0
Insikter
FAQ
Flights to Kuopio

Hitta billiga flyg till Kuopio

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Kuopio

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kuopio och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kuopio?

Om du inte har möjlighet att flyga till Kuopio i januari är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Kuopio under november ligger i genomsnitt på 2 127 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kuopio?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Kuopio från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 2 150 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kuopio för flygningar en torsdag på 2 571 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kuopio?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Kuopio oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Kuopio med avgång på morgonen för så lite som 2 217 kr. Flyg till Kuopio är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 730 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kuopio?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Kuopio är att boka 35 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 315 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kuopio

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kuopio från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kuopio

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kuopio

Stockholm (STO) till Kuopio (KUO)

Vanligtvis är flyg till Kuopio från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kuopio, vilket i genomsnitt kostar 2 315 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KUOPIO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kuopio kostar i genomsnitt bara 2 075 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KUOPIO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj41% dyrareDet kostar omkring 3 934 kr för flyg till Kuopio från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KUOPIO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli1 500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kuopio från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kuopio

Hur lång tid tar det att flyga till Kuopio?

Resor från Sverige till Kuopio, Finland tar mellan två och en halv till nio timmar beroende på varifrån i Sverige du reser från. Du hittar flygerbjudanden med en mellanlandning från Stockholm och Göteborg, men från andra svenska städer behöver du göra minst två stopp under resan. Snabbast rutt hittar du från Stockholm Arlanda flygplats varifrån du kan ta flyg till Kuopio på ungefär två och en halv timme. Du hittar då rutter med Finnair och Norwegian. Om du flyger från Göteborg Landvetter flygplats får du räkna med en resa på ungefär nio timmar. Du reser då med Finnair alternativt med SAS och Finnair. Från Malmö Sturup flygplats får du först ta en flygning till Stockholm för att sedan resa vidare med Finnair till Kuopio. Från Malmö tar det därför närmare 10 timmar till Kuopio. Ett snabbare alternativ är att ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn, från Kastrup hittar du rutter till Kuopio med Finnair på drygt sju timmar.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Kuopio?

Du hittar inte några direktflyg till Kuopio från Sverige men du kan flyga till den finska staden med endast en mellanlandning från både Stockholm och Göteborg. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du rutter till Kuopio med Finnair som gör en mellanlandning i Helsingfors. Du kan även resa med Norwegian till Helsingfors och sedan ta det regionala VR-tåget till Kuopio. Tågresan mellan Helsingfors och Kuopio tar runt fyra timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du också resa till Kuopio med Finnair via ett stopp i Helsingfors. En alternativ rutt är att flyga med SAS till Arlanda och sedan resa vidare med Finnair. Från Malmö Sturup flygplats kan du resa med SAS till Arlanda och sedan resa vidare med Finnair till Kuopio. Du kan också ta Öresundståget till Kastrup flygplats varifrån du hittar flygningar med Finnair till Kuopio via Helsingfors.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kuopio?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kuopio. Om du planerar att flyga till Kuopio, överväg då även att boka flyg till Joensuu flygplats(102 km från stadskärnan i Kuopio), Jyväskylä flygplats(116 km från stadskärnan i Kuopio), Nyslott flygplats(124 km från stadskärnan i Kuopio) eller Kajana flygplats(155 km från stadskärnan i Kuopio).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kuopio flygplats?

Priserna för flyg till Kuopio flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kuopio flygplats?

Från och med februari 2024 finns det 1 bolag att välja mellan för flyg till Kuopio flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kuopio flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kuopio flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kuopio flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kuopio flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kuopio flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Andra kabinklasser för flyg till Kuopio

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kuopio

Visumkrav för att besöka Kuopio

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Kuopio?

Då det gäller passfrihet inom Norden behöver du varken visum eller pass när du besöker Kuopio, Finland. För att legitimera dig kan du använda körkortet eller ditt nationella ID-kort för att visa att du är nordisk medborgare.


De bästa sakerna att se och göra i Kuopio

Vad kan du se och göra i Kuopio?

Kuopio är en populär sommardestination i Finland och ligger vackert beläget vid sjön Kallavesi. Här hittar du flera möjligheter till friluftsliv som bad vid sjöns stränder eller vandringar i de täta skogarna. Sjön är även en populär destination för fiskeutflykter. Inne i själva Kuopio hittar du dock ett par centrala sevärdheter som är värda att se. Gör ett besök till Kuopion Museo, ett naturhistoriskt och kulturhistoriskt museum som ligger inne i en slottsliknande artnouveau-byggnad. Även det fotografiska museet VB Valokuvakeskus är värt ett besök. Museet är dedikerat till den finska fotografpionjären Victor Barsokevitsch, men har även prisbelönade internationella fotografiutställningar.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kuopio?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kuopio när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kuopio, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Kuopio ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Kuopio ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kuopio?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Kuopio.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kuopio ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kuopio. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kuopio

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kuopio

Flyg med ditt favoritflygbolag till Kuopio
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Kuopio
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners