Hitta billiga flyg till Reggio di Calabria

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 6/12
ons 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Reggio di Calabria

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Reggio di Calabria och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Reggio di Calabria?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Reggio di Calabria du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Catania Fontanarossa tar det i genomsnitt 7t 40m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Catania Fontanarossa generellt omkring 6t 45m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Reggio di Calabria

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Reggio di Calabria från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Catania

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Reggio di Calabria

Stockholm (STO) till Lamezia Terme (SUF)

Vanligtvis är flyg till Reggio di Calabria från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Lamezia Termes internationella, vilket i genomsnitt kostar 2 372 kr


Vanliga frågor om att flyga till Reggio di Calabria

Hur lång tid tar det att flyga till Reggio di Calabria?

Det tar mellan 12 och 13 timmar att flyga till Reggio di Calabria, Italien från Stockholm. Från Göteborg tar resan strax under 12 timmar eftersom det är lite kortare avstånd att resa och för dig som bor i Skåne är det oftast mest praktiskt att resa från Köpenhamn Kastrup. Därifrån tar resan till Reggio di Calabria lite mer än nio timmar. Jämför gärna olika tider och datum för att hitta en så snabb resa som möjligt.

Varifrån kan du flyga direkt till Reggio di Calabria?

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Aeroporto dello Stretto i Reggio di Calabria. Du behöver först flyga till Rom, och oftast krävs det en mellanlandning för det också. Om du flyger från Stockholm Arlanda finns det flygerbjudanden där du reser hela vägen med Alitalia. Du mellanlandar då i Paris och Rom. Från Göteborg Landvetter kan du resa med en liknande rutt, men då måste du ta ett flyg med Air France till Paris. För dig som reser från Köpenhamn Kastrup är det möjligt att ta flygningar med Alitalia hela vägen. Då kan du mellanlanda i Amsterdam och Rom.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Reggio di Calabria?

De som flyger till Reggio di Calabria kan potentiellt hitta bättre priser för Catania Fontanarossa flygplats(88 km från stadskärnan i Reggio di Calabria), Lamezia Termes internationella flygplats(102 km från stadskärnan i Reggio di Calabria), Comiso flygplats(154 km från stadskärnan i Reggio di Calabria) eller Crotone flygplats(159 km från stadskärnan i Reggio di Calabria) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats?

Priserna för flyg till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Reggio di Calabria

Behöver man pass och visum när man åker till Reggio di Calabria?

När du ska åka till Italien är det två saker du behöver tänka på att ha med dig, legitimation och ett EU-kort. Du kan resa med antingen ett giltigt pass eller ett nationellt ID-kort som du får hos Polismyndigheten. EU-kortet beställer du gratis hos Försäkringskassan och du får hem det i posten inom några få dagar. Om du har ett EU-kort sedan tidigare resor är det bra att kontrollera datumet då dessa kort bara gäller i tre år. Kortet är viktigt att ha med dig eftersom det bevisar att du har rätt till akut sjukvård till samma pris som italienarna. Om du skulle bli sjuk utan det kan det bli väldigt dyrt.


De bästa sakerna att se och göra i Reggio di Calabria

Vad kan man se och göra i Reggio di Calabria?

Det finns mycket att se och göra i Reggio di Calabria, bland annat finns det många väldigt gamla byggnader att se. Ett exempel är Castello Aragonese, som är ett stort medeltida slott och som har spelat en stor roll i stadens historia. Slottet är fortfarande i fint skick och du kan utforska det själv eller gå en guidad tur. Det ligger i centrum av staden, så du kan inte missa det. När du blir sugen på att njuta av strandliv kan du ta dig till Lungomare Falcomata. Det är stadens främsta strandremsa och är fin både att bada på och promenera längsmed. Det är en lång strandpromenad, och när du promenerar kommer du hitta fina små parker och en amfiteater. Särskilt härligt är det att gå vid Lungomare Falcomata i solnedgången. Vill du få del av en kulturupplevelse kan du besöka Museo Nazionale. Det ligger precis bakom strandpromenaden och ligger i en gammal byggnad som är rikt utsmyckad. På museet kan du se en stor samling av historiska föremål från det närliggande området.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Reggio di Calabria?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Reggio di Calabria när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Reggio di Calabria, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Reggio di Calabria ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Reggio di Calabria så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Reggio di Calabria?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Reggio di Calabria genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Reggio di Calabria ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Reggio di Calabria på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Reggio di Calabria

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.