Hitta billiga flyg till Pisa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
fre 2/12
fre 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pisa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pisa

Bästa priset för enkelresa

177 kr

Bästa priset för tur- och returresa

375 kr

Snabbast flygtid

2t 35m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pisa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 177 kr (Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pisa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 375 kr (Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei).
Det snabbaste flyget till Pisa från Sverige tar 2t 35m (Göteborg Landvetter till Pisa Galileo Galilei).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Pisa, inklusive Ryanair.

Trender för flygresor till Pisa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pisa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pisa?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Pisa från Sverige för mars. Flyg till Pisa i mars är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 384 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pisa?

Användare som bokade resor till Pisa från Cagliari hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pisa. För att hitta det billigaste priset till Pisa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pisa?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Pisa är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Pisa på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 290 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Pisa för flygningar en söndag på 2 871 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pisa?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Pisa är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 832 kr. Flyg till Pisa är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 821 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Pisa?

I genomsnitt tar det 2t 50m att flyga från Sverige till Pisa om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Bologna Guglielmo Marconi (den mest populära flygplatsen i Pisa). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Bologna Guglielmo Marconi ligger flygtiden på omkring 10t 15m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pisa?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Pisa 29 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Pisa för i genomsnitt 2 211 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Pisa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pisa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pisa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pisa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bologna (BLQ)

Vanligtvis är flyg till Pisa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bologna Guglielmo Marconi, vilket i genomsnitt kostar 1 584 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PISA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember55% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pisa kostar i genomsnitt bara 926 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PISA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli59% dyrareDet kostar omkring 3 237 kr för flyg till Pisa från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PISA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli456% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pisa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Pisa

Resor till den populära universitetsstaden Pisa, framförallt känt för sitt lutande torn, är särskilt populära under sommarmånaderna. Detta innebär dock högre temperaturer och täta folkmassor då sommaren är stadens högsäsong. En bra tid att åka på är därför sen vår eller tidig höst. Under dessa perioder är temperaturerna betydligt mer behagliga och det är inte lika trångt på stadens gator.

När är det billigast att boka flyg till Pisa? De olika säsongerna påverkar priserna på flyg till den toskanska staden. Flyg till Pisa under oktober eller november för att få så bra priser som möjligt. Allra dyrast är det under april, då det är härliga temperaturer i staden, och i december, då många reser under julledigheten. Bäst pris får du om du reser från Skavsta flygplats utanför Stockholm. Hos momondo kan du jämföra flygstolarnas priser mellan olika datum för att hitta billiga resor. När du söker online kan du även leta efter billiga priser på resor med hotell.

Florens Peretola flygplats, Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats, Bologna Guglielmo Marconi flygplats, Parma flygplats eller Genua Cristoforo Colombo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pisa.

Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats har ett genomsnittspris på 1 209 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pisa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Pisa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pisa
Ryanair
10 jan.
ARN12:10Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
7 feb.
PSA08:50Pisa Galileo Galilei
2t 55m
ARN11:45Stockholm Arlanda
Ryanair
10 jan.
ARN12:10Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
7 feb.
PSA02:10Pisa Galileo Galilei
13t 40m
1 stopp
ARN15:50Stockholm Arlanda
Ryanair
14 feb.
ARN12:10Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
18 feb.
PSA04:35Pisa Galileo Galilei
2t 55m
ARN07:30Stockholm Arlanda
Ryanair
10 jan.
ARN12:10Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA15:05Pisa Galileo Galilei
7 feb.
PSA07:55Pisa Galileo Galilei
19t 40m
2 stopp
ARN03:35Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
31 dec.
GOT05:50Göteborg Landvetter
2t 35m
PSA08:25Pisa Galileo Galilei
11 jan.
PSA10:05Pisa Galileo Galilei
17t 20m
2 stopp
GOT03:25Göteborg Landvetter
Ryanair
10 jan.
ARN16:15Stockholm Arlanda
24t 55m
2 stopp
PSA17:10Pisa Galileo Galilei
7 feb.
PSA02:10Pisa Galileo Galilei
13t 40m
1 stopp
ARN15:50Stockholm Arlanda
1 062 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pisa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pisa, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
3 dec.
ARN07:55Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA10:50Pisa Galileo Galilei
Ryanair
3 dec.
ARN03:30Stockholm Arlanda
4t 55m
1 stopp
PSA08:25Pisa Galileo Galilei
Ryanair
29 dec.
GOT05:00Göteborg Landvetter
2t 35m
PSA07:35Pisa Galileo Galilei

Andra kabinklasser för flyg till Pisa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pisa

Vilka bolag flyger till Pisa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pisa

Vilka bolag flyger till Pisa?

Ryanair, Lufthansa, SWISS och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Pisa enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Pisa med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med KLM till Pisa

KLM flyger omkring 1 flyg till Pisa under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Amsterdam Schiphol, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med KLM var 1 668 kr (Stockholm Arlanda till Pisa). Användare har betygsatt KLM med 7,5/10 med över 175 omdömen på momondo.

Flyg med Lufthansa till Pisa

1 313 kr är det bästa erbjudandet för Lufthansa tur och retur till Pisa som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Lufthansa har 9 avgående flyg till Pisa under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 443 momondoanvändare har recenserat Lufthansa och ger flygbolaget 7,2/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Pisa

Nedan hittar du alla flygplatser i Pisa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Pisa landar på Pisa International Airport som ligger bara två kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är den största i Toscana och ser därför mycket trafik från resenärer som ska till övriga delar av regionen. Det finns flera enkla och snabba sätt att ta dig in till stadens centrum. Det allra lättaste är att ta snabbtåget People Mover som tar dig in till centralstationen på ungefär 5 minuter. Snabbtåget går ungefär var femte minut från klockan 6 på morgonen fram till midnatt. Oavsett vilken tid på dygnet du anländer finns det alltid taxibilar väntandes vid flygplatsen. Dessa är även ett bra alternativ om du har mycket bagage och enkelt vill ta dig direkt till ditt boende. Med taxi tar resan in till Pisas centrum ungefär en kvart. Om du hellre vill köra själv finns det flera hyrbilsalternativ på flygplatsen. Hyrbilsterminalen ligger bara fem minuters promenad från ankomsthallen.


Populära flygresor till Pisa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pisa som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Pisa
Snabbaste flygtid2t 35m
Billigaste pris843 kr
Flyg från Stockholm till Pisa
Snabbaste flygtid2t 55m
Billigaste pris375 kr

Så tar du dig runt i Pisa

Pisa är en relativt liten och koncentrerad stad och att ta sig fram till fots är därför ett bra alternativ. Från stadens centralstation till den största sevärdheten, det lutande tornet i Pisa, är det ungefär en 20 minuters promenad. Pisas kollektivtrafik består annars av lokalbussar. Dessa utgår alla från busstationen vid centralen. Bussbiljetter köper du antingen i kiosker runt om i staden eller inne i centralstationen. När du går på bussen ska du inte glömma att du själv måste validera bussbiljetten i någon av maskinerna inne på bussen.

I Pisa erbjuds även en hop-on-hop-off buss för besökare i staden. Denna stannar vid de flesta större sevärdheter samt vid flygplatsen och centralstationen. Detta kan vara ett bra alternativ för att ta sig runt i staden om du vill se de största attraktionerna. För taxiresor kan du enkelt vinka in en bil från gatan. Enligt lag måste taxichauffören sätta på taxametern vid resans början så du behöver inte oroa dig för att bli lurad.


Visumkrav för att besöka Pisa

När du reser från Sverige till Italien, som svensk medborgare, behöver du inte något visum eller pass utan det räcker med ett nationellt Id-kort. Detta beror på att både Sverige och Italien är med i Schengen-samarbetet. Tänk dock på att det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och inte är detsamma som ett vanligt id-kort eller körkort. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna till landet då regler angående pass och visum alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Pisa


De bästa sakerna att se och göra i Pisa

Via priskalendern på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum och därför enkelt hitta de billigaste alternativen för flygbiljetter till Pisa.

När du är i Pisa är det lutande tornet naturligtvis ett måste. Andra sevärdheter som är värda ett besök är katedralen Duomo samt torget Piazza dei Miracoli.

Det är inte farligt att dricka kranvattnet i Pisa men vatten på flaska smakar bättre.

Vanligtvis ingår service i notan, men man brukar ändå lägga på mellan 10 och 15 procent.

Den största shoppinggatan i Pisa är Corso Italia där du hittar allt från prisvärda modekedjor till designbutiker.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Pisa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Pisa.

När du söker efter flyg till Pisa hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Pisa. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.