Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Turin

Billiga flyg till Turin från 1 813 kr

Detta är det billigaste flygpriset tur och retur som hittades av en momondo-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter ett flyg till Turin med avgång den 26/5. Priserna kan ändras och gäller kanske inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att uppdatera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
週二 16/4
週二 23/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Billiga Turin flygpriser och tips

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Turin

Bästa priset för enkelresa

1 051 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 813 kr

Snabbast flygtid

2t 50m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Turin från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 051 kr (Stockholm Arlanda till Turin-Caselle).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Turin från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 813 kr (Stockholm Skavsta till Turin-Caselle).
Det snabbaste flyget till Turin från Sverige tar 2t 50m (Stockholm Arlanda till Turin-Caselle).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Turin, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Turin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Turin och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Turin?

Den billigaste månaden att flyga till Turin från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 513 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Turin under mars, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 534 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Turin?

Användare som bokade resor till Turin från Köpenhamn hittade flyg som var 69 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Turin. För att hitta det billigaste priset till Turin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Turin?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Turin är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Turin på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 689 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 866 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Turin?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Turin är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 543 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 2 578 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Turin?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Turin beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Milano-Malpensa tar i genomsnitt 2t 50m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Milano-Malpensa i genomsnitt ligger på 3t 45m. Milano-Malpensa är den mest populära flygplatsen i Turin.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Turin?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Turin är att boka 38 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 837 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Turin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Turin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Turin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Turin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Turin (TRN)

Vanligtvis är flyg till Turin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Turin-Caselle, vilket i genomsnitt kostar 1 709 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TURIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj45% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Turin kostar i genomsnitt bara 944 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TURIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari79% dyrareDet kostar omkring 3 068 kr för flyg till Turin från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TURIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari856% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Turin från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Turin

Turin har ett milt klimat vilket är härligt att uppleva under sommarmånaderna då det är som torrast och varmast. Juli och augusti är de två varmaste månaderna med temperaturer strax över 20 grader vilket gör det härligt att promenera omkring i staden och upptäcka sevärdheter och utnyttja den härliga atmosfären i den norditalienska staden. Även december är en bra tid att åka på då närheten till Alperna gör staden till en bas för många resenärer som söker vintersporter. Under december äger många jularrangemang rum med marknader, konserter och events. Dessa populära månader för med sig högre priser på flygstolar och paketresor med hotell, men är den bästa tiden att åka på.

När hittar du lägst pris på flyg till Turin?

Billiga resor till Turin hittar du i januari och november, även om du är ute i sista minuten, då temperaturerna är som lägst i staden samtidigt som du undviker resenärerna under decembers julledighet. Temperaturerna under denna tid ligger på mellan 0 och 5 grader.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Turin?

Turin-Caselle flygplats, Genua Cristoforo Colombo flygplats, Milano-Linate flygplats eller Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Turin.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Turin?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Turin är generellt Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats med ett genomsnittspris på 1 267 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Turin-Caselle flygplats?

Priserna för flyg till Turin-Caselle flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Turin-Caselle flygplats?

Från och med april 2024 finns det 9 bolag att välja mellan för flyg till Turin-Caselle flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Turin-Caselle flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Turin-Caselle flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Turin-Caselle flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Turin-Caselle flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Turin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Turin
Wizz Air Malta
26 maj
NYO21:40Stockholm Skavsta
11t 30m
1 stopp
TRN09:10Turin-Caselle
2 juni
TRN09:45Turin-Caselle
11t 20m
1 stopp
NYO21:05Stockholm Skavsta
1 813 kr
Hitta liknande
Lufthansa
26 maj
ARN06:05Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
TRN13:35Turin-Caselle
2 juni
TRN06:20Turin-Caselle
17t 25m
1 stopp
ARN23:45Stockholm Arlanda
2 060 kr
Hitta liknande
Lufthansa
21 maj
GOT18:45Göteborg Landvetter
4t 15m
1 stopp
TRN23:00Turin-Caselle
25 maj
TRN06:20Turin-Caselle
4t 45m
1 stopp
GOT11:05Göteborg Landvetter
2 199 kr
Hitta liknande
Lufthansa
21 maj
GOT18:45Göteborg Landvetter
4t 15m
1 stopp
TRN23:00Turin-Caselle
25 maj
TRN06:00Turin-Caselle
7t 55m
1 stopp
GOT13:55Göteborg Landvetter
2 307 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 maj
ARN06:40Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
TRN14:30Turin-Caselle
2 juni
TRN06:20Turin-Caselle
16t 35m
1 stopp
ARN22:55Stockholm Arlanda
2 392 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 maj
NYO21:40Stockholm Skavsta
11t 30m
1 stopp
TRN09:10Turin-Caselle
2 juni
TRN11:15Turin-Caselle
9t 50m
2 stopp
NYO21:05Stockholm Skavsta
2 414 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Turin

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Turin, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France, KLM och Ryanair
Flera flygbolag
11 maj
ARN16:10Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
TRN22:50Turin-Caselle
1 051 kr
Hitta liknande
Wizz Air Malta
8 maj
NYO21:45Stockholm Skavsta
11t 25m
1 stopp
TRN09:10Turin-Caselle
1 116 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 maj
NYO08:05Stockholm Skavsta
25t 05m
2 stopp
TRN09:10Turin-Caselle
1 384 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Turin

Turin är lätt att ta sig runt till fots, i alla fall om du håller dig inne i centrum, och detta är dessutom det trevligaste sättet att uppleva staden på. Gatorna är promenadvänliga och du kan enkelt gå mellan olika centrala sevärdheter. Kollektivtrafiken består annars av spårvagnar, bussar och tunnelbana. Tunnelbanan har en enda linje som går genom centrum mellan Fermi och Lingetto. Spårvagnslinjer och bussar täcker resten av staden och du kan använda samma biljetter till all kollektivtrafik. Biljetterna kostar ungefär 15 kronor styck och går att köpa i automater på tunnelbanestationerna eller i kiosker och tobaksaffärer. Kom ihåg att du måste validera din biljett för att den ska vara giltig.

Du behöver för det mesta inte någon bil för att ta dig fram i staden och parkering är både dyrt och svårt att hitta. Istället kan du ta taxi om du behöver och dessa går att vinka in direkt från gatan.


Visumkrav för att besöka Turin

När du flyger från Sverige till Italien behöver du kunna visa upp ditt medborgarskap för att slippa ansöka om visum. Detta gör du genom att ha med dig ditt svenska pass eller genom att visa ett nationellt id-kort. Körkort fungerar inte vid gränskontrollen eftersom dessa inte bevisar något medborgarskap. Kolla upp regler för inresa hos den italienska ambassaden för att säkerställa att inga bestämmelser har förändrats inför din resa. Visum och passkrav kan nämligen träda i kraft med kort varsel.


De bästa sakerna att se och göra i Turin

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Turin?

På nätet hos momondo kan du hitta de billigaste biljetterna att boka genom att jämföra priser.

Vad ska man se i Turin?

Missa inte konstmuseet i Castello di Rivoli och den medeltida katedralen San Giovanni Battista.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Turin?

20 procent ingår ofta som serviceavgift på notan men du kan avrunda uppåt eller lägga till ett par euro på restaurang.

Var finns den bästa shoppingen?

Missa inte marknaden Porto Palazzo som finns på Piazza della Republica.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Turin?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Turin ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Turin ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Turin ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Turin ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Turin?

När du söker efter flyg till Turin hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Turin ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Turin erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Turin och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Turin

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Turin

Populära flyg till Turin
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
週二 16/4
週二 23/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners