Hitta billiga flyg till Crotone

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Crotone

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Crotone och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Crotone?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Crotone från Milano för 485 kr. Detta är 81 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Crotone. För att hitta de billigaste priserna till Crotone från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Crotone?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Crotone (Lamezia Termes internationella), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 13t 15m respektive .

Billigaste flygen till flygplatser i Crotone

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Crotone från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lamezia Terme

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Crotone

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lamezia Terme (SUF)

Vanligtvis är flyg till Crotone från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lamezia Termes internationella, vilket i genomsnitt kostar 2 557 kr


Vanliga frågor om att flyga till Crotone

Flyg från Stockholm till Crotone-Sant'Anna Airport i Crotone tar ungefär fyra timmar och 15 minuter, exklusive väntetiden under mellanlandningen. En av de vanligaste resrutterna är att först resa från Stockholm till Bergamo i norra Italien. Den resan tar i regel två timmar och 30 minuter. Därifrån tar resan från Bergamo till Crotone-Sant'Anna Airport cirka en timme och 45 minuter. Väljer du samma resrutt från Köpenhamn blir den totala restiden ungefär tre timmar och 45 minuter. Flygresan från Köpenhamn till Bergamo tar två timmar, följt av resan från Bergamo till Crotone som tar en timme och 45 minuter.

Tyvärr är det inte möjligt att flyga direkt till Crotone, Italien från Sverige eller något annat land utanför Italien, eftersom Crotone-Sant'Anna Airport är en inrikesflygplats. Det går däremot direktflyg till Crotone från två andra italienska städer, nämligen Bergamo och Bologna. Det finns ett stort utbud av förmånliga flygerbjudanden till de städerna från Stockholm och Köpenhamn. Använd gärna momondos sökverktyg för att hitta en resa som passar dina önskemål och behov.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Crotone. Om du planerar att flyga till Crotone, överväg då även att boka flyg till Lamezia Termes internationella flygplats(79 km från stadskärnan i Crotone).

Crotone flygplats har ett genomsnittspris på 2 493 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Crotone. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Andra kabinklasser för flyg till Crotone

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Crotone

Vilka bolag flyger till Crotone?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Crotone

Vilka bolag flyger till Crotone?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Crotone från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair, Lufthansa, SWISS och KLM. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Crotone på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Crotone

Nedan hittar du alla flygplatser i Crotone tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till stadskärnan från Crotones flygplats?

Du kan enkelt och smidigt ta dig från Crotones flygplats till stadskärnan med taxi eller hyrbil. I båda fallen tar bilresan ungefär 15 minuter. Den kan ta längre eller kortare tid, beroende på hur läget i trafiken är när du vill resa. Bestämmer du dig för att ta taxi kan du välja mellan att åka med Uber eller något av de lokala taxibolagen som finns i Crotone. Det finns även möjlighet att hyra en bil.


Visumkrav för att besöka Crotone

Om du är svensk medborgare eller medborgare i ett annat EU-land har du rätt att vistas i Crotone samt även resten av Italien så länge du vill utan att inneha något visum. Däremot måste du kunna visa upp ett giltigt pass eller nationellt ID-kort utfärdat av polisen. Du kan inte använda ditt svenska körkort för att legitimera dig när du reser in i Italien. Det kan vara en bra idé att skaffa ett europeiskt sjukförsäkringskort. Kortet, som i Sverige utfärdas av Försäkringskassan, ger EU-ländernas medborgare rätt till sjukvård mot samma avgifter som Italiens egna medborgare. Du som inte är svensk medborgare och vill besöka Italien bör kontakta din ambassad innan resan, så du kan få information relaterad till visum och pass.


Börja planera din resa till Crotone


De bästa sakerna att se och göra i Crotone

Crotone är ett drömresemål för dig som vill uppleva en autentisk och genuin del av Italien. Här kan du njuta av spektakulär natur, god mat och imponerande arkitektur. När du är på jakt efter en oförglömlig naturupplevelse är National Park of the Sila ett bra val. Här samlas fågelskådare, vandringsentusiaster, cyklister och besökare som gillar att ta fantastiska naturbilder. Crotone är också en omtyckt destination bland resenärer som är intresserade av arkitektur. Du kan titta på intressanta historiska artefakter och utforska områdets rika historia på National Archaeological Museum of Crotone. Det anrika slottet Castello di Carlo V och katedralen Italian Basilica Cattedrale di Santa Maria Assunta är två historiska landmärken som har fascinerat besökare i århundraden. När du vill känna historiens vingslag rekommenderas även ett besök till Capo Colonna. Här du kan beundra ruinerna av det antika tempel som en gång fungerade som en social knutpunkt i den här delen av Italien. Ett annat populärt utflyktsmål är San Severina, som under medeltiden var en blomstrande by. San Severina­ har blivit kallad en av de vackraste platserna i Italien. Oavsett vilken del av Crotone du väljer att utforska finns ett stort utbud av italienska restauranger och caféer tillgängliga.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Crotone ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Crotone ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Crotone.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Crotone.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Crotone. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.