Flyg till Pisa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Pisa.
Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Pisa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pisa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pisa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pisa

Stockholm (STO) till Parma (PMF)

Vanligtvis är flyg till Pisa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Parma, vilket i genomsnitt kostar 1 851 kr


När är den bästa tiden att flyga till Pisa?

Resor till den populära universitetsstaden Pisa, framförallt känt för sitt lutande torn, är särskilt populära under sommarmånaderna. Detta innebär dock högre temperaturer och täta folkmassor då sommaren är stadens högsäsong. En bra tid att åka på är därför sen vår eller tidig höst. Under dessa perioder är temperaturerna betydligt mer behagliga och det är inte lika trångt på stadens gator.

När är det billigast att boka flyg till Pisa? De olika säsongerna påverkar priserna på flyg till den toskanska staden. Flyg till Pisa under oktober eller november för att få så bra priser som möjligt. Allra dyrast är det under april, då det är härliga temperaturer i staden, och i december, då många reser under julledigheten. Bäst pris får du om du reser från Skavsta flygplats utanför Stockholm. Hos momondo kan du jämföra flygstolarnas priser mellan olika datum för att hitta billiga resor. När du söker online kan du även leta efter billiga priser på resor med hotell.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Pisa?

  Användare som bokade resor till Pisa från London hittade flyg som var 83 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pisa. För att hitta det billigaste priset till Pisa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pisa?

  Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Pisa från Sverige för november. Flyg till Pisa i november är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 710 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pisa?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Pisa 44 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Pisa för i genomsnitt 2 022 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Pisa. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 637 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pisa?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Pisa är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Pisa på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 545 kr. Undvik att boka avgångar för en onsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Pisa för flygningar en onsdag på 2 280 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pisa?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Pisa är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 769 kr. Flyg till Pisa är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 169 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Pisa?

  Florens Peretola flygplats, San Dalmazio San Domino Island flygplats, Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats, Bologna Guglielmo Marconi flygplats eller Parma flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pisa.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Pisa?

  Parma flygplats har ett genomsnittspris på 1 333 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pisa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Pisa Galileo Galilei från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Pisa Galileo Galilei

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Pisa Galileo Galilei.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Pisa Galileo Galilei.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Pisa Galileo Galilei.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Pisa Galileo Galilei?

Returresa till Sverige från Pisa Galileo Galilei

Testkrav för COVID-19
Besökare från Pisa Galileo Galilei måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Pisa Galileo Galilei behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Pisa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Pisa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pisa
Ryanair
28 apr.
GOT17:15Göteborg Landvetter
2t 35m
PSA19:50Pisa Galileo Galilei
1 maj
PSA07:00Pisa Galileo Galilei
2t 30m
GOT09:30Göteborg Landvetter
1 637 kr
Hitta liknande
Lufthansa
26 dec.
ARN04:05Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
PSA11:55Pisa Galileo Galilei
9 jan.
PSA01:40Pisa Galileo Galilei
7t 45m
1 stopp
ARN09:25Stockholm Arlanda
6 421 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN02:55Stockholm Arlanda
9t 00m
2 stopp
PSA11:55Pisa Galileo Galilei
9 jan.
PSA01:40Pisa Galileo Galilei
11t 40m
2 stopp
ARN13:20Stockholm Arlanda
7 308 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN02:55Stockholm Arlanda
9t 00m
2 stopp
PSA11:55Pisa Galileo Galilei
9 jan.
PSA01:40Pisa Galileo Galilei
11t 40m
2 stopp
ARN13:20Stockholm Arlanda
8 579 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
10t 10m
1 stopp
PSA11:55Pisa Galileo Galilei
9 jan.
PSA01:40Pisa Galileo Galilei
11t 40m
2 stopp
ARN13:20Stockholm Arlanda
6 649 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pisa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pisa, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
15 dec.
ARN14:40Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
PSA03:45Pisa Galileo Galilei
Ryanair
16 dec.
ARN01:15Stockholm Arlanda
13t 05m
3 stopp
PSA14:20Pisa Galileo Galilei
Ryanair
15 dec.
ARN04:45Stockholm Arlanda
13t 50m
3 stopp
PSA18:35Pisa Galileo Galilei

Vilka bolag flyger till Pisa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pisa
 • Vilka bolag flyger till Pisa?

  Ryanair, Lufthansa, Norwegian och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Pisa enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Pisa med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Pisa

Nedan hittar du alla flygplatser i Pisa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Pisa landar på Pisa International Airport som ligger bara två kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är den största i Toscana och ser därför mycket trafik från resenärer som ska till övriga delar av regionen. Det finns flera enkla och snabba sätt att ta dig in till stadens centrum. Det allra lättaste är att ta snabbtåget People Mover som tar dig in till centralstationen på ungefär 5 minuter. Snabbtåget går ungefär var femte minut från klockan 6 på morgonen fram till midnatt. Oavsett vilken tid på dygnet du anländer finns det alltid taxibilar väntandes vid flygplatsen. Dessa är även ett bra alternativ om du har mycket bagage och enkelt vill ta dig direkt till ditt boende. Med taxi tar resan in till Pisas centrum ungefär en kvart. Om du hellre vill köra själv finns det flera hyrbilsalternativ på flygplatsen. Hyrbilsterminalen ligger bara fem minuters promenad från ankomsthallen.


Populära flygresor till Pisa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pisa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pisa
Snabbast flygtid26t 30m
Billigaste pris768 kr
Flyg från Göteborg till Pisa
Snabbast flygtid2t 35m
Billigaste pris1 637 kr

Så tar du dig runt i Pisa

Pisa är en relativt liten och koncentrerad stad och att ta sig fram till fots är därför ett bra alternativ. Från stadens centralstation till den största sevärdheten, det lutande tornet i Pisa, är det ungefär en 20 minuters promenad. Pisas kollektivtrafik består annars av lokalbussar. Dessa utgår alla från busstationen vid centralen. Bussbiljetter köper du antingen i kiosker runt om i staden eller inne i centralstationen. När du går på bussen ska du inte glömma att du själv måste validera bussbiljetten i någon av maskinerna inne på bussen.

I Pisa erbjuds även en hop-on-hop-off buss för besökare i staden. Denna stannar vid de flesta större sevärdheter samt vid flygplatsen och centralstationen. Detta kan vara ett bra alternativ för att ta sig runt i staden om du vill se de största attraktionerna. För taxiresor kan du enkelt vinka in en bil från gatan. Enligt lag måste taxichauffören sätta på taxametern vid resans början så du behöver inte oroa dig för att bli lurad.


Visumkrav för att besöka Pisa

När du reser från Sverige till Italien, som svensk medborgare, behöver du inte något visum eller pass utan det räcker med ett nationellt Id-kort. Detta beror på att både Sverige och Italien är med i Schengen-samarbetet. Tänk dock på att det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och inte är detsamma som ett vanligt id-kort eller körkort. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna till landet då regler angående pass och visum alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Pisa


De bästa sakerna att se och göra i Pisa

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Pisa?

Via priskalendern på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum och därför enkelt hitta de billigaste alternativen för flygbiljetter till Pisa.

Vad ska man se i Pisa?

När du är i Pisa är det lutande tornet naturligtvis ett måste. Andra sevärdheter som är värda ett besök är katedralen Duomo samt torget Piazza dei Miracoli.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till stränderna i närliggande badorten Viareggio för en härlig dag med sol och bad.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är inte farligt att dricka kranvattnet i Pisa men vatten på flaska smakar bättre.

Behöver man dricksa i Pisa?

Vanligtvis ingår service i notan, men man brukar ändå lägga på mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

Den största shoppinggatan i Pisa är Corso Italia där du hittar allt från prisvärda modekedjor till designbutiker.