Flyg till Pisa

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Pisa (PSA)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Pisa. Nuvarande restriktioner för Pisa baseras på reserestriktioner för Italien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Pisa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pisa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pisa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pisa

Stockholm (STO) till Parma (PMF)

Vanligtvis är flyg till Pisa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Parma, vilket i genomsnitt kostar 1 708 kr


När är den bästa tiden att resa till Pisa?

Resor till den populära universitetsstaden Pisa, framförallt känt för sitt lutande torn, är särskilt populära under sommarmånaderna. Detta innebär dock högre temperaturer och täta folkmassor då sommaren är stadens högsäsong. En bra tid att åka på är därför sen vår eller tidig höst. Under dessa perioder är temperaturerna betydligt mer behagliga och det är inte lika trångt på stadens gator.

När är det billigast att boka flyg till Pisa? De olika säsongerna påverkar priserna på flyg till den toskanska staden. Flyg till Pisa under oktober eller november för att få så bra priser som möjligt. Allra dyrast är det under april, då det är härliga temperaturer i staden, och i december, då många reser under julledigheten. Bäst pris får du om du reser från Skavsta flygplats utanför Stockholm. Hos momondo kan du jämföra flygstolarnas priser mellan olika datum för att hitta billiga resor. När du söker online kan du även leta efter billiga priser på resor med hotell.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pisa?

Användare som bokade resor till Pisa från Luqa hittade flyg som var 91 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pisa. För att hitta det billigaste priset till Pisa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pisa?

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Pisa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 350 kr. Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Pisa från Sverige för november. Flyg till Pisa i november är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 578 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pisa?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Pisa 44 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Pisa för i genomsnitt 1 866 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 667 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pisa?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Pisa är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Pisa på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 426 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Pisa är onsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 104 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pisa?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Pisa då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 632 kr. Att flyga till Pisa mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Pisa, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 001 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Pisa?

Florens Peretola flygplats, San Dalmazio San Domino Island flygplats, Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats, Bologna Guglielmo Marconi flygplats eller Parma flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pisa.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Pisa?

Pisa Galileo Galilei flygplats har ett genomsnittspris på 1 558 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pisa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Pisa?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Italien resor till Pisa. Inreserestriktioner

Italien har begränsat inresa för de flesta utländska medborgare till landet fram till minst 5 mars, med undantag för medborgare och invånare i EU, Schengenområdet, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, resenärer med långvarigt uppehållstillstånd eller långsiktig D-visum utfärdat av Schweiz eller en EES-medlemsstat. Resenärer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Sydkorea, Rwanda, Singapore, Thailand kan också komma in i landet. Fram till den 6 april har Italien avbrutit alla direktflyg till och från Storbritannien. Den som har varit i Storbritannien de senaste 14 dagarna får inte komma in i Italien. Med undantag för medborgare, invånare eller personer med väsentliga skäl inklusive brådskande arbete, hälsobehov eller studiekrav. Anledningen till resan måste förklaras skriftligt (av passageraren som använder självdeklarationen). Ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Brasilien eller som har vistats i/transiterat genom Brasilien under de 14 dagar som föregår inresa till Italien. Det görs för närvarande inga undantag. Det råder ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Österrike eller som har vistats i/ transiterat genom Österrike i över 12 timmar under 14 dagar innan inresan till Italien. Det finns för närvarande inga undantag-

Inträdeskrav

Alla utländska resenärer måste fylla i ett självdeklarationsformulär och presentera det för myndigheterna vid ankomst. Resenärer måste presentera ett negativt molekylärt- eller antigen- testresultat utfärdat inom 48 timmar innan de anländer till Italien. Resenärer som anländer från Vatikanstaten och San Marino är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som vill besöka regionerna Sardinien, Sicilien, Apulien, Kalabrien måste registrera sig på respektive regions webbplats före ankomst och följa de regionala reserestriktionerna. Regionala myndigheter i Italien kan också införa restriktioner för resenärer från vissa länder, och resenärer som avser att resa eller återvända till Italien rekommenderas att kontrollera om nya bestämmelser har införts i regionen.

Karantänskrav

Resenärer från EU-länder utan ett negativt molekylärt- eller antigen-testresultat utfärdat inom 48 timmar före inresa till Italien är föremål för tillfällig isolering och hälsoövervakning. Resenärer som anländer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Republiken Korea, Rwanda, Singapore och Thailand måste isolera sig i 14 dagar. För resenärer från länder som inte anges ovan krävs särskilda skäl för att komma in i landet (t.ex. arbete, hälsa, studier eller brådskande resa tillbaka till hemmet, hemorten eller bosättningen). Turism är inte ett giltigt skäl. Resenärer från dessa länder måste fylla i en självförsäkran som anger varför de reser in i/tillbaka till Italien och att de ska isolera sig i 14 dagar.

All övrig information

Italien har förlängt förbudet mot icke-väsentliga resor mellan sina regioner till den 27 mars.

Om du planerarar att resa till Pisa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Pisa Galileo Galilei

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pisa Galileo Galilei
Ryanair
22 juni
05:25Stockholm Skavsta
2t 45m
08:10Pisa Galileo Galilei
26 juni
06:20Pisa Galileo Galilei
2t 45m
09:05Stockholm Skavsta
Ryanair
24 juni
17:30Stockholm Skavsta
12t 05m
1 stopp
05:35Pisa Galileo Galilei
26 juni
06:20Pisa Galileo Galilei
2t 45m
09:05Stockholm Skavsta
KLM
1 maj
02:20Göteborg-Landvetter Airport
8t 45m
1 stopp
11:05Pisa Galileo Galilei
15 maj
12:00Pisa Galileo Galilei
6t 50m
1 stopp
18:50Göteborg-Landvetter Airport
1 899 kr
Hitta liknande
Ryanair
24 juni
17:30Stockholm Skavsta
12t 05m
1 stopp
05:35Pisa Galileo Galilei
28 juni
04:55Pisa Galileo Galilei
7t 50m
1 stopp
12:45Stockholm Skavsta
1 004 kr
Hitta liknande
Ryanair
24 juni
17:30Stockholm Skavsta
12t 05m
1 stopp
05:35Pisa Galileo Galilei
27 juni
06:00Pisa Galileo Galilei
11t 00m
1 stopp
17:00Stockholm Skavsta
Ryanair
22 juni
05:25Stockholm Skavsta
2t 45m
08:10Pisa Galileo Galilei
26 juni
06:00Pisa Galileo Galilei
22t 35m
2 stopp
04:35Stockholm Skavsta
1 063 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pisa Galileo Galilei

Om du letar efter enkelbiljetter till Pisa, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
10 maj
02:30Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
10:40Pisa Galileo Galilei
1 401 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 maj
13:30Stockholm-Bromma
38t 10m
2 stopp
03:40Pisa Galileo Galilei
2 937 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 maj
12:15Stockholm Arlanda
39t 25m
2 stopp
03:40Pisa Galileo Galilei
1 418 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Pisa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pisa

Boka ditt flyg till Pisa ungefär 2 månader innan avresa för att undvika de högre priserna som ofta gäller vid sista minuten-bokningar. Ryanair, Lufthansa och Norwegian är några av de mest populära flygbolagen som flyger från Sverige. Jämför olika flygbolag hos momondo för att hitta det bolag som har bäst erbjudande.

Vem flyger direkt till Pisa? Det finns dock inte något direkt flyg till Pisa, utan när du reser från Sverige behöver du för det mesta göra en mellanlandning under resan. Med Ryanair kan du mellanlanda i Paris och med Lufthansa gör du ett stopp i München.

Hur lång tid tar det att flyga till Pisa? Med en smidig mellanlandning tar resan till Pisa ungefär 5 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Pisa till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Pisa plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Pisa landar på Pisa International Airport som ligger bara två kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är den största i Toscana och ser därför mycket trafik från resenärer som ska till övriga delar av regionen. Det finns flera enkla och snabba sätt att ta dig in till stadens centrum. Det allra lättaste är att ta snabbtåget People Mover som tar dig in till centralstationen på ungefär 5 minuter. Snabbtåget går ungefär var femte minut från klockan 6 på morgonen fram till midnatt. Oavsett vilken tid på dygnet du anländer finns det alltid taxibilar väntandes vid flygplatsen. Dessa är även ett bra alternativ om du har mycket bagage och enkelt vill ta dig direkt till ditt boende. Med taxi tar resan in till Pisas centrum ungefär en kvart. Om du hellre vill köra själv finns det flera hyrbilsalternativ på flygplatsen. Hyrbilsterminalen ligger bara fem minuters promenad från ankomsthallen.


Populära flygresor till Pisa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pisa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pisa
Snabbaste flygtid
5t 00m
Billigast pris
1 469 kr

Hur tar man sig runt i Pisa?

Pisa är en relativt liten och koncentrerad stad och att ta sig fram till fots är därför ett bra alternativ. Från stadens centralstation till den största sevärdheten, det lutande tornet i Pisa, är det ungefär en 20 minuters promenad. Pisas kollektivtrafik består annars av lokalbussar. Dessa utgår alla från busstationen vid centralen. Bussbiljetter köper du antingen i kiosker runt om i staden eller inne i centralstationen. När du går på bussen ska du inte glömma att du själv måste validera bussbiljetten i någon av maskinerna inne på bussen.

I Pisa erbjuds även en hop-on-hop-off buss för besökare i staden. Denna stannar vid de flesta större sevärdheter samt vid flygplatsen och centralstationen. Detta kan vara ett bra alternativ för att ta sig runt i staden om du vill se de största attraktionerna. För taxiresor kan du enkelt vinka in en bil från gatan. Enligt lag måste taxichauffören sätta på taxametern vid resans början så du behöver inte oroa dig för att bli lurad.


Kan man flyga till Pisa utan pass eller visum?

När du reser från Sverige till Italien, som svensk medborgare, behöver du inte något visum eller pass utan det räcker med ett nationellt Id-kort. Detta beror på att både Sverige och Italien är med i Schengen-samarbetet. Tänk dock på att det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och inte är detsamma som ett vanligt id-kort eller körkort. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna till landet då regler angående pass och visum alltid kan komma att ändras.


Tips och råd om Pisa

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Pisa?

Via priskalendern på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum och därför enkelt hitta de billigaste alternativen för flygbiljetter till Pisa.

Vad ska man se i Pisa?

När du är i Pisa är det lutande tornet naturligtvis ett måste. Andra sevärdheter som är värda ett besök är katedralen Duomo samt torget Piazza dei Miracoli.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till stränderna i närliggande badorten Viareggio för en härlig dag med sol och bad.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är inte farligt att dricka kranvattnet i Pisa men vatten på flaska smakar bättre.

Behöver man dricksa i Pisa?

Vanligtvis ingår service i notan, men man brukar ändå lägga på mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

Den största shoppinggatan i Pisa är Corso Italia där du hittar allt från prisvärda modekedjor till designbutiker.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass