Hitta billiga flyg till Abidjan från 3 454 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Abidjan

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Abidjan

Bästa priset för enkelresa

3 454 kr

Snabbast flygtid

14t 10m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Abidjan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 454 kr (Stockholm-Bromma till Abidjan F Houphouet Boigny).
Det snabbaste flyget till Abidjan från Sverige tar 14t 10m (Stockholm-Bromma till Abidjan F Houphouet Boigny).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Abidjan, inklusive Ethiopian Air och Brussels Airlines.

Trender för flygresor till Abidjan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Abidjan och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Abidjan?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Abidjan. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 668 kr. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Abidjan från Sverige för november. Flyg till Abidjan i november är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 6 689 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Abidjan?

Den billigaste veckodagen att flyga till Abidjan är en måndag då du kan hitta priser så låga som 7 439 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Abidjan för flygningar en söndag på 10 207 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Abidjan?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Abidjan från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 7 924 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Abidjan mitt på dagen då priserna ligger på omkring 15 892 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Abidjan?

I genomsnitt tar det 51t 50m att flyga från Sverige till Abidjan om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Abidjan F Houphouet Boigny (den mest populära flygplatsen i Abidjan). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Abidjan F Houphouet Boigny ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Abidjan?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Abidjan 33 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Abidjan för i genomsnitt 7 942 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Abidjan

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Abidjan från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Abidjan

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Abidjan

Stockholm (STO) till Abidjan (ABJ)

Vanligtvis är flyg till Abidjan från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Abidjan F Houphouet Boigny, vilket i genomsnitt kostar 7 942 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ABIDJAN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Abidjan kostar i genomsnitt bara 6 733 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABIDJAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni45% dyrareDet kostar omkring 11 832 kr för flyg till Abidjan från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABIDJAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari878% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Abidjan från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Abidjan

Att flyga från Stockholm Arlanda till International Félix Houphouët-Boigny d'Abidjan Airport, Abidjan tar ungefär 11 timmar med ett byte. Det finns färre flygerbjudanden från Göteborg Landvetter och det tar därför lite längre tid, som kortast 12 timmar med fler byten. Från Malmö Sturup flygplats tar det ungefär 19 timmar som kortast att ta sig till International Félix Houphouët-Boigny d'Abidjan Airport i Abidjan med flera byten.

Det går inte några direktflyg från Sveriges flygplatser till International Félix Houphouët-Boigny d'Abidjan Airport i Elfenbenskusten. Alla flygningar har ett antal mellanlandningar på vägen, tar man ett flyg från Stockholm Arlanda brukar man mellanlanda i Paris innan man anländer till Abidjan. För flygerbjudanden från Göteborg Landvetter är det vanligt med fler än ett byte innan man når Abidjan, och flyger man från Sturup flygplats i Malmö brukar man mellanlanda tre gånger innan man når slutdestinationen. För resor från Sturup flygplats är det vanligt att resa till Stockholm först och sedan till annan europeisk stad innan man flyger till Abidjan. Bor man i södra Sverige kan det därför vara ett alternativ att ta sig till Abidjan på annat sätt. Man kan ta sig till Köpenhamn med tåg, buss, bil eller färja och sedan flyga från Kastrup flygplats där det finns bättre förbindelser med Abidjan, Elfenbenskusten.


Hitta billiga flygbiljetter till Abidjan

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Abidjan
Air France
ARNStockholm Arlanda
51t 50m
ABJAbidjan F Houphouet Boigny
Brussels Airlines
BMAStockholm-Bromma
14t 10m
ABJAbidjan F Houphouet Boigny

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Abidjan

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Abidjan, visa några av våra erbjudanden nedan av Brussels Airlines och Ethiopian Air
Flera flygbolag
6 sep.
BMA02:55Stockholm-Bromma
18t 55m
2 stopp
ABJ21:50Abidjan F Houphouet Boigny
3 454 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 sep.
ARN02:40Stockholm Arlanda
19t 10m
2 stopp
ABJ21:50Abidjan F Houphouet Boigny
3 563 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 sep.
ARN02:00Stockholm Arlanda
19t 50m
3 stopp
ABJ21:50Abidjan F Houphouet Boigny
3 628 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Abidjan?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Abidjan

I genomsnitt avgår 6 flyg med Qatar Airways till Abidjan varje vecka.De flesta av dem flyger från Casablanca Mohammed V:s internationella till Abidjan vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Qatar Airways till Abidjan. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Qatar Airways till Abidjan som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 8 058 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Qatar Airways är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,8/10 i betyg av 415 av våra användare.

Flygerbjudanden med Ethiopian Air till Abidjan startar från 4 948 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Ethiopian Air vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Lome är den populäraste avgångspunkten för Ethiopian Air till Abidjan och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Ethiopian Air får 7,6/10 i betyg av 120 omdömen.


Populära flygresor till Abidjan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Abidjan som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Abidjan
Snabbaste flygtid51t 50m
Billigaste pris11 385 kr

Visumkrav för att besöka Abidjan

Abidjan ligger i Elfenbenskusten och svenska resenärer behöver både visum och pass för inresa till landet. Det är bra att påbörja sin visumansökan en till två månader innan avresa men ambassaden erbjuder även expresshantering. Passet behöver vara giltigt i minst sex månader efter utresedatumet.


Börja planera din resa till Abidjan


De bästa sakerna att se och göra i Abidjan

Som Elfenbenskustens största stad och ekonomiska knutpunkt har Abidjan ryktet som Västafrikas partihuvudstad, medan dess rika kultur fortfarande är tydlig i dess många filmfestivaler och en blomstrande musikscen. Ebrie-lagunen skiljer stadsdelarna åt och är utspridda över flera små halvöar med utsikt över Guinabukten. Staden har pittoreska stränder och en livlig hamn och de viktigaste attraktionerna i Abidjan är dess livliga barer och klubbar. Om du tröttnar på att festa kan du till exempel besöka ett antal museer, kyrkor och ett stort, grönskande parkområde. En populär sevärdhet är katedralen St. Paul's Cathedral som ska vara den nästa största kyrkan i Afrika. Den är känd för den futuristiska arkitekturen och de stora målade glasfönstren. Katedralens torn ligger på en av de högre utsiktspunkterna i området och har en fantastisk utsikt över staden. Om du vill fly från huvudstadens stadsliv och besöka en hotad, naturlig regnskog kan du ta dig till Banco National Park. Nationalparken är ett centrum för forskning, utbildning och fritid och har överlevt avskogning och stadsutveckling tack vare regelbundna säkerhetspatruller. Du kan gå på en säker, äventyrlig vandring eller en guidad tur genom de gamla mahognyskogen där du kan stöta på exotiska fåglar, primater och andra inhemska vilda djur.


Hitta billiga flyg till andra städer i Elfenbenskusten

Elfenbenskusten har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Abidjan ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.