Hitta billiga flyg till Pisa från 888 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pisa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pisa

Bästa priset för enkelresa

888 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 359 kr

Snabbast flygtid

8t 05m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pisa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 888 kr (Stockholm Skavsta till Pisa Galileo Galilei).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pisa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 359 kr (Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei).
Det snabbaste flyget till Pisa från Sverige tar 8t 05m (Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Pisa, inklusive British Airways, Lufthansa och KLM.

Trender för flygresor till Pisa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pisa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pisa?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Pisa från Sverige för november. Flyg till Pisa i november är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 282 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pisa?

Användare som bokade resor till Pisa från Göteborg hittade flyg som var 74 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pisa. För att hitta det billigaste priset till Pisa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pisa?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Pisa är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Pisa på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 873 kr. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Pisa för flygningar en torsdag på 2 811 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pisa?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Pisa är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 010 kr. Flyg till Pisa är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 455 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Pisa?

I genomsnitt tar det 7t att flyga från Sverige till Pisa om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Bologna Guglielmo Marconi (den mest populära flygplatsen i Pisa). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Bologna Guglielmo Marconi ligger flygtiden på omkring 7t 10m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pisa?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Pisa 18 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Pisa för i genomsnitt 1 552 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Pisa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pisa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pisa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pisa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Pisa (PSA)

Vanligtvis är flyg till Pisa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Pisa Galileo Galilei, vilket i genomsnitt kostar 1 492 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PISA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari85% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pisa kostar i genomsnitt bara 230 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PISA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni92% dyrareDet kostar omkring 2 874 kr för flyg till Pisa från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PISA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli397% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pisa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Pisa

Resor till den populära universitetsstaden Pisa, framförallt känt för sitt lutande torn, är särskilt populära under sommarmånaderna. Detta innebär dock högre temperaturer och täta folkmassor då sommaren är stadens högsäsong. En bra tid att åka på är därför sen vår eller tidig höst. Under dessa perioder är temperaturerna betydligt mer behagliga och det är inte lika trångt på stadens gator.

När är det billigast att boka flyg till Pisa? De olika säsongerna påverkar priserna på flyg till den toskanska staden. Flyg till Pisa under oktober eller november för att få så bra priser som möjligt. Allra dyrast är det under april, då det är härliga temperaturer i staden, och i december, då många reser under julledigheten. Bäst pris får du om du reser från Skavsta flygplats utanför Stockholm. Hos momondo kan du jämföra flygstolarnas priser mellan olika datum för att hitta billiga resor. När du söker online kan du även leta efter billiga priser på resor med hotell.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Pisa?

Florens Peretola flygplats, Campo nell'Elba Marina Di Campo flygplats, Bologna Guglielmo Marconi flygplats, Parma flygplats eller Genua Cristoforo Colombo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pisa.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Pisa?

Pisa Galileo Galilei flygplats har ett genomsnittspris på 932 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pisa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats?

Priserna för flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats?

Från och med november 2023 finns det 6 bolag att välja mellan för flyg till Pisa Galileo Galilei flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Pisa Galileo Galilei flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Pisa Galileo Galilei flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Pisa Galileo Galilei flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Pisa Galileo Galilei flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Pisa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pisa
Flera flygbolag
16 apr.
ARN18:45Stockholm Arlanda
3t 00m
PSA21:45Pisa Galileo Galilei
20 apr.
PSA12:55Pisa Galileo Galilei
12t 00m
1 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
1 359 kr
Hitta liknande
Lufthansa
21 apr.
GOT06:05Göteborg Landvetter
11t 40m
1 stopp
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
30 apr.
PSA18:20Pisa Galileo Galilei
15t 10m
1 stopp
GOT09:30Göteborg Landvetter
1 369 kr
Hitta liknande
Lufthansa
21 apr.
GOT06:00Göteborg Landvetter
11t 45m
2 stopp
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
30 apr.
PSA18:20Pisa Galileo Galilei
15t 10m
1 stopp
GOT09:30Göteborg Landvetter
1 808 kr
Hitta liknande
Lufthansa
16 apr.
ARN06:15Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
20 apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
5t 40m
1 stopp
ARN15:55Stockholm Arlanda
1 839 kr
Hitta liknande
Norwegian
16 apr.
ARN08:20Stockholm Arlanda
2t 55m
PSA11:15Pisa Galileo Galilei
20 apr.
PSA20:20Pisa Galileo Galilei
2t 45m
ARN23:05Stockholm Arlanda
2 027 kr
Hitta liknande
Lufthansa
16 apr.
ARN06:00Stockholm Arlanda
11t 45m
2 stopp
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
20 apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
8t 05m
1 stopp
ARN18:20Stockholm Arlanda
2 090 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pisa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pisa, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
Flera flygbolag
18 dec.
NYO08:15Stockholm Skavsta
24t 25m
2 stopp
PSA08:40Pisa Galileo Galilei
Flera flygbolag
14 apr.
ARN07:40Stockholm Arlanda
9t 55m
1 stopp
PSA17:35Pisa Galileo Galilei
1 056 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 dec.
ARN15:00Stockholm Arlanda
17t 40m
3 stopp
PSA08:40Pisa Galileo Galilei
1 139 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Pisa

Pisa är en relativt liten och koncentrerad stad och att ta sig fram till fots är därför ett bra alternativ. Från stadens centralstation till den största sevärdheten, det lutande tornet i Pisa, är det ungefär en 20 minuters promenad. Pisas kollektivtrafik består annars av lokalbussar. Dessa utgår alla från busstationen vid centralen. Bussbiljetter köper du antingen i kiosker runt om i staden eller inne i centralstationen. När du går på bussen ska du inte glömma att du själv måste validera bussbiljetten i någon av maskinerna inne på bussen.

I Pisa erbjuds även en hop-on-hop-off buss för besökare i staden. Denna stannar vid de flesta större sevärdheter samt vid flygplatsen och centralstationen. Detta kan vara ett bra alternativ för att ta sig runt i staden om du vill se de största attraktionerna. För taxiresor kan du enkelt vinka in en bil från gatan. Enligt lag måste taxichauffören sätta på taxametern vid resans början så du behöver inte oroa dig för att bli lurad.


Visumkrav för att besöka Pisa

När du reser från Sverige till Italien, som svensk medborgare, behöver du inte något visum eller pass utan det räcker med ett nationellt Id-kort. Detta beror på att både Sverige och Italien är med i Schengen-samarbetet. Tänk dock på att det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och inte är detsamma som ett vanligt id-kort eller körkort. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna till landet då regler angående pass och visum alltid kan komma att ändras.


De bästa sakerna att se och göra i Pisa

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Pisa?

Via priskalendern på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum och därför enkelt hitta de billigaste alternativen för flygbiljetter till Pisa.

Vad ska man se i Pisa?

När du är i Pisa är det lutande tornet naturligtvis ett måste. Andra sevärdheter som är värda ett besök är katedralen Duomo samt torget Piazza dei Miracoli.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är inte farligt att dricka kranvattnet i Pisa men vatten på flaska smakar bättre.

Behöver man dricksa i Pisa?

Vanligtvis ingår service i notan, men man brukar ändå lägga på mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

Den största shoppinggatan i Pisa är Corso Italia där du hittar allt från prisvärda modekedjor till designbutiker.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Pisa?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Pisa.

Kan jag hitta flyg till Pisa ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Pisa.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Pisa?

När du söker efter flyg till Pisa hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Pisa ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Pisa. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Pisa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.