Hitta billiga flyg till Mannheim

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Mannheim

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Mannheim och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Mannheim?

Användare som bokade resor till Mannheim från Antalya hittade flyg som var 92 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Mannheim. För att hitta det billigaste priset till Mannheim från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mannheim?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Mannheim?

Hur lång tid tar det att flyga till Mannheim?

Flygtider från Sverige till Mannheim varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Frankfurt (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 10m. En annan populär rutt från Sverige till Mannheim är att flyga från Göteborg Landvetter till Frankfurt, vilket i runda slängar tar 1t 40m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Mannheim

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Mannheim från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Frankfurt flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Mannheim

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Karlsruhe (FKB)

Vanligtvis är flyg till Mannheim från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Karlsruhe/Baden-Baden, vilket i genomsnitt kostar 1 092 kr


Vanliga frågor om att flyga till Mannheim

Eftersom Mannheims flygplats är mycket liten är det betydligt enklare att flyga till Frankfurt och därifrån ta sig till Mannheim. Från Stockholm Arlanda tar det strax över två timmar att flyga till Frankfurt och från Göteborg Landvetter tar det under två timmar. Om du reser från Malmöområdet kan du spara många timmar på att i stället för att flyga från Sturup åka över till Köpenhamn och Kastrups flygplats. Därifrån finns flygningar till Frankfurt som bara tar cirka en och en halv timme. Förutom flygtiden till Frankfurt får du räkna med att det tar mellan en halvtimme och en timme att resa vidare till Mannheim.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Mannheims flygplats från Sverige, och att flyga dit kan upplevas som omständligt. I stället kan du flyga till Frankfurts flygplats, som ligger på rimligt avstånd. Det finns flygerbjudanden med direktflyg till den flygplatsen från både Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup. Om du vill ta ett flyg från Malmö Sturup, däremot, krävs det oftast två mellanlandningar, vilket gör att det går snabbare och blir billigare att flyga från Köpenhamn. Det går snabbt att ta tåget över till flygplatsen, som är den första tågstationen i Danmark.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Mannheim. Om du planerar att flyga till Mannheim, överväg då även att boka flyg till Frankfurt flygplats(62 km från stadskärnan i Mannheim), Karlsruhe/Baden-Baden flygplats(84 km från stadskärnan i Mannheim), Frankfurt-Hahn flygplats(101 km från stadskärnan i Mannheim), Saarbrücken Ensheim flygplats(103 km från stadskärnan i Mannheim) eller Stuttgart Echterdingen flygplats(104 km från stadskärnan i Mannheim).

Med ett genomsnittspris på 1 764 kr per person, är Karlsruhe/Baden-Baden flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Mannheim. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Mannheim

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Mannheim

Vilka bolag flyger till Mannheim?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mannheim

Vilka bolag flyger till Mannheim?

För flygresor till Mannheim från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Lufthansa, Scandinavian Airlines, Ryanair eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Visumkrav för att besöka Mannheim

Eftersom Tyskland är medlem i EU är det mycket enkelt att resa dit som svensk medborgare. Du behöver kunna identifiera dig antingen med ett pass eller nationellt ID-kort. Ett ID-kort från Skatteverket eller ett körkort räcker tyvärr inte som legitimation. Det behövs inget visum eller liknande och du kan vistas i landet i upp till tre månader utan att behöva registrera dig hos myndigheterna. Ta med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort utfärdat av Försäkringskassan så att du kan få vård mot en rimlig avgift om du blir sjuk eller skadar dig.


Börja planera din resa till Mannheim


De bästa sakerna att se och göra i Mannheim

Mannheim, Tyskland är en mysig stad med ungefär lika många invånare som Malmö. Den är mest känd för sitt universitet och sitt enorma barockpalats. Det är bara Versaille i Frankrike som är större. En sak som gör Mannheim lite annorlunda än de flesta andra tyska städer är att gatorna är upplagda i ett rutnät, vilket påminner om en amerikansk storstad. De har inte vanliga gatunamn utan är numrerade från A1 till U6, vilket kan vara bra att ha koll på när man ska leta efter olika sevärdheter. En sådan är Luisenparken. Det är en stor park med massor att upptäcka för både vuxna och barn. Det finns vackra planteringar och blomsterarrangemang och man kan se fåglar såsom storkar och pelikaner. Och självklart finns det roliga lekplatser för de små när de får spring i benen. Om du i stället är ute efter en inomhusaktivitet är stadens Planetarium spännande. Där kan man lära sig mer om rymden och det hålls även shower på plats. Blir du shoppingsugen är köpcentret Q6 Q7 värt ett besök där det både finns lyxiga butiker och restauranger med mat från alla världens hörn.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Mannheim.

När du söker efter flyg till Mannheim hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Mannheim. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.