Flyg till Turin

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Turin (TRN)
fre 30/10
fre 6/11
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Turin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Turin från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Turin?

Turin har ett milt klimat vilket är härligt att uppleva under sommarmånaderna då det är som torrast och varmast. Juli och augusti är de två varmaste månaderna med temperaturer strax över 20 grader vilket gör det härligt att promenera omkring i staden och upptäcka sevärdheter och utnyttja den härliga atmosfären i den norditalienska staden. Även december är en bra tid att åka på då närheten till Alperna gör staden till en bas för många resenärer som söker vintersporter. Under december äger många jularrangemang rum med marknader, konserter och events. Dessa populära månader för med sig högre priser på flygstolar och paketresor med hotell, men är den bästa tiden att åka på.

När hittar du lägst pris på flyg till Turin?

Billiga resor till Turin hittar du i januari och november, även om du är ute i sista minuten, då temperaturerna är som lägst i staden samtidigt som du undviker resenärerna under decembers julledighet. Temperaturerna under denna tid ligger på mellan 0 och 5 grader.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Turin?

Användare som bokade resor till Turin från Stockholm hittade flyg som var 83 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Turin. För att hitta det billigaste priset till Turin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Turin?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Turin från Sverige för januari. Flyg till Turin i januari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 751 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Turin?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Turin från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Turin för ungefär 2 139 kr om du gör din sökning 59 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 381 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Turin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Turin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 836 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Turin för flygningar en söndag på 2 121 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Turin?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Turin på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Turin på morgonen för så lite som 1 924 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Turin på kvällen då priserna ligger på omkring 2 516 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Turin?

Cuneo Levaldigi flygplats, Milano-Malpensa flygplats, Genua Cristoforo Colombo flygplats, Milano-Linate flygplats eller Milano Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Turin.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Turin?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Turin är generellt Milano Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats med ett genomsnittspris på 1 123 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Turin-Caselle

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Turin-Caselle
Billigast
Bäst
Snabbast
Lufthansa
6 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
9 nov.
TRN
Turin-Caselle
9t 50m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 381 kr
Hitta liknande
KLM
11 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
25t 35m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
2 jan.
TRN
Turin-Caselle
11t 15m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 716 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
16t 10m
2 stopp
TRN
Turin-Caselle
2 jan.
TRN
Turin-Caselle
15t 40m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 120 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
9 nov.
TRN
Turin-Caselle
9t 50m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 390 kr
Hitta liknande
Lufthansa
12 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
10t 50m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
3 jan.
TRN
Turin-Caselle
8t 10m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 593 kr
Hitta liknande
KLM
6 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
4t 40m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
9 nov.
TRN
Turin-Caselle
11t 15m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 769 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Turin-Caselle

Om du letar efter enkelbiljetter till Turin, visa några av våra erbjudanden nedan.
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
6 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
42t 55m
2 stopp
TRN
Turin-Caselle
KLM
7 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 20m
1 stopp
TRN
Turin-Caselle
1 223 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
40t 15m
2 stopp
TRN
Turin-Caselle

Vilka flygbolag flyger till Turin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Turin

Lufthansa, Blue Air och KLM är de mest populära flygbolagen för rutter från Sverige till Turin. Billiga priser på flygstolar hittar du annars med bolagen Ryanair, Turkish Airlines och Norwegian. I momondos priskalender kan du både hitta datum med lägst pris men även jämföra priser online mellan olika flygbolag och rutter. Det går inte något direktflyg till Turin utan du får göra minst en mellanlandning under resan dit. Restiden till den italienska staden ligger på ungefär 5 timmar om du hittar en flygresa med en kort mellanlandning. Om du inte har bråttom hittar man oftast lägst pris på flyg med längre restid.


Hur tar man sig från flygplatsen i Turin till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Turin plus avståndet till centrum

Flyg till Turin landar på Turin-Caselle Airport som ligger cirka 16 kilometer norr om staden. Flygplatsen erbjuder service som gratis Wifi, bank- och postalternativ, ett flertal restauranger och barer samt en mängd butiker. Bredvid ankomsthallen hittar du flygplatsens tågstation som tar dig in till centrala Turin på 20 minuter. Du köper tågbiljetter inne i terminalen vid biljettkontoret. En resa in till city kostar ungefär 30 kronor. Ett annat alternativ är att ta buss in till staden. Biljetten kostar ungefär 60 kronor och du kan köpa dessa inne i ankomsthallen eller ombord på bussen. Bussen gör flera stopp under vägen vid centrala platser, till skillnad från tåget som bara stannar direkt vid centralstationen. Fråga inne vid flygplatsens informationsdisk för att få hjälp att avgöra vilket alternativ som är smidigast till din slutdestination. Billiga flyg till Turin kan även landa på Cuneo Levaldigi Airport 76 kilometer söder om staden. Flygplatsen är främst bas för lågprisflyg och härifrån tar du dig till med buss till stadens centrum vilket tar ungefär 2 timmar och kostar cirka 80 kronor. Det finns även ett tåg som tar ungefär en timme och kostar 70 kronor.


Populära flygresor till Turin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Turin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Turin
Snabbaste flygtid
4t 55m
Billigast pris
1 382 kr

Hur tar man sig runt i Turin?

Turin är lätt att ta sig runt till fots, i alla fall om du håller dig inne i centrum, och detta är dessutom det trevligaste sättet att uppleva staden på. Gatorna är promenadvänliga och du kan enkelt gå mellan olika centrala sevärdheter. Kollektivtrafiken består annars av spårvagnar, bussar och tunnelbana. Tunnelbanan har en enda linje som går genom centrum mellan Fermi och Lingetto. Spårvagnslinjer och bussar täcker resten av staden och du kan använda samma biljetter till all kollektivtrafik. Biljetterna kostar ungefär 15 kronor styck och går att köpa i automater på tunnelbanestationerna eller i kiosker och tobaksaffärer. Kom ihåg att du måste validera din biljett för att den ska vara giltig.

Du behöver för det mesta inte någon bil för att ta dig fram i staden och parkering är både dyrt och svårt att hitta. Istället kan du ta taxi om du behöver och dessa går att vinka in direkt från gatan.


Kan man flyga till Turin utan pass eller visum?

När du flyger från Sverige till Italien behöver du kunna visa upp ditt medborgarskap för att slippa ansöka om visum. Detta gör du genom att ha med dig ditt svenska pass eller genom att visa ett nationellt id-kort. Körkort fungerar inte vid gränskontrollen eftersom dessa inte bevisar något medborgarskap. Kolla upp regler för inresa hos den italienska ambassaden för att säkerställa att inga bestämmelser har förändrats inför din resa. Visum och passkrav kan nämligen träda i kraft med kort varsel.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Turin


Tips och råd om Turin

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Turin?

På nätet hos momondo kan du hitta de billigaste biljetterna att boka genom att jämföra priser.

Vad ska man se i Turin?

Missa inte konstmuseet i Castello di Rivoli och den medeltida katedralen San Giovanni Battista.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till den medeltida borgen i den trevliga och familjevänliga parken Parco Valentino.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Turin?

20 procent ingår ofta som serviceavgift på notan men du kan avrunda uppåt eller lägga till ett par euro på restaurang.

Var finns den bästa shoppingen?

Missa inte marknaden Porto Palazzo som finns på Piazza della Republica.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass