuopio

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kuopio

Vilka bolag flyger till Kuopio?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kuopio

Det avgår 27 flyg med Finnair till Kuopio under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Helsingfors Helsinki-Vantaa och det bästa biljettpriset med Finnair som hittats på momondo är 1 833 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Kuopio). Finnair har ett betyg på 7,7 från 337 användaromdömen på momondo.


Visumkrav för att besöka Kuopio

Då det gäller passfrihet inom Norden behöver du varken visum eller pass när du besöker Kuopio, Finland. För att legitimera dig kan du använda körkortet eller ditt nationella ID-kort för att visa att du är nordisk medborgare.


Börja planera din resa till Kuopio


De bästa sakerna att se och göra i Kuopio

Kuopio är en populär sommardestination i Finland och ligger vackert beläget vid sjön Kallavesi. Här hittar du flera möjligheter till friluftsliv som bad vid sjöns stränder eller vandringar i de täta skogarna. Sjön är även en populär destination för fiskeutflykter. Inne i själva Kuopio hittar du dock ett par centrala sevärdheter som är värda att se. Gör ett besök till Kuopion Museo, ett naturhistoriskt och kulturhistoriskt museum som ligger inne i en slottsliknande artnouveau-byggnad. Även det fotografiska museet VB Valokuvakeskus är värt ett besök. Museet är dedikerat till den finska fotografpionjären Victor Barsokevitsch, men har även prisbelönade internationella fotografiutställningar.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kuopio när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kuopio, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Kuopio ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.